En paus för att försöka hitta tillbaks..


Nu var de gjort
o fyfan vad jobbigt det känns..
Det sägs att det krävs den dubbla tiden man har känt varandra för att glömma varann. 7+7= 14..
Jag klarar inte fjorton år, jag gör det helt enkelt inte...

Allt snurrar just nu, jag behöver tid o tänka så vi hörs när jag har fått tillbaks förmågan att tänka.
Godnatt på er!





Where do I go from here, I'm so lost...

Ystad- Haparanda.

Äntligen! Jag har inte kommit in på bloggen förän nu.
Jag har varit i skolan, gick väl bra.. Fick veta att Robert Aschberg skulle passera här i Bergsjö idag.
Skulle egentligen ha gått dit o kikat men när jag gick hem för att rasta Gottfrid imellan så upptäckte jag att han nästan hade rivit hela jävla vardagsrummet o tvn höll på att flyga i golvet. Så blev förbannad, tappade all lust för allt så satt mig framför tvn o glodde på reprisen på Gossip girl istället.
Jag skänkte lite pengar i bössen dom hade på skolan iaf o jag visar mitt stöd här på bloggen. Tycker de dom gör är helt fantastiskt. Galet och kanske helt sjukt men fantastiskt! Aschberg är en människa jag alltid har sett upp till då han alltid gör det han vill göra, säger det han tycker och viker aldrig för någon, står alltid fast vid sina åsikter men bryr sig om människor. Hade det funnits fler människor som han så hade världen varit bättre!
Fylking ska ju ha en eloge han med, dom båda två är klockrena!
Jag önskar er båda två lycka till på en fortsatta promenaden mot Haparanda, ni är grymma!



Jag kan inte kommentera!

Fan vad lack jag blir, jag kan inte kommentera, det kommer upp olika felmeddelanden.
Det är galet irriterande då det är viktigt för mig att lämna ett spår/synpunkt efter mig om jag har läst ett inlägg som intresserar mig.
Alltså det ska JÄMT strula med blogg.se jämt jämt JÄMT! Är det inte det ena så är det fanimej det andra. Vill inte byta blogg heller då jag har haft den här i snart ett år.

Aja det finns väl inte så mycket mer att göra en att vänta tills funktionen fungerar igen o då väntar jag hellre med att läsa bloggar också.
Hörs senare! ♥


Today it's Monday baby..

Godmorgon! :)
Idag när jag vaknade upp så märkte jag att det röda hade lagt sig och att jag istället hade fått lite färg, yeah! ^^
Det har regnat här inatt vilket har gjort att det är en såndär härlig vårdoft ute som jag älskar. Solen är bakom moln nu men det ser ut som den kommer komma fram senare under dagen. Får hoppas på det. Jag kommer däremot inte sitta lika mycket i solen, måste ladda upp i solarium innan om min svennehy ska klara sig.
Nu är det dags att plocka fram mina gladiatorsandaler för nu kan det väl endå inte komma mer snö?  -pepparpeppar-

Nu blir det som vanligt, kika runt på lite bloggar o svara på kommentarer.
Vi hörs senare! ♥




The end of this week.


Nu blir det kvällspromis med Gottfrid sen sova.
Imorgon är en ny vecka, o förhoppningsvis så blir den bra.
Vi hörs imorgon alla hetingar därute. ;)
Godnatt sovgott! ♥


Dagen..

Tjenahopps!
Nu har denna sköna dag snart passerat förbi och jag har stortsett inte gjort något, bara njutit av solen o promenerat.
Härligt härligt..
Har dock betalat räkningar med och det var inte lika härligt men tyvärr nödvändigt. Nu har jag och Tessan köpt tågbiljetter till kryssningen den 15maj med, fan vad jag längtar! ^^

Jag, syster och hennes kompis var iväg och åt på thai-stället här trots vi åt där senast i förrgår haha, men är det farligt gött så är det. 

Mer än så har väl inte hänt idag o klockan börjar närma sig 21.00 så undra om det är någon film på tv? hm.
Det ska undersökas, vi hörs senare! ♥


What a feeling! ;D

Hej allesammans!
Jag tog en liten paus från solen för att äta lite lunch o då passar jag även på att skriva ett inlägg.
Kom på att jag borde ta det lite lugnt med solningen då jag är väldigt blek efter att inte ha solat något i solarium och då bränner jag mig väldigt lätt, svennehy som man har. ;P Jag har dock fått lite färg nu tycker jag! :)

När jag var ute o gick så skapade jag nog lite sommar-feeling här i Bergsjö med att promenixa runt med Gottfrid i klänning o ballerina-skor haha.
Åkte en bil förbi med vad jag kunde se heta killar i, inte en volvo heller  och jag har ingen ring på mitt finger så det är bara o flörta på killar haha ;) Ovanligt o se något hett här förutom en själv då! ;) haha ^^

Näe nu ska jag ta o ringa min kära syster o kolla läget med henne.
Vi hörs senare! ♥






Lär hundarna/råttorna att lyda!!

Godmorgon alla!
Helt underbart väder även idag dock så var inte den här morgonpromenaden lika skön som den igår då en liten ettrig pudel nästan anfall Gottfrid! Jag har ett hus alldeles mitt emot mig och när vi kom gåendes så kommer en liten jävla pudel springandes lös rakt emot oss! Jävla tur så stannade den vid buskarna men endå det var typ 1cm ifrån oss. Hade den flygit emot Gottfrid så hade jag sparkat hundjäveln rakt åt helvete! Usch jag tål verkligen inte småhundar vissa gånger, det är inte deras fel utan ägarens egentligen då dom behandlar hunden som en jävla unge. Klär på dom, lyfter upp dom o sätter dom i små handväskor och tycker det är sött när dom skäller för dom tycker hunden är så liten att dom inte behöver lära dom något. Ne usch! Ska man ha en hund så ska man fanimej ha en HUND!

Nåväl.. Idag så har jag inga direkta planer mer än att njuta av solen och fortsätta läsa boken som jag började läsa igår.
Skulle ha behövt tvättat också då jag inte gjorde det igår, men hur roligt är det att hålla till i tvättstugan när det är så fint väder ute?

Jag och syster ska nog in till stan med skulle jag tro, ska kika då om det finns myggnät någonstans då jag blir galen på hur mycket mygg det redan har kommit. Tur så har man Gottfrid som är galet duktig på att äta upp dom. haha ser så roligt ut :P

Nu ska jag ta o svara lite på kommentarer och kika runt på favoritbloggar, blev lite dåligt med det igår.
Sen så ska jag ta mig en dusch.
Ni får ha en underbar söndag. :)
Vi hörs senare! ♥



Gotte, bild fixad av Tessie.

Grattis papi! ^^

Min pappa fyller år idag så ett stort grattis till honom! ^^
Jag ringde honom imorse för att säga grattis fick dock inget svar men han ringde upp senare o vi surrade på litegrann.
Jag måste verkligen åka till Gävle snart men shit vad jag skulle behöva minst en vecka därnere för att hinna träffa alla jag vill träffa utan att stressa.

Nu ska jag och Gottfrid ut på en liten kvällspromenad.
/B




Trevlig dag! ^^

Nu har syster precis åkt hem och vi blev båda mätta o belåtna, även våra två söta vovvar som satt o tittade på oss med sina vackra hundögon så dom fick nog mer kött än vad vi fick haha. Bortskämda? Dom? Näääe... haha ^^
Men shit vad det finns mygg alltså o jävlar va dom är STORA! :O Jag tror jag har fått typ 15myggbett bara idag, det är galet! O getingar har jag sett idag med, hemska hemska getingar. Finns nog inget som jag är så rädd för som för getingar.. hua..
Hursomhelst så har vi iallafall haft väldigt trevligt. :)

Lite Akon såhär nudå.. ;)


Nu ska det grillas! ;D

Hejhopps allesammans!
Syster är här o bygger ihop grillen o då passar jag på att skriva ett snabb inlägg då jag gör henne en stor tjänst genom att hålla mig undan då att bygga ihop saker inte är min starkaste sida. Jag kan fan inte ens bygga ihop en enkel bokhylla från Ikea trots tydliga ritningar haha. :P Tur nog så finns det karlar till sånt eller systrar. ;)

Jag har städat lite idag men bortsett från det så har jag vart ute stortsett hela dagen.
Jag o Gottfrid har suttit på min uteplats, jag har suttit o solat och började lästa en bok som jag köpte för ett tag sen "Mellan dröm och verklighet" heter den och verkar väldigt bra hitills.

Efter solningen och promenader så drog jag o syster in till Hudik för att handla då vi flippade inne på ica för dom inte hade majskolvar vilket dom inte heller hade i Hudik typiskt. Men men, flintastek och potatissallad fick vi med oss iaf o det duger bra nog.

Syster låter bra jävla irriterad här utanför tror inte det går som hon vill med grillen, o jag som är så hungrig!
Nåväl.. Vi får höras mer mot kvällen för nu ska jag ut i solen igen, man vet aldrig när den försvinner.
Pusshej! ♥

Underbart väder även idag! ^^

Hejhopps allesammans!
Solen skiner ute o fåglarna kvittrar, våren har äntligen hunnit kommit upp hit till Bergsjö! :)
Jag tog mig lite sovmorgon idag vilket man har all rätt till när det är lördag, jag vaknade upp o gick ut i det varma vädret med Gottfrid. Åh en sån härlig promenad, inte bara att vädret var underbart o humöret på topp utan Gottfrid gick även så fint o skötte sig alldeles perfekt! Underbar morgon.

Idag så blir det att inviga min nya grill! :)
Syster kommer över o så ska vi grilla lite gött.

Jag bör däremot städa undan lite först för det ser långt ifrån bra ut här.
Tror jag måste ta o tvätta också, åtminstone en maskin.

Oj nu kom jag på att jag varken har tagit medicinen eller ätit frulle än.
Lika bra att göra det, för det är inte såbra om jag skulle börja slarva med det.
Vi hörs senare, gå nu ut och njut av solen! ;)



Jag och Gottfrid igår, fotograf Tessiepessie! ^^


Underbar dag! ^^

Hejhopps! :)
Idag så har det faktiskt hänt litegrann vilket är kul.
Skrev ju somsagt nationella provet imorse som gick rätt bra kändes det som iallafall.
Solen har ju varit framme och vädret har varit totalt underbart så jag har spenderat rätt mycket tid ute i solen o promenader med Gottfrid.
Syster o jag åkte och åt på en thai-restuarang här i Bergsjö. Första gången för mig och jävlar va gött det var! Kommer garanterat bli många fler gånger som jag äter där kan jag lova. MUMS! ^^

Senare så åkte vi till Iggesund och jag var med Tessie! :)
Gottfrid var med och vi var ute ett bra tag, ute o gick o Gotte träffade en massa människor och han var så superduktig! ^^
Han fick även springa lös i en inhängnad tennisplan.
Jag och Tessie tog oss en varsin drink och åt jordgubbar som jag hade köpt. Drack dock bara halva drinken men en jävla massa jordgubbar åkte ner iallafall haha :)

Nu ska jag ut lite snabbt med Gottfrid sen så blir det sova.
Vi får höras mer imorgon.
Godnatt!


Avklarat! ^^

Nu är jag hemma igen, fast det har jag varit i drygt en timme nu. :P
Satt i tre om inte fyra timmar o skrev nationella provet så nu när jag skriver så känns det som all text bara åker ihop till en jävla röra haha. :P
Det kändes bra iallafall, betyget skiter jag fullständigt i faktiskt för det här var första gången någonsin som jag klarade av att sitta så länge som flera timmar och fokusera på en o samma sak. Jag är galet stolt över mig själv och det finns inget betyg att sätta på det. ^^

Nu ska jag fortsätta njuta av den underbara solen för fyfan vilket underbart väder det är ute. :D
Hörs mer senare. ♥


Jävla magsmärtor!

Godmorgon alla!
Idag vaknade jag upp runt halv sju o hade galet ont i magen o har haft det sen dess.
Nu börjar det lugna ner sig iallafall o tur är väl det då jag ska iväg till skolan om drygt 40minuter o skriva nationellaprovet.
Ensak är iallafall säker och det är att det kommer dröja bra länge innan jag äter något på Jambo igen, det kan inte direkt vara en slump att jag får galna magsmärtor två gånger i rad när jag äter där. Näe usch, Jambo är portat för mig! Så god är inte mackorna så dom är värd att bli magsjuk över.

Näe lika bra att göra mig ordning.
Önska mig lycka till o håll tummarna!
Vi hörs! ♥




Det bästa som finns..

Promenader är som jag tidigare sagt nog det bästa som finns när man vill rensa tankarna.
Man går ut, skriker eller gråter o sen när man kommer in så känns allt så jävla mycket bättre o man förstår inte vad det var som man grubblade så mycket på innan. Jag ♥ Promenader!

Nu sitter jag här i mitt nya nattlinne som är helt underbart skönt.
Ska alldeles strax krypa ner i sängen. Imorgon klockan 09.00 har jag nationella i svenska.
Ni får hålla tummarna då med att det går bra.

 Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!
Godnatt o sovsött :)





...................




Hon är inte jag..



Jävlar vad det är massa tankar som spökar hos mig nu.
Ska ut i mörkret o gå nu, tänka igenom allt..

Övningskört!

