Jag är inte fuckin swedbank!!

Jag blir så jävla förbannad på människor som lånar pengar o sen inte betalar tillbaks!
O som påstår att dom satt in pengar till en o sen säger att kontot var tomt.
Herregud människa, man kan inte överföra några pengar om det inte finns några pengar!

Jag har sagt sen typ en månad sen att jag inte längre lånar ut pengar, det blir bara en jävla massa tjafs o jag är trött på att känna mig som en bank utan ränta bara för att jag råkar ha mer pengar.
Plus att jag är jävligt trött på att behöva tjata om att få tillbaks pengar samt att det bara är jag som ska ha koll på hur mycket dom är skyldig mig.
Nee usch. Pengar skapar enbart problem och man ska inte låna ut o verkligen inte till kompisar.
Anledningen varför jag gjorde det förra helgen trots att jag inte skulle var för själva situationen vart pinsam när min väns bankkort inte funkade. Skulle egentligen redan fått pengarna dagenefter men då hade han visst inga pengar iaf så han skulle överföra dom på mitt konto vilket han påstår sig ha gjort i måndags men nu så har visst kronofogden "tagit" hans pengar. . Jävla rövarhistoria o blir så jävla trött!
Man ska inte låna pengar om man inte kan betala tillbaks, o om det nu skulle bli så att man inte har några pengar så kan väl förfan personen vara ärlig o säga det istället!
Ärlighet kommer man längst på när det kommer till mig, lögnare gårbort!

Needu.. Vill ni låna pengar ifortsättningen så kan jag rekommendera er att kontakta swedbank eller nå för jag skiter i om det skulle vara för era svältande ungar JAG LÅNAR INTE UT NÅGRA MER PENGAR FÖR JAG ÄR INTE ERAN JÄVLA BANK!! Skaffa ett till jävla jobb, råna en bank eller dra ner på något... Men fråga INTE mig!

O nu när det är sagt så ska jag ta o försöka sova..
Vi hörs imorgon!
Godnatt sweet dreams!



Kommentarer
Postat av: Lynn

Jag håller helt med dig! Det är såå irriterande när folk inte betalar! Jag säljer smycken, och när man gör det till kompisar så vill man ju gärna tro att ma ska få tillbaka dem snabbt, men icke då! Trots att de vet att man vill ha dem en månad för att inte bokföringen sa bli fel så kommer de inte. Den sämsta ursäkten jag har hört på länge var förresten att hon trampat sönder sin bankdosa, s hon måste till banken och skaffa en ny innan hon kan sätta över pengar. Irriterande.



Ha en bra helg nu, och hoppas att min irritatin inte smittar av sig!

2009-02-06 @ 17:17:10
URL: http://elineevelyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0