Äntligen hemma! :D

Jag är hemma igen och det känns underbart! :D
Jag blev helt chockad över att se min lägenhet haha, jag hade glömt bort totalt hur jävla mysigt jag egentligen bor.
Jag vill aldrig flytta tillbaks till Gävle, dom tankarna är bortblåsta... Visst jag saknar mina vänner och jag kan ha riktigt snuskigt tråkigt här men hellre det än att bo på ett ställe som alltid lyckas få fram dom dåligaste sidorna hos mig. Jag har aldrig gillat Gävle så speciellt mycket så det räcker gott o väl att åka dit och hälsa på ibland istället, tar ju inte direkt lång tid med tåg.

Gottfrid åkte iaf tåg för första gången idag och det gick helt makalöst bra!
Det var galet mycket folk överallt och han brydde sig inte. Han la sig rätt snabbt väl inne i tåget och var helt lugn hela vägen. Min duktiga underbara kille! <3
Nu vet jag att jag kan ta med honom till Gävle så nu kan jag åka när fan jag vill egentligen men nu blir det att vara här hemma framtills den 28 augusti då jag ska dit och festa med Tessan igen. Framtills dess blir det nyktert för det har blivit alldeles för mycket alkohol för mig på senaste. Usch och blääh..

Nu ska jag tända lite ljus och bara mysa.. Njuta av lugnet... Åååååh va underbart allt känns just nu! :D
Godnatt på er allesammans.. :)



Jag <3 Bergsjö!

Hejsan!
Tessie kom hit från Iggesund. Vi kikade runt lite på stan och sen satte vi oss på Tant grön. Jag åt mat, Tessie tog en cider och tillslut slutade det såklart med att jag drack två stycken också. Vi åt lite kladdkaka med, förbannat gott. Tog en varsin filt och myste till trubaduren. Riktigt härligt och helt underbart att få träffa Tessie igen efter alla dessa månaderna utan henne. Vi pratade inte ut som vi kanske borde ha gjort men jag blev rent utsagt lycklig av att se henne så alla problem bara rann av mig. Hon är och kommer alltid förbli en av mina absolut bästa vänner, en person som aldrig dömmer och alltid försöker förstå. En sån människa kan man inte låta bli att älska. <3

Hon tog iallafall tåget hem kl 21.26 så Ramona som var i Gävle kom och hämtade mig då på tågstationen och körde mig hit till Valbo. Imorgon ska jag åka hem till mitt älskade Hälsingland och fyfan vad jag längtar tills dess!
Må jag ha sagt hur jävla tråkigt Bergsjö är och att det faktiskt vissa gånger är så tråkigt så jag flertal gånger undrar hur det kommer sig att jag står ut. Men även om jag har tråkigt så är det ett lugn där som inte går att beskrivas. Ett lugn jag behöver, ett lugn som ger mig trygghet. Jag älskar Bergsjö, Bergsjö har blivit en del av mig och jag kan med stolthet säga att jag bor i Hälsingland, en av de vackraste platserna i världen.
Nu vill jag hem, se bergstopparna och den vackra spegelblanka sjön. Ha mitt fönster öppet trots jag inte är hemma, sova med nycklarna i dörren men ändå känna mig trygg. Jag vill hem till det som känns rätt, hem dit jag kan finna mig själv igen. Hem dit där jag kan vara mig själv och ingen annan. Jag vill hem till vackra Bergsjö.
Med andra ord så dissar jag av Stockholm på lördag, jag behöver komma hem, det är viktgt för mitt välmående.

Med det sagt så säger jag godnatt.
Jag ska ta mig ett stort jävla glas med iskallt vatten sen så ska jag sova.
Sova ut så jag är redo att fara hem imorgon, jag längtar jag längtar jag längtar så!
Godnatt, sov gott!

Vem är jag?

Allt började trevligt igår men det slutade med en rejäl jävla ångest.
Jag tänker inte sitta här och skriva om allt som hände för jag skäms, jag skäms så jävla mycket!
 Jag skäms över att jag stog där och väntade på dig, jag skäms över alla lögner jag gick på, jag skäms över hur jag kunde vara så blåst men mest av allt så skäms jag över att ha svikit en av mina bästa vänner för något som inte ens betydde ett skit, något jag egentligen inte ens ville göra... 
Jag har en sån ångest så jag får svårt att andas, jag känner mig totalt jävla bortgjord!
Varför sätter jag mig i sådana situationer som jag inte kan ta mig ur? Jämt och ständigt, varför?!
Varför lär jag mig aldrig? Varför fortsätter jag med ett sånt här självdestrukivt beteende?

Allt jag ville var att ha dig, nu vill jag inte ens det. Jag vet inte ett skit vad jag vill längre, jag är så förvirrad.
Dom här veckorna har mitt gamla jag visat sig alldeles för mycket och det skrämmer mig.
Hämnd och svek...
Är det att vara här i Gävle som får mig att bli såhär? Tappar jag kontrollen då och blir en människa som jag inte längre är. Eller är det såhär jag ska vara och att det bara är jag som har kämpat för att hålla det tillbaka men att det nu inte längre går. Jag tappar kontrollen, jag blir ett monster och det skrämmer mig. Rejält jävla mycket!


onsdag.

Godmorgon!
Vilken galet skum dröm jag drömde inatt. Om att världen skulle gå under så jag och några kompisar åkte till Mars för att testa om vi kunde leva där vilket vi kunde men vi skulle åka tillbaks för att hämta våra familjer, vatten och mitt mobila bredband. haha helt sjukt.

Nåväl, är rätt seg idag. Gick o la mig rätt sent och vaknade runt nio då gick jag ut med Gottfrid på en gång.
Vid tolv så kommer pappa. Han ska ha Gotte idag eftersom jag ska ner på stan med Tessan och se Alcazar.
Ska be honom köra mig till köpis först så jag kan köpa några cider. Har visserligen sagt att jag inte ska dricka på ett tag men vafan det är sommar och jag åker hem på troligtvis söndag och då blir det ingen alkohol på bra länge.
Jag har inge gott att äta här hemma så jag funderar på att köpa med mig lite Kina mat till Tessan, var länge sen jag åt det nu och är galet sugen på det. :p

Ah ni får ha en supertrevlig dag iaf! :)
Ciao!


Let me be..


Kan du bara försvinna ur mina tankar så mitt hjärta kan börja slå normalt igen och så jag inte längre glömmer bort att andas.
Vart är av knappen? För nu vill jag inget mer..
Låt mig bli immun mot kärlek!. .



















tisdag.

Hejsan!
Jag vet att jag har blivit rätt dålig på att skriva här i bloggen, men det är sommar och jag har noll inspiration om vad jag ska skriva om så ni får ta några veckor av kass uppdatering.
Jag skriver nu i alla fall. ;)

Hm idag har jag inte gjort så mycket.
Promenixat med Gottfrid som vanligt, tittat på sista Omen filmen och så har jag städat undan lite smått här.
Jag och grannen gick iväg till hundgården så hennes grand danois tik och Gottfrid kunde leka med varandra.
Gottfrid ligger nu helt slut här på golvet, jag tror han har gått och kärat ner sig. haha ;) Det är ju inte direkt varje dag han träffar en hund som är större en vad han själv är och det är verkligen inte varje dag han träffar sig en sån fin tik ;)

Resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra.
Malin skickade ett sms igår om att vi skulle ta en fika idag men jag har försökt ringt men inte fått något svar så det blir nog inte av.
Imorgon blir det i alla fall att fara ner på stan på sommarkväll med Tessan och se Alcazar och på lördag blir det Stockholm. Gå på Grönan och Skansen, det ska bli riktigt kul! :)
På söndag åker vi nog hem, börjar längta efter Hälsingland nu, vi har ju trots allt varit här i snart två veckor och jag har lite saker att ordna innan skolan börjar och innan operationen.

Näe nu ska jag ringa mamma och kika hur det gick för Viktor på hälsocentralen.
Vi hörs mer senare.
Ciao!

Måndag.

Hejsan alla!
Fan vad illamående jag är alltså, hela tiden. usch usch..

