Konsultationen! :D

Hallå allesammans!
Jag orkar inte skriva värsta inlägget så ska försöka göra en kort sammanfattning.

Pappa kom och hämtade mig imorse runt 10 i Forsbacka.
Han skjutsade mig till Stockholm där vi virrade runt ett tag och letade efter Akademikliniken. Vi hade hans Gps med oss men självklart så dog batteriet på den haha, otur or what? :P
Vi hittade fram iaf, jag sprang in kl 13 superstressad för att få veta att mötet inte var förrän 14, lyckat.
Vi tog en promenad med Gottfrid som såklart var med och sen hade jag mötet med Jonas Röjdmark.
En läkare som jag genast fick förtroende för, konsultationen gick supertrouper och kalaset kommer gå på 106tusen. Jag har bestämt ut implantat och storlek och kommer ha 520cc i varje bröst.
Operationen kommer bli den 29 september kl 08:30... Jag är så snuskigt jävla nervös men så super lycklig! :D
Åh vad jag längtar, låt tiden gå superfort nu! :D
O jag hoppas verkligen att ni håller tummarna för mig på operationsdagen! ^^

Hm nu är jag i alla fall hemma.
Gottfrid stannade kvar i Gävle hos pappa, jag ska väl hämta honom i morgon eller övermorgon.
Åkte mest hem för att säga upp lägenheten, jag gör en enorm chansen och gör det.
Ska ta och göra det imorgon och hoppas inte det ska strula sig något för då blir det hus i helvete för så mycket skit jag fått stå ut med Nordanstigsbostäder!

Eh nu ska jag vara glad, tänkte lägga upp lite bilder men upptäckte nu att det tydligen inte går så testar lite senare!
Så vi hörs lite senare, ciao! (:








Bli nykterist?

Hejsan!
Hela dagen försvann igår för att jag var så snuskigt bakis, därför jag inte bloggade något.
Hade iaf rätt så kul i fredags först men sen så blev mitt humör helt knas och det slutade med att jag fick skjuts hem av mitt ex och hans bror till Tessan där jag sov helt alone.. haha skönt de sörru.
Igår blev det pizza och en jävla massa sömn.
O jag funderar nu seriöst på att bli nykterist, eller iaf dra ner KRAFTIGT på alkoholen.

Är fortfarande kvar hos Tessan men jag ska dra snart med bussen och åka och hälsa på min älskade mormor. Det var galet länge sen och saknar den tanten så otroligt mycket! <3

Imorgon blir det att åka till Stockholm hur jag tar mig dit är ännu osäkert.
Hoppas på skjuts, ska ringa pappa senare och fråga om han har lust att köra mig annars funderar jag seriöst på att ta en taxi.
Ska ju somsagt på konsultation och är så snuskigt nervös!
Då vi ska diskutera bröststorlek och priser, eftersom Akademikliniken har från priser så vet jag inte riktigt vad summan hamnar på men hoppas på att den inte överstiger hundratusen iaf.

Nåväl, nu ska jag säga hejdå till Tessans små missar sen så ska jag ta mig ner till busshållsplatsen.
Vi hörs mer när vi hörs, och blir det ingenting mer idag så får ni lov att hålla tummarna hårt för mig imorgon.
Hade underbart alla babes därute.
Ciao!

Senaste nytt; BeLLa är i stan!

Hejsan!
Det blev inget mer uppdatering igår..

Tågresan med Gottfrid gick riktigt bra i alla fall, det var inga andra hundar med på tåget däremot så var det bra mycket med folk i vagnen. Han brydde sig inte utan gick och la sig direkt. Min duktiga gullunge! :)
Pappa hämtade som bestämt upp oss vid station och Gottfrid blev typ supertrouper glad över att se honom.
Vi åkte till Tessan hämtade upp henne och så släppte pappa av oss i Bomhus hos min syster. Där hämtade vi upp Tessans nya små bebisar som jag är stolt gudmor till! :D Nala och Sotis, Sotis heter däremot Bonita för mig haha. :p

Inatt så blev jag typ trakkasserad. Fan va folk ska ringa mig, är det typ EXTRA EXTRA BeLLaaa är i stan!
För fyfan vad det blir fart på snubbarna och telen ringer som fan, leave me alone kanske?
Förhoppningsvis så kanske dom slutar efter mitt utbrott igår men det tvivlar jag på, har ju förfan sagt på alla möjliga sätt det går att jag inte är intresserad men dom är visst för tröga och för besatt i mig för att fatta. Det är inte lätt att vara jag inte haha ;)

Nåväl, är trött som fan efter samtalen i natt iaf, men jag orkade mig upp till skolan för att träffa en studievägledare.
Gick superbra och jag har sökt hit till Gävle, nu gäller det bara att prata och skicka in lite papper samt tidigare betyg så kommer det nog bli bra, i hope..
Efter mötet där så bar det ner på stan för att träffa Malin! :) Blev en lunch på Waynes och sen en liten snabbtur genom stan. Köpte nya tights, halsband och en cardigan.
Känner mig duktig att det inte blev mer, jag med mitt alldeles för starka shoppingbehov.
Operation om en månad så får tänka mig lite för..

Nu ska jag alldeles strax sätta igång och göra mig ordning sen börja förfesta lite.
Det blir förfest här, sen vidare till Brända Bocken och sen Heartan.
Vet inte om vi skulle till Bilagan också för variation. Kasst ställe egentligen men det kanske har blivit bättre, roligt att glida in och glänsa över alla iaf haha ;)

Ni får ha en helt underbar kväll mina underbara läsare!
Vi hörs mer när vi hörs..
Ciao! ;)

Gävle.

Hejhopps!
Arne kommer om cirka 10 minuter och hämtar mig och Gottfrid så det får bli ett snabbt inlägg.
Ni får hålla tummarna på att det inte är några andra hundar på tåget för isåfall lär jag få panik..

Nu måste jag checka så allt är nedpackat, vi hörs mer när jag kommer fram till Gävle.
Ciao!


Att göra idag!..

Aloha!
Det småregnar lite ute så när jag vaknade så pallade jag inte att gå två gånger, först en med Gottfrid och en till Ica, så jag satt på Gottfrid nosgrimman och så gick vi iväg. Han fick sitta ute och vänta medans jag bokstavligen sprang in på affären för att köpa blekningsmedel haha. Gottfrid skällde på fint men jag orkar inte bry mig längre, finns ungar överallt som skriker och ger mig huvudvärk så fan om någon ens skulle VÅGA klaga på att Gotte skäller litegrann.

Nu sitter jag i alla fall här och planerar hur jag ska lägga upp allt idag.
Tror jag börjar med att städa och packa, sen röra mig till Ramona runt tolv eller något, bleka håret och sen dra vidare till banken. Då har jag nästan allt fixat, då behöver jag bara göra mig ordning innan Arne kommer och hämtar oss. Blir nog bäst så.

Jag tror helgen kommer bli riktig rolig! :)
Idag mot kvällen så ska ju jag och Tessan hämta hennes kattbebisar hos min systeryster Diana.
Imorgon kl 10.00 har jag möte med en studievägledare i Gävle då jag ska diskutera ev skolbyte och lägga upp en studieplan. Efter det så ska jag luncha med Malin. Ska bli så roligt att träffa henne, var galet länge sen, typ i januari ?! ..
Efter det så vet jag inte om jag, Tessan och Emma skulle röra oss till Siljaline butiken och boka en nyårskryssning. Vi har planerat att göra det i alla fall men allt blir inte alltid som planerat.

Gottfrid ska ju vara hos pappa, och han blev riktigt glad när jag frågade honom och sa att jag inte ens behöver fråga för han ser det som en ära att ha honom. Det känns helt underbart att höra det, att det inte blir massa suckande och tveksamhet när man frågar, det är inget roligt alls. Dom trivs så sjukt bra tillsammans också det ser jag och därför känns det väldigt skönt för mig att veta att han är i goda händer hos någon som verkligen vill ha honom. Enda jag är orolig över är att Gottfrid inte vill komma hem haha.. :P


Ska ta och kika vad jag ska packa ner nu hade jag tänkt.
Vet bara inte vad jag ska ha på mig på fredagen, har lovat mig själv att inte köpa något nytt då jag JÄMT köper något nytt när jag ska ut. Jag måste skärpa mig, jag ska operera mig för över hundratusen så ekonomin måste säga nej till onödiga köp. Så då blir det den ständiga frågan, what to wear? .. Hm..
Kanske min älskade svarta klänning med dragkedja AKA "Knullklänningen" haha.. tights, massa smycken och min vita lilla väska som jag hittade igen? Men det börjar bli lite kyligt ute nu när hösten drar in så jag skulle vilja ha något över, så då måste jag köpa... GAAAH nu kom köpandet fram igen. Aja vi får se hur jag gör..

Vi hörs iaf senare alla gullungar! :)



Här är anledningen till att jag måte bleka utväxten!

TRUE BLOOD!

