Helgens bravader!

Hejsan!
Oj vilken helg det har varit. Den började hur roligt somhelst men slutade i ren katastrof!
Fredagen var klockren, visserligen så var förfesten inte såbra då jag blev knuffad av någon jävla cp svensson helt utan anledning men sen när det blev utgång så blev allt så galet mycket bättre. Blev behandlad som en kändis, hade alla blickar på mig och jag dansade så mycket så hela kroppen värker av träningsvärk. Knullklänningen var på och jag kände mig sexig som bara fan vilket så många andra även höll med om att jag var haha. Blev efterfest hemma hos Emma, vi drog med oss några snubbar från krogen och ena snubben och jag betedde oss som vi vore gifta i typ 40år haha. Dom drog typ sex på morgonen och då somnade jag.
Vid 11 vaknade vi och jag ringde syster o kollade om hon kunde passa Gottfrid en dag till vilket hon kunde så jag och Emma drog ner på stan för att göra ett snabbt besök på systemet. Efter det åkte vi hem till henne igen, vilade och snackade massa skit och när klockan blev runt 19.00 började vi göra oss ordning för utgång igen då crusingen och återvändardagen skulle vara.

Eftersom incidenten hos hennes kompis dagen innan så ville jag inte förfesta där då det äcklet skulle vara där igen PLUS att (inga namn nämnda) har HIV något jag inte visste och något jag då inte vill vara i närheten av oavsett om det inte smittar via luft så vill jag iallafall inte umgås med sådana människor.
PLUS att dom rökte inne och det stank vidrigt, Emmas försök till en lösning kvällen innan var att jag även skulle röka, skitsamma att jag varit rökfri i snart ett halvår, jag sa vad jag tyckte att hon var en IDIOT då riktiga vänner försöker inte pusha varandra att börja med sånt igen utan snarare stötta dom att låta bli.
Jag hade även sagt att jag inte ville vara med Emmas ex då jag inte träffat henne på 1år och då tycker jag att hon kan undvika hennes alla killar för en kväll. Det tyckte iallafall inte hon utan hon var sne på mig hela kvällen för att jag för det första inte tänkte ta o betala hennes inträde, räckte att jag betalade hennes alkohol på systemet och hon ställde till en scen för att jag sa att hon senare skulle betala tillbaks de. Sen så skulle hon iaf vara med HIV människorna och hennes ex. En av HIV människorna var även så respektös och ställde sig bredvid mig, och sa typ "Mmmh va gott med en cigg, kanske ska man blåsa röken hitåt" o så blåste han den rakt i mitt ansikte. Jag började känna en ren jävla ilska, gick iväg ringde syrran och jag började nästan gråta av ilska, berättade allt för henne och hon sa att hon skulle hoppa in i bilen direkt o åka o hämta mig.
Jag gick tillbaks och berättade det för Emma då hade HIV-människorna gått därifrån men hennes ex satt kvar. Hon flippade totalt och sa att jag skulle ringa henne o be henne vända, men jag sa som det var att min syster inte ville att jag skulle behöva vara bland sånt respektlöst folk och hon började skrika ännu mer.
Till slut lugnade allt ner sig och jag ringde till syster o sa att hon inte behövde hämta mig men hon vägrade lyssna på mig och tur var väl det då Emma blev till ett ännu större (hur det än var möjligt) än tidigare.
Började skrika ännu mer o ah var hemsk rent utsagt, hon lugnade ner sig tillslut igen och vi tog en taxi hem till henne då det blev bråk där vi satt och det var iskallt!
När vi precis kommit innan för dörren ringde syster o sa att hon åkte in till Söderhamn då gällde det att beskriva vägen vilket först inte gick nå bra men som sen löste sig. Emma flippade också där hemma och då fick det vara nog, tänker inte umgås med sådana människor. Har aldrig i hela mitt liv stött på någon som jag har tagit så mycket skit av som den människan. Hon vet verkligen INTE hur man behandlar människor. Hon behandlar både sina vänner och killar som skit, och nu får det förfan vara nog!

Nu märkte jag att allt blev väldigt krångligt skrivet men jag börjar bli bra irriterad igen så orkar inte ens läsa igenom allt.
Nu ska jag istället glo på film, var iväg och hyrde två stycken.. The Women och Body of lies.. O så ska jag frossa chips. Fyfan va gött, här ska man bli fet(are)! :P

Vi hörs senare!
Ciao.


Dom andra människorna tog massvis med kort men dom lär jag ju aldrig få, tyvärr..
För Damn va hot jag var på dom.. ;)
Dessa mongo-bilder var dom enda jag tagit själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0