Igår så tittade jag på en film på femman. True confessions of a Go-Go Girl hette den.
 Rätt bra faktiskt och jag blev helt till mig. Jag vill fan testa på Go-go dance efter operationen.
Jag som tror så mycket på ödet och massa tecken fick inget direkt trevligt "tecken" ur den filmen iaf när en tjej skulle förstora brösten och fick hjärtstillestånd under narkosen och dog och sen så ser jag på msn startsida någon dåre som åkt på världens plastikmiss som köpt eget silikon och sprutat in lite här o var hemma. Förstår inte hur man kan vara så puckad..
Jag hoppas iaf att min operation går super bra och att jag inte ens får några komplikationer, vågar man hoppas på det med min otur?..

Så vad ska jag göra idag då?..
Gottfrid är här igen vilket känns skönt så det blir väl en och en annan promenad. :)
Sen så var jag in på bokia igår, hälsade på gamla arbetskamrater och köpte tredje boken i twilight-serien så det blir väl kanske att lägga sig ner och läsa den. Jag vet att om jag börjar så kommer jag glömma bort resten av världen, man blir fan förtrollad av böckerna.
 
Vad ska ni göra idag då?





Vilken helg...

Hejhopps!
Nu är det verkligen en väldigt seg jag som skriver kan jag lova. Blev lite alkohol igår med, eller lite o lite, ganska rätt jävla mycket faktiskt. Satt här o drack och sen så åkte jag till bomhus och träffade Tessan. Vi tog några cider på pizzerian där och jag blev så jävla full. Slapphänt som jag är tappar jag min ciderflaska rakt i glasbordet så flaskan går i tusen bitar och det flyger glas på hela mig. haha helt sjukt. Tessan fick panik och började upprepa nu går vi ett ex antal gånger och gick stressat ut därifrån. Själv så garvade jag hela tiden och gick med världen leende ut därifrån, helt blöt och full av glas haha., Så jävla typiskt mig.
Alltså allt blev bara så kaos igår, alltså verkligen kaos. Fick veta saker som sårade riktigt mycket och det var väl därför det blev lite väl med alkohol. Jag tvingade med mig Tessan till Sätra till hennes kompis, var dock inget kul där och det blev bara massa strul. Träffade Ali i typ en minut fick hans kompis att köra hem oss så vid halv fyra eller nå var vi hemma hos Tessan igen.
Den här helgen har verkligen inte varit den bästa i mitt liv och nu blir det fan inget festande på bra jävla länge!
Ska till Stockholm med Tessan och Marco nu på lördag över dagen och efter det så åker jag hem till kära Bergsjö där jag blir kvar framtills slutet av nästa månad då Tessan har fyllt år och det blir utgång, sen Stockholm igen för konsultation.

Ah nu pallar jag inte o skriva något mer.
Ska kirra någon film sen så ska jag vila ett tag.
Pappa kommer hit med Gottfrid runt halv sex. Åh vad jag saknar honom!

En kväll som erbjöd allt..

Hejhej!
Jadu dagen igår...
Pappa kom över vid tolv, vi pratade lite och åkte iväg och handlade sen tog han min älskade lilla Gotte och åkte hem till honom. Han ska ha honom tills imorgon och jag saknar han så otroligt mycket redan.
Efter det så åkte jag och mamma iväg och sola och sen släppte hon av mig på köpis där jag mötte upp Tessan.
Vi gick runt och kikade lite. Jag lämnade tillbaks en klänning jag köpt och köpte istället ett assnyggt linne inne på bikbok. Efter det så blev det coop och systemet innan vi tog en taxi hem hit.
Hon var redan fixad och klar jag däremot var inte det så vi åt, sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig ordning.
Sen var det dags att börja festa vilket kändes lite stressigt för mig. Jag halsade i mig några cube och kände påengång att den här fyllan inte skulle bli den bästa och att det fanns stora risker för snefylla då jag tagit min medicin så pass sent på dygnet. Chansade iaf och gick ut på heartan och det borde jag inte ha gjort.
Ibörjan gick allt bra, jag flippade till techno musik vilket typ ALDRIG händer, jag hatar sånt men nu såg det ut som jag var riktigt hög på E alltså för fuck vad jag levde ut, killar kom fram och sa det, "fyfan va du dansar BRA!" ja man tackar. Skönt när man får lite beröm när man kan shaajka sina hips ;p
Ja sen ballade det ur iaf, Tessan började försvinna, jag började få grymma magsmärtor och självklart skulle jag ringa Ali som inte svarade och skicka sms som han inte heller svarade på. Magsmärtorna blev värre och även började alla känslor bli för mycket. Nu stog det rätt klart att jag åkt på en rejäl snefylla som jag hade misstänkt att jag skulle göra.
Gick ut från Heartan kl halv ett och tog bussen hem till Valbo 00.50. Åt nachos med vitlöksdipp tydligen för det låg vid sängen haha.
Vaknade upp och ringde någon jag alltid kan prata med när det gäller och snart ska jag ut till Köpis och kika runt lite.

Ahjustja hade fått ett sms av Ali halv fyra inatt med, vad gör du stog det. Jag måste seriöst samla mig själv och inse att människor som han är inte bra för mig. Det fick "M" mig att förstå. Shit vilka gulliga saker han skrev till mig, saker jag inte trodde någon kunde säga. Tack!

Näe nu ska sminket på och kläder sen så blir det somsagt en promenix till köpis.
Det ösregnade här tidigare men nu har det visst slutat och hoppas det inte börjar igen för det är trots allt en liten bit att gå.
Vi hörs mer senare.
Ciao!

Blödningar.

Hejsan!
Jag fick nästan panik när jag gick på toa imorse och märkte att jag blödde som en gris. Shit vad fan jag har precis haft mens så vad fan är det här?! tänkte jag.. Men tydligen så har mitt hypokondriska beteende minskat för jag lugnade ner mig rätt snabbt, tog en promenad med Gottfrid och började tänka på olika anledningar. Jag tog ju ett akut p-piller för snart en vecka sen så när jag kom in igen så satt jag igång datorn och googlade runt litegrann och mycket riktigt så hittade jag att man kan få efterblödningar allt från dagen efter till en vecka efter man tagit pillret. Så då kunde jag andas ut igen.
Däremot inte så trevligt att blöda där när jag ska ut ikväll men bara jag inte känner mig som en uppsvälld elefant och det inte blir överdrivet mycket så är det lugnt. :p
Haha kanske inte det intressantaste att läsa om men så här är min blogg, det skrivs allt mellan himmel och jord ;)

Aja, ikväll så ska jag somsagt ut igen med Tessan.
Efter den här helgen så blir det lugnt för mig ett bra tag framöver. Har ju druckit i flera helger i rad nu och det är verkligen inte likt mig. Men är det sommar så är det, under hösten och vintern festar jag knappt alls istället så då kan man unna sig lite extra så här på sommaren. Vädret är dock inte det finaste idag märker jag, mulet och grått... Men det är sånt man får ta om man bor här i Sverige. ;p

Ah pappa skulle höra av sig idag med, vi ska hitta på något och sen så ska han vara hundvakt till Gottfrid ihelgen. :)
Saknar ju lillskiten bara efter några minuter men ändå så är det skönt att kunna åka runt och träffa lite vänner.

Men vi får höras senare för nu ska jag sysselsätta mig med annat.
Ciao! :)

Nej till dig!

Hejsan!
Jag har massor jag vill skriva, massa saker som rör sig i mitt huvud men jag har ingen aning hur jag ska få ner dom tankarna i ord, hur jag ska formulera mig för att ni ska kunna förstå, för helt ärligt så har jag svårt att förstå allt som snurrar runt själv.