Hejsan! :)
Jag har haft en trevlig dag med syster idag! :)
Som ni kanske läste i tidigare inlägg så övningskörde jag. Vi åkte in till stan där vi gick in på Clas Ohlson som öppnade idag. Jag införskaffade mig en grill så nu jävlar ska det grillas! :D
Sen kikade vi runt lite, var in en sväng på H&M där köpte syster ett jättesött nattlinne till mig, Tack! <3<3<3
Efter det så sprang vi mest runt o kikade, avslutade allt med lite fika från Jambo innan jag körde hem till Bergsjö igen.
Körningen gick bra, jag känner mig inte lika osäker o feg längre vilket känns jävligt bra! :P

Gottfrid har ju fått varit själv en massa idag då jag först var i skolan och sen så fick han stanna hemma när vi åkte och han har varit jätteduktig, inte rivit ner något trots att det var jättelänge sen han var själv nu. Duktig lillskit! <3

Solen har strålat hela dagen vilket har varit totalt underbart! Så här får det mer än gärna fortsätta. ^^
Nu ska Gottfrid ha mat o sen så blir det en promenad igen.


Vad har ni gjort idag då? :)




Dagens väder; UNDERBART!

Såå då var jag hemma igen då. Provet gick bra tror jag, det kändes som så iallafall.
Imorgon hade jag tänkt göra ett prov i spanska men jag skiter i det då vi ska göra nationella i svenska.
Uppsatsskrivande i timmar.. Lockar verkligen.. Eller inte. Men man är tvungen så det är lika bra att få det gjort.

Nu ringde syster, jag ska ut o övningsköra lite.
Men först blir det en promenad i det underbara vädret med Gottfrid.
Vi hörs senare! ♥


Btw, vissa personer är bara för heta.. O då menar jag verkligen FÖR heta!
Damn! ;)



Inget vakna med the voice= Skit humör!!

Godmorgon allesammans!
Idag när jag vaknade så flög jag som vanligt på tvdosan för att sätta igång tvn för att se Vakna med the voice. Att se det gänget är något som räddar mitt humör under hela dagen. Men det jag då märker är att alla mina kanaler är borta bortsett från dom här skitkanalerna jag inte tittar på som 1,2&4an.. Om nu det är så att Nordanstigsbostäder tagit bort kabeltvn så ska dom väl för ihelvete meddela det då det ingår i hyran eller har jag fel?!!
Dom tigger ju verkligen om att jag ringer dit o klagar o det tänker jag fanimej göra nu också. Ska man betala full hyra när det är strul seriöst hela tiden?!! Värsta bostadsskit jag varit med om. Nästan Gavlegårdarna är ju bättre.

Men men.. Jag ska iväg till skolan strax efter tio o göra ett engelskaprov.
Förhoppningsvis går det bra.
Jag ska sätta igång o kika igenom lite grejer runt det så vi får höras senare.
Håll tummarna för mig! ♥

Jag vill till USA!

Åh vad jag vill åka till USA, jag SKA åka till USA!
Men jag väntar tills jag har fyllt 21 vilket jag gör i november så det är ju inte så farligt långt dit. :P
Jag var ju faktiskt i Miami när jag var yngre, älskade det!
Nu när jag åker vill jag däremot hellre åka till Los Angeles. Har släktingar där med så skulle vara kul o träffa dom, har aldrig gjort det tidigare.

Näe fyfan.. Jag får drömma om USA lite inatt.
Nu är jag galet trött så godnatt på er.
Ny dag imorgon, vi hörs då! ♥




Fuck you to!

Alltså jag blir så jävla lack på människor som hela tiden säger att dom ska ringa MEN som ALDRIG gör det!!
Det är alltid jag som får höra av mig men endå så har dom aldrig tid att prata, det börjar bli galet jävla tröttsamt!
Det har alltid varit såhär o det kommer nog alltid förbli såhär med. När ska jag lära mig, vissa personer förändras aldrig.

Nåväl... Syster var hit med mat då jag inte pallade att göra egen, nudelwok som var galet gött! :)
Jag har även lyckats pluggat lite. Så imorgon är jag nog redo att göra ett prov i engelska. Hoppas att det ska gå någorlunda bra iallafall.

Nu däremot ska jag ta mig en promenad med Gottfrid, ut o skrika lite i skogen. Bättre sätt att avreagera sig än att skrika finns nog inte. Jag älskar att skrika, fyfan va bra det känns efteråt!




RAW! ^^



Åh snart så åker vi Tessan, mindre än 1månad kvar!
Fan vad jag längtar! ;D

Visa dig själv lite respekt människa!

Jag förstår mig inte riktigt på människor som tillåter och accepterar att dom är ett tidsfördriv.
Dom vet innerst inne att personens hjärta tillhör någon annan men endå så stannar dom kvar. Varför?!  
Jag skulle aldrig kunna stanna i ett sådant förhållande! Det är som "ah jag fick inte det jag ville så jag får väl nöja mig med det här istället."
Det är sjukt, har ni ingen självrespekt?!

Nu promenad med Gottfrid sen skola..
/B






All denna tvätt..

Nu sitter jag här nyduschad o dagens outfit är en vit morgonrock o ett badlakan på huvudet precis som en turban. Sexigt vah? ;P
Jag har ingen somhelst aning vad jag ska ha på mig då jag seriöst inte har något rent typ. Jag borde ha varit ner till tvättstugan o tvättat men jag går ogärna ner dit själv pga min äckliga granne men snart är jag väl illa tvungen att göra det.
Jag har alltid älskat o tvättat, nytvättade kläder är det bästa som finns, men inte här.
 
Näe något skit längst in i garderoben borde jag hitta.
Nu ska jag diska, vi hörs!





Onsdag,

Hejhopps!
Idag vaknade jag upp av att min ena storasyster Diana ringde mig.
Vi surrade på lite och jag insåg hur galet mycket jag saknar henne och hennes två underbara söner!
Jag måste verkligen åka till Gävle snart o hälsa på, jag saknar alla där så enormt mycket! <3

Jag har en galen jävla huvudvärk! ;/
Hoppas den går över snart för jag måste verkligen på svenskalektionen i eftermiddag.

Nu ska jag ta o kika runt lite..
Hörs senare! ♥


Godnatt inlägg.

Snart är denna tisdag över då o jag är trött, så jävla trött!
Ska gå o lägga mig alldeles strax o sova, åh så underbart!
Hade däremot känts ännu bättre om jag hade haft någon o sovit bredvid, har blivit värsta mysgalen av mig.
Tror jag ska satsa på det här med dejtning faktiskt, kan ju vara kul. :P Vill däremot inte ha någon stel jävel som både vill äta kakan o behålla den, såna typer har jag tröttnat på.
Får starta upp "Den rätte för Bella" haha, vilken jävla dundersuccé det skulle bli ;)

Näe fyfan nu måste jag gå ut med Gottfrid innan jag somnar här, fattar inte hur jag kan vara såhär trött när jag knappt gjort något idag.
Nåväl.. Sovgott med er vi hörs mer imorgon! ♥




En lista; lär känna mig bättre.


Lovar du att vara ärlig?
  I swear to tell the truth and nothing but the truth.

Du heter: Isabelle Ingrid Elisabeth Jansson

Smeknamn: Bella

Låt som när du är ledsen sörjer till? Många men säger nog Digga- Broken

Beroende av: Mina nära&kära och roligheter ;P

Vad behöver du mest just nu: Mys!

Vad tror folk om dig? Att jag är lite av en bitch, får det mesta jag vill ha men även att jag är rolig o principfast.

Stämmer det? Jo det stämmer väl delvis. Jag är en bitch o kaxig mot dom som förtjänar det, o är det något jag verkligen vill ha så får jag det till 99%. Jag är så rolig så jag skrattar åt mig själv o jag är galet principfast. Däremot så tror jag även att allldeles för många har förutfattade meningar om mig.

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt utseende. O allt där från mitt hår till mina fötter haha. ^^

Vad säger du för att imponera på någon? Jag är Isabelle Jansson ffs! ;)

Hur imponerar man på dig? Oj.. Genom att chocka mig, göra något oförutsägbart o att ha en skön avslappnad stil.

Brukar du skratta för dig själv?  Haha aa, rätt ofta faktiskt!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jag får komma o hälsa på dig snart. puss

Var bor du? Bergsjö, by utanför Hudiksvall.

Trivs du där: Njae, det är bättre nu en i somras iallafall. Inget ställe jag vill bo kvar på då jag trivs mer i större städer med bättre shopping o mer snygga killar ;)

Äger du några converse: Yes, jag är skofreak men måste köpa ett par nya.

Sprit, cider, vin eller öl: Goda drinkar & mousserat vitt vin/champagne.

Vad har du för mobil: Samsung u600

Nästa mål i ditt liv: Ta körkortet.

Hur svarar du i mobilen: Ah det är bella" eller "Tjena snygging! ;)""

Vem ringde du senast? Tessie

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Oj minns inte, något om en vän till mig flickvän.. Något hatiskt ;)

Antal timmar sömn inatt: åtta

Sov du ensam: Med Gottfrid ;P

Brukar du komma i tid: Fint folk kommer alltid sent. Jag är galet fin! haha ;)

När mår du bra: När jag är bland dom jag älskar o när jag befinner mig på Råsunda!

När blev du fotad senast: Av kompisar blir jag det hela tiden men av en fotograf så var det ett tag sen.

Hur känner du dig nu: Lugn..

Vanligaste färg på dina kläder: Svart/ vitt..

Vad tycker du om fötter: Me don't like! Har haft en galen fotfobi som fortfarande sitter i.

Vad saknar du: Manikyr, shopping, sola, vänner, uteserveringar o KÄRLEK! Lite av mitt gamla liv helt enkelt. Tur nog så får man alltid tillbaks det man vill! ;D

Favorit dryck på morgonen: Vatten! Kan inte förstå människor som häller i sig massa gift som kaffe. Yaack!

När brukar du oftast gå och lägga dig: runt elva-tolv.

Är du blyg? Haha ohnej! Man kommer ingenstans här ivärlden om man är blyg. Jag är galet social o älskar att prata o träffa nya människor! :)

Sysslar du med någon idrott: Inte just nu men jag har sysslat med bla fotboll, basket och dans. Vill börja dansa igen!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja annars får du gå förbi mig engång till.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Oj.. Ha sex? :P

Är du nöjd med ditt liv: Njae, det är väl inte så jag hade tänkt mig men är inte missnöjd heller. Framtiden kommer nog erbjuda en jävla massa bra !;)

Vad är det värsta du vet? Pedofiler/våldtäksmän, lögner och dumma jävla människor som blundar för saker som pågår mitt framför dom o går på lögn efter lögn. Skyll er själva!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj vet inte exakt o beror på vecka men det blir väl ett X antal tusen.

Vad längtar du till? RAW Comedy kryssningen 15maj med Tessan och sommaren! <3

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja jag tycker mina vänner är underbara!  <3

Vad är det finaste du fått? Har fått så mycket men finaste är nog ett guldhalsband med ett hjärta i diamanter som jag fick av mitt ex Ante på alla<3dag. Sen så har jag fått mindre dyra saker så som blommor, fina dikter osv.

Om fem månader: Har jag förstorat brösten. Förhoppningsvis. :P

Om ett år?: Har jag flyttat härifrån o bor antingen i Stockholm eller Göteborg.

Du samlar på: Inget egentligen eller jo skor o väskor... I fuckin love it!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Tessie och min storasyster Ramona! <3

Har du strumpor på dig nu: Ja..
Är det okej att gråta: Nu tycker jag de är det. Ett sätt att rensa själen men förr ansåg jag att det var ett tecken på svaghet.

När grät du senast: Minns inte, men det var inte så värst länge sen iaf.

Bär du glasögon eller linser: Nej, jag har supersyn. :P

Har du piercing: Typ 5st i öronen, en i näsan o en mousse (över läppen sidan, ni vet som en skönhetsfläck) har haft i underläppen med men den har jag tagit ur. Vill pierca mig down there too haha ;)

Vill du gifta dig: Ohjaa! Jag SKA gifta mig! :P

Vill du ha barn: Jaa! Jag längtar  till den dagen jag blir mamma!

Är du bra på att laga mat: Blivit rätt bra faktiskt men föredrar att någon annan gör det.

Är du flygrädd: Värsta jag vet är att flyga, jag tror jämt att jag ska dö. HEMSKT! Tack o lov för snygga killar som håller en i handen o lugnar ner en.

Hur vig är du: Jag kan sätta benen bakom huvudet så rätt vig är jag nog. Får alltid höra att framförallt killar då gillar att dom kan böja mig lite som dom vill haha ;)

Vilken är din favoritglass: Jag är en piggelin brud. Mumsi! ^^

Tror du på ett liv efter döden: Absolut.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej det har dom aldrig gjort för dom har aldrig varit tillsammans, jag var en såndär som skedde under en het natt därför jag blev så galet het! ;) O hellre de en ett skilsmässobarn.

Vilken ögonfärg har du: Blå.. o jag älskar dom! ;)

Röker du: Jag har men har slutat. Rökning är bläh o hångla med en rökare är som att slicka en askkopp.

Hur ofta tränar/motionerar du: Har hund så blir promenader varje dag o ska sätta igång med träning snart med.  

Vad är det viktigaste i livet?: Att älska sig själv!


Tv+ godis= Tisdagkväll! ;)

Nu är tv kvällen igång och då är det godis som gäller!  
Mest dumle.. Mums! ^^
Hörs senare! ♥


It's time!

