Jiddra inte med min hund!

Fyfan va lack jag blir på vissa människor!
När jag var ute på en promenad med Gottfrid så kommer det en tant åkandes på en spark bakom oss, jag går åt sidan och ber Gotte att sätta sig ner vilket han gör. Han är hur lugn somhelst och skäller inte eller reser ragg som han brukar.
När tanten åker förbi oss så frågar hon om han är aggressiv, nej säger jag. Han är rädd för människor så han är mer rädd för dig än vad du är för honom. Inget mer med det tanten åkte vidare.

Men när vi kom tillbaks från promenaden så kom min granne ut för att prata, Gotte tycker jättemycket om honom o sprang fram för att hälsa. Vi stog o prata lite o helt plötsligt så kommer det någon gubbe bakom oss (säkert alkis) o Gotte reagerar o ger av ett litet skall. Jag säger till han att sätta sig o stanna, vilket han gör. Endå så sätter denna gubbe igång. "Är hundjäveln aggressiv?" Han är bara ett år säger grannen min så han har lite valp kvar i sig. "Få tyst på hundjäveln, annars sparkar jag honom" Jag blir lack som fan då Gotte redan är tyst! .. Han sitter hur fint somhelst o bara tittar.
"Han är rädd för människor" försöker jag säga lugnt o idioten fortsätter o säger att jag borde ha med honom i mannen som kan tala med hundar. Då får jag helt enkelt fnatt o ADHDn visade sig så jävla starkt.. "Det är jävligt synd att han inte är aggressiv för det hade vart ett sant jävla nöje o se han bita dig i benet din jävla idiot!!!" Man tycker att i sånhär situation så borde idioten blivit ännu mer otrevlig men då vänder det ist o han blir hur trevlig somhelst o börjar påpeka vilken fin hund han är o lydig o bla bla bla... massa smörande.. Han tyckte att han skulle komma fram o hälsa på han med. "neee duu... du skulle bara våga! ... sa jag.. Sa hejdå trevligt till grannen min, tittade hatiskt på gubbjäveln o tog Gotte som gick fot bredvid mig in..
Dom är väl inte van gubbarna här i byn att en tjej ryter ifrån.

Men ensak ska dom ha jävligt klart för sig, precis som en björnmamma försvarar sina ungar försvarar jag min hund! Helst när han inte gör något fel!!

Visst att han har mycket att lära, men det är jag som ägare som har det ansvaret!
Visst att jag får fnatt på han när han har rivit hela lägenheten för jag lämnat han ensam i 10min men tids nog så kommer han ha lärt sig att så ska man inte göra. Allt som behövs är lite träning..
Har redan märkt att han lyssnar bättre, inte är lika rädd, går mycket finare o drar knappt alls.
Stora framsteg på knappt en vecka.. Så snacka då fan inte skit om min hund, för är det någon som är aggressiv av honom o mig så är det för fuck Jag!!

Nu ska jag försöka få tag på Ramona o sen städa..
Vi hörs !


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahhaa men våren kommer väll upp till er oxå, om kanske en månad =)=)

2009-02-24 @ 20:41:30
URL: http://samraaah.blogg.se/
Postat av: Madde

Fy fan vilket idiotgubbe! Vad bra att du sa ifrån. De ska inte komma och snacka skit om något de inte har en aning om! Jag är lika beskyddande över min katt, det är kanske inte samma sak, men han är allt för mig! :)

2009-02-25 @ 22:40:53
URL: http://evamadelene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0