I was like, "Why are you so obsessed with me?"




Why you so obsessed with me (Boy I wanna know)
Lying that you're sexing me (when everybody knows)
It's clear that you're upset with me
Finally found a girl that you couldn't impress
Last man on the earth still couldn't hit this
You're delusional, you're delusional
Boy you're losing your mind
It's confusing yo, you're confused you know
Why you wasting your time
Got you all fired up with your Napoleon complex
Seeing right through you like you're bathing in Windex
Boy why you so obsessed with me?
-

Så jävla klockren låt! ^^

Brev! ^^

Idag så har jag fått brev ifrån Akademikliniken! :)
Lite information om ingreppen jag ska göra och en bekräftelse på tidsbokning.
Det känns helt overkligt att jag den 31 augusti befinner mig där på konsultation och om allt går bra opererar mig den 30 september. 
Jag börjar redan nu bli galet nervös, men jag blev lite lugnare när jag läste igenom informationen jag fick. Jag tror och jag hoppas verkligen att allt går bra, Akademikliniken är ju en proffsig klinik och Jonas Röjdmark som jag ska träffa har jag läst mest positivt om med få undantag. Dom undantagen var dock inte så trevliga då ett av dom infattade ett dödsfall och det skrämmer mig rejält kan jag lova!
Ska kolla med HSAN sen också och se om han har några anmälningar på sig och isåfall hur många.
Men det känns bra hittills iaf så de är bara att hoppas att allt blir bra också! ^^
Jag längtar så otroligt mycket...


hej hå så kan det gå...

Aloha!
Jag kom hem runt tre inatt så det är därför jag inte skriver något förens nu..
Blev lite problem på hemvägen då E4an var avstängd vilket jag så fint påpekade ett ex antal gånger till min syster men hon skulle iaf följa efter en lastbil in där trots att jag sa att den var till för att arbeta på vägen,och det var typ fem stora skyltar som påpekade klart och tydligt att man inte fick åka där men "följa John" är visst roligt i trafiken.
Nåväl det löste sig till slut iaf, även om det tog mycket på krafterna av att bli irriterad då det jag säger verkar tydligen aldrig räknas och är inte värt att lyssna på o sen att jag ska få höra att jag är spydig, sjukt. Det Börjar bli väldigt tröttsamt måste jag säga.. Jävligt tröttsamt!

Hursomhelst så var ju jag&Gottfrid till mamma och lillebror igår och hälsade på medans Ramona åkte med sin nya bror till våran andra storasyster, var hur mysigt somhelst. Har saknat dom båda galet mycket även om jag har saknat Viktor mest! :p
Vi gjorde inget speciellt utan bara njöt av varandras sällskap, jag tog några promenader med Gottfrid och Forsbacka är nog av dom vackraste platserna i Sverige.
Jag älskar verkligen Forsbacka, det är så vackert där och alla människor hejar med ett leende på läpparna och är så otroligt trevliga, lite skillnad ifrån här.
Visst Bergsjö är också vackert även om jag föredrar Fba, helst när det kommer till folket. .

Idag blåser det härliga vindar ute och det finns några få moln på himlen.
Det är fortfarande galet hett och därför är det helt underbart med svalkande vindar.
Jag tänkte ta och gå ut och lägga mig ute en liten stund nu.

Ha en underbar dag så hörs vi senare! :)





Åh jaaaaaa!!!! :D

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH GLÄDJE!!!
Jag pratade alldeles precis klart med Akademikliniken, en hur trevlig kvinna somhelst som svarade på alla mina frågor och fick ett helt otroligt bra första intryck.
Jag bokade konsultation till läkare direkt så den 31 augusti kl 14.00 så åker jag ner till Stockholm för att träffa doktor Jonas Röjdmark.
Jag har även bokat in operationstid den 30 september, så känner jag mig lika bra bemött av honom ch personkemin stämmer så kommer jag även operera mig den dagen. Förstå vad helt jävla underbart!
Ååååååh vad jag längtar, jag är så helt galet lycklig just nu! :D

Det blir Gävle idag iaf...
Vi åker väl snart så vi hörs mer ikväll! :)

/ En superlycklig Bella!

Gävle?

Åh härliga dag! :)
Fåglarna kvittrar ute och solen skiner härligt på, åh va härligt det är med sommar! ^^

Idag så ska jag ju troligtvis åka med Ramona&Alex in till Gävle. Jag har inte riktigt bestämt mig för att följa med än men det lutar åt det. Tänkte isåfall att jag kunde åka hem till min mor och hälsa på lillebror, var ett bra tag sen jag såg den gullungen nu. Saknar honom så galet mycket!

Innan jag åker isåfall iaf så ska jag ringa Akademikliniken och höra litegrann.
Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska fråga, vill mest höra hur dom bemöter mig för att avgöra om jag ska boka in en konsultation eller inte. Jag drömde inatt att jag opererade mig och blev supernöjd, det ser jag som ett gott tecken helst när jag var så lycklig när jag vaknade.

Näe nu ska jag betala räkningar, har helt glömt bort att göra det. :p
Sen så ska jag lägga mig ute och sola en liten stund tror jag.
Vi hörs senare!
Puss...



Helt underbar dag! :)

Vilken helt underbar dag det har varit! :)
Jag har varit ute stortsett hela dagen vilket har varit helt fantastiskt då jag somsagt har legat inne så mycket.
Jag, Alex och Ramona var iväg till Ullricas sommarhus. Ramona, Alex och lilla Gottfrid badade, jag lät bli. Jag tänkte först men vattnet var fuckin freezing. :p
Efter deras badtur och efter att jag blivit biten av typ tre bromsar så gick vi in till Ullrika, drack lite kaffe (saft för min del) och spelade kort. Riktigt mysigt.
Klockan tickade på och vi åkte tillbaks in till Bergsjö och åt på pizzerian. Gött trots värmen.
Efter det så åkte vi en sväng till Evabritt och sen hem till Ramona. Hon åkte iväg en sväng så jag och Alex satt o spelade lite mer kort och när Ramona kom tillbaks så drog vi till Iggesund.
Vi gick upp för ett berg och njöt av utsikten. Så vackert... Plockade typ nå slagg stenar. Alltså nå järngrejs alldeles utanför Iggesunds bruksmuseumet där...
Jag grävde och kletade mig i ansiktet så jag blev helt svart. Haha så roligt när vi gick in på statoil, "du har en fläck där" Vah har jag? Vart då? hahaha.... skön snubbe men jag är skönare! ;)

Jag kom alldeles precis hem typ, jag körde och jag är bäst.
Känner mig grymt mycket lugnare i trafiken nu vilket känns bra.

Nu tänkte jag ta och lägga mig ner o sova.
Ny dag imorgon/idag.. Ramona&Alex ska till Gävle får se om jag följer med eller inte.
Hursomhelst så får ni sova gött, här bjuder jag på några bilder..
Vi hörs mer imorgon, godnatt!

Alex & Ramona! :)


En osminkad och smått sliten jag ... ;p


Vi letade slagg...


O jag blev väldigt diiiiiirty... :p


Men jag fick en helväska slagg med mig hem iaf... ;p


Underbara väder! ^^

Du är pusselbiten som aldrig får saknas..
Jag kommer alltid behöva dig i mitt liv. <3
-

Hejhopps allesammans! :)
Solen skiner som den har gjort dom här senaste dagarna, skillnaden är att jag faktiskt har suttit på min uteplats och njutit av den i några timmar. Galet härligt! ^^
Var däremot tvungen att gå in nu då jag kände att mina ögon började svida, får ju faktiskt inte glömma att jag fortfarande är sjuk och har både öroninflammation i båda öronen, ögoninflammation samt infektion i halsen.

Syster kom över hit med en längre lina till Gottfrid och vi kom överens om att jag ska följa med henne och hennes andra lillebror som är på besök häruppe från Skåne o åka iväg och bada. Eller ah Gottfrid ska få bada och dom ska vi får se om jag gör det.
Inte det att jag inte gillar att bada men det är den lilla saken att jag hatar min kropp så mycket så jag skulle gråta om andra såg den, jag klarar knappt av att se mig själv i spegeln. Nästa sommar däremot när jag har opererat mig kommer jag bo på stranden vid den här tiden. Åh vad jag längtar efter sommaren 2010! :D

Nu ska jag ta o halsa i mig vatten och duscha av mig lite snabbt.
Vi hörs mer ikväll!
Ciao!





Plastic..

Akademikliniken eller kosmetiskkirurgi eller något annat? Ja det är frågan det.
Sen jag var typ 12 år så hade jag redan ögonen för akademikliniken för en bröstförstoring men nu när jag ska göra mer en så, så känner jag mig inte lika säker helst inte när jag har läst så mycket negativt om dom.
Jag ska iaf ringa dit och prata med dom på måndag, blir jag bra bemött så bokar jag nog in en tid för konsultation i augusti/september.
När man läser runt så ser man ju att stortsett varenda klinik har klagomål på sig och det är väl så det är, alla kan inte vara nöjda vissa måste tyvärr bli missnöjda med men förhoppningsvis så är jag inte en av dom.
Mycket handlar egentligen om personkemi, känns det rätt så blir det förhoppningsvis det också då chansen för missförstånd minskas.. O förhoppningsvis så får jag en snygg mage och ett par snygga bröst. ;p
Hm även om det blir så att jag bokar in en tid för konsultation hos akademikliniken så ska jag även boka in en tid på någon annan klinik, för att ha något att jämföra med.
Ensak är iaf klart att runt september månad ska jag ligga på operationsbordet och låta en främling snitta upp mig, åh vad jag längtar! haha ^^

Hm ja för att lämna plastik snacket lite då så kan jag meddela att jag inte har orkat städa idag.
Eller jo jag dammsög lite snabbt och har diskat mer än så har det inte blivit. Får ta det imorgon istället.
Min älskade bok läste jag ut rätt snabbt idag tyvärr... Nu måste jag in till Bokia och köpa restrerande böckerna i serien. Mitt beroende är väldigt starkt just nu . :p

Imorgon har jag faktiskt planerat för att ta och lägga mig i solen och sola lite.
Inte allt förlänge bara en timme kanske. Jag står inte ut av att sitta härinne och vara blek medans alla andra får en sån galet snygg bränna.

Nu blir det däremot en promenix med Gottfrid sen sova...
Vi hörs mer imorgon, godnatt!


I think I'm getting better..

Vi får se om jag lyckas skriva ett inlägg utan att det rinner massa blod på tagenterna.
Lät inte direkt så fresht vah? Ne men så är det om man heter Isabelle och nästan ständigt blöder näsblod, vilket jag gör nu.. Ingenting att klaga på riktigt för halsen känns bättre, hörseln börjar sakta men säkert också bli bättre och öronen gör inte längre ont. Krafterna i kroppen börjar komma tillbaks till mig också så vågar jag säga det högt och vågar jag sätta det i skrift att jag tror att jag är på bättringsvägen? Weej.. I fuckin love pencillin. ;p
Undviker ändå solen och att överanstränga mig. I vanliga fall när jag känner mig lite bättre så springer jag runt som en tok och försöker bli av med all överskottsenergi jag samlat på mig men nu så får jag lov att vara lite smartare än så då jag verkligen vill bli frisk och inte bli sjuk igen om en månad eller så...

Jag var iaf ut på en lite längre promenix med Gottfrid imorse, inte som vi brukar men lite längre en vad jag har orkat dom här tidigare dagarna iaf så det känns härligt. Gottfrid såg lite chockad ut när vi inte svängde in där vi brukar, men tror inte direkt han blev ledsen av att få gå lite längre. :p
Jag ska även försöka städa här lite senare, det behövs verkligen! O jag är väldigt noga när jag har varit sjuk att göra en riktigt grundlig städning för att bli av med alla bakterier.


