Blir det flytt?

Hejhopps!
Jag pratade ju med en studievägledare tidigare idag från Gävle och jag ska dit på fredag för att lägga upp en ev studieplan inför hösten. Det är inte bara att flytta inte utan det krävs en jävla massa planering.
Måste ju t ex säga upp lägenheten jag har här nu redan 31 aug för att kunna flytta 1 december och jag får inte veta om jag har blivit antagen i skolan förän jag är skriven i Gävle. Så egentligen gör jag en ren chansning om jag flyttar genom att säga upp lägenheten och allt.
Får överväga efter fredagen om risken är för stor eller om det är värt att chansa.

Har i alla fall lämnat intresseanmälan på två lägenheter i Gävle. En på brynäs och en i city.
Har fått erbjudande på att komma och kolla på båda två, den på brynäs är jag i plats fyra på och den i city plats tre.
Båda är inflytt första december och ligger runt fyratusen i hyra men jag vill helst ha den i city om det blir så att jag flyttar.
Planlösningen ser bra ut och skulle vara galet skönt och bo nära allt, helst när man har bott här ett år. Brynäs är ju visserligen inte långt bort det heller, men city skulle kännas skönast!

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men det kommer faktiskt kännas skönt att flytta tillbaks till Gävle. ;o
Jag saknar mina vänner där så enormt mycket, att bara ringa någon och gå iväg att ta en fika, det känns snuskigt länge sen jag kunde göra det.
Jag saknar den sociala biten så otroligt mycket, att bara gå runt på stan och kika på kläder. Att bara träffa någon man känner och säga "Hej hur är läget?" Fan vad jag längtar tillbaks! Desto mer jag tänker på det desto mer vill jag bara flytta!
Visst jag kommer inte bo kvar länge i Gävle heller, kanske ett år sen så blir det antingen Stockholm eller Göteborg.
Nu har jag testat på bylivet så nu kan jag utan tvekan säga att jag är en stadsmänniska! Visst det är fint här men det är ingenting för mig, en sommarstuga efter jag fyllt 35 skulle jag absolut kunna tänka mig men inte mer än så.
Jag vill ha mer utav livet än såhär. That's it och precis som jag inte tycker det är något fel för dom som vill bo här så ska ingen tycka att det är något fel att jag inte vill göra det heller. Alla är vi olika och tur är väl det.

Hursomhelst så måste jag fixa hundvakt till Gottfrid tills på fredag också.
Ramona ramlade ju och bröt foten, allt för att slippa vara hundvakt haha ;)
Tänkte ta och ringa pappa imorgon och fråga, hoppas verkligen att han har tid. Gottfrid och han trivs verkligen ihop så det skulle vara perfekt. Också en stor anledning till varför jag vill flytta tillbaks, pappa skulle utan tvekan och utan tjafs ställa upp som hundvakt om det skulle behövas och det känns som en stor lättnad! :)

Åh längtar verkligen till att få shaajka hipsen och dricka drinkar på fredag!
Fira att Tessan har fyllt år och att jag ska operera mig, åh va kul det ska bli! ^^



Mohahhaaa, skönaste bakfyllebilden på mig från RAW comedy kryssningen som vi var på den 15maj! :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0