Sammanfattning!

Om jag kanske ska ta och köra en liten update om vad som har hänt. 
Det är visserligen svårt att sammanfatta och att ens minnas allt som har hänt sen jag skrev sist men kan göra ett försök. 


FAMILJEN

Jag och min mamma pratade inte med varandra under en lång period efter en händelse som jag har störst ansvar för. Det var en jobbig period då jag saknade henne och min lillebror så otroligt mycket. 
Men när min lillebror fyllde år nu i september träffades vi igen och det var ett kärt återseende med många tårar från bådas håll. Jag älskar min mamma och min lillebror så otroligt mycket och jag vill aldrig någonsin vara ifrån dom så länge igen! ♥

I somras spenderade jag mycket tid ute i Bomhus hos min syster Diana, svåger Kent och mina underbara systersöner Josef och Johannes. 
Jag har sedan jag flyttade tillbaks till Gävle fått en mycket starkare relation till denna lilla underbara familj och det känns fantastiskt, jag älskar dom! ♥

Jag åker även till min mormor varje söndag för att spela bingolotto och ibland även något parti av mulle! :)
Hon får ofta sitta själv så jag hade egentligen velat åka dit varje dag men tyvärr så finns det inte tid med det. 
Men hon blir så glad när jag kommer varje söndag och hon vet hur mycket jag älskar henne! ♥

Våran familj har även fått tillökning. 
Min syster Ramona som numera heter My fick den 6 november en liten pojke som heter Algot! :D 
Han är så otroligt söt och moster älskar honom så mycket redan! ♥

Gottfrid mår bra, lite hopplös på att lyssna när vi är ute bara eftersom han håller på att sniffa sönder nosen efter tikar. Han har varit allt för mycket hos pappa eftersom han inte längre kan vara själv utan att skälla som en galning. Jag hoppas dock att det ska bli ändring på det då Sabina har lovat att hjälpa mig. 

Det var sammanfattningen om familjen, kan säkert ha glömt något men så kan det vara.. 
Nu vidare till skolan.


SKOLAN

När jag började denna termin så kände jag redan från början att jag inte hade samma go som jag hade den förra. Jag har kämpat på ändå, har dock hoppat två kurser som bara blev som en stor press och påverkade mina andra kurser allt för negativt. 
Jag hoppas på att lusten för skolan ska komma tillbaka innan jag påbörjar nästa termin. 
Mina framtidsplaner har även tagit en vändning. Jag har länge varit fast besluten att läsa psykologprogrammet men fick strax före höstlovet andra planer. 
Jag kommer fortfarande vilja läsa enstaka kurser som jag själv väljer inom psykologi men det jag huvudsakligen vill läsa är kriminologi. 
Jag har därför även bestämt vart jag kommer studera samt bo när jag är klar med skolan här. Stockholm är platsen och att bli kriminolog är målet. 


VÄNNER/FRITID/KÄRLEK

Jag har både tappat vänner och funnit nya under den senaste tiden. 
Två personer som har blivit betydelsefulla i mitt liv är Sabina som är en tjej jag var kompis med under högstadiet samt Klaudia som jag har lärt känna nu genom skolan.
Sen så ser det mesta ut som det gjorde innan. :)

Jag har börjat träna igen, denna gång med Therese.
Det är bara tre gånger i veckan typ men det är skönt och efter mitt tidigare träningsmissbruk så är det nog bra att det i alla fall för tilfället inte är mer. 

Jag har alltid varit troende men har börjat gå till kyrkan då och då vilket känns riktigt skönt. 
Det är harmoniskt och jag mår bra utav det och jag tycker det är hemskt att jag nästan har skämts över att vara troende och inte vågat nämnt det öppet. 
Att tro på något anser jag är nyttigt och jag tror på Gud! 

Kärlek är väl något som inte direkt går så där värst bra. 
Bara häromdan så bröts kontakten med killen jag känt nu i två år och som jag har känt något riktigt starkt för under de senaste året. 
Det kanske borde göra ondare än vad det gör, allra helst efter vad som sas men konstigt nog känns det ändå som en lättnad, det känns som jag fick en möjlighet till att gå vidare från något som inte har fått mig att må så bra. 


Öhm ja det var väl allt jag kan komma på just nu, eller i alla fall som jag kan skriva om. 
Att bara få skriva det här som egentligen inte är något speciellt gör att jag känner lite lättnad så jag hoppas verkligen att jag kommer fortsätta blogga. 
O en sak till innan jag avslutar, jag har äntligen vågat mig på att bli brunette! ;) 
Jag med lilla Algot! ♥
I'm back?

Hejsan!
Jag vet att jag skrev ett inlägg för flera månader sedan att jag inte längre skulle blogga här det kan ha varit ett förhastat drag. 
I min andra blogg har det inte heller blivit så mycket skrivande och eftersom bloggandet ändå är som en terapiform för mig så funderar jag på att ge det en ny chans. 
Även om jag kanske inte kommer ha tid att blogga som jag gjorde förr när jag bodde i Bergsjö när allt jag hade att göra var att promenera, plugga, äta, sova och blogga så ska jag i alla fall försöka skriva något.

Jag har inte vant mig vid min "nya" blogg och jag vet inte heller om jag gillar den. 
Men jag kommer nog behålla båda i alla fall och inlägg som är snarlika om inte identiska kommer publiceras i båda. 

Jag är däremot väldigt intresserad av en ny bloggdesign så om någon därute känner sig taggad för att fixa en så lämna en kommentar! 

RSS 2.0