Nu däremot ligger min älskade bok i sängen och skriker efter mig.
Jag har inte läst något på hela morgonen och jag känner hur beroendet skriker efter den, som efter den starkaste drogen...

Vi hörs senare, men troligtvis inte förens jag läst ut boken ;p
Nu bär det av till Italien.
Ciao!


Han är så het.. sååå het!

Jag har fått en besatthet... En jävligt stark sådan...
Twilight böckerna. Dom är så jävla bra, första läste jag ut på en dag och andra boken jag läser nu har jag legat och sträckläst hela dagen typ och jag kommer nog ha läst ut den tills imorgon.
Dom är verkligen beroendeframkallande, jag kan inte sluta. Det är ett under att jag har lyckats tagit ett break och sitter här och skriver nu. Jag ska även försöka kolla på en film som börjar typ nu på 1an. Almost famous.. Får se om jag lyckas se klart den eller om jag dissar den för underbara boken... Underbara Edward Cullen...
Längtar tills New Moon kommer på film, se sexiga Robert Pattinson på duken igen. Åh vilken jävla mumsbit han är!..


Näe fyfan nu får jag orgasm snart av allt tänkande.
Nu börjar den där filmen, får se om den lyckas svalka mig lite.
Vi hörs lite senare!
Ciao!

Är han död?!

Jag kan inte fatta, är Michael Jackson, kungen av pop död?!
Först trodde jag att det var ett sjukt skämt, att han som gått igenom så mycket dör av en hjärtattack i 50års ålder.
Det är alltid hemskt när någon dör, och man kan nog aldrig förstå hur lätt livet bara kan försvinna och när en kändis dör så blir det nästan ännu mer ofattbart för dom ska på något sätt vara starkare och då blir det mer overkligt.
Ensak är iaf klart och det är nog att hela världen befinner sig i chock.
Vila i frid nu Michael, o hoppas du har det bra där på andra sidan.



I'm here alone..

Hur kan du säga att du tycker om mig,
att ditt hjärta tillhör mig när du inte gör något annat än att sårar mig och sviker mig gång på gång?...
Jag har tappat allt hopp, all tro.
Jag tror inte på ett ord du säger längre, jag litar inte på dig.
Alla chanser jag gav, all tid... För vadå? För att få mitt hjärta utrivet och sönder styckat igen.
Jag står här ensam nu, hann inte ens fatta att du var borta har inte hunnit förstå det än.
Jag kommer nog aldrig förstå de för det vi engång hade trodde jag var så jävla mycket starkare men tydligen så var de inte så... Det var nog det mest ömtåligaste.
Det är rätt så läskigt att man en dag bara kan vakna upp och se allt med andra ögon. Att man egentligen inser hur kort livet är och att lägga ner så enormt mycket tid och känslor på något som aldrig kommer ske är helt enkelt inte värt det.
Jag ger upp, jag orkar inte må så här längre, har gjort det länge nog nu och jag vet ärligt inte vad jag gör för fel för att människor ska kunna tro att dom kan behandla mig hur dom vill.
Men ändå så tycker jag mest synd om dig och framförallt henne efter alla mindre snälla ord du har sagt, men grattis till er båda, ni verkar förtjäna varandra stackars barnet ni får som får växa upp i erat kärlekslösa liv bara.
Kärleken övervinner allt? Nej, inte all kärlek iaf bara den extremt starka och den har jag ännu inte fått upplevt men jag hoppas att jag en dag ska få göra det...

Nu svider mina ögon rejält, ska ta en "ögondusch", gå ut med Gottfrid sen krypa ner i sängen o se om jag orkar läsa något mer ur Stephenie Meyers andra bok "När jag hör din röst" från Twilight-serien. Köpte den idag på ica och hade egentligen lovat mig själv att inte läsa den förens jag sett filmen men hey jag kunde helt enkelt inte hindra mig själv.
Bella och Edwards starka kärlek är så otroligt vackert att läsa om så jag kan inte låta bli.

Godnatt låt blir de den här, jag kan inte tröttna på den, tycker texten är helt slående och jag förstår inte varför den inte vann! Godnatt på er allesammans, sov sött!




Är han bara en hund så är du bara ett lik!!

Usch... Jag tittade precis på Hundcoachen.. Där fick man se en helt underbart vacker rottweiler som var lite lömsk. Hela avsnittet fick man följa honom och sen på slutet så säger dom att han var tvungen att bli avlivad, jag grät kan jag lova! Rottisar är en av mina favoritraser, det är egentligen min favoritras! Visst jag tycker Gottfrid är världens vackraste och världens underbaraste o jag älskar han mest av allt men när han är tillräckligt duktig så ska jag skaffa mig en liten rottisvalp också. Nu däremot så räcker det med Gottfrid förtillfället, han ska bli "superlydig" innan våran lilla familj blir lite större..
Gottfrid är verkligen mitt allt, jag vet att jag sagt det förr men det skiter jag i för han är verkligen det.
Jag undrar hur jag klarade mig innan jag fick honom för hela mitt liv handlar om honom.
Jag är säkrare nu när jag har honom, jag är knappt rädd längre, jag behöver inte vara rädd..
Det enda jag är rädd över det är att något ska hända honom, för det skulle vara det värsta.
Det är tackvare han jag har lärt mig vad ansvar är, det är tackvare han jag kommer upp på morgonen.
Han är min bästa vän han sviker aldrig, han är som mitt barn och jag älskar honom så otroligt jävla mycket! 
O den jäveln som skulle säga att han bara är en hund skulle jag snitta i småbitar för den människan är inget mer än just en människa, och för mig betyder djur mer än vad människor någonsin kommer kunna göra...  

Nu håller jag på att hosta så jävla mycket...
Vi hörs senare istället!


Kraftiga infektioner, woohoo ^^..

Hejhopps!
Mitt internet kukade ur igår så det var därför det inte blev något mer skrivet efter mitt bittra inlägg.
Har inte lyckats fixat det förens nu..
Syster kom iaf hit vid tolv och hämtade mig, hon ringde hälsocentralen och sa att jag fanimej skulle ha en tid idag o vips så fick jag en klockan 15.00... Undertiden åkte vi till Evabritt och åt en galet god grekisksallad, konstigt nog kände jag faktiskt smaken av den trots jag är såhär sjuk och den var riktigt yummi! ^^
Klockan blev tre och vi åkte iväg till en by på H som jag aldrig vet vad den heter för att gå till hälsocentralen för den här i Bergsjö är stängd under sommaren.
Jag träffade kanske läkaren i 5 minuter, han tittade först i min hals, infektion.. Sen i ena örat kraftig infektion och andra örat också en kraftig infektion...
Han frågade om jag hade gråtit, o blond som jag är så frågade jag om han kunde se det genom att titta i öronen. Nee sa han men han kunde se och föreställa sig smärtan från en sån kraftig infektion så han kunde förstå om jag hade gjort det.
Så nu ska jag äta antibiotika i sju dagar vilket betyder att jag och Tessan inte kan festa i helgen :( Men hon gick med på att ta det nästa fredag iaf vilket gjorde mig galet glad. :)
Hm... Ensak kan jag inte låta bli att undra, hur hade de blivit om jag hade väntat tre dagar till som dom sa att jag skulle göra när jag ringde?.. Tycker mitt favoritord passar bra in här, IDIOTER! ;)

Nu när jag vaknade upp imorse så hade jag åkt på en ny överaskning, denna gång en liten ögoninflammation. Haha jag kan inte göra något att skratta snart, det här är så typiskt mig, när jag blir sjuk ja då blir jag rejält jävla sjuk.
Undra vad jag åker på imorgon...
Min kropp brukar kunna vara bra på att läka själv det beror väl på att jag vägrade ta medicin när jag var liten, jag verkligen vägrade och om mamma lyckades få i mig den så spydde jag upp den. Så jag är van att läka mig själv eller hur jag ska säga, det är därför jag egentligen tycker all form av tabletter är bra jävla överskattade men just nu så får de vara hur överskattade somhelst jag tänker ta dom iaf för visst att jag är envis men inte lika envis som den bortskämda unge jag var när jag var liten haha ;p


Det är inte gött o vara sjuk... ;p


Jag är döv!

Seriöst så driver jag inte, jag är snart helt jävla döv.
Jag vaknade upp klockan fyra imorse av att mina öron värkte så inåt helvete och att jag inte hörde ett skit.
Jag skickade ett sms till Ramona tog en ipren och efter en stund så lyckades jag somna igen.
Nu runt åtta så vaknade jag igen, ringde hälsocentralen dom ringde alldeles precis upp.
Jag var tvungen att avvakta i tre dagar till, är dom helt sjuk?! Jag är påväg att bli döv och dom vill att jag ska avvakta..

Alltså det gör sjukligt ont, det bara smackar på därinne och jag hör lika mycket som man gör när man befinner sig under vatten...
Här som man trodde att man var på bättringsvägen. ÅÅÅÅH FUCK THIS!
Ibland så undrar jag om det är någon som sitter o kör vodoo på mig, någon av mina ex äckliga brudar skulle inte förvåna mig.
Jag tror aldrig jag hinner bli frisk tills på fredag så då slipper ju alla horungar där oroa sig att jag har sex med deras killar.

Nu ska jag överdosera nässpray det kunde visst hjälpa vid öronen med.
Hörs...


på bättringsvägen?

Shuuhejsan!
Jag är nog på bättringsvägen HOPPAS JAG, för jag har lyckats gått ut på promenader med Gottfrid och har bara tagit en ipren idag. Halsen är fortfarande helt fuckad och näsan är helt täppt och hörseln är stortsett förlorad men kroppsmässigt känns det bättre och det är de som räknas och då kvittar de om jag låter som en kråka ;p

Idag innan jag skulle iväg på mötet som förresten gick superbra så var Evabritt hit med jordgubbar, så otroligt gulligt gjort. Jag blev superglad och dom var supergoda! :)

Det är tisdag men alla mina favoritserier har haft säsongsavslutning. Så nu blir det att kika på Hells kitchen istället, gillar det men blir galen av att se all mat vid den här tiden. Jag vägrar att äta vid den här tiden.

Hursomhelst så hoppas jag att jag fortsätter bli bättre så jag kan åka till Gävle på fredag.
Jag åker isåfall lite tidigare för jag pratade med pappa förra veckan och vi kom överens om att gå ut o äta nånstans.
Jag saknar honom, var ett bra tag sen vi träffades nu.
Sen mot kvällen ska jag ju ut med Tessan, först Tant grön om det skulle bli fint väder och sen Heartan för att shaajka asset av sig.
Fan va kul det ska bli o fyfan vad jag längtar, nu gäller det bara att bli frisk!







...............

Godmorgon allesammans!
Jag klarar inte av att ligga i sängen nå mer, jag har förfan inte gjort något annat än att sovit dom här dagarna, nu får det fanimej vara nog!
Det är helt underbart väder ute och här sitter jag, sjuk som bara den..
Måste ta mig ork till att komma ut på en promenad med Gottfrid snart också, iofs så verkar inte det så bråttom då han ligger här på golvet och sover.
 
Näe nu ska jag klä på mig, här kan jag inte sitta.
Vi hörs!

Inside man.