Då har jag kollat klart på första avsnittet av True Blood då. Hm och vad ska jag säga?
Den verkar väldigt bra samtidigt som jag inte riktigt gillar den, lite svårt att förklara och ska inte säga för mycket heller efter bara ett avsnitt. Något med den gör att man bara vill fortsätta se i alla fall så det kan nog bli en riktigt bra serie för mig att följa, hoppas på det i alla fall nu när mitt älskade Prison Break har slutat. Som förresten hade det mest hemskaste slutet, jag seriöst grät! Älskade älskade Michael! <3
Varför ska alltid riktigt bra serier sluta med något sjukt för?
Tänk bara tre kronor när det slutade, den där jävla Sten frisk som sprängde allihop i luften, haha lyckat slut liksom. Helt sjukt! Vad hände med lyckliga slut? Kan man få se ett sådant nångång också och inte att bästa huvudpersonen som man följt och börjat älska DÖR. Det blir ju förfan som ens vän dör.. Hemskt!

Aja nu spårade jag ur riktigt rejält från ämnet som faktiskt var True blood... Jag hoppas det kan bli en ny favorit iaf, bara grejen att det är vampyrserie gör ju den galet sexig haha.. ;) Det blir att fortsätta följa den iaf för jag tror den bara kommer bli bättre och bättre. :)

Nu ska jag ut med Gottfrid lite snabbt sen sova.
Är så sjukligt trött så jag knappt klarar av att hålla ögonen öppna.
Vi hörs mer imorgon alla snyggingar därute, godnatt!
/Bella ♥




Snart; True Blood.

Seriöst vad seg jag har varit idag! ;o
Typ allt jag har gjort är att ha legat framför tvn.
Gottfrid är helt underbar för han förstår att ibland så blir det sådana här dagar och då är han riktigt lugn och tar att vi inte tar lika många promenader och inte så långa. Underbara bebis! <3

Imorgon däremot så har jag rätt mycket att göra så det blir att kliva upp i en skaplig tid.
Måste städa, sen iväg och köpa blekningsmedel, hem till Ramona så hon kan bleka utväxten på mig.
Klockan 15.00 så ska jag till banken och dona med pengar till operationen. Efter så måste jag hem direkt och packa om jag inte gör det innan och göra mig ordning för sen så kommer Arne och hämtar mig och Gottfrid och skjutsar in oss till Hudiksvall där vi ska ta tåget kl 17.54.. Hoo..
Väl framme i Gävle så kommer pappa hämta upp oss vid station, skjutsa mig hem till Tessan och vi ska åka hem till min syster och hämta två kattungar som Tessan ska bli mamma till! :)

Jag längtar till att komma iväg till Gävle faktiskt.
Ska ju partaja på fredagen, fira att Tessan har fyllt år och att jag ska operera mig! :D
Ska bli så jävla skoj! :D Ska verkligen njuta av denna utgång då nästa troligtvis inte kommer bli förän i typ november eftersom operationen. Hinner iofs kanske med en utgång till innan den men det är inte säkert, så ska njuta som fan och släppa loss som bara fan! :D

Just nu tittar jag på Lyxfällan, det är ett gammalt avsnitt som jag har sett förr.
Jag brukar inte gilla det programmet då jag blir så galet irriterad på dom idioter som är med där men den här kvinnan tycker jag verkligen synd om. Hon verkar vara en sån gullig människa och verkligen verkligen VERKLIGEN vill få sin lilla affär att gå runt. Det är nästan så jag vill springa dit och köpa alla hennes skor.
Undra hur allt går för henne i dagens läge, dom borde ha en uppföljare så man får se hur allt har gått.


Näe nu ska jag ta mig ett glas trocadero och vänta på att True blood ska börja.
PÅMINNELSE igen till er alla, SVT kl 22.00.. Den serien lär vara grym har jag hört och sen Twilight hysterin så har ju vampyrer blivit något snuskigt sexigt! O tänker man på Robert Pattinson så är det inte direkt så konstigt! ;)



Besök och vin! :)

Hejhopps!
Ännu engång så vill jag be om ursäkt för min kassa uppdatering. Det kommer bli bättre nångång här framöver, i promise!

Igår så typ softade jag hela dagen och mot kvällen så fick jag faktiskt besök! ;)
Drack lite vin och pratade en massa, riktigt trevligt! ^^
Klockan tickade däremot på bra nog och vi somnade väl inte förän runt typ fyra eller nå på natten/morgonen.
Vaknade upp runt halv nio av att min syster Diana ringde och var lite förstörd efter en dröm hon drömt.
Somnade om och sov drygt en timme till sen så var det dags att gå ut med Gottfrid. "J" gick hem och jag och Gottfrid fortsatte promenaden.
När jag kom in igen så gjorde jag lite lunch, gick till skolan och lämnade två böcker till en tjej jag läste svenska med förra terminen och sen jag kom därifrån så har jag stortsett bara softat framför tvn..
Blir så galet seg dagen efter jag har druckit rödvin.

Nu håller jag i alla fall på att kika på Gossip girl, fan vad jag älskar den serien!
Och Chuck Bass är så snuskigt jävla het, ge mig honom så ska jag utnyttja honom sexuellt! haha :p
Ikväll så är det ju förresten seriepremiär för den där nya vampyrserien "True Blood" på SVT kl 22.00.
Någon mer en jag som ska kika på det? :)

Nu är väl reklamen snart slut på Gossip girl så vi hörs mer senare!

 


Nybakat bröd, lovely!

Godmorgon!
Idag vaknade jag runt halv åtta, satt igång tvn direkt eftersom VAKNA med the voice började sändas igen igår på tv.
Lovely, har saknat det gänget nu under sommaren.

Just nu håller jag på att baka bröd, var så sugen på nybakat bröd när jag vaknade så jag kunde inte låta bli. Dom håller på att jäser nu och snart ska dom in ugnen sen så får jag avnjuta en nybakad smörgås, mumma! ^^

Dagens planer är att STÄDA! Har skjutit upp det alldeles förlänge nu. Köra lite pilates och så får jag inte glömma att ringa pappa lite senare för att höra om han kan passa Gottfrid ihelgen. Jag hoppas verkligen att han kan det annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Näe nu ska brödet gräddas.
Vi hörs mer senare, ciao!


HORUNGE!

Fyfan vad jag hatar rasism, allra helst smygrasism!!!!!
O här är det tydligen fullt av det och mitt "släkte" har tydligen gjort så det har blivit så, så jag får skylla mig själv att folk är värdelösa FULA och rädd för allt nytt så dom inte hälsar.
Näe fyfan, tillbaks till Gävle blir det även om det fuckar sig med skolan!
Glad att du inte var i min närhet nu din fula misslyckade jävel, då skulle mina jävla nävar möblerat om ditt ansikte!!!!!!

Tänker inte ens diskutera, det kokar i mig!
FUCK EVERYONE RIGHT NOW!

Blir det flytt?

Hejhopps!
Jag pratade ju med en studievägledare tidigare idag från Gävle och jag ska dit på fredag för att lägga upp en ev studieplan inför hösten. Det är inte bara att flytta inte utan det krävs en jävla massa planering.
Måste ju t ex säga upp lägenheten jag har här nu redan 31 aug för att kunna flytta 1 december och jag får inte veta om jag har blivit antagen i skolan förän jag är skriven i Gävle. Så egentligen gör jag en ren chansning om jag flyttar genom att säga upp lägenheten och allt.
Får överväga efter fredagen om risken är för stor eller om det är värt att chansa.

Har i alla fall lämnat intresseanmälan på två lägenheter i Gävle. En på brynäs och en i city.
Har fått erbjudande på att komma och kolla på båda två, den på brynäs är jag i plats fyra på och den i city plats tre.
Båda är inflytt första december och ligger runt fyratusen i hyra men jag vill helst ha den i city om det blir så att jag flyttar.
Planlösningen ser bra ut och skulle vara galet skönt och bo nära allt, helst när man har bott här ett år. Brynäs är ju visserligen inte långt bort det heller, men city skulle kännas skönast!

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men det kommer faktiskt kännas skönt att flytta tillbaks till Gävle. ;o
Jag saknar mina vänner där så enormt mycket, att bara ringa någon och gå iväg att ta en fika, det känns snuskigt länge sen jag kunde göra det.
Jag saknar den sociala biten så otroligt mycket, att bara gå runt på stan och kika på kläder. Att bara träffa någon man känner och säga "Hej hur är läget?" Fan vad jag längtar tillbaks! Desto mer jag tänker på det desto mer vill jag bara flytta!
Visst jag kommer inte bo kvar länge i Gävle heller, kanske ett år sen så blir det antingen Stockholm eller Göteborg.
Nu har jag testat på bylivet så nu kan jag utan tvekan säga att jag är en stadsmänniska! Visst det är fint här men det är ingenting för mig, en sommarstuga efter jag fyllt 35 skulle jag absolut kunna tänka mig men inte mer än så.
Jag vill ha mer utav livet än såhär. That's it och precis som jag inte tycker det är något fel för dom som vill bo här så ska ingen tycka att det är något fel att jag inte vill göra det heller. Alla är vi olika och tur är väl det.

