kurr kurr...

Jag ska försöka skriva några rader trots att humöret verkligen säger ifrån..
Jag ska inte skaffa mig någon katt, jag insåg att det skulle vara ett idiotiskt beslut då det bara skulle göra att jag blev ännu mer låst här och det vill jag verkligen inte nu när jag har lärt Gottfrid att åka tåg och snälla pappa jämt ställer upp som hundvakt. Jag ska ju även en vacker dag flytta härifrån och den dagen får gärna bli väldigt snart.
Strulade sig ju somsagt med skolan så måste ringa och höra i Gävle hur allting är, förhoppningsvis så kanske det blir en flytt till våren. Jag hoppas jag hoppas..

Jag har gått och väntat hela dagen på att få åka iväg och handla, jag har därför inte ätit något och det har blivit uppskjutet hela tiden och till slut så blev det såklart inget av det.
Jag sitter därför här med en sprängande huvudvärk och ett jävla humör.. Typiskt. Tur nog så har inte mitt gamla tankesätt satt igång iaf, hoppas jag klarar mig ifrån det.
Jag ska ta mig en promenad imorgon till ica och handla istället, blir jävligt tungt att bära men finns inte mycket att göra åt saken. Vill man något så får man helt enkelt göra det själv.

Har bara städat litegrann idag, tar resten imorgon när man har lite energi till det.
Ska även försöka plugga imorgon, stänga av den där jävla mobilen så jag kan få ro till det.

Aja nu ska jag lägga mig och glo på någon film som börjar.
Ska koka mig lite te och ta mig en hårdmacka. Något måste jag fan få i mig.
Vi hörs hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0