Min "kille" som alltid annars svarar direkt på mina sms och när jag ringer beslöt att inte göra det igår. Först kände jag mig bara totalt dissad men sen ett samtal och sex sms senare så började jag bli jävligt orolig och började fundera om något kunde ha hänt. Jag skickade därför ett sjunde sms och skrev typ "Snälla kan du skicka något till mig så jag vet att du mår bra, jag blir fett orolig" Det är ett sms som till och med mitt ex skulle vara snäll och smart nog att svara på då alla som känner mig vet vilken jävla panik jag får och alltid föreställer mig det värsta. Men min "kille" känner mig tydligen inte då jag inte fick ett svar tillbaks. Mamma var här och såg hur orolig jag vart, hon testade att ringa från sin mobil inget svar då heller och då började jag verkligen bli orolig. Vi tog då bilen in till Gävle och kikade runt men såg varken han eller hans bil. Tessan fixade då fram numret till hans kompis och skrev ett sms och frågade om han visste vart han var då jag var galet orolig. Hon fick ett sms tillbaks där det stog typ "Han är med mig på stan hahahaha".
DISSAD till tusen kände jag mig, inte nog att han är ledig från jobbet vilket han aldrig är, utan han ger fan totalt att höra av sig till mig.
Alltså jag skämdes som fan, JAG skämdes för hans beteende för hans jävla sätt.
Sånt där skit tar jag bara inte, inte när folk bara dissar av mig rakt av och gör mig orolig. Fuck heller..
Jag raderade därför hans nr, jag brukar vilja ha en förklaring men jag orkar inte. Jag skiter i, ingen mer energi, jag har slösat nog med sånt på idioter,  nu får det vara nog!

När jag kom hem iaf så ringde jag Tessan och vi hade ett långt samtal. Hon är alltid lika stöttande.
Undertiden vi pratar så får jag ett sms halv ett ifrån honom där det står "Vad gör du"
Jag skiter totalt att svara och tio minuter senare så får jag ytterligare ett "Hej vad gör du" men ger fan att svara på det också. Somsagt man behandlar inte mig sådär, helst inte så min mamma ser det. Jag tar inget skit, jag har seriöst ALDRIG varit så snäll mot en kille som jag varit emot honom.

Jag hoppas han fattar att jag inte vill ha något med han att göra så han slutar höra av sig för jag tänker inte ens ta en disskussion med honom, tänker vara exakt lika off som han och andra idioter jag träffat.

O till er som säger jag inte kan ha ett förhållande, näe jag kan väl tydligen inte ha det. Då jag avskyr människor som är respektlösa och ljuger och är det vad ett förhållande går ut på så vill jag inte ha något med det att göra överhuvudtaget.
Då kan jag lika gärna bara träffa någon att ha sex med utan några somhelst känslor, så jävla mycket enklare och bättre.
Sen om det någon dag är någon som ständigt kan behandla mig med respekt, och ge mig kärlek och uppskattning hela tiden ja då kan jag överväga ett förhållande. Men dom idioter jag har träffat hittills är det bye bye till. Jag vill ha allt, annars får det vara!





Hatet.

Varför slösar vi människor bort våra liv genom att klaga, gå runt och hata och vara avundsjuka?
Varför är det så svårt för oss att försöka se de positiva i det hela, att glädjas åt andra och att förlåta?.
Vad vi vet så lever vi bara engång så varför slösar vi bort det livet till att göra saker som får både oss själva och andra att må dåligt? Kan någon svara på den frågan? För jag har inget annat svar än att vi är grymt puckade.
Vi kan bygga farkoster som tar oss till rymden, vi kan försöka laga ett hål i ozonlagret, vi kan uppfinna tekniska prylar som gör att vi kan hålla kontakt med alla människor i världen MEN vi kan inte acceptera dessa människor i världen och vi kan inte acceptera våra skillnader. Hur smart är vi egentligen då? När vi inte ens kan inse att vi alla i grund och botten är människor oavsett ras och religion, att vi är av samma värde.  Att vi faktiskt bara är människor och inte gud. Ska vi dömma andra så måste vi vara beredda på att bli dömda själva. För allt är väldigt enkelt, behandla andra som du själv vill bli behandlad. Visar du ingen respekt så förvänta dig ingen respekt tillbaks.

Hatet kommer aldrig försvinna det vet jag, men kan vi åtminstone få det att minska?
Måste vi lägga så jävla mycket energi på att gå runt att vara avundsjuka kan vi bara inte glädjas åt människans framgång även om det är svårt? Måste vi försöka granska människor och försöka hitta fel?
Hatet är det som tar all energi ifrån oss, som hindrar oss från att leva och glädjas åt det vi faktiskt har, livet. Chansen till att göra något, chansen till att förändra.
Hat föder mer hat och det är hatet som har kostat så enormt många liv och som fortfarande gör det och för vadå?
Varför hatar vi?..


Nervös.

Vet ni vad?
Det är lite mer än en månad kvar tills jag ska på konsultation i Stockholm och om den går bra vilket jag hoppas så är de bara lite mer än två månader tills jag ska operera mig. Alltså jag är så galet nervös redan nu så vad kommer jag då inte vara dagen innan själva operationen? Lugnande? JA TACK! :p
Det känns så overkligt att jag äntligen ska få göra något som jag har velat göra sålänge jag kan minnas, något som kommer få mig att må så galet mycket bättre, som kommer ge mig en helt ny självkänsla och ett helt nytt självförtroende. Jag kommer faktiskt inte tro det förän jag ligger där på operationsbordet och blir nedsövd och knappt då kommer jag tro det.
Jag hoppas bara att allt går bra och att ni håller tummarna för mig! :)

Nog om det..
Idag är det alltså tisdag och jag befinner mig fortfarande i Valbo men har ingen aning om vad jag ska göra.
Pappa ringde igår och sa att han skulle höra av sig idag men ännu har jag inte hört något. Han kan iofs ha ringt och det har varit upptaget då jag har pratat mycket i telefonen nu på förmiddagen.

Nu tänkte jag ta och städa undan lite här iaf, jag fick ju låna en dammsugare av Mikkis kompis och man vet aldrig när hon vill ha tillbaks den så det är lika bra att passa på medans den finns här. :p
Vi hörs senare!
Ciao!



Såhär började veckan.

Dagen har varit en riktig slapp dag.
Jag har tittat på dom sista avsnitten av Prison Break och fyfan va sorligt säger jag bara. Jag grät alltså.. usch ;(
Mamma, Viktor och Thomas kom förbi, vi var ut med Gottfrid en sväng och sen så skjutsade dom mig till köpis så jag kunde handla hem lite mat. Gottfrid fick stanna här och det gick bra, han hade inte haft sönder något.
Nästan skällt ut en person i telen med, han förtjänade det och jag hatar att bli tagen förgivet.
Sen så kollade jag precis klart på Confessions of a shopaholic, den var bra faktiskt! :)

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, ta en promenad med Gottfrid och sen sova skulle jag tro.
Pappa ringde ju tidigare idag med och det lät som vi skulle ses imorgon, hoppas det så något händer.
Ali kom inte hit igår och han kommer nog inte nu inatt heller, tråkigt jag vill verkligen somna i hans famn.
Jag har Gottfrid iaf att sova med så ensam är jag inte. :)

Näe nu får det räcka med bloggandet.
Vi hörs mer imorgon, godnatt!


Hur ska jag kunna?

I vanliga fall när jag tar en promenad i regnet så brukar det kännas som alla mina problem rinner av mig och en lösning alltid kommer fram men idag så tog jag en lång promis men problemen sitter som fastklistrade ändå.
Varför måste jag vara så känslomässigt förstörd för? Varför kan jag bara inte lita på honom när han säger att han tycker om mig, varför måste jag alltid analysera allting?
Jag måste sluta jämföra alla med mitt ex, leta efter fel och saker att störa mig på. Sluta tro att dom ljuger och ska vara otrogen emot mig och behandla mig som han gjorde. Jag måste sluta lägga upp den här försvarsmekanismen som gör att jag stöter bort dom innan dom kommer för nära. Jag måste lära mig att lita på människor igen!
Frågan är bara hur, hur ska jag lära mig det när allt jag har sett talar för att man absolut inte kan lita på någon.. Hur?