Hursomhelst så måste jag fixa hundvakt till Gottfrid tills på fredag också.
Ramona ramlade ju och bröt foten, allt för att slippa vara hundvakt haha ;)
Tänkte ta och ringa pappa imorgon och fråga, hoppas verkligen att han har tid. Gottfrid och han trivs verkligen ihop så det skulle vara perfekt. Också en stor anledning till varför jag vill flytta tillbaks, pappa skulle utan tvekan och utan tjafs ställa upp som hundvakt om det skulle behövas och det känns som en stor lättnad! :)

Åh längtar verkligen till att få shaajka hipsen och dricka drinkar på fredag!
Fira att Tessan har fyllt år och att jag ska operera mig, åh va kul det ska bli! ^^



Mohahhaaa, skönaste bakfyllebilden på mig från RAW comedy kryssningen som vi var på den 15maj! :p

Fuckin oväsen!!

Hejsan!
Haha ni skulle ha sett utbrottet jag fick igår natt.
Det finns ett hus/lada eller vad fan det är här över vägen som dom använder som replokal eller något liknande.
Det räcker att jag på dagarna får höra deras försök till att göra musik men på nätterna tar jag förfan inte!
Dom spelade enda framtills kvart i tolv igår natt en söndag! Tillslut fick jag fnatt, hade Tessan i luren och Gottfrid i andra handen och gick dit. Bankade på fönstret i det rum dom var i och alla blev typ livrädda haha. .
Konversationen blev typ såhär...

Jag alldeles rasande: Klockan är typ kvart i tolv en söndag, folk försöker sova!
En puckad livrädd idiot: Jag trodde inte det hördes..
Jag: Näe men nu vet du det sörru så det är dags att sluta!
Puckade idioten: Okej....
Gottfrid: Hoppar upp på fönstret tittar in och säger VOFF!

Vi går därifrån och hör inget mer, haha härligt härligt! ^^
Ibland måste man vara en bitterfitta och i sådan situtation så funkar inget annat.
Hade det varit musik så hade jag tagit det men det där var något försök till musik och ett jävla misslyckat sådant med bara massa jävla bas och oljud! Jag flippade! ..

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 15.00 så jag kan ta och ringa en studievägledare i Gävle och höra lite.
Men först måste jag ta något att äta, hungrig som få!
Hörs mer senare!..
-

GAAAH nu börjar idioterna låta illa igen. FUCK FUCK FUCK!


How big?..

HJÄLP!
Jag ska på konsultation inför operation nästa måndag, då ska jag ha med mig bilder som förslag på hur stora jag vill ha brösten och jag har seriöst inga bilder alls för jag har ingen aning!
Jag vet hur jag vill ha själva formen men storleken är jag galet osäker på.
Vill inte göra dom enorma men vill inte heller betala femtiotusen kronor på att dom knappt ska bli ändrade heller.
Hur ska jag göra, how big should i make my boobs? ;)


Today it's sunday.

Godmorgon!
Igår hade jag somsagt en riktig slö lördag. Blev två filmer, Bedtime stories och Fast and Fearless. Båda var väl helt okej.

Imorse vaknade jag av att Arne ringde och berättade att Ramona ramlat och brutit benet och befann sig på akuten.
Hon ska opereras nu i eftermiddag och jag hoppas och håller tummarna på att det går bra.
Han berättade även att E-B bror hade dött här på morgonen, så jävla hemskt. Hur mycket ska hon få gå igenom egentligen? Mina tankar finns hos dig..

Efter samtalet så började jag och Gottfrid gå emot Ramona för att släppa in katterna och efter det fortsatte vi våran promenad. Kom in gjorde en fet frulle med bacon och ägg så jag orkar med att storstäda lägenheten idag. Orken har dock inte kommit ännu, men jag behöver verkligen städa så med ork eller inte så måste jag.

Nu däremot ska jag slappa en liten stund framför tvn innan jag börjar anstränga mig med något.
Vi hörs mer senare, ciao!

Feeeeeeeeeeeta!

Hallå allesammans!
Jag har inte spytt något mer och är knappt nå illamående heller.
Nu har jag istället världens fetaste mensvärk! ;o Hemskt som bara fan!
Har varit iväg till kiosken och handlat hem chips, dipp, cola och godis haha. Ska ha en riktig feta dag ;p Hyrde två filmer som jag ska glo på också.
Så det blir en riktig lugn lördag, blir ju rejält med partaj nästa fredag istället då jag ska till Gävle och fira att Tessan har fyllt år, att jag ska operera mig och att vi är så jävla bra helt enkelt ;)

Nu ska första filmen i, hörs senare ;)

You make me wanna PUKE!

Hejsan.
Jag har haft en hemsk jävla natt, vaknade upp av att jag mådde galet illa, sprang in på toaletten och spydde på bra mycket. Hemskt!
Jag var galet orolig över att jag hade åkt på magsjukan eller något, mår illa idag också men inte så det känns att jag ska spy, iaf inte just nu. Så Jag var ut på en promenad med Gottfrid och nu äter jag en smörgås som jag förhoppningsvis inte spyr upp.
Fattar mig inte på bulimiker. Jag skulle hellre svälta mig en att spy upp maten, hemskaste som finns är att spy. Det är så snuskigt äckligt!

Näe nu ska jag krypa ner i sängen igen och glo på simpson.
Hörs senare!..


Så bäst! ;)

Shuu!
Dålig uppdatering som vanligt, tappat lusten litegrann för att blogga men den ska komma tillbaks, I promise.
Till hösten kommer det bli rätt mycket förändringar i bloggen men framtills dess så får ni nog leva med min kassa uppdatering.

Idag har jag i alla fall bjudit syrran på mat. Blev en Thai inspirerad "röra" med lövbiff, den blev riktigt god! :)
Till efterätt så gjorde jag en galet god äppelpaj. Shit jag har blivit grym på att laga mat alltså, jag skulle kunna gifta mig med mig själv. ;)
Vi drack lite vin och kollade på en film sen så gick systeryster hem och jag har bara suttit här stortsett.
Ska väl alldeles strax lägga mig och försöka sova men tänkte kladda ner några rader här innan.

Nu när det är gjort så säger jag godnatt...
Ciao!

Fotbollsfreak! ;)




Hade skämts över ett sämre resultat..

Bella ♥ Fotboll! ;)

JAAAAA! :D


Jag säger bara LYCKA! :D
Då kanske ni förstår att det gick riktigt jävla bra idag! ;)

Vart tar livet mig?

Jag har för första gången på veckor sovit utan att drömma massa konstiga drömmar, eller jag minns i alla fall inte det jag har drömt och det känns helt underbart!
Är rätt konstigt bara då denna dag avgör mitt liv känns det som, trodde jag knappt skulle kunna sova inatt men ett glas rött kirrar allt.

Idag klockan 11 så ska jag till min psykoteraput. Ska prata med henne om min oro runt allt, samt ev flytt och mina drömmar. Känns skönt och komma till henne och prata av mig lite, det hjälper verkligen!
Hon är en otrolig människa och passar verkligen i det jobb hon har då hon vet hur man behandlar människor.
Om jag flyttar härifrån så kommer det verkligen kännas att jag inte längre kommer kunna träffa henne, för trots dom få möten vi hittills har haft så har dom hjälpt mig otroligt mycket.

Efter mötet med henne så blir det att försöka hålla mig sysselsatt framtills 16.30 då jag ska iväg på nog ett av dom viktigaste möten jag kommer ha i mitt liv, iaf hittills har haft.
Det kan bara gå på två sätt, antingen jävligt bra eller jävligt dåligt. Jag hoppas på det förstnämnda så snälla alla läsare därute, håll tummarna för mig! Håll dom så hårt så dom blir blå...

Imorgon...

Jag fryser, har en sån press mot bröstet och jag har svårt att andas...
Känner en sån jävla panik, tänk om allt bara går snett imorgon, vad gör jag då?
Allt som jag har fokuserat på dom senaste månaderna kommer isåfall gå rakt åt helvete.
Det var ensak att jag längtat så otroligt mycket efter det innan men om det här nu tas ifrån mig mitt framför ögonen när det är såhär nära så vet jag ärligt inte hur jag ska kunna hantera det.
Jag behöver det här, jag förtjänar det här, snälla gud ta inte det ifrån mig.
Låt allt gå bra imorgon snälla...


