bara massa strunt ;P

Hallå gott folk! (:
Solen lyser på och det är helt underbart (:
Är hemma hos Maria men den stackarn började jobba 7 imorse och kommer inte hem förän runt halv sex.

Igår kom Maria och hämtade upp griniga mig i Forsbacka, hade ont i stortsett hela kroppen, blääh.. hehe..
Men det gick över efter ett tag, Ipren vettu det grejar allt (;
Vi svängde förbi köpis en snabbis för att fråga om garantin eller försäkringen skulle täcka att hennes laptop har blivit knas på tagenterna, "T" är helt skadat och man måste kämpa för att den ska funka, hursomhelst så skulle något av det täcka det och hon ska lämna in den när hon får lite tid över (:
Eftersom det var så synd om mig eftersom jag var en liten bitterfitta och hade ont så kände jag faktiskt att jag behövde köpa mig något litet, så det blev en snabbrunda in på glitter, jag röck åt mig något halsband som faktiskt var rätt fint men nog inget jag skulle ha köpt annars och gick till kassan innan vi gick tillbaks till bilen.
Ett rent impulsköp så typiskt mig helst när jag redan har shoppat för så mycket denna månad så jag nästan e helt luspank haha . menmen får skylla mig själv.
Vi åkte hem till Maria för att lämna alla mina påsar och väskor med kläder o gick med soporna innan det var racerfart hem till hennes mamma för att lämna bilen.
efer det så va vi tvungen att powerwalka hem till henne för det var massa folk som skulle komma och kika på hennes lgh, hann precis ta undan det värsta innan dom började dyka upp.
sen la vi oss som bitterfittor framför datan och började bli griniga pga att vi knappt har nå pengar fast det är så tidigt på månaden, panik över det här med cigg o så.. måste verkligen sluta röka, men så svårt när det är sommar, cigg är ju en riktig socialgrej och är man med vänner som röker så röker man själv ännu mer automatiskt.
Hursomhelst iaf så kom Marias pappa för att maria skulle låna hans bil.
haha, rätt roligt, vi har åkt runt i hennes mammas liiiiiiilla bil, och nu fick hon en FETING volvo som inte va skapligt stor, vi åkte iaf iväg o köpte lite mackor som vi gjorde ordning och kekade, efter det blev vi iaf på lite bättre humör och åkte runt som två tokar i en FETING volvo:P
Ja sen så blev ju iaf Maria stoppad av polisen för första gången sen hon fick kortet, haha jag fick till ochmed panik o lilla maria började nästan stamma, polisen var iaf grymt trevlig och allt gick hur bra somhelst (:
Vi gled runt ett litet tag till innan vi åkte hem, jag somna typ påengång medans maria va vaken ett bra tag.

Idag blir det iaf Crusing här i Gävle som vi ska ner på, ellen och någon kompis till henne skulle också med (:
Det blir nog roligt (: 
Tänkte även att jag skulle överraska maria med att städa hennes lgh,har ju iaf inget bättre för mig förän hon kommer hem och har ju faktiskt vart här och bidragit till stöket jag med haha .
ja det var väl allt för nu.

ha en underbardag gott folk (:
/Bellaaa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0