Nu sitter jag här igen..
Jag höll på att plugga men då ringde Malin så har suttit o pratat med henne över två timmar så typiskt oss :P
Hon har också börjat tjata på mig att jag ska ta körkortet tills sommaren så vi kan dra iväg på en roadtrip genom Sverige. Så det är väl dags att jag börjar anstränga mig lite mer till att göra det, däremot så måste hela den här veckan bli att plugga o fokusera på skolan då det inte har blivit så mycket pluggande där.

Har precis varit ute med Gottfrid o syster kom precis o lånade min skinnjacka.
Nu ska jag anstränga mig o plugga lite mer engelska, vi hörs senare!


Tre, ni är grymma! ;)

Jag måste verkligen beröma 3's kundservice! Dom är verkligen alltid supertrevlig och är alltid hjälpsamma!
Idag så tog mitt internetaccess slut så det var dags att fylla på dock så gick inte det såbra och efter att ha försökt i en timme så ringde jag. Supertrevlig kille som svarade och hjälpte mig o löste problemet direkt, super service!
Galet sexig röst hade han med haha, jag skulle verkligen vilja ha videosamtal med dom där snubbarna som svarar för jag undrar om dom är lika het som dom låter. :P

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, tummen upp för 3's mobila bredband o så får andra säga vad dom vill.
Jag tycker det är jättesmidigt och dom få gånger det inte har varit det så har jag alltid fått ett bra bemötande och en riktigt bra service. O visst dom har betalt för det men det har ju inte hindrat bitterfittor som jobbar på andra ställen. 
Så funderar ni på att skaffa mobiltbredband skaffa det hos tre. För 3 is the magic number! ;)
Nu ska jag väl egentligen inte säga för mycket för då kanske allt börjar strula sig och jag får ett monster i telefonen haha.








Projekt sluta röka; 129dagar fri!

Hejhopps!
Hittills idag så har magen varit relativt lugn.. -PEPPAR PEPPAR-

Har varit ute med Gottfrid på en promenad, vi sprang lite också.
Fan va skönt det är att springa egentligen, har tidigare knappt kommit 50meter utan att vara andfådd tack vare dom där jävla ciggen men nu när man är rökfri så är konditionen galet mycket bättre! ^^

Jag har faktiskt varit rökfri nu i 129dagar o fan vad jag är stolt!
Jag är faktiskt lite chockad själv över att jag klarade av det.
Att jag bara vaknade upp en morgon och beslutade mig att jag skulle sluta, helt utan hjälpmedel, inga tuggummin eller nikotinplåster eller något annat skit utan bara ren jävla vilja!
Envishet kommer man längst med ska ni veta för nu sitter jag här 129dagar senare o är fortfarande rökfri! :D

Näe nu ska jag sätta igång o plugga lite engelska.
Blir inge skola idag..
Vi hörs senare! ♥



Mensvärk; I fuckin' hate it!

Tusen knivar i magen så känns det. Jävla värk!
O då är den åtminstone bättre sen syster kom över med alvedon.
Alvedon brukar inte funka på mig, har blivit immun emot dom men nu så funkade dom faktiskt, det var nog bara för att det var svågers tabletter.  Fan vad jag saknar honom, det gör jag jämt även om jag sällan säger det. 


Jag ska alldeles stänga ner här o gå ut med Gottfrid o sen krypa ner i sängen o försöka sova.
Tror jag sjukanmäler mig imorgon, pallar inte.

Ah godnatt på er, sovgött!


The bitch hits back!!




Haha jag är typ verkligen aldrig inne på lunar jag förstår ärligt inte ens varför jag har den kvar.
Det är väl en sån där fjortis sida man inte kan släppa, har fan haft det sen 2001..
Idag flippade jag och ändrade min press lite, blir så lack att varenda gång jag kikar besöksloggen där så är hela lista alltid full med Bergsjöbor och folk som bor omkring här, oftast så är det samma personer o några av dom går på min skola o är nog kompis med den där jävla fittan som klev på mina älskade skor!
Ingen skriver något utan dom bara går in på min sida hela tiden o sen kollar ni snett på mig, vad fan är erat problem??!!!

Tur nog så finns det totalt underbara människor boendes här med så få inte för er nu igen att jag skriver skit om eran älskade by MEN vissa personer borde lära sig att inte titta snett på människor som dom inte har någon somhelst aning om vem dom är o vad dom kommer ifrån!

Haha ja som ni märker så har jag mens...
Nu blir det Ballar av stål.
Pösss!



If you wait too long it can be too late..


Jag saknar er mina älskade Gävlebor! <3


Michael ringde mig för ett tag sen,
inte pratat med honom på över ett halvår tror jag så det var galet kul att höra hans röst! :) Även han och Evelina tjatar om att jag ska komma till Gävle snart o hälsa på. Bra många som har gjort det nu vilket känns galet kul, så det blir väl att man får ta sig en sväng neråt snart! :)
Jag saknar mina vänner där o dom verkar ju tydligen sakna mig lite med. ;)

Nu ska jag tvinga mig ut på en promenad med Gottfrid.
Hörs senare! ;)





Fuckin PAIN!

Hej mina underbara läsare!
Ni får ursäkta mig för den dåliga uppdateringen men jag fick besök igår som precis åkte.
O bor man här ute och träffar typ ingen så prioriteras det mer än bloggen, iaf för stunden :P

Nu skriver jag ju iallafall och jag sitter här o har en sådan galen jävla mensvärk så jag tror jag ska svimma av!
Det gör så ont ont ONT! Ni vet Lena Ph's låt? Det gör för fuck verkligen ONT!
Tur nog så hittade jag en stackars ipren som jag hade kvar i en av mina väskor, ska ringa syster senare o fråga om hon kan köpa med sig ipren till mig. Skolan kommer jag iaf inte palla att gå till inte med den här smärtan, hell fuckin NO! Blir att skicka ett mail till svenskaläraren.

Näe nu ska jag lägga mig ner o vila.
Jag skriver mer lite senare.
Ciao!



Yeeah!

Jag har pluggat en jävla massa idag så jag är galet stolt!
Fan va bra jag är! ;P
Nu hoppas jag bara att jag lyckas hålla i det o fortsätter plugga lika bra varje dag o att jag orkar plugga lite mer senare.

Syster är här, vi ska åka iväg till ica senare o handla.
Men nu måste jag äta något, vi hörs senare!


Söndag,

Hallå hallå! :)
Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon o sov enda tills 10. Har inte sovit sålänge på flera månader trots om jag varit bakis eller nå. Skönt känns det iallafall att vara såhär utvilad så nu hoppas jag även att jag får lite go i mig och lyckas plugga rejält idag.



Vad ska ni göra denna söndag då? :)


Goodi..

Hej i natten..
Nu har jag precis sett klart på Rosens Namn och den var faktiskt väldigt bra. Tror dock jag måste se den engång till för att uppskatta den helt och kunna skriva vad det nu än är vi ska skriva om den.
Jag blev iallafall väldigt positivt överraskad över den då jag inte är så förjust i filmer som utspelar sig så långt bak i tiden är lite mer av en nutids människa. Men väldigt bra film, den blir även bättre desto mer jag tänker på den men jag ska somsagt se den engång till o det är en sån typisk film som man faktiskt kan göra det med också då den hade så mycket.

Nu ska jag snabbt ut med Gotte sen så ska jag lägga mig o sova..
Godnatt på er sov så sött! :)


Kvällens film; Rosens Namn.

Fan va underbart det är att bada! Fattar inte hur jag klarade mig i typ 2år utan badkar.
Jag har smörjt in mig med bodybutter också så fyfan va gött jag luktar o jag är så len så jag inte kan sluta smeka mig själv haha. ;P

Tänkte att jag skulle dra igång den här filmen som vi har i skolarbete att se o skriva om. Däremot så fattar jag inte riktigt vad det är vi ska skriva, det står inte riktigt. Men skickade alldeles precis ett mail till min svenskalärare o frågade.
Filmen är iallafall Rosens Namn o dom allra flesta har säkert sett den men eftersom den inte är en typisk film jag själv skulle välja att se så blir det första gången för mig.
Den är över 2 timmar lång så får se om jag pallar att se klart den ikväll eller om jag ser klart på den imorgon.


Nu blir det alltså popcorn o film.
Blir ett godnatt inlägg senare, promise!
/B




Plugg+ städ= Bellas lördag!

Nu har jag pluggat litegrann, långt ifrån så mycket som jag borde men har iaf gjort lite..
Ska försöka ta mig ork till att plugga lite mer senare också. Har ju en film som jag borde se för att senare kunna skriva en recension på den, det kanske vore passande att göra det idag? Får se.. Den utspelar sig från medeltiden och det är väl kanske inte mina sortsfilmer men måste göra det nångång iaf.

Städa har jag också gjort även om jag ska göra en storstädning imorgon med.
Jag har blivit helt galen när det kommer till städning, har jag inte städat omkring mig så blir jag skit irriterad o kan inte koncentrera mig för fem öre. Överpedantisk :P

Jag såg även halva 10 orsaker att hata dig.
Jag verkligen älskar den filmen! Har nog sett den miljoner gånger, Minst!
O så har jag såklart även varit ut med Gotte, det är vad som har hänt för mig typ sen jag skrev sist.

Nu ska jag ta mig ett långt avkopplande bad o kanske läsa en bok.
Hoppas ni alla får en trevlig lördagkväll. :)




Övningskört,

Hej igen allesammans!
Inget pluggande hittills har skett då jag istället åkte in till stan med syrran o fikade o kikade runt lite.

Jag övningskörde även litegrann vilket var typ ett år sen jag gjorde. Kändes jätteskumt o jag spände mig hela tiden men det gick rätt bra. Är ju tvungen o sätta igång med allt nu om jag ska ha kortet tills sommaren.
Ska höra med syster om vi inte kan dra iväg en sväng senare också så jag kan köra isåfall ska jag lämna Gottfrid hemma då han inte varit själv nu på galet länge.

Ah det är allt från nu, vi hörs senare! ♥


Dagens planer; Plugga!

Hejsan allesammans! :)
Idag tog jag mig faktiskt en liten sovmorgon o sov enda tills nio. Helt underbart!
Lovets första sovmorgon typ hehe ;P
När jag vaknade gjorde jag som alltid, tog på mig skorna o begav mig ut med Gottfrid. Det blåser idag med men inte alls lika mycket som igår.

Idag så ska jag plugga har jag tänkt. Jag måste! Jag hade egentligen behövt pluggat hela den här veckan men det har jag ju självklart inte gjort så får försöka ta igen så mycket som möjligt den här helgen.
Tror jag o syster ska hitta på något idag med, men vad har jag ingen aning om.

Näe nu ska jag sysselsätta mig med annat.
Ciao!

Godnatt!

Usch vilken sorlig film!
Jag trodde verkligen inte slutet skulle sluta sådär eller jag hoppades verkligen att det inte skulle göra det.

Nu ska jag gå ut med Gotte sen sova.
Förhoppningsvis slutar hundjävlarna som är ute o skälla nångång!
Godnatt! ♥

Kvällens film; Million dollar baby.

Nu börjar Million dollar baby på 1an o jag tror faktiskt ärligt nog att jag aldrig har sett den vilket känns galet pinsamt att erkänna. Så det är ju verkligen på tid att jag ser den nu! ;)
Till den blir det chips, mumsi!

Hörs när den är slut.
Ciao!



DKNY- love love love!



Idag så kom min parfym
som jag beställt från Bellme.
Den doftar helt fuckin UNDERBART! :D I love it!
Alltså jag luktar så gott så jag blir kåt på mig själv så att ge bort den är helt uteslutet! haha ;)





Frissan! ^^

Nu är jag hemma igen efter ett besök hos frisören. Jag blev supernöjd! ^^
Har dock ingen bild då min mobilkamera har blivit cp o alla kort jag tar får håret att se mongo ut.
Blev iallafall lite rockigt.. cirka 2decimeter kortare o uppklippt, i stil som jag har haft förr, minus lugg. Nu ångrade jag mig faktiskt lite att jag inte klippte lugg men får göra det nästa gång istället. :)
Jag blev iallafall riktigt nöjd.
Tack ytterligare engång syster, du är bäst! <3

Nu ska jag ta o försöka fixa ihop något att äta.
Hörs! :)



What can it be?

Hejhopps!
Nu har elektrikern vart hit och han hittade ingenting som kunde bero på stötarna vilket gjorde att han faktiskt såg mer orolig.. Men men, får väl hoppas att det inte är något allvarligt iallafall och att det slutar.

Syster kom ju hit också o blekte min utväxt vilket verkligen behövdes!
Hon är även så snäll o betalar så jag kan besöka frisören idag. <3
Så om drygt en timme så kommer hon o hämtar mig, ska bli skönt o få en frisyr igen. Håret gör verkligen så mycket.


Alltså fan va galet mycket det blåser ute, värsta orkanen! ;O
Jag hade hoppats på att det bara skulle vara lite lätta vindar o solsken så man kunde ta en långpromis med Gotte men i det här vädret så är jag seriöst rädd att vi ska blåsa bort eller att träd faller över oss.

Nu ska jag fixa med lite annat innan Ramona kommer.
Vi hörs senare! ♥

Vafan tog varmvattnet vägen?!