TANSAMs födelsedag! :D

Jag kom på vad det var jag hade glömt!
Min kära underbara bästa vän Tessan AKA Tansam fyller ju år idag! :D
26år i siffror, 20 år i utseendet och fjorton i sinnet.. haha det är great de! ;)

Tessan är en otrolig människa jag lärde känna genom en gemensam vän på en kryssning vi åkte på i november för två år sen snart. Medans dom andra två på kryssningen försvann så umgicks jag och Tessan och sprang runt och gjorde båten osäker. Visade sig att vi hade galet mycket gemensamt och resan blev klockren tackvare att hon var med.
Vi började umgås och det dröjde inte länge innan vi började planera en resa till Stockholm. Jag trodde aldrig den skulle bli av, jag var så van att mina vänner jämt sa och lovade så mycket men Tessan visade sig vara ännu mer lik mig en vad jag kunde ana för resan blev av och trots den var lite strulig så hade vi förbannat roligt! ^^
Efter det så har vi bara blivit bättre och bättre vänner. Hon är en underbar människa jag vet att jag kan lita på. En person som inte bara säger saker utan även håller dom. Ärlig och rak på sak. En fantastisk människa helt enkelt.
Vi har galet mycket roligt planerat här i fortsättningen, resa till Stockholm o november, nyårskryssning samt en Italien resa i sommar! Sen så är det massa andra saker som massa roliga utgångar och så.
Ensak är iaf säkert och det är att vi har mycket roligt framför oss.. :)

Grattis Tessan, hoppas du får en helt underbar födelsedag för det är du verkligen värd! :D



Haha skönaste bilden EVER! Från vårat senaste äventyr när vi låg bakis hela dagen efter. :P

onsdag, en bättre dag?

Godmorgon allihopa!
Kan börja med att säga att jag såg Seven Pounds igår natt innan jag sov och det skulle jag inte ha gjort.
Filmen var säkert jättebra men jag kan inte tänka tillbaks på den då den verkligen förstärkte min dödsångest.
Så nej det var verkligen ingen film för mig, den var bra men absolut inget för mig och en film jag aldrig skulle vilja se igen.

Idag är det i alla fall en ny dag och förhoppningsvis blir den bättre en den som var igår.
Ramona ringde och väckte mig idag runt åtta och frågade om jag kunde följa med henne till tandläkaren och såklart kan jag det eftersom det är det enda som min syster känner rädsla för vad jag vet. Så klockan halv tolv kommer hon och hämtar mig och efter det blir det Hudiksvall och storhandla hem mat.  Har skrivit en skrämmande lång inköpningslista haha, ska dock nog inte handla allt som jag har skrivit, brukar aldrig bli så. :p

Solen skiner ute vilket är totalt lovely.. Man känner däremot att hösten är på igång. Börjar faktiskt se det på träden redan nu. Visst att det är tråkigt att sommaren tar slut men det är något med början av hösten, så mysigt så vackert med alla färger och ljus. Däremot ingen rolig tid att vara singel på då det är en riktig mys årstid. Men så är det när man är kräsen av sig haha ;)

Nåväl nu ska jag kika i den nya IKEA katalogen, ska jag flytta till större behöver jag massa nytt och fint. :)
Vi hörs mer senare, ciao!

BTW, jag är nästan säker på att det var något jag skulle göra idag, minns bara inte vad?
hm...


BLÄÄÄÄÄÄÄÄH!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10.... Nej det funkar inte. Jag känner mig fortfarande irriterad!
Har varit hemma hos Ramona, fetat i oss massa chips och godis och när jag skulle åka därifrån så kom bara irritationen poff så där. Beror väl på att all skit som har hänt idag hann i kapp, plus dessa jävla magsmärtor jag har börjat fått igen. Tanken på att allt bara går åt helvete gör mig så snuskigt sne!
Bara inte något fuckar sig runt min operation, jag lägger mig på rälsen och väntar på tåget då, jag svär!
Det värsta är att jag har en känsla att allt kommer fucka sig runt den och det är skrämmande.. För jag skulle verkligen bryta ihop om det hände.

Stänger ner här nu och lägger mig och glor på en film istället.
Hörs mer imorgon, ciao!


Hell day!

Denna dag kommer jag alltid minnas som helvetets dag. Den 18 augusti har blivit "The Hell day".
Behöver inte gå in på något mer, det har strulat hela dagen, och ah...
Nu är det i alla fall ännu viktigare att jag tar körtkortet, måste göra det jävligt snart...
Så nu blir det att plugga teori tills ögonen blöder typ.

Nu blir det soppa, hej!


Kate VS Sami! ;)

Haha jag har precis tittat klart på Våra bästa år. Jag har följt den serien i alldeles för många år och även om jag inte kikar liika intensivt som jag gjorde förr (man skulle bli galen då) så kikar jag lite då och då när det visas.
Serien blir seriöst bara sjukare och sjukare haha! Alltså ALLT har hänt i den. Marlena har varit besatt av djävulen, folk har dött och sedan återuppstått men sen visats sig att dom inte har dött utan att allt bara var en ondskefull plan och alla blir satt på en ö. Folk blir manipulerade, folk är otrogna, alla är typ släkt med alla.. Ungdomar som är utomjordingar men som sen inte är det utan bara supersmarta. Haha ja somsagt det händer galet mycket i den där serien men jag tror nästan priset är nu haha..

Sami Brady beblandar sig med Tony Dimera som har satt hennes släkt och andra i Salem för terror sålänge det går att minnas. Hon klär ut sig till Stan the man för att hämnas på hela staden, framförallt på styvfarsan John Black och svärmor Kate Roberts.
Ingen vet att Sami var stan the man bortsett från Dimera och han är sne för hans flyktplaner inte gick som dom skulle pågrund av Sami.
Dagens avsnitt slutade att Sami ska gifta sig med Lucas (Kates son) då kommer "Stan the man" in i kyrkan med ett stort kuvert under armen, det visar sig då att det är Kate som är utklädd denna gång och har något mycket intressant att berätta om sin ärkefiende Sami, kan det möjligtvis vara bilder på när Sami blir Stan the man? haha det återstår att se i nästa avsnitt! ;)

Hahaha hänger ni med eller? :p
Förstå vad dom två hatar varandra. Kate skickade Sami oskyldigt dömd för ett mord till fängelset i väntan på sitt dödsstraff som hon i sista sekund blev räddad för och sen försökte hon sära på henne och Lucas genom att droga ner Sami och hennes ex Brandon, klä av dom och lura dit Lucas så han skulle se det. ALLT DETTA DAGEN FÖRE DERAS BRÖLLOP! haha ... Mycket hat där sörrni! ;)
Haha jag förstår inte hur mycket mer det ska kunna hända i den där serien... men aja, intrigerna fortsätter! ;)
Frågan är nu bara vem kommer vinna denna kamp,Kate eller Sami? ;)



Fuckin Mp3!

GAAAH va tokig jag blir! Min mp3 har börjat strula vilket gör mig snuskigt irriterad!
Jag vet inte vad det är men varenda jävla mp3 jag har haft har slutat fungerat efter bara någon vecka.
Det här är en stor anledning till varför jag inte skaffar mig en Ipod igen, för allt som hamnar i händerna på mig går sönder, antingen bara poff utan anledning eller att jag typ kastar dom i golvet eller nå liknande!
Blev så sur när jag var ute och gick med Gottfrid så jag tog en kortare vända. Musik är fan viktigt! .. Hoppas den börjar funka igen för har verkligen inte lust att åka in till Hudik för att köpa en ny. . .





Framåt stolta....

Älskade  ♥ AIK ♥ tog serieledning idag och fuckin Djurgårn´ hamnade i botten haha, det finns visst lite rättvisa här i världen trots allt! ;)

Dagen har varit skön och jag har fått lite saker gjorda.
Ringde om den där räkningen och det var ett misstag, jag skulle faktiskt få tillbaks pengar för den. Härligt! ;)
Har bakat bröd idag som blev galet gott som jag åt till en grekisk sallad som också var galet god.
Jag har städat, dock inte klar och har lite kvar tills morgondagen men det är lugnt.
Ska ner till tvättstugan imorgon och kolla efter tvätttid också, orkade inte med det idag.
Har däremot inte blivit någon pilates eller något pluggande. Får ta det imorgon med.
Har ju hela veckan på mig att vara duktig för finns ju inget annat att göra direkt! :p

Ramona har gått och blivit sjuk, hoppas hon blir frisk snart!
Om hon blir frisk tills onsdag så ska jag fråga henne om hon har lust att åka in till stan så jag får storhandla.
Är så trött på att springa till ica varje dag för det är något jag behöver, bättre att vara lite vuxen och skriva en inköpslista och göra en rejäl storhandling så man klarar sig månaden ut! :)

Jag börjar bli riktigt trött nu, så det är väl lika bra att röra mig ut på en kvällspromenad med Gottfrid och sen lägga mig ner för att sova. Åh vad jag skulle ha gett mycket för att ha "S" här o mysa med..
Godnatt på er, sov gott! (:
/ B <3




Dagens planer,

Så då var jag inne igen då..
Eller varit det ett litet tag för jag har hunnit suttit och skrivit lite med Evelina på msn.
Killproblem såklart, vart finns det bra killar? Finns det ens bra killar?
Vi höll på att roa oss med att göra "översättningar" vad killar säger men vad dom egentligen menar. Haha roligt faktiskt, kanske lägger in dom senare så får ni också något att skratta åt! ;)

Hm, vad är dagens planer då?
Bortsett från dessa promenader som alltid blir av tack vare att jag har vackra Gottfrid så ska jag hinna med ett pilates-pass också. Ska ta mig ork till att städa och så är jag sugen på att baka bröd som skulle bli supergott till min grekiska sallad som jag planerar att göra till lunch.
Måste gå till Ramona också kom jag precis på och låna hennes telefon och ringa massa samtal. Har fått en jävla räkning som jag har betalat hela på men som dom bara påstår att jag har betalat typ 300:- och då saknar restrerande 2000:-. Så jävla fjantigt, varför skulle jag inte betala hela räkningen? Jag har förfan kvitto på att jag har gjort det så synd för dom.. Idioter!
Sen så ska jag försöka ta mig i kragen och plugga lite också, skolan börjar ju den här veckan och jag har fortfarande mina rester kvar som jag inte har gjort trots jag har haft hela sommaren på mig. Typiskt liksom.. haha :p Aja det går fort när jag väl sätter igång, gjorde halva uppsatsen igår om Kriminalvården i alla fall så det känns gött.

