Underbar kväll! :D

Efter bion igår så gick vi till Skutan för att invänta bussen. Vi skulle ta en drink men den drinken blev till några laktritsshots och några Smirnoff Ice vilket tillslut ledde till en fylla:P Jag ringde grannen och frågade om Gottfrid kunde sova där o det gick bra trots att han lät lite konstig.
Vi drog oss till bockarna o dit kom även en massa andra människor.
För första gången jag var där så spelade dom inte massa hårdrock utan musik som det gick att shaajka till så jag gick ner till dansgolvet och TESSIE följde med o snacka om chockad jag blev över det! Hon är inte den personen som vanligtvis dansar så jag blev verkligen superlycklig över att hon gjorde det! :)
Klockan tickade fram o tillslut blev den ett och Tessie tog bussen hem, jag stannade kvar med Tessies kompis Sandra, för jag hade fått veta att jag kunde åka hem med ena snubben som jobbade på Skutan.
Klockan blev två o bockarna stängde, Sandra följde med mig till Skutan o dom som jobbade där sa att dom skulle höra av sig senare när dom hade städat klart o så. Visst, runt en halvtimme inga problem. Dock så blev de så jävla mycket längre men tur nog så träffade vi en kille som körde hem mig :) Supertrevlig filur ;)

Hade galet kul.. Länge sen jag hade så skoj! Älskar impuls utgångar, dom som blir bäst för man inte har några somhelst förväntningar. Träffade på en massa trevliga människor. Näe superlyckad kväll, från början till slut! :)

Visst är jag sexig med affro? ;) haha... ^^
Snubben har jag ingen aning om vem det är! :P


Kommentarer
Postat av: miahmariah

hahaha. Först när jag såg bilden tänkte jag. Yes Bella har äntligen hittat sig en kille. Nu är frustrationen över. Men du har ju din gubbe gotte hemma iallafall.



Hoppas att allt är bra med dig idag iallafall.

kram

2009-04-04 @ 23:56:07
URL: http://miahmariah.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack så mycket :)

2009-04-05 @ 10:05:51
URL: http://saandraj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0