Fan vad irriterad jag blir!
Jag står o diskar och efter två minuter så försvinner varmvattnet!
Det är inte första gången det händer direkt men sen jag ringde sist så har det funnits varmvatten.
Den här gången flippade jag helt o ringde upp på felanmälan o sa rakt ut vad jag tyckte.
Det är helt sjukt att jag ska behöva betala full hyra trots att dom inte gjort något somhelst med dom saker som jag ringt in o klagat på. Jag blir så jävla förbannad!
Räcker inte att man ska behöva bo granne med en äcklig jävla gubbe man ska få elektriska stötar hela tiden, ha ev mögel i badrummet, inte kunna duscha eller diska när man vill för det inte är säkert att det finns varmvatten! Näe FYFAN!!!....

Nu kom syster så ska vara social med henne, vi hörs senare!


Dagens väder; Sol med STARKA vindar.

Godmorgon allesammans! :)
Idag möttes jag inte av någon snö när jag tittade ut genom fönstret utan av älskade solen! weeej! :D
Däremot blåste det så inåt helvete när vi gick ut på en promenad. Löv flög hursomhelst vilket Gottfrid tyckte var skitkul då han kunde jaga dom, jag som flög efter som en vante tyckte däremot inte att det var lika kul haha . :P
O inte nog med att det är sol så var Peter Jihde som gäst hos Vakna med the voice, jag tycker han är så galet söt o verkar vara en helt otroligt ödmjuk människa. En sån där människa som man knappt trodde att det fanns längre o defenitivt inte inom media. Jag har aldrig hört honom säga något skit om någon o har han det så håll det för er själva då jag vill behålla den fina bild jag har av honom. :P

Idag så står städa högt upp på listan!
En elektriker kommer ju hit nångång mellan 12-13.00 också för att mäta här o se vad som kan orsaka dessa elektriska stötar som jag hela tiden får i lägenheten.
Syster skulle ta Gottfrid då för jag tror inte han uppskattar att en vilt främmande man kommer in i lägenheten, där säger hans vaktinstinkter ifrån tror jag vilket även känns tryggt, konstigare skulle det väl vara att han som vakthund skulle låta vem somhelst utan problem komma in.

Näe nu ska jag ta o svara lite på era kommentarer o kika runt om mina favoriter har skrivit något! :)
Vi hörs mer lite senare. ♥





Ni blir bara fler o fler! <3

Mina läsare har allt börjat bli fler o fler vilket är riktigt roligt! ^^
Däremot så skulle det vara extra roligt om ni kunde kommentera lite mer också då det bara är fåtal som gör det.
Alltid roligt när någon kan lämna ett fotspår som man kan följa till en evuntuell intressant blogg. :)
Gillar ni min blogg så kan ni följa den med bloglovin eller ni kanske är lite som jag och hellre lägger den som favoriter! ;)

Nåväl.. Skitkul att fler hittar in hit iallafall, jag blir galet glad över att titta på statistiken o se hur den ökar dag för dag.
Ni gör min dag! <3


Nu är det dags att gå ut snabbt med Gotte som alla andra kvällar o sen krypa ner i sängen.
Imorgon är en ny dag, jag kommer vara här o jag hoppas att även du kommer vara det! :)
Godnatt på er, sweet dreams! ♥





I'm lovin' it!

Hejhopps everyone! ;)
Det blev inget bad för min älskade syster kom över med mcdonald's som vi vräkte i oss och sen hon åkte så har jag suttit med Tessie i telen och babblat om allt möjligt, bla killar som är ett vanligt samtalsämne när det kommer till oss.. Oftast hur dum i huvudet dom är och hur jävla komplicerat kärlek är trots att det inte ska behöva vara det. Idag har det varit mycket snack om mitt ex och hur mycket skit jag har fått stått ut genom åren egentligen men endå så har jag gång på gång varit så dum att förlåtit honom.. Kärlek gör en inte bara blind, den halverar ens IQ också!

Näe nu ska jag ta det där badet innan det blir alldeles försent.
Hörs snart! ♥




shalalalalah...

Jag är totalt seg, helt tömd på energi..
Jag har ett helt berg med disk som jag borde ta tag i och jag har massvis med pluggande att ta igen men jag pallar inte!
Finns det ingen ork så finns det helt enkelt ingen ork. Jag får ta o fixa det imorgon istället, idag får bli min segdag.
Jag har skjutit upp pluggandet hela veckan så vad gör en dag mer eller mindre? :P

Snön som kom idag har redan smällt bort iallafall, TACK O LOV! Så jag tänkte att jag skulle åtminstone samla lite kraft och gå ut med min lillaplutt o sen lägga mig i ett varmt skönt bad o bara koppla av. Ah, det låter underbart.. Så får det bli!

Jag skriver mer lite senare..
Ciao! ♥




Rör min kropp o jag slår ihjäl dig!!!!

Jag hörde något som dom sa på Vakna med the voice som gjorde mig galet upprörd.
Jag trodde inte det var sant så var tvungen att gå in själv o läsa om det på expressen och det är så jävla sjukt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men inte till Afghanistan iallafall!

Det har kommit en lag som ger mannen rätt att kräva sex av sin fru var fjärde dag.
Han har alltså rätt att våldta henne!!
När flera kvinnor demonstrerade mot denna nya lag så blev dom attackerade av stenar av motdemostranter som även bestog av många kvinnor!

Vad är det för sjuk jävla värld vi lever vi egentligen som ger mannen rätt att våldta kvinnor?!!
Kan man ens kalla dom som våldtar för män?! Vidriga jävla parasiter är vad dom är!!

När jag läste kommentarerna till denna artikel så vart jag inte bara förbannad utan även ledsen o skrämd över människors okunnighet.
"Men Islam ligger några hundra år efter, Kristendomen var sådär förr också ge dom lite tid" Ursäkta människa men ÄR DU FULLSTÄNDIGT DUM I HUVUDET?!!!  Vi lever alla år 2009, det är det årtal som världen har kommit överens om att det är, det handlar inte om när Mohammed utvandrade från Mecka  eller när Jesus föddes... DET HANDLAR INTE OM RELIGION, det handlar om mänsklighet och jag skäms förfan för att vara människa!
Allt vi gör är att förstör, krigar o skyller över så mycket som det bara går på varandra!
Våltäkter är INTE okej oavsett vilken jävla tro du har o jag VÄGRAR ge folk flera hundra år förän folk börjar fatta det!

Sen den lilla idioten som tyckte det var okej, för det var de "kärringen" var till för.. Hörrudu ditt lilla vider, jag har något att säga till dig.... Kom hit så ska jag slänga stora jävla tegelstenar på dig medans jag kör in ett jävla basebollträ i arsle på dig så du skriker så jävla högt så du skrämmer parasiterna nere i Afghanistan!!!!

Det är förfan dags att slå tillbaka!!!!
Nu ska vi sluta vara jävla offer, inför självförsvar för tjejer i skolan, det ska vara obligatoriskt!
Dela ut pepparspray eller varför inte tårgas så tjejer kan spruta det i ögonen på dom äcklena så dom blir blind!
Gör en kemisk-kastrering eller om vi nu är så tvugna att gå tillbaks i tiden så kan vi istället för att visa en allmän avrättning så visa en allmän KASTRERING där kvinnan kan hugga kuken av sin våldtäksman!!
Jävla advokater som sitter o frågar vad TJEJEN hade på sig när hon fick sin kropp o sin oskuld bestulen borde få tungan utskuren eller iaf att det borde finnas en lag att man INTE får ställa sådana frågor då det inte ska spela någon somhelst roll vad TJEJEN hade på sig för det var för ihelvete INTE HON som gjorde något fel!!!
För jag upprepar mig NU ÄR DET FÖR IHELVETE DAGS ATT SLÅ TILLBAKS!!!


Jag klarar inte ens av att läsa igenom det jag precis har skrivit då jag är så irriterad så jag knappt kan andas.
Här är atikeln iallafall, tryck på bilden!





Superboll! ^^

Jag köpte ju en "hjärnboll" till Gottfrid för ett bra tag sen, slängde in den i garderoben o glömde bort den totalt tills nu.
Bollen går ut på att man lägger i godis i den  som ramlar ner i en sorts pyramid o så får hunden leka tills godiset trillar ut vilket är både roligt och en bra träning.
Gotte har hållt på o lekt med den o det ser ut som han gillar den! :)
Först försökte han ju bita sönder hela bollen o sen när han förstog att inte det funkade så började han skjuta den o kasta den hursomhelst o blev helt överlycklig när han såg hur godis trillade ut. haha <3
Det tränar ju tålamodet väldigt mycket då godiset inte kommer påengång.
Nu ligger han helt slut här på golvet så det tränar ju psyket bra.

Jag har ingen somhelst aning om vad jag ska göra nu.
Vädret är långt ifrån det bästa så en långpromenad lockar inte direkt.
Skolböckerna ligger o dammar så det skulle ju vara smart o plugga lite men har ingen ork. Iallafall inte just nu.
Hm... Läsa nyheterna kanske?



NEEEEEEEEJ! :'(

Jag tror inte det är sant!
Dagen började med att en elektriker ringde o väckte mig runt 7- halv 8, det var den sovmorgonen det.
Jag satt igång tvn och började titta på Vakna med the Voice precis som vanligt, blev lite irriterad över en nyhet om Afghanistan men det tar jag sen. Efter det var slut så skulle jag och Gottfrid ut på en promenad jag tittar ut genom fönstret o möts av det hemskaste.. SNÖ!!!! Det faller ner stora flingor, KATASTROF!!!

Jag grät nästan när jag satt på mig  vinterjackan o gick ut i kylan. Tur nog så började det avta när vi väl var ute och nu snöar det inte alls. Nu hoppas jag verkligen att skiten försvinner snabbt och att det inte kommer nå mer snö förän i december eller nå! NU VILL JAG FAKTISKT HA SOMMAR!





Gotte gillar snön iallafall..

Men SKJUT!

Om bara några minuter så är det en ny dag..
Jag försöker bli trött över att kika på nå skit på tv som jag inte har någon somhelst aning om vad det är för något. Nyss testade dom massa vapen och det gjorde mig snarare intresserad än uttråkad haha:P Vapenfreak, that's me! ;)
Men nu lackar dom typ träd så då är det inte lika intressant, varför ihelvete lacka levande träd som växer? :S Eller är det tjära? hm.. Kan inte direkt vara bra för ett levande träd iallafall eller vad vet jag.

Nu börjar jag skriva en massa osammanhängande saker vilket innebär att det är dags att stänga ner datorn och krypa ner i sängen o försöka sova.
Godnatt på er alla sötnötar! ♥


Om livet endå kunde vara som en film..

Såå... Nu har jag precis kommit hem efter en supermysig filmkväll med syster! <3
Vi såg "The Holiday" har sett den förrut men hade glömt bort den helt, allt jag kom ihåg var att jag tyckte den var bra o det tyckte jag även nu.  Två tjejer som byter hem i två veckor o förändrats totalt o finner kärleken. Tänk om något sådant kunde hända i verkligheten o inte bara i film.
Vi har även tryckt i oss rätt så jävla mycket godis/chips, lovar att det är typ runt en vecka tills jag ska ha mens för då brukar jag bli så här tokig i allt som är gott, sen när mensen väl kommer så kan jag knappt äta. Jag är lite udda :P

Alltså jag är inte ett dugg trött längre, jag var det ett tag men det gick över rätt snabbt.
Klockan är ju trots allt snart elva o då brukar jag bli lite sömnig iallafall men inte nu..
Hm, vet inte riktigt vad jag ska göra, räkna till tusen kanske?
Jag börjar nu så kanske jag skriver mer lite senare annars hörs vi imorgon!
1..2..3..4..5...



Tacoooos...

Åh vad mätt jag är nu o fyfan va gött det var! Tacogratäng är min nya drog! ;)
Syster ringde för en liten stund sen och frågade om jag ville glo på en film med henne o äta massa smaskens.
Egentligen är jag ju alldeles för sjukt jävla mätt men choklad tackar man aldrig nej till, ska man feta så ska man fanimej göra det ordentligt! :P
Så hon skulle komma alldeles strax o hämta mig o Gotte, känner mig skapligt lat då vi inte alls bor långt ifrån varandra men vafan jag o Gotte har gått tillräckligt idag o det är freezing cold outside! ;P

Jag skriver mer när jag kommer hem.
Ciao! ;)

Ohjaa.. ;)

Jag köpte en trisslott idag o skrapade fram 25kronor. ^^
Det är ju inte direkt en miljon men det är ju iaf en bit på vägen!  ;)

Nu ska jag ut o gå med Gotte o sen ska jag kirra ihop en tacogratäng. Var inte alls länge sen jag åt det men det är ju sådär farligt gott så kan inte låta bli.

Vi hörs senare..
Ciao!







O där sparade jag ett X antal tusen! ;)

Hejsan allesammans!
Idag har jag lyckats brutit ett kontrakt trots att jag hade bundit upp mig i 5år utan att veta om det.
Hur lyckades jag? Jo jag skyllde på min ADHD o vips så skulle dom fixa det. ^^
Det är inte bara ett hinder utan även en fördel! ;)

Jag o syrran var nyss o handlade då jag typ mest köpte frukt igår. Påväg hem så ringde dom från Nordanstigsbostäder och han nästintill lovade att skulle det hända något mer så jag skulle känna mig mer hotad och rädd så skulle jag kunna säga upp lägenheten o slippa 3månaders uppsägningstid. Nice! Dom kan ju inte direkt vräka äcklet för att han är ett äckel men bara jag kan flytta om det krävs så är jag nöjd.
Han skulle även fixa hit en elektriker och komma o kika på allt annat jag behöver ha fixat. Äntligen händer det grejer!