Nu ska jag leta reda på lite papper och röra mig emot Ramona.
Ha en underbar allesammans! :)



En måndag.

Godmorgon!
Jag har sagt det förr men säger det igen, alla dessa drömmar gör mig galen!
Jag hoppas verkligen det blir bättre, fick ett tips av en annan bloggare att möblera om och trots att jag har haft det såhär hela tiden och det inte har blivit såhär förens nu så ska jag nog ta och testa det tipset.
Vet dock inte hur jag skulle kunna möblera om för jag bor så pass litet men nånting ska jag nog lyckas med. Testar nog och sover en natt till, fortsätter dessa skumma drömmar så provar jag att möblera om.

Jag har inte hunnit varit ut med Gottfrid än. Visserligen vaknade jag bara för drygt tjugo minuter sen men jag är van att gå ut med honom det första jag gör men min mp3 laddades ur inatt så håller på att ladda den nu. Inga promenader utan musik. Blir så snuskigt tråkigt då!

Solen skiner ute i alla fall vilket känns lovely!
Får däremot se om det är tillräckligt varmt ute eller om jag behöver en långärmad på mig när jag går ut.
Nåväl, ett par byxor ska på iaf för nu har Gottfrid väntat länge nog, och jag är så snuskigt sugen på frulle och kan inte äta före promenaden.

Jag vet att jag kanske inte har varit super duktig på att uppdatera men det ska bli ändring på det nu, I promise! ;)
Hörs snart igen..
Ciao!

Det kallas kärlek <3

Även om jag trivs med att vara singel så är det en person som jag tänker på lite mer än andra..
Jag saknar honom otroligt mycket och det kändes helt fantastiskt underbart att få veta att även han saknar mig.
Vi bor en bra bit ifrån varandra och det var ett bra tag sen vi sågs men jag räknar dagarna tills vi ses igen.
Jag kommer inte släppa dig med blicken den dagen och om det känns lika rätt som det gjorde sist så är frågan om jag kommer kunna släppa dig överhuvudtaget.
Han är utan tvekan en av dom mest underbaraste killar jag någonsin har träffat.

Vem kan nu denna underbara människa vara?
Det lär ni kanske få veta i framtiden men framtills dess förblir det hemligt! ;)

Nu däremot ska jag ta mig en kvällspromenad i mörkret med älskade Gottfrid.
Sen krypa ner och sova ensam ;( Jag börjar avsky att sova ensam, blev så van så snabbt med att sova med Ali. Skrämmande hur man kan vänja sig med saker så snabbt.
Nåväl, inte så jättelänge kvar tills jag träffar den möjlige "Man of my life" och vem vet, kanske blir att man aldrig behöver sova ensam något mer efter det. ;) haha...
Inatt får jag däremot nöja mig med att träffa honom i drömmarnas land. (:

Godnatt på er, sovgott! <3


Shakira is back!

Okej jag har alltid misstänkt att jag har varit lite för vig, helst när folk håller på att tappa hakan när jag lägger benen bakom huvudet och tycker det faktiskt är skönt att sträcka ut benen så. Men idag när jag skulle sträcka mig efter en grej så överträffade jag till och med mig själv! Alltså ni skulle ha sett hur jag låg haha det går inte ens att beskriva, jag kom på mig själv "shit ska man kunna vara såhär vig? ;o Det kan inte vara normalt"
Och nej jag tror verkligen inte det är normalt, jag misstänker även att det knappt kan vara bra. Vi har en sällsynt ledsjukdom i släkten och jag börjar faktiskt oroa mig lite då jag bara blir vigare och vigare för var dag som går.
Saker jag trodde alla kunde göra kan dom tydligen inte..
Jag hoppas i alla fall på att jag bara är super vig och att det inte är något fel på det, för det är faktiskt roligt att kunna böja sig själv hur man vill, ligga i dom konstigaste ställningarna och tycka det är skönt, något en "vanlig" människa aldrig skulle ha lyckats med. haha :p

Nu till musik och till lovely Shakira.
Jag hade inte hört hennes låt "She Wolf" förän typ nu.
Den är väldigt olik hennes tidigare låtar  tycker jag men jag gillar den.
Desto mer jag lyssnar på så börjar jag gilla den ännu mer, den känns mystisk och jag gillar mystik.
Bjuder här på den låten för er som också har missat den! ;)




You can't have me!!!

Va jävla lack jag blir på människor som seriöst inte fattar!
JAG VILL INTE HA DIG! Jag är inte ett dugg intresserad av dig och har aldrig varit det heller, jag är ledsen att du tydligen har gått och kärat ner dig totalt i mig men jag kan inte göra något åt saken för JAG VILL INTE HA DIG!
Jag har förfan sagt det på KURDISKA med, hur jävla mer tydlig ska jag behöva vara och på hur många fler språk behöver du höra det på innan du fattar?!
Jag har sagt till dig att radera mitt nummer, jag vill inte ha något med dig eller med A att göra är verkligen så jävla svårt att fatta?!


Först så kunde jag tycka att det var lite små charmigt att du fortsatte kriga för mig men seriöst det börjar bli bra jävla obehagligt nu. Det är ju förfan som du vore besatt i mig! Läskigt som fan...
Stalker-varning?!... ;s


Wow..

Godmorgon!
Ett glas blir sällan ett glas och fyfan vad rödvin ger en baksmälla..  ;o

Har inte gjort något som jag brukar idag.
Vaknat säkert hundra gånger inatt och gått och druckit vatten o så.
Har som många andra dagar sovit osäkert och drömt massa skumma drömmar, kan jag bara inte få en drömlös natt så jag kan sova och vakna upp utvilad?!
Hursomhelst så klev jag upp klockan åtta typ, satte igång tvn och åt frulle påengång. fullkornsflingor med mjölk, ägg och korv. Mumma sörru! ;)
Satte mig här vid datorn där jag har fastnat.
Jag måste väl klä på mig och bege mig ut på en promenad med Gottfrid nu.
Han sover iofs fortfarande sömntutan min...

Aja kläder ska på iaf, kan inte gå ut i min gula jätte tshirt som jag sitter i nu.
Vi hörs mer senare..
Ciao!


Rött är gött! ;)

Godmorgon!
Då var det helg igen då, en helg som för mig kommer spenderas här i Bergsjö vilket betyder att den blir lugn.
Imorgon kanske jag och Ramona ska ut och dansa iaf, vi får se hur det blir med det men de skulle vara rätt kul.

Idag så har jag inga större planer. Fortsätta städa, sortera lite o sånt. Röra mig till ica och handla det som fattas till min tacopaj och kanske ta mig en sväng förbi systembolaget (som är ett stort plus att dom har i denna lilla by) och köpa mig en flaska rödvin.
Sen jag slutade röka så har jag börjat tycka om saker jag aldrig tidigare trodde jag skulle börja gilla, olika vinsorter är en grej och tomater är en annan. haha :P
Påtal om rökningen, undra hur länge jag har varit rökfri nu? Det måste jag kolla upp..
 Hursomhelst så blir det nog att avnjuta ett glas rött och sätta igång och kika lite vad för skolarbeten som behöver göras. Nackdelen dock med att dricka rödvin är att man blir bra sugen på något annat om ni förstår vad jag menar ;)
Och eftersom jag inte känner någon här så är det en jävla stor nackdel haha.. Jag ska fan skriva en plus och minus lista med att bo här i Bergsjö. Se vad som är för och nackdelar så jag kan avgöra om jag ska stanna kvar eller flytta.
Iofs lutar det väldigt starkt till att flytta men roligt att göra ändå för att se...

Vad ska ni göra idag då?
Blir det något partaj eller blir det en lugn helg hemma?
Tell me! :)

/BeLLaaa.



Bara några rader..

