Jag red ffs! ;P

Tjeeena! :D
Tidigare idag så var jag så rastlös så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Städade här hemma, körde pilates, var ute på promenader men ingenting hjälpte typ. Tillslut gick jag över till Ramona och vi och hennes kompis åkte till pizzerian och åt.
O efter det så åkte vi till hennes kompis och kikade på hennes hästar och vill ni veta då? Jag red för första gången i hela mitt liv. :D Jag har alltid varit snuskigt rädd för hästar men nu satt jag mig på en riktig bjässe. Jag har blivit så jävla tuff så jag blir förvånad över mig själv. ;) Jag är bara så sjukt bäst! :D

Nu såhär på kvällen så har jag fetat i mig chips och cola och små kikat på någon film som gick på femman. Pratade med Tessan i telefon under typ halva filmen så fattade inte direkt så mycket.
Nu tänkte jag snart ta mig en kvällspromenad med Gottfrid och sen så blir det väl bara att sitta här framför datorn och slappa.

Jag måste bara påpeka att om mindre än en månad så ska jag ner till Stockholm på konsultation. Jag är så jävla galet nervös, det känns inte verkligt. Undra om jag ens kommer fatta det samma dag som operationen.
Hua... Måste till banken också och fixa. bör väl ta och göra det den här månaden så allt är fixat och klart.
Sen så måste jag ta och ringa den där studion i Gävle som utför LPG-behandlingar också. Har skickat ett mail och ringt två gånger utan svar så får väl lov att testa igen imorgon. Dom rekommenderar ju att man kör sådana behandlingar innan bukplastiken så det är väl lika bra att göra det plus att låren kan bli snyggare och vem vill inte ha snyggare lår? ;p
Damn va hot jag kommer bli alltså. Jag kommer vilja knulla mig själv när jag ser mig själv i spegeln. haha ;)

Lika bra att ta den där promenaden nu.
Vi hörs mer senare kanske, eller imorgon. ;)
Ciao!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0