Nu ska jag ringa Tessie o surra lite. :)
Hörs senare!





Nu jävlar är det slut med snällheten!

När jag stog i diskade så började jag tänka på hur mycket strul det har vart sen jag flyttade in i den här lägenheten.
Från att den var hur dåligt städad somhelst, till hur otrevlig vaktmästaren var som jag pratade med när jag kommenterade det till stötar till nu att grannen är ett äckel och allt därimellan.
Tillslut flippade jag, tog fram Nordanstigsbostäders nummer o ringde upp! Blev kopplad till VDn som skulle be någon annan ringa mig såfort som möjligt.
Jag är så galet trött på att vara den här snälla Isabelle, hon passar inte mig. Vill man ha det man har rätt till så ska man fanimej vara bitchig o kaxig, det är så man klara sig i livet. Tro mig!
Jag är trött på att vara snäll och trevlig mot människor här medans dom känner att dom har rätten att titta ner på mig, vill ni vara bitchiga fine be it men förvänta er ingeting än detsamma tillbaks! Och allt jag gör är alltid 10gånger bättre/värre, fråga dom som blivit drabbade! ;)

Jag tog även o ringde till E.ON o bytte elavtal.
Ska ringa ett samtal till och vänta att den där från bostäderna skulle ringa när det än blir om det än blir av.

Nu ska jag ta o fortsätta städa, ett sätt o lugna ner mig någorlunda, sen en promis med Gotte.
Ciao!


Gottfrid är min bästa vän! <3

Godmorgon världen! ;)
Har ni sovit gött?
Själv så har jag sovit väldigt oroligt och drömt mardrömmar. Vaknade även upp av att Gottfrid började skälla hejvilt 4 imorse, snacka om att bli rädd då. Han är en vakthund, han vaktar mig och något kände han sig tvungen av att vakta mig för då. Hursomhelst, vad det än var så försvann det och av förståelse inte fan hade jag jiddrat med Gotte när han sätter igång med sitt skall iallafall. Min vackra lilla gosunge! <3

När vi var ut idag så började han även skälla mot en gubbe som bor i huset framför mig, o igår skällde han på min äckelgranne trots att han tidigare tyckte jättemycket om honom. Det har fått mig att förstå att han in i det sista skulle försvara mig no matter what och det känns så galet tryggt! Saken är även den att jag skulle försvara honom in i det sista, skulle någon göra något emot honom så skulle jag försvara han precis som en björnmamma försvarar sina ungar! Han har blivit min bästa vän, min trygghet som jag aldrig haft o min familj! Jag älskar han så galet mycket! Det stämmer verkligen när man säger att hunden är människans bästa vän, för det är han verkligen.

Hm dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra.
Vädret är inte direkt det bästa o jag höll på att frysa ihjäl när jag gick ut med Gotte i en tunn tröja. Förhoppningsvis så blir det varmare under dagen.

Menmen något hittar jag säkert på..
Snart börjar iaf Ugly Betty så ska kika på det. Vi hörs mer senare! :)



Desperata..

Då var tvkvällen över då.
Vad glad jag blev över att dom visade två avsnitt av desperata men fy vad jag grät av det första avsnittet dom visade.
Jag är en otroligt känslig människa egenligen, jag klarar inte av när människor dör, varken i verkligheten eller i film. Tecknat som otecknat, jag hatar det o tårarna flödar varje gång!

Alldeles strax ska jag ut lite snabbt med Gotte, hoppas inte min obehagliga granne sitter där i fönstret o stirrar ut bara.
Imorgon ska jag försöka plugga, städa o fokusera mycket på Gottfrid, han har blivit lite bortglömd idag vilket känns hemskt. Älskar min lillaplutt mest! <3

Nu ska sminket bort o tänderna ska borstas..
Godnatt på er, sovgott så hörs vi imorgon! ♥


Betty eller Gibbs?

Promenader är helt underbara, verkligen ett  bra sätt att rensa tankarna!
Tänkte ta o diska snart och försöka fixa ihop något lätt att äta. Har ingen lust alls men måste väl.

Ikväll klockan 20.00 drar ju min tvkväll igång. Är lite besviken att Ugly Betty krockar med Navy CIS då jag gillar båda programmen, men det får bli NCIS o så får jag kika på Ugly Betty i repris. Varför ska allt bra på tv vara samtidigt?! Kan dom inte dela upp det under veckan? Vissa dagar är det ju bara skit på tv så..

Åh apropå ingenting så vill jag ha en ny bloggdesign!
Gillar den jag har men vill förnya litegrann och rosa är inte riktigt jag längre.
Funderar på att kanske FÖRSÖKA fixa ihop något själv men får se hur det blir med den idéen då jag är värdelös med allt som har med design att göra haha. Men man lär sig aldrig om man inte försöker, right?

Ne nu har jag dragit ut på det länge nog, disken nästan skriker efter mig.
Vi hörs senare! ♥





Trevlig dag på stan.

Hejhopps!
Nu har jag alldeles precis kommit hem.
Jag o syster var in till stan. Vi har kikat runt lite, syster köpte ett par jeans o jag köpte så roliga saker som shampoo&balsam samt lite prylar till fötterna. Jag har en galen fotfobi och är det något på kroppen som jag verkligen hatar så är det mina fötter! Men saken är, det man ogillar mest med sig själv är faktiskt det man ska lägga ner mest tid på, och snart är det sommar och då är det dags att piffa upp dom hemska fossingarna! ;P
Vi var också o åt lunch på Radjos, mitt nya favoritställe här i Hudiksvall, min älskade syster bjöd! <3
O efter det så var vi in på coop o handlade lite innan det var dags att fara hem.

Nu sitter jag somsagt här o ska alldeles strax bege mig ut på en promenad med busfröet.
Jag har en sådan galen huvudvärk, har tagit en huvudvärkstablett så hoppas den börjar hjälpa snart.
Ska ta o kika om det har hänt något nytt i bloggvärlden, vi hörs senare! ;)





Ready to rock!

Hejsan! :)
Idag är humöret bättre, kan bero på att vakna med the voice var tillbaks i rutan, det har verkligen blivit ett beroende! ;)
Vädret ute är väl sisådär.. Massa moln men det är inte kallt iallafall och förhoppningsvis så tittar solen fram mer lite senare. :)

Just nu gör jag inte så mycket, sitter o lyssnar på lite skön musik och ska snart ta o ringa min syster o kolla när vi skulle åka in till Hudik. Hoppas det blir ganska snart..
Måste komma ihåg att posta lite brev idag med som jag skulle ha gjort för flera veckor sen o måste hämta ut medicinen med. Huabua.. Får inte glömma!


Vad ska ni göra idag då? :)



Gavin DeGraw- I don´t wanna be! <3




humör....

Förstår ni hur irriterad man är om inte ens Ballar av stål får en på bättre humör?!
Man tycker jag borde ha lärt mig vid det här laget att man inte ska blogga när man är på dåligt humör, men icke..
Är tvungen att skriva någon rad innan jag går o lägger mig, ska först ut med Gottfrid..
Vi får helt enkelt höras mer imorgon, håll tummarna på att humöret har blivit bättre då.
Godnatt.


Ensam hemma.

Solen skiner ute o jag sitter inne o tittar på ensam hemma 3.
Jag är varken på humör eller har någon energi till att göra något annat. ;/
 Denna måndag känns helt klart mer som en söndag. Allt jag har gjort idag är typ dammsugit och varit ut på några promenader med Gotte, det är stortsett allt.
Ramona skulle ha tittat förbi men Gottfrid har varit totalt vrång hela dagen så ringde o sa att det inte var någon idé att hon kom. Det har nog blivit lite för mycket för honom med allt.


Ska fortsätta glo på filmen nu. Hörs!

DISS!

När jag var yngre så verkligen älskade jag Eminems musik. Jag nästintill levde för den.
Man kunde relatera sig till låtarna, man kunde finna mod och få ut ilska genom dom.

Nu har han ju gjort sin "comeback" och jag lyssnade alldeles nyligen på hans nya låt "We made you" O hemskt att säga men EM är resten av skivan lika kass så borde du ha låtit musiken vart o stannat när du låg på topp.
För dina parodier börjar bli bra jävla uttjatade och denna var inte ens bra. Det lät illa, jag fick huvudvärk och jag hade NÄSTAN hellre lyssnat på tecno.
Vi vet vi det här laget att du inte gillar Britney o alla andra som du älskar att dissa.
Om du nu ska göra en comeback så gör den åtminstone med stil!
Okej refrängen var okej, inte mer...

Vad tycker ni?




Måndag..

Solen har faktiskt börjat titta fram lite, även om den nästan lika snabbt gömmer sig bakom molnen.

Hm vad ska jag göra den måndag då? Jag har ingen ork alls i kroppen känns det som.
Dammsuga av här hemma står iaf som ett måste på listan, bör ju även fixa ihop något att äta till lunch vilket vanligtvis brukar bli en smoothie men min mixer har ju pajat så det går inte! :/
Ska tjata lite på Ramona om vi kan åka iväg till Sundsvall nåndag här framöver så jag kan införskaffa mig lite saker.
Hade behövt åka till Ikea men känns lite onödigt nu när jag vill flytta härifrån och inte har någon somhelst aning om hur den ev lägenhet jag flyttar in i efter ser ut. Så kanske lika bra att vänta med Ikea tills jag vet det.

Jag kom precis på att jag varken har ringt till min mormor eller min pappa o önskat dom en Glad påsk.
Har ju glömt bort helt att ge dom mitt nya nummer med så det är kanske lika bra att ringa nu o göra det innan påsken är över helt.

/B

Så jävla obehagligt..

Hejhopps!
Fan va obehagligt det verkligen känns att bo här nu. Igår kväll strax innan jag skulle gå o lägga mig så gick jag ut en sväng med Gotte och när vi går tillbaks så ser jag hur min äckliga granne sitter i köket med armarna i kors. Köket var totalt kolsvart så man såg bara konturerna. Vad är det för dåre som sitter i ett helt kolsvart kök 12 på kvällen o glor ut genom fönstret?!
Jag började iallafall göra en "Andersberg-grej" alltså något jag gjorde efter en pundare var på min dörr, la ut en kniv i hallen och en i vardagsrummet. Skulle den där idioten tränga sig in hit och Gottfrid inte hugger så gör fan jag det! Det kallas självförsvar så håll dig undan ditt äckel!!
Imorgon blir det att ringa Nordanstigsbostäder, även om jag inte tror att dom har något vettigt att säga.

Hursomhelst så var jag precis ut en sväng med Gottfrid o jävlar vad det inte är skönt ute nu. Brr...
Det regnar o blåser ;/ Värsta är att jag inte har någon bra -ut&gå jacka- Har bara min vinterjacka som jag INTE sätter på mig igen, en skinnjacka och en annan lite "finare" jacka. Ingenting som passar att gå ut med vovven iskogen direkt. Måste köpa en sådan..

Nu ska jag ta o kika på lite bloggar o svara på kommentarer.
Vi hörs senare!




Gotte slår sig ner där han känner för det.. I detta fall på MIG! :P


Bilder..






Bilder ifrån Tessies födelsedag.. Fixade av Tessie.
Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen på 3an!

Gossip girl.

Jag har precis kollat klart på Gossip girl, hur jävla bra är inte det egentligen? LOVE IT!
Nu sitter jag o väntar på att min syster ska komma, jag har bett henne komma med lite food.
Blir galet sugen på allt somsagt när jag inte har tagit min medicin.


Så jävla mycket jag skulle vilja säga just nu men orkar fan inte.
Orkar inte med nå tjafs o orkar inte slösa nå energi på något som iallafall inte är värt att slösa energi på.
Ibland bråkar man helt enkelt o ibland gör människor fel. Eller nästintill JÄMT gör människor fel o det gör vi för att vi inte är perfekta, långt ifrån... Det som däremot är bra är när människor kan inse att dom gjort fel och på ett fint sätt be om ursäkt över dom. Menmen... Det är nog jag som sätter för höga krav på mina vänner verkar det som. 
Sånt man får ta helt enkelt då.
Just nu vill jag bara vara ifred. Sen blir det säkert bättre men nu vill jag bara vara ifred...

Jag skriver lite mer senare, kommer lägga ut massa bilder då med!
Hörs! ♥



Parfymer! <3

Åh jag kikade in på Bellme och klickade hem ytterligare en parfym. haha. ;)
Denna gång blev det DKNY Red Delicious. Fan vad mycket parfymer jag har nu, men jag är beroende.
Helst när det är ett bra erbjudande och en parfym som doftar så underbart!
Får se om jag behåller den själv eller om jag ger bort den som present.

Nu ska jag ta en powernap!
C´yaa later babes! ;)





Dag med syster! :)

Hejsan!
Jag har varit med min syster hela dagen därför jag inte uppdaterar förän nu.
Vi har vart iväg o ätit pizza, syster var så snäll o bjöd! :) Sen svängde vi in på en loppis där hon också köpte typ en grekisk liten staty, romerska snapsglas på bricka i silver och en bok. My sister is the best! <3
Efter det så köpte vi en varsin glass o la oss på hennes altan och njöt av solen.
Alldeles nyligen åkte hon iväg och jag tog en promenad hem med Gottfrid.