Min lasagne blev så galet jävla god bara så att ni vet. haha ;)
Jag är så grym! ^^

Ville bara meddela det, nu ska jag sova.
Godnatt! :P

MAT! :P

Hejsan allesammans! :)
Hittills idag så har jag hunnit varit iväg till banken och ÄNTLIGEN löste det sig med dokument. Efter postade jag lite brev och var iväg på Ica och handlade. Tänkte göra tacopaj idag men glömde att köpa några indigrienser så det blir att göra lasagne idag o så får det bli tacopaj imorgon. Lasagne är ju mumma det också så! ;p

När jag kom hem så tog jag en promenad med Gotte och efter det så satte jag igång och städade lite här hemma.
Orkar däremot inte göra allt idag, ska sortera garderoben imorgon för jag har kläder lite överallt som inte får plats.
Jag ska även sortera massa papper och skåp och slänga saker jag inte behöver. Något jag egentligen brukar göra till hösten men vill ha det gjort innan skolan börjar, känns bäst så.

Aja nu ska jag softa lite framför tvn innan det är dags att börja med maten.
Vi hörs mer senare..
Ciao!

kurr kurr...

Jag ska försöka skriva några rader trots att humöret verkligen säger ifrån..
Jag ska inte skaffa mig någon katt, jag insåg att det skulle vara ett idiotiskt beslut då det bara skulle göra att jag blev ännu mer låst här och det vill jag verkligen inte nu när jag har lärt Gottfrid att åka tåg och snälla pappa jämt ställer upp som hundvakt. Jag ska ju även en vacker dag flytta härifrån och den dagen får gärna bli väldigt snart.
Strulade sig ju somsagt med skolan så måste ringa och höra i Gävle hur allting är, förhoppningsvis så kanske det blir en flytt till våren. Jag hoppas jag hoppas..

Jag har gått och väntat hela dagen på att få åka iväg och handla, jag har därför inte ätit något och det har blivit uppskjutet hela tiden och till slut så blev det såklart inget av det.
Jag sitter därför här med en sprängande huvudvärk och ett jävla humör.. Typiskt. Tur nog så har inte mitt gamla tankesätt satt igång iaf, hoppas jag klarar mig ifrån det.
Jag ska ta mig en promenad imorgon till ica och handla istället, blir jävligt tungt att bära men finns inte mycket att göra åt saken. Vill man något så får man helt enkelt göra det själv.

Har bara städat litegrann idag, tar resten imorgon när man har lite energi till det.
Ska även försöka plugga imorgon, stänga av den där jävla mobilen så jag kan få ro till det.

Aja nu ska jag lägga mig och glo på någon film som börjar.
Ska koka mig lite te och ta mig en hårdmacka. Något måste jag fan få i mig.
Vi hörs hej!


Imorgon blir familjen större! <3

Hejsan!
Idag har det faktiskt hänt saker och dagen har varit riktigt skön! :)
Jag har övningskört hela dagen för min syster har fått någon hemsk infektion i hennes tå så jag har varit hennes privat chaffis och vi har farit runt överallt typ. ;p
Vi har även grillat i det hm "vackra" vädret och tog faktiskt en liten simtur i sjön i regnet med haha. Skönt som fan och faktiskt mitt första dopp för året. Härligt härligt! ;) Nu kommer det bli en simtur varje kväll.
Vi var över till två av hennes kompisar. Först ena för att se hennes nyfödda son som var skitsöt! :D
Sen andra för att se min bebis som flyttar hem hit till mig och Gotte imorgon.
En liten kattunge som ska heta Habibi Milan Jansson. Hade lite svårt o bestämma mig för vilket namn så han får heta Milan i mellannamn och Habibi som tilltalsnamn ;) Så nu kommer Gottfrid få en kusin/bror och jag kommer få två grabbar att älska. <3 Familjen växer sörrni ;)
Familjen han bodde hos tidigare innan dom som har honom nu hämtade tillbaks honom var hemska mot lillgrabben. Han blev rökskadad och dom gjorde något med hans svans så stackarn är livrädd.. Tur nog så kommer han få det bra nu med mig och Gotte och vi ska överösa honom med kärlek. Åååh längtar tills imorgon! <3

Imorgon MÅSTE jag iaf städa för jag glömde såklart att göra det idag med.
Vill att det ska vara städat och klart när lillgrabben flyttar in.
Näe nu ska jag skriva lite med folk på msn sen sova.
Vi hörs mer imorgon.
Godnatt!

Krav krav krav!

Hejsan!
Mailade min skola igår och frågade om jag är tvungen att vara skriven här i Nordanstigs kommun för att plugga här och det är man visst tvungen att vara.
Där försvann mina impulsiva planer att flytta härifrån och som vanligt så krävs det så jävla mycket planering runt allt så jag bara vill spy!
Men det är väl lika bra egentligen när jag tänker efter då en flytt inte riktigt skulle passa in just nu.
Bättre att fokusera allt på operationen och återhämta mig på bästa sätt efter den, plugga på och ta körkortet.
Lite svårt bara när jag får mina tankar för mig så vill jag att det ska ske påengång och helst igår, tyvärr så funkar det inte så och det är lika bra att jag lär mig det.
Får se hur jag känner när våren kommer, ska ju ha körkort och grejer då så då kommer jag nog inte känna mig lika låst om jag gör det så flyttar jag nog då. Framtills dess så får jag åka och hälsa på vännerna i Gävle och kämpa på häruppe. Jag har ju Gottfrid och tur är väl det!

Försökte ringa ett samtal med men personen var inte anträffbar just då.
Ska försöka igen lite senare annars lämnar jag ett meddelande.
Måste även till banken och prata med dom, vet dock inte när den är öppen här så måste kolla upp det.

Många måsten det finns, alldeles för många och jag hatar varenda ett av dom.
Nåväl, lika bra att sätta igång med allt.
Hoppas ni får en bra dag iaf.
Ciao!

Fuckat.

Knaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas....
Så har den här dagen varit, måste ringa galet många samtal imorgon och se om saker kan lösa sig.
Finns inte mycket att göra åt saken idag i alla fall så ingen idé att tänka på det.

Nu ska jag ta mig ett skönt avkopplande bad och sen softa framför tvn. Är ju Beck ikväll och att se hunken Persbrandt på tv är aldrig fel. ;)


Hörs kanske mer senare, ciao!


En bra natt.

Åh vad glad jag känner mig just nu!
Varför har jag ingen aning om fick bara ett sånt lyckorus efter ha varit ute på promenix med Gottfrid.
Sovit superskönt inatt och trots att väckarklockan ringde så tillät jag mig själv att ligga en kvart extra. Gottfrid såg inte ut att lida så mycket av det då han såg rätt trött ut själv så det gjorde inte direkt så mycket. ;p

När vi var ute och gick upptäckte jag hur galet mycket getingar det fanns ute. ;o
Jag har bara sett dom alldeles i början av sommaren sen så har det varit lugnt och nu bara PANG så verkar dom ha kommit fram igen. Typiskt. Men men jag får väl försöka lära mig att acceptera att dom finns och faktiskt kommer finnas varje sommar. :p

Jag har börjat sova med mitt parlino nummer igen då jag känner att "dundertönten" inte har samma betydelse i mitt liv längre. Den här helgen har varit bra för jag känner hur tankarna runt honom bara försvinner mer och mer. Vilket känns härligt! :)
Jag tycker bara synd om honom, han mår inge bra jag ser det i hela hans beteende, men vill han inte ha hjälp så kan ingen hjälpa honom heller.. Hoppas han inser själv snart att det beteende han kör inte kommer hålla i längden..  Psykolog Bella analyserar. ;)

Jag har inte så mycket planerat för dagen då det inte finns så mycket att göra. 
Promenader med Gottfrid som vanligt och så ska jag städa här hemma samt betala lite räkningar.
Satt och funderade på att städa ut garderoben litegrann och göra plats för hösten men det känns ännu lite tidigt för det så jag spar nog det till slutet av månaden istället!

Nu avrundar jag här och bjuder på några pics från helgen istället!
Ha en underbar dag allesammans.
Ciao! 


 Oops..


"TANSAM" går i mina fotspår och provar på att flumma! haha ;)


Mikkis försöker undvika kameran tur nog så är Tansam villig att vara med :p


På bussen påväg till sommaryran träffade jag min gamla vän Erik och hans
söta son Alexander! :)





Borta bra men hemma bäst?

Home sweet home..

Då var jag hemma igen då, och hittills så känns det skönt.
Är helt underbart att ha Gotte hos mig igen och ska bli riktigt härligt att få sova i min egen säng inatt.
Sen så får vi se hur jag hanterar min extrema rastlöshet som kommer dyka upp i veckan.
Jag bör försöka bli av med dom här resterna jag har i skolan i alla fall men får se om jag kommer klara av att sätta mig ner för att plugga.

Helgen har varit riktigt bra i alla fall.
Hade riktigt kul i fredags och blev full som en kastrull haha.
Lördagen spenderades i Tessans soffa bakis som bara fan och idag så åkte vi in till stan och tog en promenad i boulongern sen lunchade vi och åt en efterlängtad kulglass. Mumma det. ^^
Sen blev det bara att njuta av det fantastiska vädret som var innan mitt tåg gick hem 17.15.

