Sjukvården.

Ibland så önskar jag starkt att jag bodde i USA där man kan stämma folk för minst lilla grej..
Det hade verkligen behövts nu eftersom Landstinget gillar att jävlas med mig!
Jag har tappat räkningen om hur många felaktiga sjukhusräkningar dom har skickat ut åt mig, hur många gånger jag har ringt och dom har sagt att dom ska fixa o ta bort den men trots det så får jag alltid ett brev från någon jävla inkassobyrå som kräver pengar. Jag har efter en jävla massa energi fått rätt eftersom jag har haft RÄTT så dom har tagit bort allt.

Kortfattat kan jag säga såhär...
Eftersom jag har ADHD så innebär det väldigt mycket besök hos läkare o dylikt.
Träffar ju även en psyoteraput några gånger i månaden.
I Sverige får man frikort om man kommer upp till 800:- på ett år, något jag kommer upp till på kanske en månad.
Jag blir därför jävligt irriterad att när jag har frikort ändå får räkningar som tar en jävla energi att ringa o strula om.
Jag blir irriterad när jag ringer o avbokar en tid hos en läkare jag avskyr och som jag säger rakt ut att jag aldrig mer vill träffa. Får en räkning trots det och när dom väl erkänner sitt fel där så får jag ytterligare en besökstid till samma idiot läkare som jag tydligt har sagt att jag aldrig vill träffa något mer.
Trots den avbokningen så får jag drygt ett halvår senare en räkning från inkasso och det blir ett jävla liv.
När dom fått smaka lite på det som dom så fint satt diagnosen ADHD på så ger dom med sig även här...

Men nu är det fan priset!
När jag får en jävla räkning hem ytterligare engång från inkasso.
Jag ringer direkt till ekonomiservice i Söderhamn, ger dom aktnr o dom hittar ingenting o ska ringa Inkasso o kolla. Dom ringer upp mig o säger att dom inte fått tag på dom men att dom hittat en räkning sen 2007 som jag inte betalat. Är dom sjuk i hela fuckin jävla huvudet?!!!! år 2007 var jag inte ens 20 vilket betyder GRATIS SJUKVÅRD I SVERIGE! Jag har ALDRIG uteblivit från ett besök utan alltid ringt i god tid o avbokat förrutom engång år 2006, en räkning som jag betalade direkt jag såg den.
Efter att blivit kopplad runt o pratat med den ena inkompetenta idioten efter den andra så blev jag slutligen kopplad där räkningen kom ifrån o då brast det för mig. Dom sa att det inte fanns något uteblivit besök så dom skulle ringa ekonomiservice direkt som i sin tur skulle kontakta inkassobyrån.
Det här var några veckor sedan...

Idag ringde jag Inkassobyrån för säkerhetsskull eftersom man vet aldrig vad som kan gå fel, allra helst när det ligger i Landstingets händer.
O så klart så hade något gått fel eftersom dom inte mottagit nå samtal att räkningen skulle tas bort.
Nu sitter jag här o väntar på att Ekonomiservice ska ringa upp och gör allt i min makt att INTE försöka bli arg något som inte är de enklaste..


Må vi ha "gratis" sjukvård i Sverige... Men jag hade faktiskt utan tvekan hellre betalat några tusen varje gång jag träffat en läkare för samtal om min jävla medicin än att få ta den här jävla skiten som är så sjukt påfrestande för mitt humör!
Det tar så sjukt mycket energi, att bli förbannad o sen för att bli ledsen för att man inte kan kontrollera sig.
O eftersom dom triggar mina ADHD-symptomer mer än om jag skulle vara utan medicinen o inte ha något med såna dårar att göra så är frågan om det verkligen är värt att behöva ha något med denna skit sjukvård att göra för att få några piller som ska se till att ens symptomer ska minska...

Jag blir så jävla arg eftersom när något sånt här händer så bryts hela min planering.
För om något fuckar sig även om de så rör sig om fem minuter så fuckar sig hela min dag.
Jag kan inte bli lite arg, räkna till tio o gå vidare....
Jag blir helt fuckin galen, kastar saker utan mening, säger saker jag ångrar o det känns som något inom mig stiger så de känns som jag ska explodera!
När jag sen till slut lugnar ner mig så blir jag galet ledsen istället över att jag faktiskt inte kan kontrollera min ilska när det blir för mycket....

Får se om det blir något stan för mig efter dom har ringt...
Troligtvis så kommer det inte bli det eftersom sjukvården bara älskar att jävlas med mig.
Borde ha betalat skiten istället för de här... Men tyvärr så är jag så snuskigt jävla principfast!

Kommentarer
Postat av: zaaaz

Hello Bruden..

Fan va kul att se att set inte bara är jag som spyr på sjukvården. Sen är det i min fantasi upp till dessa jävla psykmottagningar att skärpa sig. Vi har fått en diagnos, missminner jag mig eller var det inte så att vi har organisations svårigheter. Hur de då kan låta dig hamna i den situationen är sjukt!

Jo tuttarna trivs jag med ibland, du då? Hur blev dina? Var iväg idag och skulle köpa mina första bhar. Jovisst går inte alls. Kommer inlägg om detta sen. :D

Att trycka ner dem är för att jag ska få en naturlig form på dem. Jag har ju levt i en ful bygelbh och ett bröstband som ska få dem och sätta sig rätt. Hur mycke har du stoppat in? Har du msn?

Kram

2009-10-27 @ 15:10:59
URL: http://zaaaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0