Hejhopps!
Jag har precis vaknat, somnade direkt efter Ramona kom och hämtade Gotte. Åskan som vanligtvis gör mig livrädd gjorde mig sömnig..
Nu sitter jag och tittar på Inside man på 3an. Har sett den förr och jag älskar den, iaf det jag minns av den. ;p
Bankrånsfilmer är lite av min grej ;p

Som det känns så börjar jag må lite bättre, har lite mer ork i kroppen. Jag vet däremot inte om det beror på att jag är på bättringsvägen eller om det är all ipren jag har tryckt i mig.
Jag måste bli bättre tills på fredag då jag åker till Gävle för att festa med Tessan. Jag hade gärna velat bli lite bättre redan tills imorgon då jag ska på ett möte kl 13.15 som jag inte kan ställa in.
Jag måste hinna till banken innan med och hur jag ska orka gå enda dit är ju en jävligt bra fråga, visst det är inte så jättelångt men är man så sjuk som jag är så känns det som cirka tio mil.


Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, vi hörs väl mer senare!
Ciao!

still sick..

Hejhopps!
Jag är fortfarande sjuk men jag lyckades komma ut på en kort promenad med Gottfrid iaf.
Han är så otroligt duktig, han lyder mig mer nu än vad han någonsin tidigare har gjort. <3
Så jävla typiskt att det ska vara sånt toppen väder nu när jag är sjuk bara..

All ipren är slut men syster sa att hon skulle köpa med sig det till mig när hon kommer hem från jobbet.
Jag har inte ätit något och kommer nog dröja innan jag gör det också då halsen är fuckad och det känns som jag ska spy hela tiden, illa...
Jag hatar att vara sjuk! Helst när jag är såhär jävla sjuk, usch!

Ni ska se hur jag ser ut nu, haha det är hemskt.
Jag ser fan nästan värre ut en din flickvän men bara nästan ;p

Näe fyfan nu blir det sängen och tvn igen.
Snälla låt mig bli bättre snart!
Vi hörs!..



Vilken film blir det?

Hejhopps!

Nu är Gottfrid hemma igen, Arne ringde och väckte mig vid 19.00 och sa att han skulle komma med honom.

Lilla Gottegos är så himla duktig, han förstår att jag är sjuk för han är så otroligt lugn idag. Han är verkligen mitt allt och det känns hemskt att jag har noll energi till att gå ut o gå och leka med honom. Tur nog så har han varit med andra idag som har den energin, jag hoppas verkligen att jag är någorlunda bättre imorgon.


Jag har sovit stortsett hela dagen, och just nu när jag knaprat ipren så orkar jag iaf ta mig ur sängen och sätta mig här framför datorn.

Om jag orkar så blir det att titta på någon film nu klockan 21.00, har lite svårt att bestämma vilken bara.

Tolken, Wisegal eller Hannibal rising.

Jag har sett Hannibal rising typ tusen gånger, var o såg den på bio typ tre gånger. Tycker Gaspard Ulliel som spelar Hannibal är så galet jävla het! Haha alla på bion satt o spände sig och tyckte det var riktigt groose när han stog där med blod runt käften själv så höll jag på att få en orgasm.. haha vad ska jag säga, jag gillar galna snubbar! ;p

Nu blir det sängen igen..
Vi hörs mer senare..


Sjuk! ;(

Jag är sjuk! :(
Det började igår med halsen men när jag vaknade upp imorse så hade jag ont i varenda muskel och orkade mig inte ens upp ur sängen för att ta ett glas vatten. Det var en riktig kamp.
Jag skickade ett sms till Ramona och kollade om hon kunde ta en promenad med Gottfrid då jag verkligen inte orkade och det gjorde hon.
Nu är han hos Evabritt&Arne för Ramona åkte iväg till Gävle, innan hon åkte så var hon förbi mig igen med massa glass och mat till mig. Tur att man har en underbar syster!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen, jag har verkligen ingen kraft i kroppen.
Vi hörs senare!

GAAAAAH!!!!

Åh jag känner hur jag börjar få ont i halsen, jävla syster att smitta mig!
Sen så råkade jag skicka trevlig midsommar till typ 10pers jag inte ens tål pga att min mobil är cp!

Näe fyfan... nu ska jag sova! 
Godnatt!
 

The roadtrip is over!

Hejsan!
Nu är jag hemma.
Vi kom hem igår eller imorse om man vill räkna så då klockan faktiskt var runt fyra på morgonen.
Det blev lite smått obehagligt när vi var i Rättvik det kom en lös hund som hela tiden cirkulerade runt bilen, våra hundar höll på att skälla så mycket så hela bilen skakade och Gottfrid morrade så till o med jag blev rädd!
Det var en audi som åkte förbi säkert sju gånger och först tänkte jag om det var deras hund men då borde dom ju ha stannat då dom såg att den var där.
Hunden sprang iväg men vi kände oss iaktagna så vi åkte därifrån och när vi gjorde det så kom hunden tillbaks och började springa efter bilen, vi stannade och då stannade den, vi fortsatte åka och den började springa efter oss igen.
Allt kändes så jävla weird och obehagligt så tillslut åkte vi bara.
Då bar det av mot Mora, där vi var bara åkte igenom då jag ville till Orsa.
Där började jag och syster att bråka, vi svängde mot björnparken men åkte tillslut hem på en galet obehaglig väg.
Vägen var hämtad direkt ifrån någon skräckfilm alltså, helt öde, fet dimma och typ träsk... Hemskt!
Några mil ifrån Ljusdal höll syster på att somna så vi skulle stanna mitt i skogen för att sova, aldrig! Jag kör tyckte jag vilket jag även gjorde. Jävla fyllemänniskor som gick efter vägarna och kastade sig nästan framför bilen men det gick bra. Jag var så jävla trött själv så jag gav mig själv en flata för att hålla mig vaken haha.
När vi väl var i Ljusdal så beslutade vi oss att fara hemåt dom mil som var kvar ändå och tillslut kom vi hem, skit trötta.
 Jag och Gottfrid sov hos Ramona och vi vaknade så sent som elva! ;o
Jag gick ut med Gottfrid i ösregnet och åskan men tillslut så blev det faktiskt väldigt fint väder vilket det är nu, sol och knappt ett moln på himlen. Härligt! Jag är däremot för trött och seg för att bry mig om solen och njuter istället av att äntligen vara ifred!
Hur kul det än är att komma bort så orkar jag verkligen inte med att ha människor omkring mig ständigt längre, jag älskar att bo själv! Jag ska fanimej ALDRIG bli sambo!

Nu ska jag ut med min älskade lilla vovve på en promenix, sen så ska jag glo på någon film..
Vi hörs senare!




Här är jag i min sexiga sov outfit. . ;p
Vi hade gjort oss ordning för att krypa ner och bara softa när allt hände i Rättvik..
Då bar det av ut på vägen igen, här har vi lyckats hamna i Mora och jag var överlycklig över att jag gissat rätt att Orsa också låg åt det hållet, yes! ;p


Nu är vi i Rättvik..

Hejhopps allesammans!

Nu är jag och syster plus våra vovvar i Dalarna, närmare bestämt Rättvik ;p
Vi var hos våran andra syster igår och sov i bilen utanför hennes hus då deras katt anfall Gottfrid.
Hon vaktade sina små ungar... Berättar mer om det senare.

Nu är vi iaf här i Dalarna, imorgon har jag tvingat syrran att spela minigolf med mig haha.
Idag är vi somsagt i Rättvik så vi får se vart vi åker imorgon, Orsa ligger det långt härifrån?
Jag vill se björnar ffs! :p

Aja trevlig midsommar på er, nu ska vi äta lite grillat.
Batteriet på datorn håller på att ta slut så blir det inga fler blogginlägg så vet ni varför.

Btw du som ringde från privatnr, för det första jag svarar sällan på dolt och nu var det så att vi var inne på en mack o handla om mobilen låg i bilen. Läser du det här ring igen, jag blir fett nyfiken när folk ringer och jag inte vet vilka dom är.

Hade bäst allesammans!
Ciao!



Systrarna flumm ;p


åh vi rullar på...

Hejsan!

Nu rullar vi in emot Gävle.
Det ösregnar ute och en bil höll på att köra rakt in i oss på e4an tidigare, jävla idiot!

Men nu är vi här iaf, syster kör och jag bloggar. haha ;p

Nåväl, ville bara klottra ner några rader, min tele är på till er som har numret.

Kan ju kanske hinna se någon av er om ni hör av er..

Nu befinner vi oss i typ Andersberg, Ramona skulle säga hej till en kompis.

Vi hörs senare!

Ciao! ..





Gävle, nu kommer vi!

Hejhopps!
Nu har jag packat det mesta, är bara Gottfrids skålar och lite leksaker till honom som också ska packas ner och lite småsaker till mig själv. Det fixas på typ fem minuter.
Ska bli riktigt skönt att komma iväg, saknar ju somsagt Diana och hennes underbara familj hur mycket somhelst och mormor... Åh vad jag saknar min underbara lilla mormor! Vad jag ska krama henne! <3<3<3
Extra roligt att vi inte vet vart vi ska ta vägen efter Gävle också, att bara åka och bestämma sig efter vägen.. Så jävla kul med riktiga impulsiva resor, det gillar jag verkligen. ÄVENTYR! ^^

O eftersom jag har blivit besatt att hitta rätt klinik tills jag ska operera mig så måste jag nämna att jag inte är helt så säker på Ockelbo längre. Hon är bra på bröst så själva bröstförstoringen blir säkert bra men resten av dom ingrepp jag vill göra har hon fått rätt många klagomål runt vilket inte känns så bra. Jag vill göra allt hos samma kirurg också så vi får se vad jag gör. Jakten efter klinik fortsätter..


Näe klockan tickar och syster kommer väl snart och hämtar mig så det är lika bra att packa det sista nu.
Jag tar med mig datorn, har man laptop och mobilt så är det fanimej meningen att den ska med.
Baby lämnas inte! :p
Vi hörs alltså senare snyggingar där! ;)



Dagens planer..

Hejhopps allesammans!
Har ni sovit gött?
Själv så har jag sovit helt underbart och är rejält utvilad. :)

Idag händer det lite grejer.
Jag ska till psykoterapeuten nu klockan 11. Ska bli skönt, hon är riktigt bra, så jordnära och jag mår super när jag går därifrån. Något som är ett riktigt plus är också att hon jobbar här i Bergsjö nåndag i veckan så jag slipper åka in till Hudik och hälsocentralen ligger alldeles här bredvid så det tar knappt två minuter att gå dit, perfekt! ^^

Efter jag har varit där så tänkte jag ta och packa lite som jag ska ha med mig samt städa.
Dammsuga av lite och sådär, avskyr att komma hem till ett stökigt hem.
Efter det så är det bara att invänta att Ramona slutar jobbet o så bär det av till Gävle! :)
Denna gång ska jag däremot inte träffa några kompisar utan endast familjen, syster Diana med familj och mormor.
Saknar dom alla så enormt! <3

Nu bör jag slänga på mig lite kläder, sitter här i en tisha bara, det funkar inte att springa till hälsocentralen i. :p
Vi hörs lite senare! :)


Ockelbo

Hej på er igen! :)
Eftersom jag har varit så kass på att blogga idag så tänkte jag klottra ner ett inlägg till innan jag går och dejtar kudden.
Jag kommer nog somna tidigare idag då det är det här med jakten efter en bra plastikklinik som håller mig vaken om nätterna.
Nu däremot efter att ha kollat igenom tre olika forum så har jag faktiskt fattat tycke för Ockelbos vilket jag verkligen inte trodde att jag skulle göra.
Jag skickade även ett mail till dom igår som jag fick svar på efter bara några minuter, det jag skickade till Victoriakliniken har jag fortfarande inte fått något svar på, har även läst att många valde bort den kliniken så den är inte längre så aktuell i mina ögon. Ockelbos däremot verkar väldigt seriösoch vad jag har läst så är väldigt många nöjda med resultatet, jag har faktiskt inte hört något negativt än.
Det som tilltalar mig så mycket med kliniken i Ockelbo är deras snabba svar på mitt mail där jag fick svar på saker som visade att dom är seriösa, priserna var mer än rimliga och operationen kan ske i höst precis som jag vill.
Sen så är det ju helt klart att den ligger så pass nära och alla andras positiva erfarenheter från kliniken.
Så den är helt klart intressant och troligtvis blir det att boka en tid för konsultation. :)
Men jakten efter plastikklinik fortsätter ändå, man ska ha något att jämföra med också ;p

Åh jag kan seriöst inte fatta att jag äntligen ska få göra dessa ingrepp som jag vill göra.
Som jag har längtat..
Det är helt fantastiskt och trots att jag är galet nervös så längtar jag så otroligt jävla mycket! ^^
Nog första gången jag längtar till hösten måste jag säga ;p
Jag har skaffat en ny kategori, "plastic fantastic" och ni ska få följa med på hela resan!
Härligt namn vah? ;) haha...


