torsdag,

Halloj!
Vaknade rätt sent idag.. Gjorde mig ordning och åkte iväg på ett möte, hade tid 13:00 men hon kom försent så fick vänta en halvtimme. Massa förlutet togs upp och självklart så skulle jag lyckas börja gråta ;O
När allt plågeri där var slut så träffade jag Maria och vi tog en promenad i Boulongen i det härliga vädret (:
Sen åkte hon till jobbet o jag mötte upp Mikkis på bussen där jag även stötte på min mor och lillebror men dom hoppade av på stan och jag o Mikkis åkte vidare till Bomhus, kekade en glass och jag blev upprörd över att mina pengar inte har kommit in än! så irriterande då jag inte har ett jävla öre just nu. Får hoppas att dom kommer in imorgon men det tvivlar jag starkt på!
Nu sitter jag iaf hos Picky medans han och Mikkis är ute och letar stenar till hans sköldpaddor. Skulle följt med men var tvungen och kolla mina mail och kika lite mer efter lägenhet. Att det ska vara så svårt att hitta en!, kan man bara inte få ett mail tillbaks där det står att det bara är att skriva kontrakt, men nejdå det är så mycket roligare att det ska strulas.
Två månader kvar typ tills vi ska vara bosatta nere i Göteborg, har kommit in på skolan men någon lägenhet? nääe.
Snälla ge mig lägenhet nu! så jag kan börja fokusera lite på annat, massor som ska fixas ju.
Måste åka till syster också och berätta att jag inte ska flytta till Forsa, har inte velat säga något förän jag var hundra på att jag kom in på skolan. Har världens samvetskval, känns som jag har gått bakom ryggen på henne, hatar att undanhålla saker för min syster då hon är den person i världen som betyder mest för mig. . det känns som jag sviker henne genom att flytta så långt bort. .
usch kommer bli jobbigt att berätta det, men måste ..
jaja, finns inte så mycket mer att skriva.
Ciao!
/Bellaaa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0