Update bitches!

Hallu!
Är väl dags att klottra ner några rader igen nu...
Är skittrött och skolan tar fan död på mig!
Pedagogiskt ledarskap imorgonbitti och vi ska ha redovisning muntligt om "Hur man gör nånting" samt en skriftlig inlämning på det. Jag har haft fullt upp med att bestämma vad jag ens ska ta och idag lyckades jag äntligen komma på att jag ska göra "Hur man tapetserar" eftersom det är det jag håller på med för fullt nu i alla rum i lägenheten. Har dock bara börjat lite smått på uppgiften vilket känns lite panik då lektionen är klockan 8.30 i möra och jag har noll ork till att göra det nu då jag är så snuskigt trött!
Så det blir att slänga ihop något tidigt imorgon när jag vaknar, och kanske försöka plåga mig att skriva något eller åtminstone försöka lägga upp någon plan om hur jag ska redovisa.
Har egentligen lust att bara skita i skolan imorgon men det kan jag inte göra utan måste plåga mig igenom det här. Värsta kursen och ångrar så jävligt att jag valde den men nu har jag gjort det så måste stå ut...

Kommer bli ytterligare en lugn nykter helg.
Hade mer än gärna velat supit mig redlös men min ekonomi gillar inte den tanken.
Så det blir att vara hemma. Jag och Gottfrid, tapetsera och plugga.
Får se om Picky drar iväg och festar eller också blir här.
Nästa helg lutar det åt en alldeles försenad inflyttningsfest iaf om det hinner bli någon ordning med allt tills dess men det hoppas jag.

Ah det var lite update från mig.
Vi hörs mer när vi hörs.
Godnatt på er, ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0