-




Helgen! :)

Hejsan!
Det blev inget bloggande igår men ska försöka ta igen det idag istället.
Ska börja med att berätta lite om fredagen som verkligen ägde!
Jag har sån jävla bussfobi nu efter jag har blivit bortskämd och få skjuts överallt, därför erbjöd sig snälla Petter att skjutsa mig till Tessan vilket han även gjorde. Supersnällt gjort! :)
Väl hemma hos Tessan så började vi förfesta jag blev riktigt härligt fuller och vi drog vidare till Heartbreak där vi ägde stället totalt! Vi var in the spotlight medans alla andra bara var åskadare. ;p
Jag följde med Tessan ut för att hon skulle röka och då ser jag hur min kille står där med sin brorsa jag blev överlycklig då jag inte sett honom på en vecka och sprang emot honom och där stog vi och bara såg allmänt kära ut. :p Började dock små bråka, jag pekade fuck you till honom inför hans familj och vänner och gick därifrån. Respektlöst? Ja... Men med hans kontrollbehov så förtjänade han det just då :p Jag gick in på Heartan igen och dansade, hittade dock inte Tessan och sen så började alldeles för många kladda på mig så då gick jag ut igen men då hade Ali redan åkt. Jag ringer honom och han ska komma och möta mig vid bingon så jag stannar där. Då kommer någon snubbe från Holland och frågar om jag kan prata engelska så vi pratar på och han är supertrevlig helt plötsligt ser jag Ali komma med värsta hatet i blicken . oh no tänkte jag och sa bye bye och gick emot honom... Då var han påväg fram till den snubben iaf för att slå på honom. Eftersom jag hade låtit ledsen när jag ringde så trodde han att han hade gjort något emot mig. Lite väl överbeskyddande kanske eftersom jag kan ta hant om mig själv men tanken var gullig. Kom då tänka på den där gången mitt ex och hans kompis stog och tittade på när en äldre man sa de diverse grejerna till mig och tog tag mig i armen, det hade nog Ali aldrig tillåtit.
Hursomhelst så skjutsade hans bror hem oss i hans galna snygga bil till Valbo och Ali sov över hos mig. Natten är censur men ni kan nog räkna ut det själv.
Skönaste kommentaren för fredagen var "Snälla Bella jag orkar inte mer" haha,... Ibland är jag ett monster! ;)

Lördagen visade mig att har man sådär roligt dagen innan så måste man må riktigt skit dagen efter.
Bakis.se var jag sörrni.. Men med en ipren och massvis med vatten och juice var jag fit for fight, eller ah nästan iaf.
Var galet trött eftersom jag inte sovit något typ och jag hade lovat att åka in till stan för att träffa Ellen, hennes pojkvän och deras nyfödda lilla bebis Ewelina. Har man lovat något så ska det hållas så jag åkte in. Träffade Tessan först, fick min väska jag glömt hos henne och vi gick lite snabbt på systemet.
Satt oss sen på stan och softade tills hon tog bussen hem och lilla söta familjen kom.
Jag måste säga såhär... Jag resonerar att alla barn är söta på sitt sätt, det finns inga fula barn. men det finns söta barn och så finns det extremt söta barn! Ewelina är sådär söt så att man bara ville ta barnvagnen (Vilket jag gjorde) och kidnappa henne. (Vilket jag tyvärr inte lyckades med) Den där lilla flickan kommer jag försvara till tusen kan jag lova. Jag och Ellen har känt varandra sen vi var fem år att se henne som mamma var en helt galen känsla. O jag kan säga så mycket som såhär är det någon som kommer lyckas som föräldrar så är det Ellen och Robban. Grattis till eran fantastiska dotter! <3

När jag även är inne på att beröma söta barn så måste jag påpeka att i onsdags innan jag åkte så var jag och syster hemma hos hennes kompis Sandra. Hon är en liten grabb på 11 månader som heter Simon och han är seriöst den sötaste pojke jag någonsin har sett. (Ja då bortser jag ifrån familjens smågrabbar som lillebror och systersöner.)
Simon är vad jag skulle kalla ett perfekt barn. Han hade dom vackraste ögonen, hela han var otroligt vacker, han var lugn men ändå lite småbusig, han åt hur bra somhelst, inget skrik o sånt.. Han är perfekt.
Jag brukar alltid känna mig illa till mods när jag åker till någon som Ramona känner men där ville jag bara stanna.
Blir så glad att min syster faktiskt har bra vänner också, som finns där och inte bara kan höra av sig när det passar.

Ja iaf efter jag träffat Ellen Robban och vackra Ewelina så åkte jag hem till Tessan.
Jag var där framtills 23.00 då jag tog bussen hem mot Valbo och var grymt nära på att somna.
Lyckades dock hålla mig vaken men när jag kom hem runt 12 så somnade jag rakt av. Vaknade upp halv fyra över att Ali ringer, han frågade om han fick sova hos mig och klart så fick han det. Han kom nästan påengång och vi la oss och sov direkt. Älskar att sova med honom. Jag känner mig så trygg då.
Han åkte alldeles nyss iväg och jobbade och nu väntar jag på att Mikkis ska komma. :)
Pappa hade ju Gotte en natt till och han skulle komma över med honom snart också. :)

Näe nu blev det ett galet långt inlägg, hoppas ni orkar läsa det och att ni haft en "supertrouper" helg. haha ;)
Vi hörs mer senare! :)



Bild ifrån i fredags innan utgång. I fuckin love myself and who can blame me? ;)




 


Ikväll blir det paaaaarty! :D

Några snabba rader innan jag ska börja göra mig ordning.
Pappa kom ju hit, Gottfrid accepterade honom på engång.
.Vi tog en sväng i Vi åkte till Köpis först så jag kunde springa in och köpa ett linne tills ikväll. Det blev både ett linne och en klänning. Efter köpis åkte vi ut till Bönan och tog en promenad o kände havsdoften. Lovely..
 Sen så åkte vi iväg till Ica så jag kunde handla hem lite hit. Besöket på tempo igår var ju inte direkt någon höjdare. Det fanns typ ingenting och det som fanns var fan dyrare en det som finns på pressbyrån!

Gottfrid är faktiskt just nu hos pappa där han ska stanna inatt. Han erbjöd sig att vara hundvakt vilket gav mig en enorm lättnad. Han ringde alldeles nyligen också och berättade att allt går super, känns galet skönt. :)

Jag måste iaf klaga lite och det är på min rygg. Den gör så förbannat jävla ont!
Ska ta mig ett bad nu så hoppas det blir bättre då annars så brukar ju alkohol lindra smärta rätt bra på mig :p
Sen blir det att ta bussen till Tessan.

Aja ni får ha en toppen kväll allesammans, vi hörs mer imorgon!

Det börjar bli jobbigt.

Hejsan!
Gottfrid skällde som en idiot när jag lämnade honom igår för att gå till tempo och fyfan vad det ekade ut både i trappuppgången och ute.. Jag tror dock inte han skällde sålänge för när jag kom tillbaks en halvtimme senare så var han tyst. Han hade däremot lyckats haft sönder själva grejen till ringklockan men det var det enda. 
Jag är rätt orolig för att lämna honom inatt måste jag säga. En halvtimme på eftermiddagen kan väl grannarna ta att han skäller men tre timmar på natten? Njae tveksamt om dom kommer gilla det. 
Bästa skulle ju vara med hundvakt men jag vet ingen som har tid och hundvana nog att jag skulle lämna över honom.
Vi får se vad som sker, ska testa och lämna honom själv engång till idag, ställa mig nånstans där han inte ser mig men så jag hör hur länge han skäller.
Jag trodde jag skulle bli mindre låst av att vara här men jag känner mig fan nästan ännu mer isolerad.
Han är nästan som han var i början jag lämnade honom och jag pallar fan inte det igen.
Hade jag haft honom från valp så hade jag lärt honom min livstil, att åka buss, tåg, träffa massa människor och andra hundar, att bli lämnad några timmar själv utan problem och vara fastbunden utanför affären i 10 minuter medans jag springer in. Allt hade varit så mycket enklare om jag haft han sen valp, nu krävs det så galet mycket arbete och tid för att lära honom allt och jag vet snart seriöst inte om jag orkar.
Jag älskar honom så otroligt mycket men det börjar bli otroligt jobbigt.
Om han bara kunde låta bli att skälla...

