Min nya

http://Labellaaa.blogg.se

mobilinlägg

Hallå! Jag glömmer nästan bort att jag har börjat blogga igen så tänkte klottra ner några rader nu från mobilen medans jag faktiskt kommer ihåg. Det blev lite party för mig ihelgen. Drack lite vin och hade tacokväll med sabina i fredags och var sen ut på old saintsdär vi mest satt och softade med några andra bekanta och när det stängde drog vi hem till mig och hade en mdär vi hade en mini efterfest. Lördagen blev det en liten fest hos en klasskompis i andersberg men efter vi köpt pizza så fick jag skjuts hem och somnade tidigt eftersom jag var helt slut från dagen innan. Nu sitter jag hos mormor och spelar bingolotto och hoppas på att vinna en utomlandsresa. Så håll tummarna. Skriver mer när jag kommer hem. Ciao!

Jag vill fly!

Jag önskar att jag bara kunde lämna allt och börja om helt från början. 
Glömma alla problem och bara fly! 
Börja om helt på nytt på ett ställe där ingen vet vem jag är, där jag får chansen till att faktiskt visa den jag är utan alla förutfattade meningar som kommer med mitt förflutna. 
Jag vill ha en framtid på en plats där jag kan utvecklas och där jag förhoppningsvis slutar sätta mig i situationer som inte är bra för mig och som får mig att känna mig riktigt värdelös efter. 
Situationer som ger mig stark ångest och som jag försöker komma över genom att sätta mig i andra situationer som bara gör ångesten starkare. RSS 2.0