Nu tänkte jag ta mig en kort promenad med Gottfrid sen krypa ner i sängen för att försöka sova.
Tror inte jag kommer få några större problem med att somna direkt trots att jag sov stortsett hela dagen igår.
Jag <3 sömn. ;)

Ni får ha det så bra allesammans så hörs vi mer imorgon.
Ciao!


BTW. . Måste vara hemskt att ha DITT liv.
Så ointressant så du måste FÖRSÖKA jävlas med människor.
Stackars stackars dig.. Sök hjälp förfan!

Man mår som man förtjänar?

Baaaaaaakis!
Ohjaa det är jag nu kan jag lova, legat hela jävla dagen.
Nu äntligen börjar det bli lite bättre, minst fem liter vatten och en pizza senare haha.
Sitter hemma hos Tessan och är grymt sugen på blåbärsglass. Blev inte att jag åkte hem idag, jag orkade inte upp från hennes soffa.

Kvällen igår var rolig. Var ju först på sommaryran, drack en cider och åkte en karusell.
Sen så skjutsade Ali (Killen jag dejtade här nyligen) hans kompis och kusin mig och Tessan till Heartan där jag shaajkade på. "Darin" kom dit och jag följde med honom sen men det blev strul och vi började gå mot sätra och då kom Alis kompis igen och jag sov istället hos honom. hahaha... Jag med alla mina karlar, inte lätt att vara jag inte ;)

Nu blir det i alla fall lugnt framtills den 28 augusti. Har iofs sagt det ett bra tag nu men nu får det vara allvar haha.
Hahahahahaha skrämde precis skiten ur Tessan, "Jag äter upp det här det är bara lite grönt gegg" hahahahha så jävla skön! :D

Aja nu blir det vatten och teven som gäller.
Hoppas ni hade det kul igår och får en skön kväll.
Ciao!


BTW världens skönaste bakis bilder kommer dyka upp så fort jag har kommit hem.
Hahaha klockrena bilder så håll utkik yao! ;)

Paaaaarty! ;)

Shuuubreee! haha ;)

Jag har varit på stan med Tessan. Vi var och åt kinabuffé på Baligarden innan vi drog iväg och shoppade.
Jag köpte mig en ny klänning på Gina samt smycken, lösnaglar, systemet och lite sånt där smått och gott som gör oss snyggingar ännu snyggare! ;)
Sen blev det en sväng förbi frissan och det var en supertrevlig tjej som klippte mig som jag i fortsättningen kommer gå till. Billigt var det också, endast 300:-.

Bestämt vad jag ska tatuera nästa gång också men det får ni vänta på att se så det inte är någon som snor min idé ;)
Finns ju alldeles för många copycats ute i världen.

Ikväll blir det somsagt partaj med Tessan!
Förfest här hos henne sen kika in sommaryran på Läkerol arenan och slutligen utgång Heartbreak för att krossa lite hjärtan. ;)
Kanske blir det att man följer med på någon efterfest också, det vet man aldrig sörru.

Nåväl ni får ha en helt fantastisk dag alla självsäkra och underbara människor därute.
Ni andra kan hoppa i närmaste sjö moahahahah ;)

Ciao!

I Gävle.

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos Tessan och kikar på Cold case men det är reklam nu medans hon står i duschen.
Efter det så ska vi ut på en promenad, ska bli skönt! :)
Imorgon blir det somsagt utgång på Heartbreak men först ska vi till Läkerol Arenan och kika in läget där och se om det är något att hurra för, längtar som fan! Är så partysugen nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen haha ;p

Imorgon på förmiddagen blir det först en sväng in till stan iaf. Kolla efter något snyggt att ha på sig på kvällen, ta en sväng förbi systemet och även kanske klippa mig eftersom jag inte gjorde det i Bergsjö.

Nu börjar cold case igen.
Vi hörs mer när vi hörs..
Ciao!

torsdag

Godmorgon!
Alltså jag vet inte vad det är med mig, jag drömmer så konstiga drömmar som jag inte riktigt minns när jag vaknar.
När jag vaknade imorse så var jag helt tömd på energi och kände mig förömjukad. Det var riktigt kvavt i lägenheten och det var en kamp att jag ens tog mig till köket för att dricka vatten.
Men det gjorde jag och sen var jag ut på promenad med Gottfrid som vanligt. Solen skiner på härligt ute och jag funderar på att lägga mig ute och sola lite senare, har knappt gjort det i sommar.
När jag kom in så gjorde jag ordning mig en "taco-smörgås" som var snuskigt god. haha :)
Och om drygt tjugo minuter ska jag iväg till hälsocentralen här bredvid och träffa min psykoteraput. Det ska bli skönt, var bra länge sen jag träffade henne nu då jag var tvungen att avboka förra tiden när jag var i Gävle. Så nu ska hon få höra så mycket så hennes öron nästan kommer att börja blöda. haha nejdå .: ;)

Efter det så måste jag städa undan här hemma för jag tvättade bara igår och som ni nog vet vid det här laget så hatar jag att lämna hemmet stökigt när jag ska iväg någonstans. Värsta som finns är att börja städa när man kommer hem.

Jaja nu rinner tiden iväg..
Dags att borsta tänderna, sätta på sig brillorna och sen ta och ge sig iväg.
Vi hörs mer senare, ska nog hinna klämma in ett inlägg innan jag åker! ;)
Ciao!


Legenden Bellaaa! ;)




Haha inte nog med att jag är "Stureplans slyna" efter att ha lägrat så många, jag är en legend också.
Haha snacka om att ha mycket att leva upp till. ;)
Inte lätt att vara bäst hahah! ;)
Facebook är fan klockrent, love it!

frisören?

Hejhopps!
Jag skrev ett inlägg igår kväll men kunde inte publicera det då mitt internet valde att kuka ur vilket det så många gånger tidigare gillar att göra.
Hade det inte varit så att 3 kundservice är den bästa jag någonsin har stött på så skulle jag nog byta mobilt bredband. Men nu är dom verkligen dom bästa och hjälper en så gott dom kan och är supertrevliga utan att bli falska så då har jag hellre lite strul och får hjälp när det väl behövs en att ha något som strular sällan men blir dåligt bemött när det väl händer.  Hur man bemöter folk är alltså förbannat jävla viktigt, det kanske parlino borde lära sig. ;)

Nåväl.. Gårddagen bjöd ju inte direkt på några stora äventyr.
Kan däremot meddela att jag har börjat fått tillbaks kontakten med  MIN snygging! haha :p
Han är het som en eldsvåda som Tessan så fint säger, så klockrent!
Har jag tur så kanske jag får se honom här nångång i den närmaste framtiden, det hoppas jag iaf på, länge sen nu!

Idag har jag inte heller några större planer.
Tvätta och städa är något som står högt upp på listan iaf då jag åker till Gävle imorgon kväll och inte har något somhelst rent typ. Först måste jag dock ta mig en promenad till Ica och köpa sköljmedel.
Sen så hade jag behövt klippa mig, är i stort behov av det nu då mitt hår är slitet som jadu jag vet inte vad. Jag vet dock inte numret till frisören här i Bergsjö och ligger priset som i Gävle så kan jag lika gärna vänta tills jag kommer dit.
Gillade däremot tjejen som klippte mig sist här så vi får se hur jag gör, har lite beslutångest.
 
Hoppas ni får en fin dag i alla fall så hörs vi mer senare! :)
Ciao!




Haha det är gött att vara kåt! ;)



tisdag

Då var det en ny dag då och snälla låt den bli bättre!

Som ni ser i tidigare inlägg så blev jag galet irriterad igårkväll. Vanligtvis så brukar jag ta bort sådana inlägg så fort jag fått ur mig hur jag känner men det tänker jag inte göra den här gången! Det är min blogg och det där är mina känslor därför blir allt som skrivs i fortsättning kvar och jag tänker inte heller förfina saker och ting för andras känslor. Blir inget mer cencur här inte sörrni ;)
Påtal om bloggen så är jag galet sugen på en ny design!
Den jag har är väldigt fin men jag känner för lite förnyelse.


Vad ska ni göra idag då? :)

natt irritation..

Jag blir så jävla arg och ledsen!
Att man ska få ta skit för att man känner att man vill åka iväg, träffa människor och faktiskt ha roligt. Leva sitt liv!
Nej tydligen så ska man sitta låst som tjugoåring, inte göra ett skit eller känna någon... För annars får man ta skit. Allra helst om man låter sin hund följa med på tåget då "kuskar" man visst runt på honom. Oj så hemskt det är att han får lära sig den sociala biten och träffa något annat än granar!