Snart kommer iaf pappa. Jag tror vi ska åka iväg nånstans. Ska fråga om vi kan ta en sväng förbi köpis så jag kan köpa ett linne tills ikväll.
Aja vi hörs väl mer senare.
Ciao!

Dagen..

Hejhopps!
Dagen har varit rätt seg men ändå skön. Jag har fixat lite här, träffat ena grannen som visade sig ha en såndär extremt stor hund som jag aldrig kan minnas vad dom heter. Gotte och hon höll på att nosa på varandra genom deras galler dom hade iaf såg så sött ut. Det är inte varje dag som Gotte träffar en hund som är STÖRRE en vad han är.

Vi har även tagit några promenader, dock inte så långa som jag hade velat men det är inte så lätt att avgöra vädret. När man går ut så skiner solen och efter fem minuter börjar det spöregna.
Jag ska snart ta mig iväg till tempo som jag nu har hittat vägen till och handla hem lite hit. Gottfrid får stanna här så jag hoppas det går bra och att han inte börjar skälla och föra en massa liv..
Sen ikväll kanske Ali skulle komma? Är inte helt säker men hoppas på det.
Alla jag känner här omkring är ju upptagna. Dom flesta jobbar, andra är på semester och vissa är bara tråkiga.
Till och med min mamma är på semester, hon, Viktor och hans pappa har åkt över till Åland och kommer inte hem förens på söndag.
Men imorgon ska jag iaf träffa pappa och sen blir det ju partaj med Tessan på kvällen. :)

Nu ska jag byta om och röra mig mot tempo.
Håll tummarna på att Gottfrid är lugn när jag är borta, annars vet jag inte vad jag ska göra.
Ciao!



Framme i Valbo! :)

Godmorgon allesammans! :)
Jag anlände till Valbo redan igårkväll. Både jag och Ramona såg det som bäst att åka på kvällen för Gottfrids skull.
Jag skulle ju köra och som jag har sagt tidigare så är jag verkligen livrädd för 2+1 vägarna, jag avskyr dom verkligen. Hatar att köra om bilar också, helst lastbilar... Men igår måste jag fått någon liten fartdåre i mig för jag körde om varenda bil och tyckte det var galet kul! haha :p

Hursomhelst.. Lägenheten jag har fått lånat är supertrouper.
En etta på bottenvåningen med uteplats. Högt staket runt också vilket är perfekt så balkongdörren kan stå öppen och Gotte kan gå ut dit. Området verkar jättelugnt, värsta familjestället. Vilket känns tryggt, något orolig är jag bara över om Gotte skäller dom tre timmar jag måste lämna honom själv på fredagnatt när vi ska ut, vill inte att det ska bli några klagomål. Men det verkar inte så lyhört här men ska nog prata med grannarna ändå.

Vi har hittat en superfin promenadstig samt en rastplats för hundar. Kan inte bli mycket bättre tycker jag.
Jag känner mig lugn, Gottfrid fann sig på engång redan igår. Han luktade runt lite och nu verkar han känna sig hemma.
Allt känns riktigt bra, ja om man bortser från att jag inte hittar till tempo haha och att det varken finns en dammsugare eller sop här, men det ska nog gå att ordna..

Nu ska jag ta och ringa mamma och se om hon svarar.
Vi hörs mer senare! :)


Födelsedagen redan planerad.

Hallu! ;)
Har ni sovit gott och har ni fint väder?
Här i Bergsjö skiner iaf solen vilket är härligt. Jag är dock inte ett dugg sugen på att lägga mig ute på altan och sola.. Det blir för rastlöst för mig plus att jag verkligen behöver städa här hemma innan jag åker iväg imorgon.
Något jag också måste göra är att skriva under lite papper och skicka in som jag helt har glömt bort, lika bra att ta och göra det så fort jag har skrivit klart det här inlägget och ätit ägget jag håller på att koka.

Igår satt jag och Tessan och började planera min födelsedag.
Jag fyller visserligen inte år förens november men det är roligt att planera ändå. :p
Vi har tänkt ta och åka till Stockholm och bo på Sheraton i tre nätter, det femstjärniga hotellet vi bodde på sist och blev förälskade i. Komma dit på torsdagen då jag fyller år och åka hem igen på söndagen.
Testa på utelivet på blandannat Stureplan, spabehandlingar, god mat och en jävla massa shopping! :)
Det låter som ett perfekt sätt att både "inviga" nya kroppen och börja livet som 21åring! ;)

Innan jag fyller år så har jag ju lite inplanerat också.
Nu på fredag ska jag ut med Tessan på Heartan.
Den 1 eller 8 augusti ska jag, Tessan och hennes kompis Marco till Stockholm. Gå på grönan, skansen och museum.
Jag och Ramona hade planerat att åka till kolmården men jag vet inte riktigt hur det blir.
Partaj med Tessan efter hon fyllt år i slutet av augusti.
Sen så har jag ju konsultationen den 31 augusti och går den bra operation den 30 september. Det är nog de jag längtar efter mest faktiskt! :p och efter den så lär det ju bli rätt lugnt tills jag fyller år då jag måste återhämta mig och läka.
Sen så ska jag ju göra lite saker som att börja skolan igen och kirra det finemang plus ta körkortet.
Eh allt kommer bli great känns det som, riktigt jävla great! :D

Nu blir det att sysselsätta sig med annat.
Äta frulle och kolla igenom lite bloggar.
Vi hörs mer senare! :)



Övningskört.

Hejsan alla!
Jag har precis varit ute och övningskört med syster. Jag körde in till Hudik och körde lite stadstrafik. Det gick väldigt bra faktiskt, och det var riktigt roligt! :) Jag är så glad att jag inte längre är lika rädd som jag var tidigare och att jag och Ramona respekterar varandra mer. Jag gjorde en deal med systeryster också att jag kör till Gävle på torsdag. Då får jag träna lite långkörning på denna hemska 2+1 väg som jag avskyr och är livrädd för och jag slipper ta Gottfrid och all packning på tåget. Perfekt! ^^

Ali har knappt hört av sig idag och nu när jag skickade ett godnatt sms så blev det inte ens levererat så hans tele är av. Allt känns bara så galet weird just nu, behöver inte riktigt berätta mer än så.. Jag får helt enkelt vänta och se hur helgen blir.
Nu ska jag iaf sova, godnatt på er!
Vi hörs mer imorgon. .


Vad är nöjet med att förstöra för andra?

Det är mycket jag kan störa mig på, allt från den enklaste grejen som människor som inte gör rent efter sig i tvättstugan till alla orättvisor som finns i världen.
Det jag stör mig på idag är inte den ostädade tvättstugan utan idag så är det alla människor (IDIOTER) som har som någon sjuk hobby att kasta sönder glasflaskor på vägarna!
Jag blir så galet irriterad över detta så jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Tidigare idag när jag och Gottfrid tog morgon promenaden så undvek vi glaset som vanligt vid busshållsplatsen och gick sedan vidare efter våran väg vi brukar gå. Då går vi rakt in i massa glas igen och här var det så galet mycket. Tur nog så fick inte Gottfrid något i tassarna för då hade jag flippat mer än vad jag gjorde!

Vad har folk för nöje till att kasta glas egentligen?
Samma sak är det vad har folk för nöje att slå sönder busskurer?!
Det kostar bara en jävla massa pengar. Pengar som kunde läggas på något betydligt bättre.
Jag förstår mig verkligen inte på det då vandalism verkligen aldrig har varit min grej så kan någon därute berätta för mig vad är det för nöje med att kasta och slå sönder saker medvetet som du vet kan och troligtvis kommer skada en annan människa eller ett annat djur.
Skulle du tycka att det var roligt om jag gick och krossade glas och kastade in i ditt rum så du klev på det på morgonen? Ne trodde väl inte det..
Skaffa er en annan hobby, och om glas faschinerar er så mycket bli glasblåsare eller börja samla på glasfigurer!



En kille som inte gillar att få glas i tassarna!

If you let him take me from you.


Filmkväll.

