Pizza + massa vila = Bellas dag! ;)

Hallå allesammans!
Jag somnade till i eftermiddags och vaknade upp med världens panik, jag hade som någon satt på bröstet mitt och jag fick galet svårt att andas. Jag drog fram telefon och ringde upp två personer jag inte pratat med på år typ. Ena svarade... Jag hade ingen aning om vad jag ville, blev typ "Ööööh hej.. Det är Bella... Öööh ... Hur mår du?" Hahaha måste ha låtit galet förvirrad och det var typ precis som jag sov fortfarande.
Ibland är jag riktigt knasig, men bra gulligt är det ju egentligen också att man kan bry sig så mycket om någon man inte träffat så pass länge eller knappt sagt ett ord till och att man bara kan vakna upp med ett ryck, slänga sig över telen och ringa. ;p Knasigt men gulligt helt enkelt! ;)

Efter det så kom syster hem o efter hon stått och lekt med motorsågen ute så åkte vi till Pizzerian och köpte hem en kebabtallrik o en pizza som vi delade på.
Haha dom på pizzerian fick ju sig ett gott skratt när systrarna knas kom in och jag som alltid började strula. VAERT ÄR MIN BEASÅS?! Jaha höhöhöhö är den där... höhöhö! (skrattar som en fullvuxen karl, my friends know) hahah ;)

Jag ska alldeles strax lägga mig och sova igen.
Har typ legat o små slumrat sen kl 19 typ men vi ska upp kl 5 för att hitta till återbesöket kl 10.20 i Stockholm så lika bra att lägga sig snart igen.

Imorgon kommer jag ju få se my boobs för första gången utan sportbh sen operation, spännande! ^^
Jag tror faktiskt jag är rätt nöjd med dom trots allt. Jag vill ju inte ha alldeles för stora bröst och mina blev nog rätt lagoma.. Men det märks imorgon så mot kvällen när jag kommer hem så får ni höra! :)
Blir ett stopp i Gävle innan vi åker hem också, träffa andra systeryster och troligtvis Mikkis..

Vi hörs mer imorgonkväll, godnatt på er.
Ciao!



Kommentarer
Postat av: miahmariah

Hej tjejen. Tack för din kommentar. Kul att det finns några som fortfarande tänker på mig.

Ja det var länge sen jag bloggade. Jag har haft en sån tung sorg och mycket konflikter så jag har inte orkat helt enkelt. Behövde en paus.



Men livet går vidare och pappa finns alltid i mitt hjärta iallafall. Och efter att samtalat med en sorgexpert så har jag insett att mitt liv måste gå vidare. Men det är jävligt svårt ibland.



Hoppas att allt är bra med dig iallafall. Hur är det med Gotte? Går det fortfarande bra?

Du får sköta om dig så hörs vi snart igen.

kram

2009-10-06 @ 22:39:22
URL: http://miahmariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0