Näe nog med det, nu ska jag ut med Gottfrid sen blir det att sova.
Ska träffa psykoterapeuten imorgon och då vill jag vara utvilad.
Vi hörs mer imorgon, godnatt på er!

Nice dag! :)

Hallå allesammans!
Jag kom inte in på bloggen imorse och vid tolv drog jag in till Hudik för lite ärenden.
Efter jag gjort dom ärenden som jag skulle göra så träffade jag på Sandra och Anette så sprang runt med dom en stund och kikade innan syster kom in till stan då gjorde jag sällskap med henne istället! :)
Vi kikade runt och syster köpte likadana tröjor till oss, skitsnygga så nu är vi som Bill&Bull haha ;)
Vi kikade runt lite till och sen tog vi o fikade innan vi åkte hem igen. Har varit en riktig trevlig dag! ^^

Imorgon när systeryster kommer hem från jobbet så ska vi åka ner till Gävle.
Hälsa på våran andra galna syster och hennes vackra familj samt hälsa på våran bästa mormor!
Vi ska packa ner tält o grejer med för efter Gävle så drar vi vidare, dock vet vi inte vart men nånstans i Sverige ska vi iaf.
Vet inte hur länge vi blir borta, men vi kommer hem senast söndag.
Ska bli riktigt kul, jag behöver verkligen komma bort!

Jag har så galet mycket i tankarna, framförallt runt operationen, har så svårt att bestämma klinik.
Har inte ens några jag funderar på längre.. Eller jo Akademikliniken i Stockholm är fortfarande intressant. 
Förutom över det så tänker jag på dig.. Jag trodde att du skulle inse att du varit ett svin o be om ursäkt men så lär det inte bli, vilket jag borde ha förstått.. Det krävs ju trots allt att man kan svälja sin stolthet då.

Eh whatever..
Vill du vara en loser, fine var en loser...
Nu ska jag kika runt lite, vi hörs!




.

Hej i natten..
Det var visst säsongsavslutning på både Ugly Betty och Desperate housewives idag..
Riktigt bra avsnitt men frågan är nu vad jag ska göra/ se på mina tisdagskvällar?. .

Nåväl, nu är klockan alldeles för mycket och påtanke på hur dåligt jag sovit inatt så skulle jag ha lagt mig för länge sen men som vanligt så håller jakten efter en bra plastikklinik mig vaken om nätterna.
Vill ju att det ska bli rätt, vill inte ha något halvbra utan jag vill och kräver det bästa!
Ska man göra två/tre ingrepp som mig så vill man veta att det görs av kunniga människor också.

Näe nu blir det snabbpromis med Gottegos sen sova.
Vi hörs mer imorgon, godnatt! ;)


This is me..

fun quiz for myspace profile and blog

Lets101 Quizzes - Quizzes for Fun


tisdagkväll.

Hejhopps!
Tänkte kladda ner några rader här innan tvkvällen drar igång.
Ugly Betty och sen desperate housewives som ska vara en timme längre idag?
Jag har iaf laddat upp med godis o cola, sånt man får unna sig när man har mens. ;p

Nu  har Ugly Betty börjat, vi hörs senare! 






En rastlös sommar?

Godmorgon!
Jag somnade runt tre/halv fyra inatt men ändå så var jag uppe innan klockan slog nio.
När jag gick ut så möttes jag av att solen hade tittat fram, äntligen! ^^
Visst det blåser fortfarande och är inte direkt varmt men att solen är framme ger verkligen humöret en kick! :)

Idag har jag dock ingen aning om vad jag ska göra.
Jag städade och tvättade ju igår så det finns inte så mycket att göra här hemma.
Det är ju sommarlov så har ju inge skola heller, skulle egentligen kunna gå dit och göra ett prov jag har kvar men har inte pluggat något till det och jag känner att jag gör det sen när skolan börjar istället.
Så vad ska jag göra? Inte bara idag utan under hela sommarlovet.
Jag var ju så smart så jag inte sökte något sommarjobb, nu ångrar jag det starkt. Hade varit skönt att ha något att göra.
Jag blir rastlös att bara gå runt såhär, även om det inte var många timmar i skolan varje dag så var det iaf en tid då jag fick träffa andra människor och gjorde något vilket var väldigt viktigt när jag inte känner någon här.
Eh vi får se vad som händer helt enkelt, något roligt måste ju ske hoppas jag ;p

Nu däremot ska jag kika runt på annat.
Vi hörs senare! :)

Vilken klinik är bäst?

Jag kan inte sova!
Åh blir tokig, jag som annars brukar sova som ett litet barn innan klockan har slagit tolv men inte idag inte...
Jag håller på att kika runt på olika kliniker men det finns så många så jag blir mest förvirrad.
Det skulle vara mycket enklare om man kände någon som kunde rekommendera någon, förutom ockelbos!
Just nu efter att ha läst vad andra tycker o så, så lutar det åt Akademikliniken eller Victoriakliniken.
Det står däremot inga priser på Victoriaklinikens hemsida så jag tänkte ta och skicka ett mail imorgon om cirka priser.

Näe fyfan nu blir det att försöka sova.
Godnatt på er..


Utmaning.

Jag blev ju utmanad av Miranna och nu är jag äntligen klar.
Här har ni, vsg! ;)

1. Hur gammal är du om fem år:
25år.
2. Vem var den sista du träffade:
Min syster Ramona.
3. Hur lång är du:
178cm om jag står på högerben och 180 om jag står på vänster. Är alltså 2cm längre på vänster ;p
Im tall and i fuckin lovin' it. ;)
4. Vilken är den senaste film du sett:
Jag såg precis klart på Mean girls. ;p
5. Vem ringde du senast:
Andreas

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem:
Ja de blir bra de. Tack! o det var till min syster Ramona.
7. Vad är dagens planer:
Jag har redan gjort allt som ska göras så det som återstår är en långpromenad för att förbränna mackan jag nyss tröck i mig ;p
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms:
RINGA! Sms är galet drygt.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda:
Aldrig varit gifta eller sambos. Jag är gjord av passion. Därför jag vart så jävla het! ;)

10. När såg du senast din mamma:
Hm.. När hon passade Gottfrid när jag var iväg till Sthlm och såg Bob Dylan. När var det då? 23 mars?..
11. Vilken ögonfärg har du:
Vackra underbara blåa...
13. Har du någon gång hittat en katt:
Näe jag och min barndomskompis åkte och hämtade en katt när vi var drygt åtta år och påstog att vi hade hittat den ute i skogen men när min mamma frågade om jag kunde svära de på bibeln och troende som jag faktiskt är och var så kunde jag ju såklart inte göra det och började storböla och erkände att jag hade ljugit. Katten som hette Fantomen blev tillbaks lämnad till Brynäs där vi hade hämtat honom haha ;p
14. Vilken är din favoritplats:
Oj.. Råsunda när det kommer till Sverige och utomlands så är det en helig grotta i Kreta, så otroligt harmoniskt.
Sen så är alla platser underbara sålänge jag får dela dom med dom jag älskar.
15. Vilken plats föredrar du minst:
Jag klarar inte av flygplan, det är för trångt och för dålig luft samt att jag är rent av livrädd för att flyga.
Sen så kan jag inte komma på någon plats bara rakt av såhär.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år:
Den får framtiden avgöra, sånt går inte ens att gissa sig till. Troligtvis nånstans där jag trivs och är lycklig.
17. Vad skrämde dig som barn:
Nätterna, att bli lämnad ensam  vilket jag blev alldeles för ofta.
18. Vem fick dig att skratta senast:
Gottfrid haha, han är kung min vovve! ^^
19. Är du för ung för att äga vinylskivor:
Ah det är jag nog, jag äger knappt en cdskiva ;p
20. Har du stationär eller bärbar dator:
My baby Laptop. ;)
21. Sover du med eller utan kläder på dig:
Det är både och. Ibland känner jag mig fångad om jag har typ ett sovlinne på mig så då åker det av och jag sjunger "åh ååh vad det är skönt att vara naken" haha ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen:
tre om inte fyra stycken men jag använder två. En jag har huvudet på och en annan som jag håller om.
23. Hur många landskap har du bott i:
Alltså landskap? Vafan jag sög på geografi, skolkade på alla lektioner så jag vet knappt vad ett jävla landskap är. Jag har varit överallt o ingenstans..
24. Har du någon gång spytt på fyllan:
Seriöst, vem har inte spytt på fyllan?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota:
Barfota är skönt men gillar inte mina fötter, strumpor täcker fötterna men åker ofta av på sommaren och skor är min sanna passion och min sanna kärlek. Fuck boys, I love shoes!
26. Är du social:
Jag är galet social, däremot så har jag äntligen lärt mig att man inte behöver prata med alla, och ointressanta människor som kommer fram till mig lär bli ignorerade. ;p
27. Vilken är din favoritglass:
Den där nya Solero glassen tycker jag är riktigt god! :)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon:
En miljon är inga pengar typ, låter så stort .. ÅÅH VAD SKULLE DU GÖRA DÅ.
Fråga vad jag skulle göra om jag blev ekonomisk oberoende istället.. ;)

29. Tycker du om kinamat:
Njae, det är väl okej, men har tröttnat rätt mycket på det och föredrar istället Thaimat.
Har ni vägarna förbi här i Bergsjö nångång så ät på Thaistället här. Galet gott!
30. Tycker du om kaffe:
Verkligen inte! Förstår inte att man vill förgifta sin kropp med något så äckligt.
Fyfan, då finns de bättre o roligare droger..
31. Vad dricker du till frukost:
Bravo juice, tropisk... Galet god... ^^
32. Sover du på någon särskild sida:
Jag rör på mig så jävla mycket när jag sover så jag sover nog på alla sidor det går att sova på. :p
33. Kan du spela poker:
Haha njae... Jag går alltid all in iaf ;)
34. Tycker du om att mysa:
Ja men det är väl mysigt. 
 Är du en beroendemänniska:
Alla är väl beroende av något.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din:
Min tvillingsyster men hon fick aldrig uppleva sin första födelsedag.
Hm sen Petras pappa tror jag och Lillis mamma om jag inte minns fel ;p
37. Vill du ha barn:
Absolut. Jag skulle inte kunna leva ett liv utan.
Tre stycken vill jag gärna ha.
Däremot så är jag inte riktigt redo än men i framtiden så..
38. Kan du några andra språk än svenska:
Engelska. O så grunderna i spanska&tyska. O så kan man väl några ord på kurdiska, finska, serbiska ja o så vidare.. Jag vill även lära mig Italienska.
39. Har du någonsin åkt ambulans:
Ja..
40. Föredrar du havet eller en pool:
Havet är fint, vackert och väldigt spännande men jag är helt klart en pool människa när det gäller att bada. Känns tryggare så.
41. Vad spenderar du helst pengar på
Kläder, drinkar och nöjen helt enkelt.
42. Äger du dyra smycken
Yes, men fundera inte på att göra inbrott dom finns inte i min lägenhet haha ;)
43. När känner du dig lycklig
När jag bara är och allt bara flyter på.