Jag vill bara påminna DIG om att det var DU som spydigt undrade om du var tvungen att ha honom heeeela din semester för att du passade honom två helger.
Det var även DU som sa att jag alltid skulle ha hundvakt till hands om jag ville men ändå så fick jag höra att om han isolerade mig så skulle jag inte behöva ha honom för att jag ville åka och hälsa på min pojkvän!
Jag fick därför låna en lägenhet av en kompis för det var så jobbigt för dig att ha honom så jag kunde åka till Gävle. Då fick jag hela tiden höra hur mycket du saknade oss, och om Gottfrid ens skulle komma ihåg dig. När vi två veckor senare kom hem så har du bara varit grinig och varit med dina vänner. Verkligen ett bevis på hur mycket du saknat oss... Eller inte..
Sen för att jag vill åka till Gävle ihelgen igen för jag har så galet tråkigt här så jag skulle kunna hänga mig själv så får jag höra att jag kuskar runt på min hund för jag låter han åka tåg och vara hos min pappa som han älskar galet mycket!
Du säger då att du ska ha honom sen få det att låta så hemskt att du ska behöva ha honom. Hur fan ska du ha det?!!

Sen dra samma jävla skit om och om igen. Imorgon så kommer du berätta hur lite du har sovit pågrund av att du haft ett bråk med hemska mig. Oj va hemsk jag är som får ta ständig jävla skit, bo på ett ställe där typ varenda jävel avskyr mig och inte känner någon.
Nej usch va hemsk jag är som inte låter dig styra mig totalt.. usch va hemskt...


O sen så till dig!! Fråga din kille vad han gjorde eller snarare VEM han gjorde i lördags..
Sluta var så fuckin blåst och öppna ögonen ffs! Usch.......


Fuckin Godnatt!


Ja jag är snygg din fitta!

Fyfan vad lack jag blir på osäkra jävla människor som inte vet vad självförtroende är för något så dom känner att dom måste FÖRSÖKA trycka ner andras genom att skicka fjantiga små kommentarer på nätet ANONYMT såklart eftersom dom är så missbildade och fega för att visa vem dom är.
Det är så jävla AVUNDSJUKA så det skriker om det, jag vet att jag är förbannat snygg och det är precis det ni stör er på. Sen att jag faktiskt har hundratusen som jag kan spendera på att förbättra det enda som jag tycker behöver förbättras på mig för att bli ännu snyggare gör er bara sjukligt irriterad eftersom ni inte ens har råd med snabbmakaroner i slutet av månaden!
Era killar ligger och runkar till bilder av mig eftersom dom aldrig skulle kunna få mig i verkliga livet och ni tjejer vill vara mig, ni vill ha min självkänsla och ni stör er som fan på att faktiskt en tjej kan vara så jävla bra som mig, så jävla snygg som mig, så jävla smart som mig och faktiskt veta om och SÄGA att jag är det! Fuck jantelagen. Jag är bra och det tänker jag inte ens försöka att förneka.
Snuskiga jävla osäkra människor borde få flytta till någon jävla ö långt bort från oss bra självsäkra människor för osäkerhet och avundsjuka är fan det mest avtändande och osexigaste som finns! USCH!!
Sluta lägg ner så mycket energi på att hata mig och lägg det istället på att fixa erat eget utseende och skaffa er en personlighet så kanske ni mår lite bättre sen. Ge mig erat kontonr så kan jag sätta in lite pengar så ni har råd med att gå till frisören eller något så kanske eran självkänsla höjs någorlunda så ni slipper känna behov av att skriva onödiga kommentarer på nätet till snygga människor bara för att dom just precis är det, SNYGGA!

Shit va det där kändes skönt att få ur mig...
Hoo...
Nu blir det att sova, godnatt!


Jag red ffs! ;P

Tjeeena! :D
Tidigare idag så var jag så rastlös så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Städade här hemma, körde pilates, var ute på promenader men ingenting hjälpte typ. Tillslut gick jag över till Ramona och vi och hennes kompis åkte till pizzerian och åt.
O efter det så åkte vi till hennes kompis och kikade på hennes hästar och vill ni veta då? Jag red för första gången i hela mitt liv. :D Jag har alltid varit snuskigt rädd för hästar men nu satt jag mig på en riktig bjässe. Jag har blivit så jävla tuff så jag blir förvånad över mig själv. ;) Jag är bara så sjukt bäst! :D

Nu såhär på kvällen så har jag fetat i mig chips och cola och små kikat på någon film som gick på femman. Pratade med Tessan i telefon under typ halva filmen så fattade inte direkt så mycket.
Nu tänkte jag snart ta mig en kvällspromenad med Gottfrid och sen så blir det väl bara att sitta här framför datorn och slappa.

Jag måste bara påpeka att om mindre än en månad så ska jag ner till Stockholm på konsultation. Jag är så jävla galet nervös, det känns inte verkligt. Undra om jag ens kommer fatta det samma dag som operationen.
Hua... Måste till banken också och fixa. bör väl ta och göra det den här månaden så allt är fixat och klart.
Sen så måste jag ta och ringa den där studion i Gävle som utför LPG-behandlingar också. Har skickat ett mail och ringt två gånger utan svar så får väl lov att testa igen imorgon. Dom rekommenderar ju att man kör sådana behandlingar innan bukplastiken så det är väl lika bra att göra det plus att låren kan bli snyggare och vem vill inte ha snyggare lår? ;p
Damn va hot jag kommer bli alltså. Jag kommer vilja knulla mig själv när jag ser mig själv i spegeln. haha ;)

Lika bra att ta den där promenaden nu.
Vi hörs mer senare kanske, eller imorgon. ;)
Ciao!





Söndag

Alla har visst sol idag förutom vi häruppe i Bergsjö för här regnar det på.. ;p
Rätt härligt faktiskt, jag tycker regn är en rejäl mysfaktor även om jag inte har någon att mysa med så är det great!

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag har massvis med tvätt sen tiden i Gävle men jag har inget sköljmedel och jag har ingen somhelst lust att varken gå att köpa eller att tvätta iaf så det får bli någon annan dag istället. Jag har ju lite rester från förra terminen i skolan så kanske bör kika igenom vad som ska göras innan skolan börjar igen så jag inte ligger efter redan i start. Har ju inte direkt något bättre för mig i alla fall så.
Plugga lite körkortsteori skulle ju inte vara fel heller.

Jaja jag har rätt mycket som måste göras egentligen det handlar bara om att ha lust att göra dom haha.. :p
Nu blir det en promenix med Gottfrid iaf och rensa tankarna sen så får vi se vad jag tar tag i.
Hörs mer senare, ha en trevlig söndag allesammans! :)


Tears on my pillow.

Så jävla störande att inte kunna skriva det man egentligen vill skriva i sin egen blogg pågrund av att vissa människor kan ta illa vid sig som läser och det vill jag faktiskt inte. Jag är ingen elak människa även om du/ni verkar tror det.
Jag tycker synd om dig ska du veta, jag har gått igenom exakt samma sak själv. Jag vet hur lätt det är att gå på allt.. 

Nu är det dags att krypa ner i sängen som är nybäddad och försöka sova. Allt som fattas är du..
Hoppas på vackra drömmar i alla fall. 
Godnatt på er allesammans! 
Sov gott.. <3



 

En nykter helg, härligt! :)

Hejsan!
Jag har precis kommit hem. Syster skulle ju hoppa tandem men när vi kom framtill Söderhamn så hade vädret försämrats så hon fick inte hoppa. Typiskt... men så är det, de går inte att lita på det svenska vädret. När jag såg allt iaf så blev jag galet sugen på det jag med, men det får vänta tills nästa år. Måste fokusera på körkortet, skolan och operationen först. :p

Så nu sitter jag här hemma framför datorn igen. Det är lördag och jag är nykter och det känns helt underbart.
Det har regnet på förfullt ute och det är faktiskt rätt så mysigt när det är lite grått ute.
Jag ska alldeles strax ta mig en promenad med Gottfrid sen så ska jag byta om till nå mjukiskläder, tända ljus, koka lite te och lägga mig och glo på en film eller nå. Ta ett skumbad skulle vara härligt också. Mysa för mig själv helt enkelt! Eller jaa... Gottepott är ju med o myser såklart ^^ Skönt ska det bli i alla fall. En lugn helg... Lovely!

Nåväl.. Hoppas ni hittar på något roligt denna gråa lördag.
Vi hörs mer senare! ;)




Hoppa ut från ett plan..

Hejsan alla underbara människor därute! :D
Har ni sovit lika gött som mig?
Jag har inte sovit såhär bra på hur länge somhelst. Drömt konstiga drömmar och shit när jag var i Gävle men inatt så drömde jag saker som jag inte riktigt minns men som gjorde mig lugn. Bland annat så drömde jag om min svåger, hur han välkomnade mig hem. För det är precis det jag är, jag är hemma! :)

Jag har däremot fått huvudvärk så det blir att ta en ipren och bara softa nu.
Senare på eftermiddagen ska jag följa med Ramona till Söderhamn för hon ska hoppa fallskärm, det skulle jag också vilja pröva på någongång. Övervinna den här jävla höjdrädslan liksom. Men jag tror jag nöjer mig att anta utmaningar på fast mark ett tag framöver iaf. haha man ska inte utmana ödet allt för mycket när man heter Isabelle Jansson. ;)

Jaja jag hoppas i alla fall att ni får en helt toppen dag! :)
Vi hörs mer senare..
Ciao!



Det verkar vara en jävla frihet däruppe iaf... :)

RSS 2.0