Jag ska satsa helt!

Skolan tar verkligen mycket tid och energi och jag måste planera allt jag gör för att hinna med det och knappt då hinner jag.. För första gången i mitt liv prioriteras skolan, min framtid och det känns bra och skönt men ändå riktigt skumt.. 

Idag hade jag absolut ingen lust att gå till skolan, jag ville inget annat än att skita i det! När jag inte hittade nycklarna och höll på att bli galen så var de bra nära att jag bara sket i det också men saken är att jag inte gjorde det något som jag faktiskt är riktigt förvånad över... Det är sådana gånger som jag inser hur mycket jag har mognat, som jag inser hur mycket jag vill det här och hur mycket jag nog är beredd att satsa för att lyckas!
Fick veta att man tydligen kan plugga under sommaren också något som jag ska ta och kolla upp! Visst att det ska bli skönt med sommarlov men jag behöver inte det så pass långt som det är, jag satsar hellre på att ta igen ett ämne under de månaderna om det finns möjlighet till det.
Fick även veta att det faktiskt finns möjlighet att läsa språk men att man gör det på distans och sedan tentar av det på någon gymnasieskola om jag fattade rätt. Det är i alla fall något jag ska ta och kolla upp.
Nu ska jag ta och kika igenom ett arbete vi fått i psykologin och sen gosa med Gottfrid och glo på en film.
Imorgon är jag ledig så hoppas det är lika fint väder som idag så jag och Gottfrid kan ta långa sköna promenader i vårvädret! :) 

Hörs mer när vi hörs! 
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0