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen
En varmmacka.
45. Vem är den roligaste människan du känner:
Oj roligast.. Haha måste nog säga Tessan. Hon är fan klockren!
46. Välj ett ärr på din kropp
Oj har galet många ärr men tar väl det jag har runt armen från mitt första skönhetsingrepp.
Jag opererade mig för att när jag föddes så hade jag som ett öppet sår som sen blev som en gummisnodd runt armen.
Det gick alltså väldigt mycket inåt. Det var vävnader från min tvillingsyster.
Jag har nu ett "sicksack" ärr runt hela armen. Jag gillar de, det gör mig till mig.
47. Vad har du för ringsignal:
Oj nån låt med Nomy tror jag.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten:
Näe inte vad jag vet.
49. Flirtar du mycket
Alltså folk kan nog uppfatta att jag flirtar bara för jag är så trevlig och ler o så men jag flirtar väldigt sällan.
Flirtar jag så är det så jävla uppenbart och jag får alltid det jag vill ha! ;)
50. Vart togs din profilbild för din blogg
Har jag ens någon?
51. Kan du byta olja på bilen:
Ja det kan jag väl, eller... Fan nu måste jag be syster att få byta olja i bilen haha <;
52. Har du fått fortkörningsböter:
Inte än.
53. Vilken var den senaste bok du läste:
Om jag kunde drömma.
54. Läser du dagstidningen:
Näe.. Jag är kass när det kommer till nyheter.

55. Prenumererar du på någon veckotidning:
Nope.

56. Dansar du i bilen:
Jag dansar överallt. ;p
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast:
NRJ.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper:
Emmas adress tror jag eller var det midjemått? Hm...
59. När var du i kyrkan senast:
När min svåger begravdes förra året.
60. Vilka personer utmanar du:
Jag utmanar alla som har sånt tråkigt liv att dom känner att dom vill spendera några minuter på att svara på 60 frågor som typ ingen läser noga haha ;)


Mean girls

Hejhopps!
Jag har precis kollat klart på Mean girls, gillar den filmen grymt mycket kan nog bero på att jag kan vara en riktig mean girl ibland haha ;p
Idag så har jag stortsett städat och tvättat hela dagen, så skönt att ha det gjort!
Men trots det så känns det som jag har en massa överskottsenergi i kroppen som jag vill bli av med så det blir nog en rätt lång kvällspromenad med Gottfrid senare innan läggdags skulle jag tro.
Det behövs då jag vill gå ner några kilon innan jag ska lägga mig på operationsbordet! ;)
Jag måste rensa tankarna också och det finns egentligen inget bättre sett att göra det på än att promenera.

Nåväl jag såg att jag hade fått en utmaning av Miranna som jag hade tänkt ta o göra nu.
Om några minuter får ni svaren, hej sålänge! ;)







Ingen hundkurs..

Hejhopps!
Vilken morgon...
Jag vaknade runt halv sex imorse av att Gottfrid gick runt och gnällde.
Han ville ut och det verkade akut så det var bara att kliva upp från den varma sängen med en jävla mensvärk, på med skorna och bege sig ut i de kalla vädret o tro mig det var verkligen akut.
Vi gick in igen och jag tog en ipren och kröp ner i sängen igen för att sova nån timme till.
Vid nio var det dags att kliva upp igen, har varit ut på en till promenix och ätit frukost samt skickat ett mail till hon som håller i hundkursen att vi inte kan dyka upp idag eller att vi överhuvudtaget ska fortsätta.
Känns väl kanske lite fegt att jag inte ringde men jag gjorde det mest för att jag är rädd att jag blir förbannad och verkligen säger vad jag tycker, då kändes det istället mycket smidigare att sända iväg ett kortfattat mail som förklarar att personkemin helt enkelt inte stämde vilket den verkligen inte gjorde.
Förtroendet var redan brutet från början och att hon senare började påstå att Gottfrid skulle vara hotfull och dominant för att hennes hund attackerade honom och att hon troligtvis skämdes för att hon inte ens hade koll på sin egen hund.
Jag har hela veckan funderat på om det lilla positiva överväger allt det negativa men det gör det tyvärr inte.
Riktigt synd då jag verkligen hade velat gå en kurs med Gottfrid, förhoppningsvis finns det någon annan kurs för oss att gå där jag får ett större förtroende för kursledaren.

Nu ska jag ta och kika runt på lite bloggar.
Vi hörs mer senare..







Jag är jag...

Hej hej!
Efter att ha sett Queen Sized så började jag skriva ett långt inlägg om hur mycket utseendet spelar roll men jag valde att inte publicera det. Jag tror alldeles för många människor skulle ha missförstått det och att jag gick till attack mot "fula" människor.
Jag ska nångång försöka förklara mer ingående med vad jag menar med det men just nu är jag alldeles för trött för det.

Jag blev lite förbannad tidigare på hur en människa behandlar mig.
Respektlöshet är något jag inte klarar av och som jag sa så är det jävligt enkelt, bli en man och börja behandla mig med den respekt jag förtjänar eller dra åt helvete.
Så enkelt är det och sen så är det upp till dig om vi bryter all kontakt eller inte..
Jag är iaf jävligt trött på att bli ledsen, förbannad och frustrerad.. Känslor du får mig att känna alldeles för ofta!


Nu ska Gottfrid ut på en promenix sen blir det att sova.
Vi hörs mer imorgon!
Godnatt..


SMÄRTA!!

Jag säger bara ett ord... SMÄRTA!!!

Jag har en sån jävla hemsk mensvärk trots att jag har knaprat ipren, nu känns det däremot som att det håller på att bli bättre så jag hoppas verkligen på det!
Idag har jag inte gjort så mycket, jag o min syster  var iväg o hämtade med oss mat från pizzerian, sen la vi oss hemma hos henne o glodde på en av dom första Beck filmerna som jag faktiskt inte hade sett. Den var bra men jag tycker Persbrandt spelar Gunvald galet mycket bättre!
Tillslut samlade vi krafter till att åka iväg till skogs med hundarna så dom fick springa löst.
Alfons är ju en blandis med tre olika jaktraser och trots att syster aldrig har jagat med honom så är hans jaktinstinkter jävligt starka så han kan inte vara lös.
Jag har länge tyckt så synd om Alfons att Gottfrid har fått sprungit lös men inte han så häromdan kom jag på ideén mest på skoj att binda fast dom tillsammans då Gottfrid aldrig försvinner längre bort än att han kan se oss o vi kan se honom, syster tog det på allvar vi testade och det gick skitbra! Så nu kan dom springa lös båda två vilket är underbart och dom verkar trivas väldigt bra med det. Ser så sött ut när dom springer runt där.
Skulle Alfons få upp spår på en älg t ex så skulle nog Gottfrid aldrig (hoppas jag) också springa iväg. Han är ju lite vallhund också o så fort vi försvinner så får han panik och börjar leta efter oss. För honom är det viktigt att hålla ihop flocken..
Dom är hursomhelst supersöta när dom springer runt där, ska filma nångång så ska ni få se, promise! :)

Om tjugo minuter så är det ju premiär på en ny serie på femman. Privileged heter den och det blir att kika vad det är för något. Hoppas den är bra, men oavsett hur bra den är så är det tråkigt att sista avsnittet för säsongen på Gossip girl var förra veckan. Jag verkligen älskar den serien, så jävla bra! Men men, det kommer nya avsnitt o tur är väl det.
Att det blev Chuck o Blair på slutet tyckte jag bara var så himla sött, dom är så söta tillsammans! ^^
Klockan 21.00 är det ju en film på femman också, Queen Sized, den blir det också att se då den verkar bra.

Nåväl, nu blir det ett glas cola och sängen o tvn.
Kladdar nog ner ett inlägg till innan jag lägger mig så vi hörs senare!
Ciao! ;)



Grabbarna Bus! :)

Utekväll med syrran.. <3

Godmorgon!
Igår kväll fick jag och syster nå fnatt och åkte in till Radjos i Hudik.
Syster åt och drack kaffe medans hon bjöd mig på underbara cosmos.. :)
Tiden gick och vi blev danssugna så vi rörde oss mot August.
Jag har aldrig varit där, bara hört att det ska vara så trångt o värdelöst typ men det var det INTE.
Skitkul ställe ju, inte alls som jag trodde o en väldigt shysst uteservering.
Ska man klaga vilket jag gillar att göra så var det först på bartendern. Jag skulle slå in min kod när jag beställde en drink och ser hur mina siffror till koden dyker upp där, och ser hur det står sek. Då har hon gjort att de siffror jag slår in ska bli dricksen, tur nog så är jag jävligt noga med pengar då folk gillar att blåsa folk.
Hennes ursäkt var oj ursäkta o med något fjantigt leende... Ööööh. . Idiot, ingen dricks till dig!
O sen har vi musiken, jävligt kass musik!
DJ borde skjutas för att spela sån kass musik, var kanske tre bra låtar...
Jag o Ramona kom iaf sist och gick först precis som man ska göra om man är någon haha, det är bara Losers som stannar tills de stänger enligt Paris Hilton o jag går in stenhårt på den regeln ;p

Jag hade supertrevligt med Ramona och jag fick världens underbaraste nyhet.
Något som kommer få mig att må så jävla mycket bättre. <3
Imorse när jag vaknde upp så var jag lite små seg men det fixade sig när jag tog en promenad med Gottfrid ute i spöregnet. Jag älskar att gå när det regnar, känns som alla problem bara rinner av en..

Näe nu ska jag kika runt på lite kliniker ;)
Vi hörs väl mer senare.
Ciao!


     

Haha bästa jag vet är att flumma ;p



Tid som rökfri; ett halvår!

Hejsan allesammans! :)
Idag är det ett halvår sen jag vaknade upp bakis o hade ont i halsen hemma hos en fd kompis rökiga lägenhet.
Jag låg i hans soffa när jag beslutade mig att jag aldrig mer skulle röka, att det nu fick vara nog med att slösa flera tusentals kronor på att förstöra hälsan...
Jag stannade hos honom i två-tre dagar innan jag fick nog av all röklukt så jag tog tåget hem..

Dom första veckorna var dom jobbigaste...
Jag drömde mardrömmar, de kliades i halsen, huvudvärk, och abstinensen var så sjukligt starkt så jag svettades i floder.
Efter 48 timmar började smak och luktsinnet komma tillbaks vilket för mig inte var något positivt då, då jag höll på att kräkas av andras dofter..
Jag ville inte träffa människor då mitt humör var långt ifrån att lita på.
Jag bodde hos min syster då som rökte så jag låg uppe framför datorn och tittade igenom alla möjliga serier, Prison Break, Gossip Girl, Dexter.. Ja till o med Hannah Montana.. O jag åt konstant för att hålla röksuget i någorlunda kontroll och jag gick nog upp bra många kilon..
Jag trodde först att jag inte skulle klara av det, jag menar jag hade rökt drygt ett paket dagligen i flera år och sen att bara sluta rakt av helt utan hjälpmedel med mitt humör.. Var det ens möjligt?
Jag skulle väl egentligen kolla hur stark min vilja var, hur många dagar jag skulle lyckas.
När dom dagarna sen blev veckor så blev jag chockad själv.
 
