Flytten..

Tjena allesammans! :)

Trots att jag har pratat i telen stortsett hela dagen så har jag faktiskt fått saker gjorda!
Började med att jag gick till skolan för att jag skulle prata med dom angående att göra prov dock var inte studievägledaren där så ska skicka ett mail till henne senare. Istället så gick jag och postade lite brev och sprang in lite snabbt på Ica, köpte apelsiner o typ chickenbits... Intressant va? haha ;)

Hem och började ringa runt..
Först ut blev Eon, en otrevlig och sjukt spydig människa fick jag prata med.
Efter de ringde jag Gavlis som denna gång gav ut numret till dom som bodde i lägenheten innan, först pratade jag med tjejen som var hur trevlig somhelst o meddelade att hon tyvärr inte hade något o bestämma om så hon bad mig ringa hennes sambo istället vilket jag gjorde. Han svarade inte först men ringde upp några minuter senare, även han var otroligt trevlig och sa att han redan sagt till Gavlegårdarna att det var helt okej för mig att hämta nycklarna vilket tydligen dom inte förstått så han sa att han skulle ringa upp direkt till dom o säga det, o några minuter senare fick jag ett mess av honom där han skrev att allt nu var fixat och att det bara var för oss att flytta in. Jag skickade ett mess tillbaks där jag tackade. Underbar människa om jag får säga mitt, han kunde lika gärna ha sagt att Nej du får vänta tills första dec men icke då. Så tusen tack, både till dig och din trevliga tjej! :D
Däremot så stängde ju Gavlis klockan 16 och eftersom jag bor häruppe och ingen annan förutom jag får hämta ut nycklarna så får jag vänta tills på måndag men de gör absolut ingenting. Då hinner jag fixa flyttbil eller flyttsläp beroende på vad det nu än blir.
Känner ju fan ingen som har en sån där dragkrok på bilen. Vet inte om Baby har de heller men tror knappast att han är så sugen på att låna ut sin nya BMW till mig haha! ;)
Men de ska nog lösa sig på något sätt, så mycket annat som löst sig iaf! :)

R var hit och hämtade sin tv och tvbänk med så det känns gött att lite prylar som jag har noll användning för börjar försvinna så det blir lättare att fixa här hemma.
Imorgon blir det ju att åka till Gävle och vara barnvakt till mina älsklingar! :D
Första gången jag är barnvakt till båda två samtidigt faktiskt o det ska bli sjukt kul! 
Saknar mina små trollungar så mycket, min sötaste lillebror med men han ska jag nog kidnappa så fort jag flyttat tillbaks hehe! ;)

På söndagen blir det att gå på skyltsöndagen med Tessan så därför ska jag försöka få så mycket som det bara är möjligt fixat idag. Är riktigt trött men det kan inte hjälpas för det är packa och städa som står på listan!
Håller på att tvätta för fullt vilket jag har gjort sen typ fyra och än är jag långt ifrån klar.
Min granne Linnea kom förbi med flyttkartonger också, hur underbar får man bli egentligen?! Blev så glad så jag var tvungen att ge henne en kram och hon såg då bra chockad ut haha! :P
Jag hade ju inte en enda och tänkte på det bara någon minut innan hon kom med några, som en tankeläsare..
Underbart!

Nä nu ska jag fortsätta kirra lite här hemma.
Sortera, se vad som ska slängas och vad som ska behållas.
Sen städa vidare... Ska försöka få stortsett allt packat idag!
Haha nästan omöjligt men ah jag lever för omöjliga saker! ;)
Sen så måste jag ju kika runt lite på saker som MÅSTE köpas!

Skriver mer senare, ha en trevlig fredag allesammans ciao!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0