Kvällen igår vill jag inte ens skriva om... Iaf inte just nu.
Jag tyckte helt enkelt inte om den!

Nu ska jag sätta mobilen på laddning, den har vart av i bra många timmar nu.
Sen så ska jag ta o bara lägga mig ner o softa.
Vi hörs lite senare.
Puss!

Du liknar åsnan i Shrek! ;D

Nu e Gotte hämtad och jag o Tessie sitter o dricker lite vin. :)
Elin kommer alldeles strax o hämtar oss i think..

Blir galet besviken på människor som endast kan höra av sig när deras partners inte är i närheten.
Men men vissa människor är visst såna.. Tack för det!



Ni får ha en helt underbar kväll! :D
Love! ♥



 



Rubrik?! ;O

Hallå alla snyggos!
Jag sitter här medans Tessie kryper runt i sängen mumlar något till Gottfrid och byter sängkläder haha.
Vi har busat lite med Gotte o både jag o Tessie fick ett gott skratt när han satt sig på mig när jag låg i sängen haha, Tessie fick ett kort på det så kan lägga ut det senare kanske ;P

Syster kommer alldeles strax o hämtar sötnöten då hon ska passa han ikväll medans jag är o festar hos Elin. :)
Blir att jag ber henne ta med sig min dator så den inte försvinner på festen eller nå, man vet aldrig..  Bättre att ta det säkra före det osäkra. Men jag får nog låna Tessies data så det blir säkert ett eller två inlägg till idag! ;)

Men ska plocka ihop lite saker nu innan syster är här.
Vi hörs lite senare! Pösss... ;P



Pizza-time yaaaao!

Nu har jag o Tessie precis tryckt i oss en varsin pizza! Gött var det. ^^
Jag åt en med oxfilé och hon en med kyckling, intressant vah? :P

Solen skiner ute men vi är alldeles för mätt för att gå ut.. Illa..
Kom just på att vinet o cidern ska in i kylskåpet, jävla tur..
Vi hörs!




Lördag..

Godmorgon allesammans!
Nu sitter jag här bredvid Tessie med varsin dator o ser ut som riktiga töntar haha!
Gottfrid ligger vid sidan av Tessie, märks bra att han trivs här och känner sig trygg. O det är väl klart, han märker ju att jag är trygg med min älskade hunkinna! <3
Känns skönt att ha kommit bort från den där äckliga pedofilgubben men hemskt att jag ska hem inatt igen.

Ikväll blir det partaj hos Elin. :)
Ska bli riktigt kul, ska ringa syster senare o höra när hon ska hämta Gotte.

Men ah..
Vi hörs!


Min granne PEDOFIL!

Hejsan!
Sorry för en någorlunda kass uppdatering idag men det har hänt en jävla massa saker!
Min syster blev attackerad av ett jävla påhopp av min granne och för att förklara det så lär jag börja från början.

Jag har bott i min lägenhet sen första januari och har inte haft några problem med att bo där bortsett från vissa saker i lägenheten. Min granne har ju tidigare vart väldigt trevlig och skottat till mig på vintern (Jag har dock INTE bett om det) han har även passat Gottfrid cirka 4-5gånger för att han själv ville det.
Jag har dock sen en längre tid tillbaks kännt smått obehag i hans närhet då det har känts som han har stött på mig.
Han ska hela tiden bjuda på vin/mat men jag har alltid artigt tackat nej. Han har hållt på att han vill ha en kram men jag har sagt att jag har problem med närkontakt.
Han ska även hela tiden ha koll och påpeka att han även har det då han ALLTID sitter o stirrar ut genom fönstret.
Jag har försökt intalat mig att jag har inbillat mig då han är 72år. Inte fan kan han tro att han har en chans direkt.

Men förra helgen så bevisade han motsatsen då han för det första öppnade dörren NAKEN vilket gjorde mig väldigt illa till mods, han var sen otrevlig och väldigt kort när jag hämtade Gottfrid för att jag fick skjuts av en kille hem som följde med mig in.
Sen dess så har han knappt suttit vid fönstret o hejat eller något. Jag har försökt undvikit han också, så när jag sett honom så har jag vinkat lite snabbt hej och sen gått in till mig, tycker det räcker med grannkontakt.
Idag så kom han ut och frågade om han hade gjort mig nånting, jag blev så chockad o sa nej.. o han fortsatte med att säga att jag kollat så konstigt. Tycker jag inte att jag gjort sa jag, o så var det inget mer med det o jag o Gotte gick in.

Några timmar senare så kom min syster för jag skulle bjuda henne på mat.
Då kommer grannen ut och nästintill attackerar henne, han skriver ner hennes registreringnr som han högt o tydligt säger. Min syster frågar varför han gör det och får ett spydigt "Jag vet nog att det är något fuffens pågång, jag har varit narkotikapolis o har märkt att det är något konstigt med henne" Med henne menar han alltså mig.

Min syster kommer in till mig alldeles chockad o hon kände sig väldigt hotad av hans bemötande.
Efter vi försökt ätit trots att ha tappat aptiten så går vi ut och jag kan inte låta bli att plinga på o fråga vad hans påhopp var grundat på.
Istället för att svara på min fråga så börjar han fråga mig vad mitt problem var, för jag hade varit så otrevlig hela veckan.
Vad det tacken för att han hade skottat åt mig hela vintern o passat min hund så jag kunde ut o knulla.
Jag trodde inte det var sant, var står gubbjäveln o säger?!
Jävla pedofilsgubbe som bevisade klart o tydligt vad han hade i tankarna.
Jag ringde polisen o rådfrågade vad jag kunde göra vilket var ingenting då inget brott hade begåtts.
Allt blev så jävla obehagligt jag ville bara bort så tack o lov skjutsade min älskade syster mig till Tessie i Igge. Gotte är med han med. Det är tur att man har såna underbara människor i sitt liv! <3


Näe usch... Kvällen har vart totalt kaos. O det är helt sjukt att polisen inte kan göra något.
Inte konstigt att så många tar lagen i egna händer när dom står helt maktlösa o inte kan hjälpa en alls..
Direkt efter denna jävla påsk så ska jag ringa till nordanstigsbostäder o kräva en annan lägenhet om dom inte kan fixa det så ska jag inte behöva ha någon uppsägningstid utan jag vill bort påengång!
Tänker inte bo någonstans med en sådan obehaglig människa.
En fet äcklig pedofilsgubbe, fyfan!

Nu ska jag vara lite social med Tessie men vi hörs mer imorgon.
Godnatt sovgott! ♥

Mitt påskägg skulle gärna få se ut såhär! ;)







-Pengar.
-Diamanter/smycken.
-Takvåning utomlands.
-Audi r8 eller något liknande.
-Snyggingar som Wentworth Miller o Robert Pattinson! ;)

 

Vilka 5 saker skulle du vilja ha i ditt påskägg?! ;)




 


Rädda Willy!

Åh jag har precis kollat klart på Rädda Willy 2, o vad jag verkligen älskar dom filmerna!
Jag blir lika berörd o gråter lika mycket varje gång.
När jag var liten så ville jag ha en Willy, det vill jag väl egentligen fortfarande även om jag är lite mer realistisk idag och inser att den chansen är nästintill omöjlig haha :P
Älskar filmerna iallfall och det kommer jag alltid att göra! <3

Nu ska jag ut på en promenad i solen med Gotte.
/B





 


Långfredagen!

Godmorgon allesammans!
Jag skulle ju ta en sovmorgon idag men den blev bara till ungefär 8. Då kunde jag helt enkelt inte ligga kvar i sängen längre, helst inte när jag såg hur solen lyste ute. Så jag o Gottfrid gick ut på en promenad istället o gud vilket helt underbart väder det är ute! :D LOVELY!

Idag har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra o skönt känns det. :)
Det är ju Långfredagen så denna dag ska ju kännas extremt lååååååååååååång. haha :P
Ska nog iallafall träffa min älskade storasyster! <3

Nu ska jag iallafall svara på kommentarer som jag inte gjorde igår,
o kika runt på mina favoritbloggar! :)




Vad ska ni göra idag då? :)







Vart tog dagen vägen?

Denna dag har bara rusat förbi!
Bjöd syster på tacogratäng som blev så galet god! Damn im good. ;)
Efter det så satt vi o bara slappade ett tag innan vi hämtade Alfons hos Evabritt&Arne.
Vi skulle iväg ut iskogen o gå egentligen men istället så frågade syster om jag ville åka till Iggesund o säga hej till Tessie o klart jag ville det! Så vi åkte dit, gick lite med vovvarna och snackade lite skit! :)
Jag o Tessie surrade lite om att Elin skulle ha fest på lördagen o då erbjöd sig min bästaste syster att hon kunde vara fyllechaffis! ;P Så på lördag blir det ferre alltså. ^^

Nu ska jag ut med Gottfrid lite snabbt sen sova.
Imorgon ska jag fanimej unna mig lite sovmorgon.
Till nio.. eller kanske enda till 10 :D
Vi får se när Gottfrid vill ut.
Vi hörs imorgon iallafall sötungar!
Godnatt. ♥



Hon är hemma! :D <3<3<3

Tidigare så satt jag o höll på att skriva en inköpslista så plingade det på dörren. Nej inga påskkärringar tänkte jag, jag tog tag i skällande Gottfrid och öppnade. Där stog den största påskkärringen av dom alla... MIN ÄLSKADE STORASYSTER! :D Snacka om att jag blev chockad, jag trodde inte hon skulle komma hem förän på måndag men hon kom hem idag! Åh vad jag har saknat henne, o Gottfrid med! GLÄDJERUS!
Så ikväll ska jag göra tacogratäng o bjuda henne på. Har varit galet sugen på det i veckor.

Ja så nu vet ni det, nu är min syster hemma vilket innebär FREEDOM!
Jag har hundvakt, inga fler tårar över det. Underbart!
Jag har min älskade storasyster igen! <3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3

Jag var orolig att Gottfrid skulle gnälla efter henne när hon åkte, men det gjorde han inte. Han gick o la sig.
Så glad att han förstår att det är här han bor nu. Mitt älskade sötaste Gotte! <3

Nu ska jag ringa Tessie, hörs! :)
O justjaa.. GLAD PÅSK! :D


Jävla Halens!

Hemma från skolan då..
Liten fitta som gick bakom mig och med flit klev på mina skor. Jävla avundsjuka bitch!
Jävla tur för henne att jag var på någorlunda bra humör och att dom inte gick sönder på något sätt för då skulle jag ha flippat! Mina skor är kärlek, jag älskar skor, dom är som min lilla familj, var och en har en betydelse på något sätt.
Som jag sa till Gottfrid när han flyttade in "Jag älskar dig Gottfrid men jag älskar mina skor med o om du tugger på dom så åker du ut direkt!" Han verkar ha lyssnat på det för än sålänge har han inte tuggat på någon. ;P

När jag kom hem så hade jag fått ett brev från Halens att mitt paket var YTTERLIGARE en månad försenad!
Nu blev jag så jävla lack så jag ringde o sa att dom inte behövde skicka det där jävla paketet.
Inte ens en ursäkt eller att dom beklagade fick jag, utan människan var kort och rent otrevlig. Usch!
Tänker ALDRIG mer beställa nånting därifrån. Neverever!

Nu tänkte jag ta och skriva ner vad jag behöver handla hem.
Ska ringa Arne med och kolla om han kunde skjutsa ner mig sen då jag även vill till systemet och blir lite tungt o bära om jag ska släpa med mig allt när jag går. 

Ska ta o ringa redan nu så jag vet.
 Vi hörs senare!

Skärtorsdag..

Hejsan allesammans!
Idag är det Skärtorsdag och det lilla jag vet om det var att Jesus instiftade nattvarden. Alltså Jesus sista måltid med sina lärjungar. Där brödet var hans kropp och vinet var hans blod.
Men det är väl knappast därför människor plockar fram sina gula små kycklingar, äter massvis med godis och mat så dom nästan spricker. 

Jag skulle egentligen iväg till skolan nu till 10 och ha engelska men jag skippar det. Jag ska iallafall dit vid 11 på någon spanskaträff. Jag kommer typ bara sitta tyst som en mus då jag för att vara ärlig knappt pluggat spanska, har bara gjort första provet och det minns jag knappt något av. schhh skvallra inte ;)
Men man lär ju sig genom att bara sitta o lyssna med, så det är det jag får lov att göra.

Jag är lite orolig över det här med påskkärringar idag bara. Om barn skulle komma o plinga på dörren skulle Gottfrid bli tokig och barnen troligtvis livrädda, men jag har ju en stor skylt på dörren där det står "Varning för hunden" men det är kanske inget som just barn tänker på.

Nu Ugly Betty.. Vi hörs senare! ♥



Vad ska ni göra idag då?
O är det idag man ska önska folk Glad påsk?







Ingen passande rubrik.

Då var snart denna onsdag över och jag har som vanligt inte gjort mycket.
Bara vart till skolan typ...
Har tagit korta promenader med Gottfrid då det har varit galet kallt ute! Brr... Vad hände med det fina vårvädret?

Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet drar igång.
Vi har engelska vilket är totalt livat på torsdagar men känner mig lite tvungen att gå dit. Vi skulle visst ha någon spanskaträff också.
Ska faktiskt bli skönt med lov så jag får chansen att försöka ta igen det jag ligger lite efter i och inte behöva höra massa tjat om det. Kanske får jag något ryck o pluggar så mycket så jag hamnar lite före med, vem vet.. Men först och främst ska jag fokusera med att komma ikapp i dom ämnen jag har slarvat med. Skicka in massvis med uppgifter och plugga till prov som jag kan göra när lovet är över.

Näe nu börjar jag bli riktigt trött så lika bra o gå o lägga sig.
Vi hörs imorgon.
Ciao! ♥

Jag vill ha en cigg!!!

Visst att jag har varit rökfri nu i 116dagar men fyfan vad jag känner suget efter cigg just nu!
En jävla massa sprit o en jävla massa cigg... Livet är bläh!
Första gången jag är riktigt glad att jag bor här i Bergsjö och att kiosken stänger kl 21.00 för annars hade jag nog gått dit o köpt cigg för fyfan vad röksugen jag är.
Jag är galet irriterad och jag vet att det inte skulle hjälpa med en cigg, men fyfan vad gött det skulle vara!
Åh vill inte falla tillbaks nu när jag hållt upp sålänge..



NEJ till religion!

Lektionen idag förvandlades från svenska till religion.
När jag kom hem nästan två timmar senare så hade jag så galet ont i huvudet.
Religion ger mig huvudvärk! Alla gudar och profeter...
Vill inte höra!

Har precis ätit iallafall o gött var det! Så nu sitter jag här galet mätt och gör absolut ingenting.
Ska glo lite på vänner nu ..
Hörs! :)


Namnbyte.

Alltså det här med scheman är inte min grej har jag märkt. Nu trodde jag för tredje veckan i rad eller nå att vi har svenska klockan 12 men den är fortfarande halv tre som alla andra onsdagar.

Namn är inte heller min grej..
Diskuterade precis det med Mikkis på msn. Jag är verkligen KASS på att minnas vad folk heter, vilket är väldigt pinsamt då personer kan upprepa sitt namn säkert hundra gånger och jag minns det iallafall inte.
Extra pinsamt är det om man suttit o försökt lärt sig namnet en helkväll, tar med sig personen hem och dagenefter så frågar han vad han heter och man ser ut som ett levande frågetecken o mumlar "Öhhm.. hmm.. öööh... Är det verkligen så viktigt det här med namn?" hahaha.. Har faktiskt hänt mig några gånger. Galet pinsamt.
Skulle någon ha gjort så mot mig jag skulle flippa, så börjar tycka galet synd om dom killar som blivit drabbade.

Men man får försöka att inte ta det personligt, vissa namn är helt enkelt omöjliga för mig att lära mig, helst om jag inte tycker personen ser ut att passa med det namnet. Jag har galet många människor som jag har "döpt" om då dom enligt mig inte passar till sitt riktiga namn haha.
Mitt extremaste fall är nog en gammal kompis som jag har känt i bra många år. Han heter för mig Robin och jag vet faktiskt inte än idag vad han heter egentligen för att vara ärlig. Men han har tagit att heta Robin, men alltid lika roligt att presentera han för folk när jag säger ja det här är Robin o när han skakar hand så heter han plötsligt något helt annat. Alltid lika roligt att se alla förvirrade blickar "men hette inte du Robin?" Njae, bara hos Bella, hon tycker inte jag ser ut att vara en (**?) ..

Haha jaja..
Nu ska jag ta mig en dusch och sen en promenad med Gottfrid.
Vi hörs senare! ♥

Was it worth it in the end?

Igår strax innan jag skulle sova så tipsade Tessie mig om den här låten.
Jag verkligen älskar den och texten stämmer så jävla väl.
Så därför får den bli dagens låt..




"A candle burns away
The ashes full of lies
I gave my soul to you
You cut me from behind

Nowhere to run and nowhere to hide
You're scared of the truth, I'm tired of the lies
Cause who I am
Is where you want to be.."

Fighter!

Hejsan!
Tänkte börja med att tacka för alla era kommentarer, det värmer att ni bryr er! <3

Jag mår somsagt inte såbra just nu, det är mycket som händer helt enkelt.
Mycket som borde bearbetas men som istället skjuts upp. Människor som jag saknar så inåt helvete.
Ibland blir det för mycket och allt svämmar över. 
Alla negativa blickar och ord gör inte saken bättre heller. Jag börjar tro på dom.
Allt jag har gått igenom i mitt liv hinner ikapp mig nu, det skrämmer mig.

Men det är bara att bita ihop, lägga på sig leendet och låtsas som allt är bra.
'fake it 'til you make it, nångång borde det ju bli bättre..

Orkar nog inte blogga något mer ikväll faktiskt.
Ska ut nu med Gottfrid och sen så ska jag nog bara lägga mig o softa framför tvn tills jag somnar.
Förhoppningsvis så är det en positivare Isabelle som skriver imorgon.
Godnatt och sovgott med er! ♥





Mitt självförtroende är i botten!

Jag är alltid noga att ge människor komplimanger. För det är bara att inse att alla vi människor kräver bekräftelse att vi ser bra ut o gör något bra. Vi måste helt enkelt få höra att vi är bra ibland för annars börjar vi tvivla på det själva.

Jag har kommit till det stadiet där jag tvivlar på mig själv.. Och det är inte så jävla konstigt.
Det känns som jag bara får dålig kritik i skolan vilket får mig att känna mig totalt puckad och misslyckad.
Det känns som varenda jävel tittar snett på mig här.
Jag känner mig ful, äcklig o fet.. Jag hatar att känna mig såhär för jag är inte van med det.
Jag är van att få uppmärksamhet o komplimanger o nu helt plötsligt så får jag inte det.
Jag har börjat blivit dissad något jag aldrig tidigare blivit och det känns som fan.
Jag känner mig som det jag alltid har varit livrädd att bli, medelmåttig!

Näe usch, såhär vill jag verkligen INTE må.
Men just nu så tycker jag verkligen inte om mitt liv.
Jag tycker inte om hur jag ser ut o hur jag lever.

Förhoppningsvis så blir det bättre snart, right?

Gotte-time.

Hej igen alla sköningar! ;)
Nu har jag vart i skolan, inget speciellt med det. Gick dock inte till apoteket efter då jag som vanligt glömde helt bort det.
Får se om jag tar en sväng dit senare eller om jag tar det imorgon.

Har lekt en massa med Gottfrid, han verkligen älskar sin kampleksak! :D
Vi har tränat lite psyke med, han är så lättlärd men även förbannat envis, lite som mig! ;)
Vi ska alldeles strax ut på en till promenad, synd bara att det inte är något bra väder här ;/
Har ni fint väder där ni befinner er i Sverige?

Jag funderar på om jag verkligen orkar tvätta idag, i vanliga fall så älskar jag o tvätta men inte när det kommer till den här "tvättstugan". Som jag sagt tidigare så finns det enbart en tvättmaskin som inte ens har digitalasiffror. Finns inte heller någon torktumlare utan bara ett torkrum där det tar flera jävla timmar för kläderna att bli torra. Lite smådrygt!
Men du får helt enkelt ta det du har och det är det enda som finns så det är ju bättre än ingenting alls.

Nåväl... Nu blir det promis med Gottebos..
Vi hörs lite senare, i promise! ;)

tisdag..

Hejsan allesammans! :)
Såhär på morgonen så har jag gjort det vanliga. Vaknat med the voice haha, gått ut med Gottfrid, startat datorn och ätit frukost. :P
Nu sitter jag bara här i soffan och väntar på att Ugly Betty ska börja.
Hur ser dagen ut då? Jo.. Ska till skolan till kl 11 och ha engelska. Efter det så blir det apoteket o hämta ut min medicin. Sen hem, kika om det finns tvätttid vilket det säkerligen gör och då ska jag väl försöka tvätta o städa litegrann. FÖRSÖKA ta mig ork till att plugga och sen så ska ju Gotte få en massa tid med.
Ikväll är ju även min tvkväll ;)

Ja så lite har jag att fixa idag iallafall.
Måste springa o ta en ipren nu, har galet ont i huvudet!
Vi hörs senare.. ♥

Du vann..

Den här kvällen blev inte direkt som jag ville att den skulle bli.
Den blev istället fylld med tårar och besvikelse och kan inte riktigt gå in på varför då det är många som jag inte tycker har något med det att göra som läser min blogg.
Kan däremot tacka Tessie som alltid finns där o orkar lyssna när jag behöver det. <3
Jag måste helt enkelt bita ihop o gå vidare, inse att vissa saker ska helt enkelt inte ske och vissa personer ska helt enkelt inte vara tillsammans.
Jag ger upp, du vann...
Är du nöjd nu?

Nu ska jag ut med Gottfrid sen sova.
Hej!


Sister is coming home! ;D

Syster kommer hem i början av nästa vecka! :D
Äntligen så har dom fixat ihop henne efter the sharkattack! ;P
Denna svarta armen är ditsydd o är nu färget vit så nu är hon fit for fight! ;) HÄHÄ!
Weej fan vad jag längtar, saknar henne som bara den! <3<3<3

Nu ska jag kirra lite food så vi hörs senare alla snyggos! ;)





Ljug för mig o jag pissar på dig!


Vad vissa saker kan få mig förbannad o vissa personer!

Lögnare är fan nog det värsta jag vet, människor inte har något liv så dom måste hitta på ett!
Dom som försvarar lögnare är inte så mycket bättre heller... ne fyfan..
Hata lögner o hata falska människor! GET A FUCKING LIFE!!!

Vem är DU? ;D

Hejhopps!
Jag kom nyss hem från skolan o fick veta saker som lugnade mig litegrann. :)
När jag gick hem så började det regna! ;O Vart har lilla solen tagit vägen? Kom fram igen!

Resten av dagen har jag ingen aning om vad som händer. Borde tvätta men det orkar jag inte, borde plugga men det har jag inte heller någon speciell lust med. Har en sån hemsk huvudvärk så ska nog ta mig en ipren o bara ta det lugnt. 
Får se vad som händer senare.. Ensak är ju iaf säker på att jag kommer göra o det är att blogga. 
Kära älskade lilla bloggen! ;) 


Vi hörs senare!  

Monday! ;)

Godmorgon allesammans!
Inatt har jag sovit bättre o nacken gör knappt ont längre, yeah! ^^
Har varit ute på en långpromenad nu på morgonen med Gottfrid, luktar så förbannat gott nu när våren är påväg tycker jag.
När vi kom in igen så visade jag Gottfrid hans kampleksak som jag köpte i lördags åt honom, han blev superglad o han drog förfan tills han började blöda o fortsatte dra även då.

Nu ligger han här bredvid mig isoffan o jag ska alldeles strax hoppa in iduschen.
Ha en trevlig måndag nu så hörs vi senare! :)

Godnatt!

Hejsan alla sötnosar därute!
Har ni haft en bra söndag? 

Jag ska alldeles strax lägga mig o förhoppningsvis kommer jag sova bättre ikväll o inte vakna upp ännu värre i nacken.
Imorgon blir det skola o sen så ska jag försöka plugga lite eftersom jag inte har pluggat något idag.. Jag får se vad som händer helt enkelt.
Nu ska jag ut lite snabbt med Gottfrid så vi hörs mer imorgon.
Godnatt o sovgott! ♥


Jordgubbar! ;D

Hejhopps!
Jag kollade precis klart på Gossip girl o mumsade i mig jordgubbar! Gött de ^^
Jag har inte pluggat något idag som jag borde ha gjort men har inte mått såbra så tyckte det var duktigt nog av mig att städa undan lite härhemma.
Nu ska jag bege mig ut på en promenad med Gottfrid så vi hörs senare..




 


jag hatar att sakna dig..

Jag kan inte låta bli att tänka på dig ibland... Även om det inte är bra för mig så gör jag det.
Vissa saker kan få mig att sakna dig så otroligt mycket och det gör så förbannat ont!
Du bryr dig inte, o jag borde inte heller göra det...
Gå vidare.. Men det är svårt, så jävla svårt!



The Offspring - Fix You




I wish i could fix you and make you how i want you
I wish i could fix you and i wish you could fix me
I wish i could heal you and mend where you are broken
I wish i could heal you and i wish you could heal me. .

Sweet sunday?

Godmorgon!
Idag sov jag enda tills tio! ;O Galet länge sen jag sov sålänge... men skönt var de! ;)
Det som inte var lika skönt var att jag måste ha sovit på något konstigt sätt för jag har galet ont i nacken.
När jag gick ut med Gottfrid så trodde jag att det skulle vara lika varmt o skönt som igår men ha så fel man kan ha, för det var typ nollgradigt o mulet och jag höll på att frysa ihjäl med min tunna tröja. Så det blev en väldigt kort promis..