Men den största prövningen skulle bli att festa utan att röka.
Jag hade varit rökfri i drygt två månader och skulle till Gävle o festa o var verkligen livrädd att falla tillbaks men jag gjorde det inte Tack vare MiahMariah..
Hon skrev till mig och berättade hur hennes pappa led av lungcancer och det var allt jag kunde tänka på när jag festade den kvällen. Ingen cigg för mig, viljan var starkare.. Så stark så jag till o med kunde stå bland mina vänner som rökte.
Efter den kvällen var jag fast besluten av att aldrig börja igen, jag skulle skämmas för mycket om jag gjorde det.
De värsta var över, suget fanns inte längre jag tyckte mest att alla som rökte luktade så förbannat illa.

Idag ett halvår senare så mår jag toppen!
Kilona jag gick upp gick jag ner lika snabbt när jag fick Gottfrid.
Mitt immunförsvar som annars har varit rätt kasst har blivit otroligt mycket bättre.
Blodcirkulationen har kommit igång och jag fryser inte lika lätt längre.
Mitt blod har blivit bättre.
Hyn har fått en helt annan lyster och jag känner mig så mycket fräschare!
Allting smakar och luktar helt annorlunda.
Konditionen har blivit galet mycket bättre.
Tänderna har blivit vitare..
Jag känner knappt någon ångest längre..
Humöret har blivit bättre och framförallt ekonomin har blivit det.
Röker man som jag i snitt ett paket dagligen så tjänar man drygt 18.000:- per år av att bara sluta röka.
Något man kan göra nå mycket roligare för..


Sex månader..
Inte ett enda återfall o inget ska det bli heller!
Bloggen är en stor anledning varför jag inte faller tillbaks, jag skulle skämmas av att vara tvungen att skriva det.
Tack till er alla som trodde på mig men ett ännu större tack till er som inte gjorde det., jag älskar att bevisa folk fel o jävlar va fel ni fick..  haha IN YOUR FUCKIN FACE!!!! ;)


Jag har förstått att jag slutade på ett väldigt unikt sätt..
Dom flesta börjar dra ner på rökningen, bestämmer ett sluta datum och har hjälpmedel som nikotinplåster/tuggumin eller liknande. Säkert det bästa för dom flesta..
Men jag gillar att inte vara som alla andra, jag sa redan i början av 2008 att 2009 skulle jag vara rökfri och den 13december tog jag mitt sista bloss..
Den 13 december började jag andas fritt! ;)

Såå... Till er som kämpar att sluta så har jag bara ensak att säga.. Fortsätt kämpa!
I slutet är det verkligen värt det.
Och till er som funderar på det, sluta fundera o gör något åt saken.

/ En rökfri STOLT Isabelle! ;)




Jag vill ha dig här... <3

Det bara slog mig... Fan vad jag saknar dig!
Jag har försökt att inte tänka på det men jag saknar dig så jävla mycket o jag kan inte låta bli att undra om du saknar mig, om du överhuvudtaget tänker på mig...
Jag önskar att du vore här så jag kunde somna i din famn och känna den trygghet jag behöver känna..
Jag vill ha dig, jag behöver dig, jag tycker så jävla mycket om dig!<3


Godnatt på er, vi hörs mer imorgon!
Sweet dreams...

Min nya lilla rosa... ;p

Hejhopps!
Det är en ny dag men jag känner mig lika seg som jag var igår. Jag undrar om jag kanske är påväg att bli sjuk och det skulle väl isåfall inte vara så konstigt då jag stog ute o frös i två timmar på hundkursen i måndags... Men ändå så känns det inte som att jag är sjuk. Bara seg... Super seg...
Mitt tandkött värker fortfarande och är uppsvällt, men jag tycker det känns lite bättre en vad det gjorde igår iaf vilket är ett plus! :)

Nu är det helg igen och jag har ingen aning om vad som sker. 
Det är två  veckor kvar tills jag ska festa med Tessan och jag vet inte hur jag ska stå ut tills dess..
Jag är så galet rastlös!

Jag fick min plattång som jag beställde på Bellme häromdan idag iaf! :)
En söt liten rosa för lite över 200:- med frakt.. I love it! ^^
Eller jag gillar utseendet på den, jag har inte testat den än men jag tror den är bra.
Jag behöver egentligen ingen plattång då jag redan har så rakt hår men det är shysst när man vill göra någon frisyr o så.

Nu är det vackra Tyra Banks på tv så ska kika på det.
Vi hörs väl senare! :)




Filmkväll med syster.

Hejhopps!
Jag kom hem för bara några minuter sen, har varit hos syster o haft filmkväll o frossat godis/popcorn.
Vi har sett bröllopsduellen som var helt okej och Benjamin Buttons otroliga liv som var helt fantastisk! Den filmen är så jävla välgjord och man märker att dom tänkt på varenda detalj. Jag som vanligtvis inte är något fan av Brad Pitt tycker han gör ett helt fantastiskt jobb och jag kan inte tänka mig någon annan för den rollen.
Hela filmen var otrolig med så mycket känslor. Sorg men ändå hopp, allt är möjligt.. Till alla er som inte har sett den rekommenderar jag er verkligen att se den!
Såg ju även Changeling häromdan och fy vilken obehaglig film! Vilka känslor jag kände o jag var så arg. Slutet var verkligen inte som jag tänkt mig men filmen var jävligt bra, så stark.. Den rekommenderas också.

Näe nu ska jag sova..
Vi hörs mer imorgon, godnatt! ♥



Vad ska man göra i sommar?..

Godmorgon!

Jag vaknade upp typ halv åtta imorse av att jag hörde massa röster, jag blev livrädd men det visade sig att det var tvn som jag hade lyckats somna från igår när jag kikade på CSI. Typiskt, nu fick jag aldrig veta vem mördaren var.
Eftersom jag redan var vaken så var det lika bra att kliva upp, tog en promenix med Gottfrid och sen blev det frulle och nu sitter jag här.
En helt vanlig morgon hemma hos Isabelle. Som jag levde förr skulle ha blivit världens bästa reality-tv.. Mitt liv nu skulle däremot vara världens bästa sömnpiller. ;p Jag kan inte avgöra om jag tycker det är bra eller inte, jag behöver rutiner och jag mår bra av lugnet men ändå så behöver jag lite galenskaper för annars blir jag galen.

Hm.. Idag har jag ingen aning alls vad jag ska göra.
Det är ju sommarlov nu så dom få timmar jag hade i skolan varje dag är över och jag har inget sommarjobb.
Det känns som jag kommer bli ännu mer rastlös en vad jag var innan och jag har ingenting planerat riktigt i sommar heller. Eller jo.. Jag ska till Gävle den 26e o festa med Tessan, kolmården med systeryster nångång i juli? och sen KANSKE om det ordnar sig med pengar för Tessan så ska vi ta en sista minuten i augusti men det är ingenting som är säkert men jag hoppas!
Bortsett från det så har jag ingenting planerat.
Jag ska nog försöka fokusera på att ta körkortet, är på tiden nu.. Milo lyckades få sitt i måndags så är galet stolt över henne! :)

Jag har ju inget bättre för mig så jag kan ju lägga mig ner o kika lite i teoriboken iaf.
Vi hörs senare!







Say it with a rose..

Hejhopps!
Dagen har trots sitt dåliga väder varit riktig härlig med god mat, underbart sällskap o mysiga promenader.
Idag var  ju även sista skoldagen så nu har jag sommarlov! :)
O jag har även fått en ros! ;) Jag älskar rosor! ^^
Så dagen har somsagt varit lovely!



Haha mitt hår ser hemskt ut o hela jag ser egentligen knas ut men de bjuder jag på.
För min ros är så fin så den måste bara visas upp! :)
Tack! <3<3<3


Nu tänkte jag ta mig ett bad o bara koppla av.
Eftersom jag inte har något speciellt mer att skriva eller saker jag inte kan skriva så blir det nog inga fler inlägg ikväll.
Vi hörs mer imorgon, godnatt! ;)

Några ord kan göra så mycket..

Hejhopps!
Idag är en ny dag och den känns mycket bättre faktiskt! :)
Ibland får man helt enkelt vara lite frustrerad och irriterad, det går över.. Efter regn kommer solsken, right? ;)

Vädret är kanske ingenting att hurra för idag, det är mulet o småregnar...
Men det är iallafall inte så kallt som jag trodde att det skulle vara, man måste ju se något positivt i de hela! ;p
Imorse när jag gick ut med Gottfrid så fick han nästan förutom från början gå utan nosgrimman o han gick alldeles perfekt. Så stolt! :)
När jag kom in så satte jag igång datorn o såg att jag hade fått ett supergulligt mail som fick mig att nästan börja gråta. Vad några snälla ord kan få en annan människa att må bättre.

Idag så har jag inga direkta planer, börjar bli van med det nu. ;p
Har egentligen svenskalektion klockan 14.30 men vet inte om jag är så sugen på att gå dit men det är ju sista lektionen så vi får se hur jag gör. Det kanske inte ens är någon, dom är ju inte så duktiga på att meddela det till mig isåfall.
Hursomhelst så måste jag till skolan till kl 16.00 iaf för då har jag ett möte med studievägledaren.

Näe nu så ska jag nog ta o köra lite pilates. :)
Vi hörs mer senare!

Fuckin life..

Hej!
Idag har jag knappt gjort något alls, jag blir galen av denna rastlöshet jag känner!
Sommaren är här o jag har ingenting att göra, skitkul... eller inte.. Dom vänner jag har lyser med sin frånvaro med få undantag o igår skulle egentligen jag ha åkt till Italien men som vanligt höll inte min "mamma" de hon lova.
Jag behöver komma bort för jag är påväg att tappa lusten för allt! Jag känner mig irriterad, rastlös, ledsen, frustrerad ja alla känslor som går att känna typ känner jag. Hemskt!

Nu ska jag ta en kvällspromenad med Gottfrid iaf.
Vi hörs väl mer imorgon om jag har lust att blogga vill säga.
Ciao!

Hundkursen..

Godmorgon!
Igårkväll somnade jag verkligen som en stock. Jag hann knappt lägga mig i sängen o lägga ifrån mig telefonen innan jag hade somnat. Dagen var väldigt ansträngande för både mig o Gottfrid! ;p

Ja.. Dags att berätta lite om hundkursen då, den gav mig väldigt blandade känslor om jag säger så.
Jag tänker inte ljuga, jag har väldigt svårt för människan som håller i den. Förtroendet bröts redan när hon har strulat till det med kurserna sen vi skulle ha börjat i februari, men ändrade o donade. Igår ringde hon o sa att våran kurs på torsdag blivit inställd men att det fanns en plats kvar på den här kursen som redan börjat o varit engång. Hundarna där var ju "superlydiga" enligt henne. En timme senare så ringer hon o ändrar tid o plats ytterligare! o bad mig komma dit en stund tidigare så hon fick hälsa på oss. Visst vi stressade på fint o kom dit en halvtimme tidigare men där var inte hon, jag ringde för att berätta att vi var där o hon skulle strax komma, klockan gick o dom andra i kursen började dyka upp o sist kom hon. Förtroendet bröts ännu mer där.
Men droppen var ändå när alla skulle sätta in sina hundar i bilarna för hon skulle ta fram sin, jag hade ingen bil eftersom Ramona skjutsat mig o blev lack över tanken att hundarna skulle sitta i en bil i den värmen som det var!
Gottfrid fick iaf stå kvar och hennes hund som hon tränar lydnad med gjorde ett anfall mot Gottfrid... Men var de hennes hund som gjort fel? Nej! Ni förstår de var ju Gottfrid som hade en hotfull stil. Han var dominant o hennes hund ville sätta honom på plats.. Då blev jag lack, Gotte är då förfan varken hotfull eller dominant. Hennes hund gjorde en attack framåt o han hoppade bakåt.. Vem är dominant o hotfull?!
Jag kände hela tiden då att den här kursen ville jag inte fortsätta gå, Gottfrid höll på att skälla hela tiden i början o jag kände inte igen han. Men till slut så lugnade han ner sig o de gjorde även jag o vi lärde oss lite iaf.