Hejhopps!
Jag var iväg tidigare idag och hyrde två filmer. Twilight och Boy A.
Jag har precis sett klart på Twilight som jag såklart sett tidigare men eftersom jag älskar den så kan jag se den många fler gånger. Alldeles strax börjar Prison Break så det blir att se den andra filmen efter det.  Jag har en riktig tvkväll med andra ord! ;)
 Syster var hit tidigare med Mcdonalds också som jag frossade i mig, sånt man får göra när man har mens. :p

Nu loggade Ali in på msn så ska skriva lite med honom och Prison Break börjar ju vilken minut somhelst också så vi hörs senare!
Ciao!


måndag 13 juli 2009.

Hejsan alla gullungar! ^^
Min morgon har inte varit den bästa, jag var lite osäker på hur det var mellan mig och Ali för vi små tjafsade lite igår. Jag fick känslan av att han har ett starkt kontrollbehov och det går inte att ha om man ska vara tillsammans med mig. Killar har försökt att kontrollera mig men det går inte. Jag är som en oslipad diamant och det trivs jag med! ;)
Han ringde mig däremot idag och vi pratade ut så nu sitter jag här och är lycklig igen! :)

Idag så fick jag mens också. Intressant vah? ;p
Jag känner att jag snart kommer få en jävla mensvärk men tur nog så har jag ipren hemma.
Riktigt bra att den kom idag för då hinner den typ försvinna tills jag ska ut med Tessan på fredag! :D
Jag avskyr att gå ut och festa när jag har mens... Känner mig som en uppsvälld elefant på dansgolvet. :p

Nu har jag inget mer att skriva om förtillfället, bjuder på lite pics från helgen istället..
Enjoy! ;)


Fan vad jag är bra! Som lyckas låna Tessans studentmössa och se galet fuckad ut. mohahahaaa... ^^


J.Lo? Nej Det är Teesssaaaaan! :D


Fashion against AIDS linne har jag på mig sörrni, Have sex, be safe! ;)

Tillbaks i Bergsjö.

Hejsan!
Jag har egentligen ingen somhelst lust till att blogga men känner mig lite skyldig till att göra det när jag inte har skrivit något under hela helgen.
Jag har ju somsagt varit i Gävle och kom hem hit till Bergsjö strax före 20.00.. Jag möttes av en superglad vovve som hoppade runt av lycka. Åh vad jag har saknat honom!
Jag åker till Gävle igen på torsdag, jag ska få låna Mikkis lägenhet ett tag framöver och då ska lilla Gottegos få följa med. Då slipper jag dåligt samvete över att åka ifrån honom.

Hm hur ska jag beskriva helgen då?
Den har varit rätt skön men ändå konstig.
Träffade inte Ali så mycket som jag vela utan bara på fredagen då jag sov hos honom och det var mysigt så ska inte klaga! <3 
Lördagen var han med sin bror och jag åkte till mamma&lillebror där jag somnade redan före kl 23..
Idag så var jag först kvar hos mamma innan hon skjutsade in mig till stan vid halv tre tiden då jag träffade Mikkis. Var galet länge sen jag träffade henne så det kändes riktigt roligt att se henne igen. Saknat henne som bara den!
Hon var med mig tills mitt tåg gick 17.15.

Ah det var väl lite update.
Nu ska jag skicka lite bilder till Tessan och svara på sms.
Vi hörs mer imorgon.
Godnatt, sovgott!


Have you ever seen the rain?

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Jag älskar att promenera i regnet! Det känns som problemen rinner av en. Det är underbart!

Idag ska jag somsagt till Gävle.
Kommer sakna min underbara vovve som ligger här bredvid mig i soffan men i fortsättningen ska jag försöka ta med mig honom. Han får helt enkelt lära sig att åka tåg och förhoppningsvis kommer det gå bra. Skulle han skälla så får han skälla helt enkelt, och skulle någon säga till mig så skulle jag flippa påtanke på alla jävla skrikiga ungar det finns på tåget jämt och ständigt.

Nu ska jag ta mig ett varmt, skönt och avkopplande bad. Sen så ska jag göra mig ordning och ringa Ramona för att meddela att min buss går klockan 14.30.
Vi hörs mer senare!




regn regn och åter regn..

Hallå allesammans!
Har ni haft en bra dag i regnet? :p

Min dag har väl varit sisådär..
Jag stannade ju hemma idag för jag ville hjälpa Ramona vilket jag har gjort.
Ångrar det lite nu då det alltid ska bli massa bråk och att man inte kan föra en normal diskussion utan att någon ska börja skrika och bli sur. Saknar Ali också och inte skulle det vara fel och ligga i hans famn nu istället för att sitta här ensam i min just nu väldigt kalla lägenhet i en by där jag inte känner någon. brr... Imorgon får jag träffa honom iaf och ingen är gladare än jag för det! :D
Idag när jag kom hem från Ramona runt 20.30 så var det bara att springa ner till tvättstugan och hämta kläderna. Jag har tvättat sen nio imorse haha så nu har jag lite rent iaf.
När jag kom in så satte jag mig vid datorn där jag glömde bort tiden totalt. Tillslut så tog jag den lilla ork jag hade kvar i kroppen och städade min egen lägenhet och jag blev klar för bara en liten stund sen. Nu luktar det citrus i hela lägenheten, härligt härligt! ^^ Skönt att komma hem till ett rent hem på söndag.

Nu ska jag kika runt lite på IKEAs hemsida. Se om jag hittar något trevligt. Jag vill ju flytta till större och då behövs mer saker. Inget som är aktuellt riktigt än men roligt att kika ändå! :)

Godnatt på er alla, vi hörs mer imorgon!

En regnig dag kan vara en bra dag.

Hej hej!
Idag klev jag upp före nio som bestämt, tog fram tvätten och satte på Gottfrid kopplet och gick ut till tvättstugan, slängde i en maskin och gick vidare med Gottegos. Skulle egentligen ha tagit en sväng förbi apoteket men gick hem först o åt frulle. Så vi gick dit efter och vi kom precis in, blöta som bara den eftersom det småregnar ute.
Jag hade enorma problem med att lämna Gottfrid själv när jag precis hade tagit honom, förutom i bilen då där han alltid har känts sig trygg.  Nu går det perfekt att lämna honom ensam hemma. Han river ingenting utan går tydligen och lägger sig nästan påengång för han skäller ingenting heller enligt grannarna vilket är jätteskönt. Han har blivit så otroligt duktig och jag är så stolt över honom! <3
Det jag nu vill lära honom är att lämna honom utanför affären några minuter medans jag springer in utan att han ska skälla och hoppa runt så mycket. Jag tror den utmaningen kommer bli svårare än att lämna honom själv hemma faktiskt för att han är ju trots allt vallhund i sig och är van att ha koll vart jag går.
Det är ju inga längre stunder jag tänker lämna honom utan mest så jag kan känna att jag kan ta med honom till ica för att kunna springa in fem minuter. Det skulle underlätta så mycket.
Han är väldigt lättlärd och vet egentligen exakt vad han ska göra men han är lik mig och är fruktansvärt envis. :p
Kan jag få bort det envisa ifrån honom så finns det ingenting jag inte skulle kunna lära honom.

Anyway..
Jag åker inte till Gävle idag. Jag vill hjälpa min syster så jag åker dit imorgon istället. Det blir bäst så.
Påtal om min kära syster så ska jag stänga av datorn och röra mig dit nu. Gottfrid måste bli förvirrad, vi hinner knappt komma in från en promenad förän vi ska ut på en till. Haha, men tror inte han klagar eftersom vi inte har kunnat vara ute så mycket som jag har velat när det har varit så galet varmt väder. Så en dag som denna är faktiskt skönt det med. :)

Vi hörs mer senare.
Ciao!


Imorgon <3

Imorgon blir det Gävle igen! :)
Längtar så efter att träffa söt även om han kommer jobba typ hela tiden och inte slutar jobbet förens kl 22 så får jag iaf sova med honom. Myspys det sörrni! ^^
Inatt får jag däremot sova själv, eller inte själv jag har ju min underbaraste Gottfrid. Den lilla grabb som betyder mest i hela världen för mig, som är mitt allt! Åh känns så fel att åka ifrån honom ihelgen igen, men jag vill så gärna träffa Ali..
Blir inte borta alls länge den här gången, kommer nog hem redan på lördagen.
Måste höra av mig till Ellen också och höra om vi kan ses så jag får se hennes nyfödda lilla dotter Ewelina! :)
Sen så ska jag slå pappa en pling också och höra om han har lust och ses, jag fick ju inte tag i honom förra helgen.

