Vilken helg...

Hejhopps!
Nu är det verkligen en väldigt seg jag som skriver kan jag lova. Blev lite alkohol igår med, eller lite o lite, ganska rätt jävla mycket faktiskt. Satt här o drack och sen så åkte jag till bomhus och träffade Tessan. Vi tog några cider på pizzerian där och jag blev så jävla full. Slapphänt som jag är tappar jag min ciderflaska rakt i glasbordet så flaskan går i tusen bitar och det flyger glas på hela mig. haha helt sjukt. Tessan fick panik och började upprepa nu går vi ett ex antal gånger och gick stressat ut därifrån. Själv så garvade jag hela tiden och gick med världen leende ut därifrån, helt blöt och full av glas haha., Så jävla typiskt mig.
Alltså allt blev bara så kaos igår, alltså verkligen kaos. Fick veta saker som sårade riktigt mycket och det var väl därför det blev lite väl med alkohol. Jag tvingade med mig Tessan till Sätra till hennes kompis, var dock inget kul där och det blev bara massa strul. Träffade Ali i typ en minut fick hans kompis att köra hem oss så vid halv fyra eller nå var vi hemma hos Tessan igen.
Den här helgen har verkligen inte varit den bästa i mitt liv och nu blir det fan inget festande på bra jävla länge!
Ska till Stockholm med Tessan och Marco nu på lördag över dagen och efter det så åker jag hem till kära Bergsjö där jag blir kvar framtills slutet av nästa månad då Tessan har fyllt år och det blir utgång, sen Stockholm igen för konsultation.

Ah nu pallar jag inte o skriva något mer.
Ska kirra någon film sen så ska jag vila ett tag.
Pappa kommer hit med Gottfrid runt halv sex. Åh vad jag saknar honom!

Kommentarer
Postat av: miahmariah

Ja hon är helt sjuk i huvudet.



Du är tydligen lika klumpig som mig. Jag brukar också slå ner glas och dylikt när det blivit för mycket att dricka. Hoppas att det löser sig iallafall. Går det bra med Gotte nu?

2009-07-26 @ 17:18:29
URL: http://miahmariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0