O sen om de andras "superlydiga" hundar, in my fuckin ass att dom var!
Dom skällde dom med, hoppade på sina ägare o betedde sig..
Gottfrid må ha låtit men inte fan höll han på att hoppa o gjorde utfall mot de andra hundarna iaf!
O sen så hade dom andra hundarna redan gått i kurser tidigare så dom var van att stå bland andra hundar/människor sådär utan att leka, det är inte Gottfrid..

Nåväl, de var ju vissa bra saker med men jag vet inte om de överväger de negativa, igår så sa jag till syster att jag ville fortsätta men idag när jag tänker på allt är jag inte riktigt säker. Förtroende är något väldigt viktigt så jag ska höra mig runt efter andra kurser innan jag beslutar mig att fortsätta. Jag har ju inte betalat än iaf så o tur är väl de...

Nu till nå roligare, proven jag gjorde i fredags fick jag MVG respektive VG på.
Känns kul! :)
Nu ska jag städa undan lite här hemma, jag lider av städmani...
Vi hörs senare! :)



Haha Gottfrid var lite sugen på maten jag åt... :P


Så trött så trött...

Hejsan!
Dagen har varit tuff o hundkursen var helt okej.
Berättar mer om de imorgon, ville mest säga att jag var hemma nu så att ni inte tror att min älskade Gotte anföll de andra vovvarna o ägarna o att vi nu är på rymmen eller nå :P

Jag måste även tillägga att det är förbannat jobbigt att jag ska behöva känna mig som en idiot som försöker går vidare med mitt liv. Något jag borde ha gjort för så galet jävla länge sen då det tydligt syns att jag inte har varit mer än något jävla spel, en leksak som man kan kasta runt hur man vill.
Varför var jag tvungen att acceptera om inte du kan göra de?
Jag vägrar må dåligt för att jag vill känna mig uppskattad o älskad o jag vägrar må dåligt över att jag vill vara lycklig!

Näe nu ska jag försöka sova, men först ska jag ringa "Mr Babe" för en godnatt puss.
Kiss me trough the phone you know... ;p
På lördag har jag förresten varit rökfri i ett halvår o då ska jag visst få en liten present! ^^
Ah godnatt på er, puss!

Lydnadskurs med Gottfrid.

Hejsan allesammans! :)
Inatt har jag sovit helt underbart och sen att vädret visade sig vara riktigt toppen idag så blev humöret också toppen! :)
Jag och Gottfrid ska börja gå på en hundkurs idag, egentligen var de menat att de skulle vara på torsdag men den var inställd så vi fick hoppa in i den här istället. Jag tänker inte klaga men det har varit väldigt mycket strul runt denna kurs så jag hoppas verkligen att den är värd det o att vi lär oss något! :)
Vi tog en promenad hem till Evabritt runt elva tiden och där har vi varit framtills typ nu.
Gottfrid har fått sprungit av sig lite energi, vi har badat honom o så har vi ätit lite lunch o solat.. Det har varit riktigt mysigt! ^^ O för drygt en halvtimme sen så kom vi hem.
Gotte ligger helt utslagen på golvet o sover o jag sitter här o ska snart ta en dusch.
Kursen skulle börja klockan 18.00 men eftersom dom andra redan gått engång tidigare så ville hon att jag&Gotte skulle komma lite tidigare. Ramona skulle skjutsa oss så vi åker väl säkert strax efter 17.00 eller nå...
Ska bli väldigt spännande med kursen faktiskt, men är lite orolig då de andras hundar enligt kursledaren var "Superlydiga" så vi får väl se hur Gottfrid reagerar. Förhoppningsvis så är han lika duktig som dom andra...

Nu ska jag duscha, vi hörs mer ikväll när jag kommer hem.
Önska oss lycka till! :)


Ut med de gamla o in med de nya! ;)

Mitt humör har inte varit på topp idag kan jag lova..
Kan bero på att människor säger en sak men gör en helt annan!
Tur att vissa människor faktiskt håller de dom säger iaf annars hade jag fan gett upp hoppet på mänskligheten!

Men humöret lär ju bli bättre nu ikväll/natt ;)
Varför är en del av privatlivet jag inte tänker avslöja, iaf inte än ;p
Somsagt, kan du så kan jag o tack för att du fick mig att inse de.. ;)

Näe nu så ska jag göra annat.
Vi hörs mer imorgon! ..


Sega söndag..

Godmorgon!
Alltså jag drömmer så galet konstiga drömmar nu förtiden..
O jag vet att man brukar säga att de undermedvetna försöker säga en något genom drömmar men jag vet bara inte vad..
Jag vaknar mer utmattad en utvilad o jag vet inte vad jag ska göra.. Eller egentligen så vet jag, det är lite saker som jag borde reda ut.

Hm vad händer för er denna sega söndag då?
Här hos mig är vädret inte direkt så bra så sola är ju rätt uteslutet.
Jag funderar på att sy klart min klänning, har lite små detaljer jag ska fixa o sen så tror jag faktiskt den kommer bli rätt snygg! :) Den kommer däremot bli rätt figursydd o jag hade velat ha den lite lösare men så kan de gå..
Kommer matcha Gottes koppel iallafall så kommer bli min "promenad-klänning". Man ska kunna vara snygg när man är ute o går med vovven med! ;)
Jag har ju en film kvar att se också, changeling.. Jag såg ju bara Yes man igår och den var rätt okej.
Sen så måste jag väl plugga! ;/
Det är ju skolavslutning nu på torsdag och jag har två prov kvar att göra samt ett föredrag o massvis med inlämningsuppgifter. Inga direkt svåra grejer så jag kommer hinna om jag inte fortsätter skjuta upp de vill säga.

Ah det är väl lika bra att jag sätter igång, men först så ska jag ta mig en bloggrunda.
Vi hörs senare!




Fuck off and die!

Dagen har varit lång o jag är på ett riktigt Fuck everything humör!
Blir lätt så när allt fuckar sig rejält..
Därför så har jag varit iväg till kiosken, köpt en fet jävla godispåse, cola, o jordnöttsringar och hyrt två filmer. Yesman och Changeling.. Dom flesta har säkert redan sett dom men de skiter jag fullständigt i, jag skiter fullständigt i de mesta just nu. Jag ska lägga mig i min säng, sätta igång nån av filmerna, tror jag börjar med Yesman o trycka i mig min feta jävla godispåse utan någon somhelst ångest!
O så ska jag skicka ett sms till J o fråga om han har lust o komma hit imorgon, kan du så kan jag!

Nu blir de att vara fetto o glo på film.
Ciao!


Du gamla du fria...

Idag är det Sveriges nationaldag.. O precis nu när jag skrev det så tittade solen fram. :p
Jag vet inte om jag tycker den här dagen är så speciell, det är ju inte direkt som i USA eller Norge när det blir en riktig fest av allt. Jag har inte ens en svenskflagga.

Hittills idag så har jag hunnit varit ut på promenix med Gotte o plockat en fästing som kröp runt på honom o mördade den med bara fingrarna, vem sa ni var en diva? ;)
Kom in dammsög, diskade och gjorde frukost.. Jag är beroende av frukost!
Nu sitter jag här och undrar vad denna lördag kommer att erbjuda.
Jag skulle visserligen kunna sy klart klänningen jag började med igår eller plugga men jag skulle så gärna vilja komma bort härifrån en stund. Blir så tråkigt att bara sitta här.
Jag ska nog ta och ringa Ramona o kolla vad hon hade tänkt göra idag.

Hoppas ni får en fin dag iaf! :)
Vi hörs mer senare!



Give me some love..

Jag håller på att kolla på  Eight Below. En helt fantastiskt underbar film o ett flertal tårar har runnit ner från mina kinder.
För mig så betyder djur nästan mer än människor. Gottfrid är min familj och min bästa vän skulle något hända honom skulle jag gå under. Jag älskar honom så galet jävla mycket o skulle han bli lämnad i någon snöstorm så skulle jag ha grävt mig fram, stulit ett plan eller vad fan vadomhelst för att kunna ta mig till honom  o för att få honom hem igen.

Även om jag har Gottfrid så känner jag mig galet ensam och jag är verkligen trött på att känna mig det.
Jag vill ha någon i mitt liv som kan ge mig den kärlek och uppmärksamhet jag behöver, som älskar mig och som inte vill vara utan mig för ens en enda sekund. Jag vill ha kärlek, massa kärlek! Med kyssar, mys&omtanke.
Jag vill känna mig uppskattad!

Näe nu ska jag kolla klart på filmen o sen sova..
Godnatt!


Dag på stan...

Hejsan!

Det har varit både dåligt väder och en dålig bloggdag för mig idag men nu har solen tittat fram igen! :)
Jag var iväg till skolan imorse och gjorde två engelska prov, tror det gick rätt så bra..
Sen så åkte jag och Ramona in till stan vid 14.00 tiden, vi åt lite lunch o sen skulle hon iväg på ett möte så då gick jag runt på stan o kikade och passade på att köpa lite småsaker så som sygrejer och en bok! :)
Kom hem runt 18.00, tog en promenad med Gottfrid, gjorde lite mat och nu sitter jag här.
Ikväll blir det jag o tvn.. Någon film som börjar kl 20.00 på 3an, så de blir väl att se den.

Tessan påminde mig förresten att det är Sveriges nationaldag imorgon, haha det hade jag missat helt o hållet.
Kass svensk man är då kanske? :P Ingenting jag kommer fira iaf, kommer sitta här hemma ensam, eller ah med Gottegos då... Tur att jag har honom iallafall. Mitt allt! <3

Näe nu får de vara slutskrivet, vi hörs väl senare!


Ohjaa! ...

Hejsan..
Nu sitter jag här igen, jag ska snart gå o dejta kudden men tänkte skriva ett snabbt inlägg innan.
Dagen har varit galet fysiskt ansträngande. Först höll jag ju somsagt på med ved i nästan tre timmar, sen så hjälpte jag min syster med hennes pelletsbrännare eller vad fan de heter/stavas.. 
o inte nog med det så har jag som vanligt varit ut på massa promenader med Gotte och så har jag kört pilates. Så jag är somsagt rätt slut som människa nu. Vilket faktiskt är galet skönt, frågan är om jag kommer tycka det är lika skönt när jag vaknar upp imorgon med en sån träningsvärk så jag knappt kommer palla att gå till skolan.