Jag ska ta ett tåg runt 15.00 och jag måste försöka hinna tvätta lite först.
Hur tidigt måste jag kliva upp då? hm...
Ska fixa ihop tvätten redan nu innan jag går och lägger mig så den bara är att slänga in i maskin imorgonbitti.
Ska ta och göra det nu o så ska jag ta mig en kort promenix med Gottfrid och försöka att INTE glömma nycklarna i dörren. haha :p
Godnatt på er alla!
Sweet dreams..


Vart är nycklarna? - Jo i dörren..

Jag har inatt sovit helt underbart och känt mig riktigt trygg.
Jag vaknade upp av att Tessan ringde och efter vi pratat klart så skulle jag ut med Gottfrid. Då hittade jag inte nycklarna, och jag sprang runt som en galning i säkert en halvtimme och letade när jag tillslut fick tanken "Jag kan väl inte ha glömt dom i dörren?" Jag kan bara inte .. Det är omöjligt... Jag öppnade dörren och tittade efter, jo visst fan satt dom där. Då har jag sovit helt tryggt och omedvetet med nycklarna i dörren, det skriker ju bara "Hej och välkommen, gör inbrott hos mig!"



Kan det ha varit det här som fick dom att låta bli?
Det hade iaf hindrat mig! ;p



Glassigt värre..

Det märks att jag är tillbaks i Bergsjö för jag gör knappt något om dagarna men ändå så går tiden galet snabbt.
Idag så var jag iväg till hälsocentralen och det gick väldigt bra. Det är inget fel på mig och läkaren jag träffade var riktigt bra och fick mig att känna mig lugn direkt.
Efter hälsocentralen så åkte jag iväg och handlade på ica och efter det åt jag, Ramona, Evabritt& Arne Thaimat här i Bergsjö. Galet gött det. Så synd att hon ska sälja stället bara ;(
Efter det så åkte jag hem, gick ut med Gottfrid och sen satt jag mig vid datorn och har bland annat skrivit med Ali på msn. Han är så jävla gullig! Jag saknar honom!.. Men det blir nog så att jag åker ner till Gävle nu på torsdag och då ska jag träffa honom, längtar! ^^
Jag kom även nyss hem efter att ha följt med Ramona till Gnarp för hon hade glömt sin mobil där. Jag passade då på att ta mig en sväng in på Statoil och köpte mig lite Ben&Jerrys. Muma det! :p

Nu däremot så tänkte jag ta och krypa ner i sängen och försöka sova.
Först ska jag skicka ett godnatt sms till Ali. :)
Vi hörs mer imorgon, sovgott allesammans! ^^



Hälsocentralen igen..

Då ska man till hälsocentralen idag igen då! Jippi va roligt...
Locket jag har i vänstra örat har fortfarande inte släppt, så fort jag slutade äta pencillinet så fick jag ont i halsen igen och den svällde upp och inte nog med det så tror jag att jag har åkt på en urinvägsinfektion igen. 
Det är alltså infektion efter infektion..
Därför ringde jag och krävde efter en tid som jag fick kl 14.15. 
När jag kommer dit ska jag kräva en grundlig undersökning och inte att dom är klar efter fem minuter.
Jag är så jävla orolig vad det är för fel på mig, jag är ju lite av en hypokondriker och tror alltid det värsta men jag känner verkligen att det inte är något som står rätt till. Man känner ju sin egen kropp liksom. Drömde en riktigt obehaglig dröm inatt med som fick mig ännu mer orolig. . 
Jag hoppas verkligen allt går bra. 

Nu ska jag ta och kika runt lite på nätet sen så ska jag dammsuga lite här hemma innan det är dags att fara.
Vi hörs mer senare!



Respekt.

Om ni hann läsa mitt tidigare inlägg jag skrev om rasism så ser ni kanske att jag tog bort det.
Jag tog bort det av respekt för dig. Jag älskar dig men när du vräker ur dig sådana saker och sen ber om ursäkt utan att mena det så börjar jag fundera om du verkligen älskar mig, för respekterar mig verkar du iaf inte göra.
Varför måste allt vara så svart och vitt för dig? Varför kan du inte se färgerna däremellan.. För min skull...
Jag ber dig inte att ändra åsikter men jag ber dig att inte slänga ur dig sådana respektlösa och onödiga kommentarer till mig.
Vill du verkligen hellre se mig med en vit kille som behandlar mig som skit och slår mig en att hellre se mig med en kille med invandrarbakrund som behandlar mig bra? ...

Jag hoppas du läser det här och tänker efter, för du sårar mig otroligt mycket ska du veta..


Godnatt...


Tillsvidare kör jag med comviq.

Hejsanhoppsan!
Det är parlino det är strul med, iaf med mitt simkort för det funkar att skicka sms och ta emot sms på båda mina comviq nr.
Jag kontaktade parlino via mail då det är enda sättet att kontakta dom och dom få rader jag fick tillbaks var långt ifrån hjälpsamma. Nu väntar jag på ytterligare ett svar ifrån dom vilket jag har gjort i många timmar och lär ju inte få ett förens imorgon. .
Jag har därför bytt tillbaks till mitt gamla comviq nr sålänge så jag kan smsa med Ali! :)
Vi får se om det löser sig med parlino för annars byter jag tillbaks till comviq igen. Dom få människor jag känner med andra operatörer pratar jag knappt med iaf så. Så egentligen spelar det ingen roll.

Nu ska jag ut med Gottegos och sen så börjar ju somsagt Prison Break kl 22.00.. :D
Vi hörs mer efter det.
Ciao!


Mobil strul!

Hejhopps!
Idag tog jag en sovmorgon till klockan 10 då jag vaknade upp av att Tessan ringde.
Hon och liksaså Ramona har fått mina sms men jag har inte fått deras så antingen är det något fel med min telefon eller så är det strul med Parlino. Jag ska testa att byta till ett comviq kort jag har hemma och skicka sms och se om det blir bättre då. Jag hoppas det för det är fanimej enklare att ringa och klaga på parlino än vad det är att lämna in telen på lagning. Gah jag hatar när det blir massa strul med mobilen!
Bara inte Ali tror att jag dissar honom eller nå för han har ju säkerligen skickat massa sms till mig.

Nåväl, det har varit helt underbart att sova i min säng inatt iaf och vädret är svalt idag och långt ifrån det bästa vilket faktiskt är väldigt skönt då värmen som var var väldigt jobbig för Gottfrid. Nu kan vi ta längre promenader vilket känns skönt! :) Solen får mer än gärna komma tillbaks om någon dag sådär men just nu så är det skönt med lite kyligare väder.

Idag är det säsongsstart på Prison Break! :D
Kärlek!!!!!!! ... Älskar den serien.

Näe nu ska jag ta och leta reda på det där comviqkortet så jag kan avgöra om det är telen det är fel på eller inte.
Vi hörs mer senare! :)
/B



Im home bitches! ;)

Nu är jag hemma!
Istället för att hoppa av tåget i Hudiksvall som jag brukar göra så åkte jag vidare till Gnarp där min syster och min underbara vovve som jag saknat så efter väntade. Efter lite gos så hoppade vi in i bilen och JAG körde hemåt.
Svängde in hos syster och hämtade mat åt Gottfrid innan vi åkte hem till mig och nu sitter jag här.

Det verkar vara något konstigt med min tele eller nå för jag har skickat sms till Ramona, Ali och Tessan och inget av dom har kommit fram. Riktigt weird! ;s
Jag saknar redan Ali så jag hade velat åtminstone säga godnatt till honom men vill inte ringa nu om han har gått o lagt sig, han var väldigt trött tidigare idag när vi pratade så jag får helt enkelt vänta tills imorgon.

