Vart tar livet mig?

Jag har för första gången på veckor sovit utan att drömma massa konstiga drömmar, eller jag minns i alla fall inte det jag har drömt och det känns helt underbart!
Är rätt konstigt bara då denna dag avgör mitt liv känns det som, trodde jag knappt skulle kunna sova inatt men ett glas rött kirrar allt.

Idag klockan 11 så ska jag till min psykoteraput. Ska prata med henne om min oro runt allt, samt ev flytt och mina drömmar. Känns skönt och komma till henne och prata av mig lite, det hjälper verkligen!
Hon är en otrolig människa och passar verkligen i det jobb hon har då hon vet hur man behandlar människor.
Om jag flyttar härifrån så kommer det verkligen kännas att jag inte längre kommer kunna träffa henne, för trots dom få möten vi hittills har haft så har dom hjälpt mig otroligt mycket.

Efter mötet med henne så blir det att försöka hålla mig sysselsatt framtills 16.30 då jag ska iväg på nog ett av dom viktigaste möten jag kommer ha i mitt liv, iaf hittills har haft.
Det kan bara gå på två sätt, antingen jävligt bra eller jävligt dåligt. Jag hoppas på det förstnämnda så snälla alla läsare därute, håll tummarna för mig! Håll dom så hårt så dom blir blå...

Kommentarer
Postat av: juliaa

sv; hehe tack du !;) byxorna e köpta på cubus & kostar 200 kronor!! (: dem e mycket sköna så slå till på dom !! :D:D hah

ha de bra !! xd

2009-08-21 @ 20:14:47
URL: http://juliajao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0