Vad ihelvete?!!!!

Jag blir så jävla irriterad! Vad har jag gett mig in på egentligen?
Lämnade Gottfrid i 2timmar för att gå iväg till skolan.
Kommer tillbaks o han har rivit stortsett hela lägenheten!
Jag hade stängt dörren till vardagsrummet men den hade han  lyckats öppna, men tack o lov hade han iaf inte förstört datorn.
Jag vet inte hur jag ska klara av det här. Jag kan inte låta bli att gå ut, att gå iväg till skolan bara för att jag är livrädd att han ska riva lägenheten. Saken är ju att det måste ju ha låtit rätt rejält jävla mycket med så fortsätter det så då blir jag väl säkert vräkt med.
Fan... Syster borde ha lärt honom redan som liten att vara själv men istället tog hon med honom överallt.
Snälla, vet NÅGON hur jag kan vänja honom till att vara själv en stund?!


Kommentarer
Postat av: miahmariah

Börja med småsaker som att gå till tvättstugan själv. Stå ibland i trappen och lyssna på om han gnäller eller gör nåt när du går.



Lämna honom ett fryst fläsklägg som han kan ligga och tugga och jobba med medan du är borta. Se bara till att inte benet är för litet så att han råkar svälja det och sätta i halsen.



Om det inte funkar så ska du ha honom i bur när du är borta. Så att han vänjer sig. Var borta lite längre för varje gång så går det nog tillslut. Det tog ca 2 veckor med min hund.

2009-02-23 @ 17:42:23
URL: http://miahmariah.blogg.se/
Postat av: Maria

Börja med kortare stunder, typ kanske bara en tio minuter eller liknande. Om du har brevinkast kan du slänga ner godis där genom om han sköter sig, dvs inte lever rövare där inne. Sen ökar du dom tio till tjugo osv. Och belöna när han gjort bra ifrån sig. Så har jag fått gjort med min hund. Hundar har ju ingen tidsuppfattning, tyvärr.

2009-02-23 @ 18:58:09
URL: http://leksaksvingar.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Lugnt :)



Jo, det rullar på här. Självdå?

2009-02-23 @ 20:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0