Vad ska man göra i sommar?..

Godmorgon!

Jag vaknade upp typ halv åtta imorse av att jag hörde massa röster, jag blev livrädd men det visade sig att det var tvn som jag hade lyckats somna från igår när jag kikade på CSI. Typiskt, nu fick jag aldrig veta vem mördaren var.
Eftersom jag redan var vaken så var det lika bra att kliva upp, tog en promenix med Gottfrid och sen blev det frulle och nu sitter jag här.
En helt vanlig morgon hemma hos Isabelle. Som jag levde förr skulle ha blivit världens bästa reality-tv.. Mitt liv nu skulle däremot vara världens bästa sömnpiller. ;p Jag kan inte avgöra om jag tycker det är bra eller inte, jag behöver rutiner och jag mår bra av lugnet men ändå så behöver jag lite galenskaper för annars blir jag galen.

Hm.. Idag har jag ingen aning alls vad jag ska göra.
Det är ju sommarlov nu så dom få timmar jag hade i skolan varje dag är över och jag har inget sommarjobb.
Det känns som jag kommer bli ännu mer rastlös en vad jag var innan och jag har ingenting planerat riktigt i sommar heller. Eller jo.. Jag ska till Gävle den 26e o festa med Tessan, kolmården med systeryster nångång i juli? och sen KANSKE om det ordnar sig med pengar för Tessan så ska vi ta en sista minuten i augusti men det är ingenting som är säkert men jag hoppas!
Bortsett från det så har jag ingenting planerat.
Jag ska nog försöka fokusera på att ta körkortet, är på tiden nu.. Milo lyckades få sitt i måndags så är galet stolt över henne! :)

Jag har ju inget bättre för mig så jag kan ju lägga mig ner o kika lite i teoriboken iaf.
Vi hörs senare!







Kommentarer
Postat av: eva

Ja här regnar det idag med:( Så nu får solen börja titta fram tycker jag!!!Den boken e suverän och man får en massa inspiration av att läsa och titta på bilderna i den:)

2009-06-11 @ 12:25:30
URL: http://keltisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0