Känn sorg för mig Göteborg (;

Upprörande!
Igår tittade solen fram en liten stund, inget superväder kanske men det va fint om man jämför med dom två dagarna innan, då det öste ner regn och även snö ;O
Men nu är regnet tillbaks, deprimerande ;/ jag vill ha SOL och det är NU!

Nu får allt faktiskt lösa sig inför flytten till Göteborg känner jag, känns så osäkert.
Jag vet inte om jag kommer in på skolan eller inte och har ingen aning om när jag kommer veta det heller. Enda skolor jag har sökt till är dom i Göteborg och har ingen backupplan alls. Har samvetskval över att jag inte har berättat för min storasyster att jag inte har sökt till Forsa utan Göteborg och nu har ju sista ansökningsdagen vart, men måste försöka få iväg en ansökan iaf bara för att känna att jag iaf även har sökt dit och måste ringa till skolan i Göteborg nästa vecka och höra om jag har kommit in eller om dom kan säga åtminstone när man får veta det.
I augusti isåfall ska vi vara inflyttade och vi har ingen lägenhet, Maria har inget jobb där än.
Riktig impulsgrej känns det här som, Maria har sagt upp sin lägenhet och jag har sökt till skolan det är typ allt som har hänt, annars så hänger stortsett allting annat i luften och det känns hemskt!
Ensak är iaf säker och det är att oavsett om jag kommer in eller inte så kommer jag inte bo kvar i Gävle i Augusti,  jag mår inte bra psykiskt här och har nog aldrig gjort det så hur det än blir så måste jag flytta, jag måste bort för att börja om på nytt i en stad där ingen känner mig oavsett vilken stad det nu en blir.
Skulle ju iofs kunna lyckas fjäska till mig en bostadsrätt men då är det med människor som jag egentligen inte vill be om hjälp av, så det känns lite som sista alternativet ,och innan jag sväljer min stolthet och  gör det isåfall vill jag  veta om jag har kommit in på skolan och maria har börjat kika runt lite efter arbete.
Usch allt det här att inte veta säkert gör mig så fruktansvärt frustrerad! Kan något bra hända med den här flytten snart ? Vi visste att det skulle ske motgångar men komigen nu, något bra tack! Vi ska vara härifrån i augusti, det är lite mer en två månader dit man börjar känna paniken, Så känn lite sorg för mig Göteborg och hjälp oss haha :P

Mormor ringde nyss också och sa att hon ramlat och slagit i knäet igår så ska väl försöka ta mig ut dit och kolla till henne, lite svårt utan pengar och busskort bara, och det är inte skapligt kyligt ute och jag har ingen jacka med mig så skulle jag gå så skulle jag nog frysa skapligt och dra på mig en rejäl förkylning, men får väl kirra fram pengar eller nå.
Så här fattig som jag är just nu har jag nog aldrig vart i hela mitt liv, ja bortsett från när jag bodde hos mina kära mor och hon hade som hobby att gå in på banken och tömma mina konton.
eh nu orkar jag inte skriva nåmer, ska ringa lilla adde och kolla hur det är med honom, glömde och höra av mig till han igår, men han får ha överseende då han glömmer bort vad jag sa tre minuter tidigare haha.

Hadenice allesammans!
/Bellaaa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0