Jag ska väl försöka sova jag med, men först så tänkte jag bjuda på några bilder från ihelgen.
Enjoy! :)








Lovely! ^^

Hejsan! :)
Jag sov hos Ali inatt och vid tolv så åkte jag ner på stan träffade Tessan och vi åkte vidare till Valbo. Vi lunchade först och sen tog vi en sväng runt o kollade. Jag köpte mig ett snyggt linne och sen gick vi till Ikea där Tessan shoppade loss. Sen blev det en glass i solen innan vi åkte hem hit till henne där jag sitter nu.
Helgen har verkligen varit för att citera Tessan "Super trouper dunder och brak" haha.. ^^

Det ska bli skönt att åka hem, jag saknar Gottfrid jättemycket men ändå så kommer jag sakna Ali.
Tåget för mig hem går 21.10 och han slutar inte jobbet förens kl 22.00 så vi hinner inte träffas något mer innan jag åker hem vilket känns lite tråkigt.
Men jag får lov o komma hit till Gävle o hälsa på snart igen... ;p

Nu ska jag ta o softa...
Vi hörs mer när jag är hemma i Bergsjö.
Pusshej!

Så roligt! ^^

Hejhopps!
Jag sitter alldeles seg hemma hos Tessan, har precis ätit pizza och jag ska alldeles strax lägga mig ner och sova två timmar innan jag gör mig ordning och åker hem och tittar på film hemma hos en supermysig kille jag träffade på krogen igår! :)
Jag sov hos honom igår och sen skjutsade han hit mig till Tessan runt tolv tiden innan han åkte iväg och jobbade. Han är bara så jävla söt! ^^
Kvällen var riktigt rolig, perfekt utgång även om jag ramlade rakt på arslet på dansgolvet efter att ha varit på Heartan i knappt 10 minuter haha... Blev så snuskigt full först tur nog så hade jag lite självkontroll och slutade dricka rätt tidigt.

Aja det var lite update.
Vi hörs mer när vi hörs! :)
Ciao!
/B

Kommer jag hinna?

Hejsan allesammans!

Jag ska alldeles strax springa iväg till systemet här i Bergsjö men tänkte först klottra ner några rader här då det kommer bli dåligt med bloggandet nu ihelgen då jag lämnar datorn hemma. Onödig packning...


Mina planer är såhär...
Jag ska springa till systemet här i Bergsjö så jag slipper det i Gävle.

När jag kommer in till Hudiksvall så har jag cirka 40 minuter på mig innan tåget går så jag tänkte försöka hinna in och köpa ett par tights på Lindex som ligger på andra sidan stan typ, sen springa snabbt in på Gina rycka åt mig första bästa vita väska jag ser och ett par örhängen och sen så ska jag springa så fort som bara benen orkar med all packning för att hinna med tåget. Tror ni jag hinner? Jag är jävligt tveksam måste jag säga, allt beror på om jag har lärt mig hittat tillräckligt här och att det inte är så mycket folk på affärerna.

Till detta har jag satt på mig mina Reebok skor som jag inte använt på galet längre och jag gör allt detta för att jag verkligen INTE vill springa runt i Gävle. Usch och bläh för det. Så höörni... Håll tummarna riktigt hårt att jag hinner nu! Så hårt så dom blir alldeles blå...
Och att det inte är någon geting på bussen, fyfan vad jag hatar bussar.

Nu börjar kampen till att hinna allt!

Trevlig helg på er! ;)


/B



Det började dåligt men det är hur det slutar som räknas.


Den här dagen har då inte börjat bra kan jag lova!
Igår när jag blekte utväxten blev den alldeles gul har typ aldrig hänt så imorse satt jag i lite silvershampoo hade det i i kanske tre minuter och voila nu sitter jag här med lila slingor i håret, sexigt värre..
Skickade sms till Malin om att vi ses om några timmar vilket vi bestämt fick tillbaks att hon var kvar i Stockholm, jaha fint att inte meddela det igår. Skickade ingenting tillbaks för jag försöker lära mig att har man inget snällt och säga så ska man inte säga något alls.
Ringer till pappa som har telen av och ringer till en annan kompis som svarar galet irriterad säger typ hej och lägger på. Tack för den..

Nåväl med andra ord kan jag säga så mycket som att jag tar ett senare tåg så jag är inne i Gävle klockan 17.00 istället. då slipper Gottfrid vara själv sålänge med.
När jag väl kommer in till Gävle så ska jag in o köpa en väska och ett par örhängen eller nå som jag kan ha tills ikväll och så självklart ska jag in på systemet för att köpa lite gött..
Jag brukar ha panik att springa runt i Gävle själv, helst nu när jag inte är van att se människor men det kan inte hjälpas. För hellre springer jag runt själv som ett fån en anpassar mig till andra, vill man ha något gjort då ska man fanimej göra det själv!

O jag skiter i om allt blir katastrof för ikväll ska jag supa mig så jävla full, shaajka arslet av mig och visa att blondiner med lila slingor har då roligare än alla! ;)

Vi hörs hej! ...



Imorgon blir det partaj! :)

Hejsansvejsan!
Idag har det varit riktigt varmt, jag klagar verkligen inte tycker det är helt underbart med sommaren men tycker synd om Gottfrid för det blir så satans varmt för honom.

Så vad har jag gjort idag då?
Jo jag har försökt solat lite men som vanligt så blir jag rastlös efter 10 minuter och måste göra något annat. Jag och Ramona var in till Hudik en liten stund på eftermiddagen. Vi kikade runt litegrann i affärer, jag köpte däremot inget tänkte se om jag hittar något i Gävle imorgon istället. Vi åt på Skutan och sen så åkte vi hem igen, gick ut med grabbarna i skogen och sen hem till henne för att färga håret. Hon blev brunett igen och hon fixade min hemska utväxt.
Imorgon blir det Gävle och utgång med Tessan, jag längtar galet mycket!
Jag kommer in med tåget runt 15.00 och då ska jag träffa Malin och ta o kika runt lite på stan innan jag åker hem till Tessan. Ska bli riktigt roligt även om jag kommer känna mig som en jävla blek dallergelé haha men finns inte så mycket att göra åt det, man kan inte sluta leva för de... Sommaren 2010 kommer jag vara värsta snyggingen iaf, och cirka hundratusen fattigare. Härligt! ;)

Nu ska jag och min allra bästa Gottfrid ut på en kvällspromenad.
Jag älskar kvällspromenader! ^^

Vi hörs mer imorgon..
Godnatt, puss! ;)



Bortsett från mina äckligt feta ben så gillar jag det här fotot.
Gottfrid tittar lydigt på mig och väntar på sitt kommando.
Han är allt och lite till! <3



Armageddon..

Jag har precis tittat klart på Armageddon så det är med tårar i ögonen som jag skriver.
Jag har sett den flera gånger men jag älskar den och gråter lika mycket varje gång jag ser den.
Den är utan tvekan en av mina favorit filmer.

Nu ska jag ut på en kvällspromenad med Gottfrid sen så blir det att försöka sova.
Imorgon så har jag planerat in en storstädning och att tvätta, vi får se om det blir av eller inte.

Godnatt på er, sov gott!
/B


1 juli! :)

Godmorgon! :)
Idag är det första juli, vad tiden går fort.. Det dröjer inte länge tills det är 31 augusti... Längtar! ^^

Nåväl.. Solen skiner på idag med, härligt härligt! :)
Det som inte är lika härligt att mina bromsbett har blivit enorma och svider och kliar rejält. Ett har till och med börjat bli blått! ;o Är det normalt?
Jag har lock fortfarande på ena örat men det kan jag leva med,  men på det andra örat så har jag utanpå svält upp eller vad jag har gjort, är väldigt öm där.. ;s Ska ringa syster senare och kolla om hon kan se vad det är.
Idag är det sista dagen med pencillinet iaf så på fredag blir det party party med Tessan i Gävle! :D

Näe nu ska jag ringa runt lite och sen så ska jag och Gottfrid ut och njuta av solen eller i hans fall skuggan :p
Ha en underbar dag allesammans! :)



Godnatt!



RSS 2.0