Jag är städare, woohooo miljonär. IDIOT!

Ni vet min föredetta vän mytomanen?
Han ringde mig igår natt vid tolv som ingenting och diskuterade hur dålig någon krog var.
Jag sa till honom att det inte var någon idé att han skulle ringa mig igen, vilket jag redan trodde han hade förstått med sina kaxiga sms bara några timmar tidigare. Jag la på.
Fick ett sms där det stog typ "Ja men va bra, jag klarar mig utan dig" Ah härligt tyckte jag, sätt in mina pengar.
Haha vill ni veta vad idioten börjar göra? Jo han börjar skryta om sitt jobb. Han är städare, STÄDARE o skryter om sitt jobb. " Ah jag kommer sätta in dina pengar, jag tjänar 24papp bla bla bla" BULLSHIT! o sen så borde du ju skämmas extra om du gör det så du spenderar allt första dagen o sen går till din Mormor och din mamma o tigger pengar! Pinsamt. O inte snacka om att du lånar pengar av dina andra kompisar som har socbidrag.

Missförstå mig inte nu, det är absolut inget fel att vara städare, det är ett tufft jobb mycket slit o grejer, och tror många utan arbete skulle ta det lätt. MEN för det första så har jag problem med människor som skryter om pengar och för det andra så är det väl inte direkt något drömjobb.

O sen att låna pengar av en kompis säga att man ska få tillbaks det påengång sen att man ska sätta in dom. Drar den ena lögnen efter den andra för att låta bli att betala tillbaks, bli irriterad o kaxa upp sig mot personen som ifrån början var snäll nog att låna ut dom där pengarna det är patetiskt.
Om sanningen ska fram så skiter jag i dom där pengarna, men hela grejen är en principsak. Man ska inte låna pengar om man inte kan betala tillbaka. Som jag sa innan, hade du vart ärlig så hade jag accepterat allt men du är inte ärlig, du ljuger för det är de enda du kan.

Jag har pengar så det räcker o blir över, jag behöver inte äta snabbmakaroner i slutet av månaden och jag tigger inte pengar av min mormor som lever på en stackars pension, jag ger henne snarare pengar så hon klarar sig bättre.
Sån är jag. .

Eh fuck that. Nu ska jag o Gottfrid ut i skogen o gå.
Ciao!


Kommentarer
Postat av: Heidi

SV: Det ska bli sjukt grymt att se Metallica ikväll. Sitter här och pumpar deras musik för fullt just nu för att komma i stämning =) Grannarna tror nog att jag är galen..hahaha.

Bob Dylan är coolt. Han är verkligen en legend.



Händer idag för lilla fröken då? =)

2009-03-07 @ 10:09:40
URL: http://mizzpink.blogg.se/
Postat av: Ellie

Sv:Japp! Allt rullar på som vanlig i mutt lilla student liv!

Sj då?

Kram

2009-03-07 @ 11:00:32
URL: http://benora.blogg.se/
Postat av: Missextra

Fin blogg:)

2009-03-07 @ 11:32:40
URL: http://carrosfashion.blogg
Postat av: Ellie

Hehe underbar t=p

2009-03-07 @ 12:07:13
URL: http://benora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0