Vittne..

När jag kollade brevlådan idag så hade jag fått 2brev och ett paket. Breven hade jag gärna slängt då ena var en elräkning och den andra var en kallelse till tingsrätten som vittne.

Tycker det är så jävla fjantigt då det inte är något brott som begåtts o allt jag ska säga är "Han frågade om han bodde kvar o jag sa jag vet inte".
Visst att det bara är ett förhör via telefon men jag vill inte. Hade det vart ett brott okej då hade jag förstått men det är de inte o det är bara så fjantigt. Jag vill inte ha något med det där att göra och jag vill inte heller ha något med dom människorna att göra heller.
Dom på tingsrätten var jättetrevliga när jag ringde dit, men tyvärr så är man kallad som vittne så är det ett måste om inte personen som krävt detta säger att jag inte behöver det. Så ska ringa o se om han svarar o be honom kontakta tingsrätten o be dom stryka mig. Han sa ju sist jag ringde att behövde jag inte vittna så behövde jag inte då det var så många andra iallafall som skulle göra det.

Aja, paketet var min parfym som jag beställt från Bellme så det var bra! :)
Luktar hur gott somhelst o jag är nöjd.

Ne nu ska jag ta o fixa lite annat.
Vi hörs mer senare! ♥



Kommentarer
Postat av: Nathalie

Gud så snygg din blogg var! :)

2009-03-05 @ 16:19:55
URL: http://ndanielsson.blogg.se/
Postat av: Ronja

SV: tack så mycket!:) Den parfymen luktar så himla gott=D

2009-03-05 @ 17:10:16
URL: http://ronjasjodin.blogg.se/
Postat av: Anna

Jädra osis!

Vet hur det är... Det trista är ju att om åklagaren bestämmer att du ska vittna, så har du inte mycket att välja på... :S

När dom ringer, så vill man ju bara vara "hjälpsam" och har man "rent mjöl i påsen", så svarar man ju, som den ärliga människa man är, snällt på frågorna, men det hoppar upp och biter en i rumpan senare...

Kram och hoppas du slipper!

2009-03-05 @ 17:28:24
URL: http://miranna.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack så mkt :) Det gick faktiskt ganska bra :)

2009-03-05 @ 17:50:41
URL: http://hiiim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0