Efter allt så orkade jag inte laga någon mat så syster bjöd på mat från pizzerian. O påväg dit så såg jag "min" snygging som jag alltid spanar in. Ååååh han är bara för galet het, o om möjligt så blir han bara hetare o hetare för var dag som går.. Jag vill haaaaaa! haha ^^
O på själva pizzerian så var den andra hunken som jobbar där, mums! ;)
Fan jag tror det är dags att jag får mig ett skjut så jag kan börja tänka klart.. haha ;p
Men för att vara någorlunda seriös så finns det bara en person i mitt hjärta o som alltid kommer finnas där. Om allt bara kunde låta bli att vara så jävla komplicerat.

Nåväl, nu är jag galet jävla trött o sliten så sängen skriker mitt namn, jag hör hur det ekar "Bella, Bella, BELLAAAAA!" ;)
Godnatt på er.
Ciao!

Slut som människa..

Jag är helt jävla slut!
Jag har spenderat typ tre timmar hemma hos min syster och staplat ved.
Först skulle den kastas in och jag tror jag har sett säkert tusen spindlar eller nå och sen så skulle den staplas.
Ganska jävla ansträngande ska jag säga er, mina armar är som gelé just nu, jag orkar knappt något.
Men jag gjorde det för min syster, hon har ju sen flera år tillbaks haft problem med axeln och eftersom Sveriges sjukvård SUGER så är den inte bättre än, snarare värre o eftersom hon har varit så snäll emot mig så tänkte jag att det var dags att ge tillbaks lite. Jävligt skönt att få ur sig lite energi också.
När jag gick hem så blåste det som fan men var ändå tvungen att gå ut o gå med Gottfrid så nu ÄNTLIGEN får jag sitta ner..
Jag tänkte alldeles strax ta mig ett långt härligt bad för det känns som det kryper över hela mig pga alla spindlar jag har sett.
Efter det så ska jag träna hjärnan lite också o plugga till dom tre prov jag har fått för mig att göra imorgon.
Vi hörs alltså senare..
Ciao!

Jävla näsblod!

Godmorgon allesammans!
Det har regnat hela natten och när jag&Gotte var ut på promenix så små regnade det lite och det var långt ifrån varmt ute.
När vi kom in igen så blev det frulle som vanligt och VAKNA! Jag måste erkänna att jag börjar gilla Katrin Zytomierska. Jag hade galet svårt för henne först men nu börjar jag gilla henne starkt. Hon är sig själv och rak på sak, sen så kan man tycka vad man vill om det men Sverige borde ha fler raka människor som henne helt klart!

Just nu gör jag inte mer än vanligt, alltså väldigt lite..
Sitter här och blöder näsblod vilket jag gjorde igår med.
Börjar bli galet irriterande då jag gjorde det mycket förrut men sen så slutade de men nu har de visst börjat igen.
Fortsätter det så är det väl lika bra att jag går till hälsocentralen och kollar upp vad det kan vara.

Hm om man kanske skulle sätta igång o plugga lite engelska då?
Låter vettigt..
Vi hörs senare!





Anfallen av en orm! ;o

Hejsan allesammans!
Idag när jag och Gottfrid var ute och gick så flög Gottfrid ner med huvudet som om han skulle ta en pinne eller nå. Men det var ingen pinne han skulle ta utan han skulle hugga en orm som jag troligtvis hade klivit på och som var på väg att hugga mig. Jag ryckte åt mig Gottfrid och på ett hopp så var jag 20 meter därifrån, MINST! O jag ser hur ormen typ hoppar rakt upp i luften, det var minst sagt obehagligt ska jag berätta för er.. Haha första gången i hela mitt liv jag ser en orm och jag KLIVER på den, hur smart får man vara egentligen.
Tur nog så hade jag min trogna vakthund som alltid försvarar mig, lillplutten! <3

Bortsett från att nästan blivit huggen av en orm så har jag pluggat som en galning.
Två dagar i rad, jag är helt chockad över mig själv. ;o
Jag och Gottfrid gick även över till syster för hon bjöd på mat, gött ^^
Sen så åkte vi ut till skogen med hundarna så Gottfrid fick springa av sig lite, det förtjänade han efter han räddade mig från ormen.
Så ah så har min dag sett ut typ, många promenader, mycket pluggande, mat och en orm-attack. En vanlig dag i byn Bergsjö. haha ;)

Nu däremot så ska jag krypa ner i sängen och glo på tv.
Gottfrid har redan varit ut på sin kvällspromenad och efter alla promenader vi tagit idag så är han helt slut och ligger i min säng och sover o det ser så galet skönt ut så jag ska tvätta bort sminket o sen göra honom sällskap.
Vi hörs iaf mer imorgon, godnatt på er o sov så gott! :)




Dagens planer; Plugg+ städ..

Gomorgon! :)
Vädret är riktigt skönt idag, inte för varmt men solen skiner samtidigt som det är svalkande vindar. Perfekt promenad väder! I love it!

Dagens planer är att så fort jag skrivit klart det här inlägget och kikat runt lite på andras bloggar så ska jag städa undan här lite snabbt. Dammsuga, diska och plocka lite.
Efter det så ska jag sätta mig här igen och försöka skriva klart om Jean Racine så jag kan hålla mitt föredrag. Skjuter jag upp det en dag till så tappar nog min svenska lärare hoppet på mig totalt. Det skulle i alla fall jag ha göra. Så den ska bli klar idag! Bra eller inte men den får duga som den blir. Bara jag får ett betyg i kursen så kan jag säkert prata med Magnus (min lärare) om hur jag kan göra för att plugga upp det betyget ännu högre nästa termin. Jag har ju somsagt ingen brådska nu när den ekonomiska biten är fixad.

Nåväl det är väl lika bra att sätta igång med allting..
Jag börjar med att köra en bloggkoll somsagt. ;)
Vi hörs senare, ha en underbar dag!


Stolthet!

Hejsan!
Jag kom just in från en rätt så lång kvällspromenad.

Jag verkligen älskar kvälls promenader, ett helt utmärkt sätt att rensa tankarna.
Vi gick en rätt bra bit och gick även förbi sjön.. Vatten är så lugnande..

O vet ni vad jag kom tänka på när jag var ute o gick? Att jag är så förbannat stolt över mig själv!
Stolt över saker jag lyckats åstakommit detta år så som att börjat pluggat, slutat rökt, tagit ansvar över ett annat liv och tagit ansvar över mitt eget!

Jag omger mig inte längre bland människor som får mig att må dåligt och jag är inte längre beroende av mina "vänner" utan jag står helt och hållet på mina egna ben. 

Jag är stolt. Riktigt jävla stolt över mig själv! En helt fantastisk känsla. Jag känner känslor som jag inte tidigare kunnat tro att jag kunde känna.

O med det sagt så avslutar jag det här inlägget och rör mig istället emot sängen.
Vi hörs mer imorgon.
Godnatt på er!


Knodd Bella? Ohjaa! :P

Hejhopps allesammans!
Har ni haft en bra dag hittills?
Själv så har jag pluggat så mycket så det känns som mina ögon ska trilla ut och än så är jag inte klar. ;o
Jag har fortfarande lite kvar att skriva om Jean Racine innan jag kan hålla mitt föredrag imorgon. Tur nog så är det inte förän på eftermiddagen så jag hinner göra klart det imorgon för jag tror seriöst inte jag pallar att plugga något mer idag.
Känner mig galet stolt över det jag har gjort! :)

Nu hade jag tänkt att jag skulle glo på Ugly Betty och äta lite vitlöksbröd.
Hatar egentligen att äta såhär sent men har glömt bort totalt att äta idag så hellre nu än en jävla huvudvärk som jag snart kommer få annars.
O Ugly Betty har jag inte sett ett enda avsnitt den här säsongen eftersom det krockat med NCIS.. Men förhoppningsvis hänger jag med ändå..
Vi hörs senare snyggingar därute! :)

I do it my way..

Godmorgon alla godingar! ;)
Vet att det här kanske låter lite hemskt men när jag vaknade upp imorse av att det var mulet och blåste lite lätt så jublade jag nästan av glädje.. Yes! Långpromenad med Gottfrid och det blev det kan jag lova. Vi tog igen dom här dagarna då det inte blivit så långa promenader nu på morgonen. Skönt som bara den! Nu hoppas jag att det fortsätter såhär idag så vi även kan lira lite fotboll på ängen.

Idag är det meningen att jag ska ha engelska kl 11 men jag är inte så säker på om jag ska gå.
Jag pluggar i alla fall bättre här hemma men samtidigt skulle det vara så jävla skönt och gå dit och säga att jag kan göra allt efter hur jag vill då jag i alla fall inte behöver ha csn. Åh så jävla härligt det är!
Ah vi får se hur jag gör..

Nu däremot så måste jag ringa massa viktiga men jobbiga samtal.
Vi hörs mer senare!


sweet dreams...

Gókväll!
Tänkte klottra ner några rader innan det är dags att krypa ner i sängen.
Jag är så trött och galet myssugen. Jag hade så gärna velat ha någon att krypa ner bredvid. Åh jag vill ha massa mys!
Men jag har Gottfrid i alla fall, så jag behöver inte sova ensam. Tur att lillplutten finns! <3

O nu så är det lika bra att gå en kort liten sväng med honom, mest så han får ut o kissa bara.
Är så galet trött så jag knappt orkar hålla ögonen öppna.
Vi hörs mer imorgon.
Godnatt!
/Bella


PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV: Glöm INTE att lämna in bilnycklarna till macken!!


En dag med uppskattning och semesterplaner.. :)



Hejhopps allesammans!

Har ni haft en fin dag? :)
Det har jag i alla fall haft. Riktig skön dag med mycket slapp och promenader i solen.
Jag har fått massa gulliga sms av person som jag märker att jag börjar släppa in mer o mer i mitt liv.
Vilket gör mig både glad och förbannat rädd. Rädd för att bli sårad och sviken men så glad för att jag går vidare och fortfarande vågar låta människor komma mig nära.. Fantastiskt! Alltså jag är inte påväg att inleda något förhållande eller så, det är bara en helt fantastisk kille som får mig att må bättre.
Mer än så behöver ni inte veta.. haha ;)

Anyway.. Jag och Tessan har pratat mycket om utlandsresor idag och det lutar faktiskt åt att vi åker utomlands i sommar i alla fall om allt går som vi vill o det hoppas jag! För fyfan av roligt vi skulle ha... Åååh... ^^
Det blir en sista minuten i slutet av juli/början av augusti isåfall, vart kvittar egentligen bara det är varmt och vi kommer bort en vecka från Sverige. Jag vill jättegärna till Italien men att bara få komma bort ett tag skulle vara underbart. Så håll tummarna för att det blir av! :)

Nu tänkte jag ta mig ett avkopplande bad.
Jag skriver säkert ett inlägg till innan det är dags att krama kudden.
Vi hörs snyggingar därute! ;)


0933

Godmorgon!
Alltså jag är yr, jag kan inte minnas om jag har tagit min medicin idag eller inte, jag tror jag inte har gjort det men är inte säker så då kan jag inte chansa för det skulle innebära en jävla överdos om jag har tagit den.
Haha vilka problem jag har men men det märks väl under dagen om jag flippar eller inte.. ;P

Idag är det en ny dag, en ny vecka och en ny månad på en o samma gång..
o när jag var ute på en promenix med Gottfrid tidigare imorse så såg jag hur fyra getingar åkt in i getingfällan som syster kom hit med åt mig. Yes den funkar! ^^

Det var lite fakta såhär på morgonen haha, nu ska jag ta o dammsuga o plocka undan lite smått o sen tror jag faktiskt jag ska köra ett pass pilates var ett tag sen nu.
Vi hörs senare! :)


RSS 2.0