Kate VS Sami! ;)

Haha jag har precis tittat klart på Våra bästa år. Jag har följt den serien i alldeles för många år och även om jag inte kikar liika intensivt som jag gjorde förr (man skulle bli galen då) så kikar jag lite då och då när det visas.
Serien blir seriöst bara sjukare och sjukare haha! Alltså ALLT har hänt i den. Marlena har varit besatt av djävulen, folk har dött och sedan återuppstått men sen visats sig att dom inte har dött utan att allt bara var en ondskefull plan och alla blir satt på en ö. Folk blir manipulerade, folk är otrogna, alla är typ släkt med alla.. Ungdomar som är utomjordingar men som sen inte är det utan bara supersmarta. Haha ja somsagt det händer galet mycket i den där serien men jag tror nästan priset är nu haha..

Sami Brady beblandar sig med Tony Dimera som har satt hennes släkt och andra i Salem för terror sålänge det går att minnas. Hon klär ut sig till Stan the man för att hämnas på hela staden, framförallt på styvfarsan John Black och svärmor Kate Roberts.
Ingen vet att Sami var stan the man bortsett från Dimera och han är sne för hans flyktplaner inte gick som dom skulle pågrund av Sami.
Dagens avsnitt slutade att Sami ska gifta sig med Lucas (Kates son) då kommer "Stan the man" in i kyrkan med ett stort kuvert under armen, det visar sig då att det är Kate som är utklädd denna gång och har något mycket intressant att berätta om sin ärkefiende Sami, kan det möjligtvis vara bilder på när Sami blir Stan the man? haha det återstår att se i nästa avsnitt! ;)

Hahaha hänger ni med eller? :p
Förstå vad dom två hatar varandra. Kate skickade Sami oskyldigt dömd för ett mord till fängelset i väntan på sitt dödsstraff som hon i sista sekund blev räddad för och sen försökte hon sära på henne och Lucas genom att droga ner Sami och hennes ex Brandon, klä av dom och lura dit Lucas så han skulle se det. ALLT DETTA DAGEN FÖRE DERAS BRÖLLOP! haha ... Mycket hat där sörrni! ;)
Haha jag förstår inte hur mycket mer det ska kunna hända i den där serien... men aja, intrigerna fortsätter! ;)
Frågan är nu bara vem kommer vinna denna kamp,Kate eller Sami? ;)



Kommentarer
Postat av: ♥Transan/Jonas/♥

/Svar/ Eller hur!! ;O

2009-08-18 @ 12:56:55
URL: http://transan.blogg.se/
Postat av: jessica

Tycker du? :D Tack, vad glad jag blir nu! :)



Snygg header!

2009-08-18 @ 13:51:40
URL: http://enjessicas.blogg.se/
Postat av: Linnea

sv; tackar! =)

2009-08-18 @ 14:34:08
URL: http://muffies.blogg.se/
Postat av: Hanna

har du också problem med ekonomin?, här är hemsidan som verkligen är lösningen, du får pengar i stället för presentkort osv. den är HELT gratis och funkar verkligen, min plånbok blir fetare o fetare. så du måste verkligen bli medlem!



http://www.woopa.se/?ref=Tarquin

2009-08-18 @ 17:17:38
URL: http://baraahanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0