Idag är det ju söndag så jag tänkte ta o städa lite o plugga..
Hade behövt tvättat också men tror inte jag pallar det idag men vi får se.
Nu däremot ska jag ta o svara lite på kommentarer o ta o kika runt på favoritbloggarna.
Vi hörs senare! ♥


Vad ska ni gullungar göra idag då? :)

Underbar kväll! :D

Efter bion igår så gick vi till Skutan för att invänta bussen. Vi skulle ta en drink men den drinken blev till några laktritsshots och några Smirnoff Ice vilket tillslut ledde till en fylla:P Jag ringde grannen och frågade om Gottfrid kunde sova där o det gick bra trots att han lät lite konstig.
Vi drog oss till bockarna o dit kom även en massa andra människor.
För första gången jag var där så spelade dom inte massa hårdrock utan musik som det gick att shaajka till så jag gick ner till dansgolvet och TESSIE följde med o snacka om chockad jag blev över det! Hon är inte den personen som vanligtvis dansar så jag blev verkligen superlycklig över att hon gjorde det! :)
Klockan tickade fram o tillslut blev den ett och Tessie tog bussen hem, jag stannade kvar med Tessies kompis Sandra, för jag hade fått veta att jag kunde åka hem med ena snubben som jobbade på Skutan.
Klockan blev två o bockarna stängde, Sandra följde med mig till Skutan o dom som jobbade där sa att dom skulle höra av sig senare när dom hade städat klart o så. Visst, runt en halvtimme inga problem. Dock så blev de så jävla mycket längre men tur nog så träffade vi en kille som körde hem mig :) Supertrevlig filur ;)

Hade galet kul.. Länge sen jag hade så skoj! Älskar impuls utgångar, dom som blir bäst för man inte har några somhelst förväntningar. Träffade på en massa trevliga människor. Näe superlyckad kväll, från början till slut! :)

Visst är jag sexig med affro? ;) haha... ^^
Snubben har jag ingen aning om vem det är! :P


Fast and Furious- LOVE!

Nu är jag lite piggare, rätt typiskt när klockan faktiskt börjar bli tillräckligt för att gå o lägga sig.
Hm kanske dags o berätta lite om gårddagen och börjar med bion.

Jag tänker börja att klaga.. Inte på filmen, utan på själva biografen. Dom hade noll system!
Kösystemet var åt helvete och sittplatserna var nog dom mest obekvämaste jag någonsin varit med om. Jag fick knappt plats med benen o det kan man väl halvt förstå eftersom jag är så lång men att Tessie som är runt 160cm knappt fick plats med sina då är det problem! Men nu ska jag sluta klaga och berätta om själva filmen.

Vi såg alltså Fast and Furious 4 och den hade allt en bra film ska ha!
Jag tror inte dom kunde ha gjort den bättre en vad den redan var.
Alltså den hade allt o allt blev bara så rätt! Bilarna, handlingen, musiken ja allt..
Slutet var helt grymt och uppbyggt för att det ska komma ytterligare en film, vilket jag hoppas!
I can´t get enough!
Tyckte den här filmen var mer en fortsättning på den första, dom två filmerna imellan har liksom bara varit lite tidsfördriv..
Jag säger bara SE DEN! Den får högsta betyg av mig. Visst gillar du inte snygga snabba bilar o Vin diesel så kanske du inte bör se den men annars så... ;)
Men tänk nu på IPRED-lagen, var många som hade åkt fast när lagen gick igenom hörde jag. Så tänk er för innan ni laddar ner.





Sjukligt trött..

Hej!

Alltså det finns nog inga ord som kan beskriva hur jävla seg jag är just nu alltså! O trött... Jag är så sjukt jävla trött!
Låg o vilade i en halvtimme typ men sen så var jag tvungen att ta mina sista krafter o gå ut med Gottfrid.
Ute luktade det helt underbart för ett av grannhusen höll på att grilla, roligt nog så kom brandkåren då till ålderdomshemmet som är alldeles bredvid, men huset stog inte i lågor så så illa kan det inte ha vart.. Hoppas jag iaf.
Såg bara så roligt ut för det såg ut exakt som dom ryckt ut för att dom höll på att grilla.. haha jag med min kassa humor, tycker allt är roligt.
Hursomhelst så blev jag riktigt sugen på grillat så kom på att jag måste fanimej införskaffa mig en grill snarast! Riktigt vårväder ute, solen skiner o fåglarna kvittrar. Perfekt grillväder! ;)

Näe nu ska jag ta mig ett långt bad o sen smörja in mig med min nya bodybutter som jag köpte idag.
Borde sen försöka få i mig något att äta men det låter för jobbigt.. Blir nog att dejta tvn istället..
Vi hörs iallafall senare! ♥




http://Bakis.com - Bellaaa!

Hejhopps allesammans!
Jag kan lova att jag är galet sliten idag men kvällen var hur rolig somhelst så det var värt de!
Jag somnade inte förän runt halv sex och Arne ringde o väckte mig halv tio o frågade om jag skulle med o träffa Ramona i stan. Dom skulle åka om en halvtimme.. Eftersom jag ville träffa min älskade syster så klev jag upp o allt omkring snurrade. Drog på mig ett par jeans, borstade tänderna, sprutade på mig lite extra parfym o slängde på mig ett par stora solbrillor. Fit for fight, yeah! eller inte... Gick med Gottfrid o mötte upp dom vid macken.
Mitt gamla Crazy liv contra ansvarslivet krockar rätt rejält faktiskt.
Var iaf trevligt o träffa syster o jag åt världens goaste hemgjorda hamburgartallrik, fett jävla underbart god! Arne fick däremot hjälpa mig att äta upp den då den var gigantisk!
Vi tog en sväng förbi åhlens, köpte lite småprylar bla smink.. O sen så åkte syster åt sitt håll o vi åt vårat som ledde till djuraffären, coop, blomsteraffär och lidl för slutligen åka hem.
Nu är jag så äckligt jävla trött så ska lägga mig ner, ska ringa Tessie o surra med henne, lovade att göra det när jag kom hem... Sen blir det en powernap för att klara av dagen. Underbart väder är det ute iaf, värsta vårvädret. LOVE <3

Skriver inlägg senare om både bion, krogen och vad som hände efter! ;)
Don´t miss it! :P
Hörs senare då snyggingar!
Kisses! ♥

Den galet goda hamburgaren! ^^



Min älskade syster, som LER! <3<3<3









fylleinlägg o skönt chikichiki! ;)

Hejhopps!
Jag har inte sovit något än... Fick skjuts hem av någon snubbe från Delsbo som stannade över ett tag ;) haha ^^
Jag är lite sådär full o filmen var jättebra..
Ville bara skriva någon rad innan jag lägger mig.

Ska springa ohämta Gottfrid hos min granne nu. Saknar han!
Sen blir det att sova vi hörs senare idag :P
Godnatt... puss!


Förbannade jävla idioter!

Fyfan va irriterad jag blir!!!!
Jag ringde Arne tidigt idag o frågade om dom kunde ha Gottfrid medans jag var på bio. Ja inte skulle det vara några problem inte... NU när det är en halvtimme kvar innan jag ska iväg så ringde han o sa att det inte gick då DEN STYRANDE HANDEN sa att dom skulle iväg! Jag blir så lack..., Kan man inte ringa tridigare o säga det isåfall?
Jag sprang över till grannen för att fråga om han kunde ha honom, o han öppnar dörren NAKEN! Snacka om chock jag fick.. Okej om det hade vart någon snygging i min ålder, då kanske jag hade följt med in på en snabbis men han är en gubbe över 70 med ölmage o det attraherar inte mig så mycket. Anyway, han är iaf snäll o tar Gottfrid.
Men endå... Nu får det vara nog, ska ringa Ramona senare o säga att jag inte följer med dom imorgon för att träffa henne då jag verkligen inte tål dom just nu! FYFAN.... 3gånger nu.... "Hon kan alltid ringa om hon behöver hjälp" yeah right... Idioter... Hur fan kunde ni få en sån underbar son....
Näe fyfan nu ska jag inte fortsätta skriva, blir bara irriterad...
Ska springa ut lite snabbt med Gottfrid innan jag beger mig iväg.
Vi hörs mer ikväll! ♥


Nu får du allt du inte vill ha... I maten!


Sällan man hittar saker man inte vill ha i maten nu förtiden!

Glas i kyckling.. Glas i korv.. Vad kommer härnäst?
Som jag o Tessie diskuterade, kan det vara så att det är några arga vegetarianer i farten?
Kanske var det isåfall några arga köttätare som hade lagt massvis med kryp i mina hallon?
Visst när det kommer till bär så får man nog ta att man hittar ett eller två kryp, men seriöst hela kartongen med hallon var full med kryp så jag var tvungen o slänga skiten, för även om frysta kryp är nyttigt så vill jag inte ha dom i min smoothie!

Jag är så jävla känslig o jag har jämt en jävla otur med o hittar saker i maten.
Jag menar hur jävla vanligt är det att man får ett stort jävla kycklingben i en kycklingfilé?!
Men ah jag ska inte klaga för en har jag iaf inte fått nå glas imaten.. PEPPAR PEPPAR!
 

Kommer ni vara mer försiktig nu när ni äter kyckling?






Ett litet tips från mig till er! ;)

Jag måste bara tipsa om hårsprayen jag köpte på H&M häromdagen.
Got2b smooth´n chic.. Den doftar helt underbart, den ger bra resultat och den kostar bara runt ynkla 70spänn!
Den är lätt den bästa budget hårspray jag har haft! LOVE!


Hur beroende är DU av dina föräldrar?

Det tycker jag är en väldigt intressant fråga..

Jag kan kortfattat berätta lite om min relation till mina föräldrar.
Min mamma o pappa har aldrig varit gifta o på såsätt har dom aldrig kunnat skiljt sig. Dom har aldrig haft ett förhållande, iaf inte ett efter jag föddes.. Min pappa har inte heller funnits så mycket under min uppväxt, han har kommit med min farmor&farfar i en minut utanför dörren på min födelsedag med presenter och varje julafton med julklappar. Mer kontakt än så kan jag inte påstå att det har vart. Visst att efter jag fyllde 18år så blev kontakten lite mer, vi åkte iväg o åt o så vilket jag är glad över men vem somhelst kan bli pappa till någon som redan är myndig, så det är väl kanske inte den far&dotter relation jag hade önskat, men den är den enda jag vet och det man aldrig har haft kan man inte riktigt sörja.

Min mamma finns det mycket att säga om och beroende på hur mitt humör är så blir det olika.
Nu är mitt humör neutralt så... Mamma är en person som man aldrig vet riktigt vart man har. Ena sekunden kan hon vara hur gullig o hjälpsam somhelst för att sekunden efter vräka ur sig att man är ett misstag och ondskan själv.
Min mamma har slängt ut mig ett X antal gånger och jag har bott hos vänner, mormor, fosterhem och HVB-hem, större delen av mitt liv. På såsätt kanske ni förstår varför jag aldrig har känt mig riktigt trygg.
Alla som inte tycker som min mamma och håller med henne kan få ett rent helvete.
Jag har inte heller för att vara ärlig känt mig älskad av henne, hon har sagt orden men innebörden av dom har saknats.
Saker min mamma har gjort och sagt till mig har jag ändå förlåtit pågrund av att hon är just det min mamma. Visst att jag har alldeles för lätt att förlåta men mycket beror också på att jag tycker så förbannat synd om henne. För hon tror seriöst att hon aldrig har gjort ett fel, (bortsett från mig och Ramona), hon kan vrida o vända på saker som ingen annan. Skulle man göra en undersökning på henne så tror jag garanterat att man skulle hitta flertal psykiskastörningar.

Det jag vill komma till är iallafall att människor har tyckt så synd om mig för att jag aldrig har haft någon förälder att vända mig till. Att jag har varit tvungen att tagit så mycket ansvar redan som liten. Att jag aldrig har haft någon som lärt mig skillnaden mellan rätt&fel.
Visst att jag kan undra hur det skulle ha vart att ha växt upp i en "normal" familj där man inte behöver ha hört det jag har hört o sett det jag har sett.. Visst att jag kan känna att det kommer bli jobbigt när jag får barn då mina barn aldrig kommer ha en riktig mormor&morfar att åka till.
Men dom jag verkligen tycker synd om är inte sådana som mig. Nej, absolut inte... Dom jag tycker synd om är människor som ständigt vet att deras föräldrar ska ställa upp. Som bor hemma tills dom är över 25 och inte har några somhelst planer till att flytta, Som kan skaffa barn hursomhelst för man vet att sina  föräldrar alltid kommer ställa upp. Dom som knappt vet vad ansvar är. Det är dom jag tycker synd om.
För ett beroende är ett beroende.. O att vara beroende av sina föräldrar är som vilket annat beroende inte bra.
För vad händer när dina föräldrar går bort och du står kvar och inte vet vad ansvar betyder?..

Menar inte att det är något fel att ha en bra relation till sina föräldrar men det finns en gräns.
Frågan är vart går den? ..


Fredag! ;D

Hejhopps på er alla! :D
Idag så är det alltså fredag, och ikväll så ska jag och Tessie på premiären av Fast and furious. :D
Efteråt så blir det kanske en drink innan hemgång. Ska bli hur trevligt somhelst iaf.

Ska ni göra idag då? :)


 


Music makes life worth living.

Nu är även denna dag snart över...
Alldeles strax ska jag krypa ner i sängen o försöka sova..
Men innan de så ska jag bjuda på en låt som jag bara gillar mer o mer.
Godnatt på er... Hörs imorgon! ♥


Milow - Ayo Technology




"She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She fine as hell, she about the dough
She doing her thing out on the floor
Her money money, she makin' makin'
Look at the way she shakin'
Make you want to touch it, make you want to taste it
Have you lustin' for her,
go crazy face it . ."

Är jag redo?..

När det kommer till kärlek så kan jag verkligen inte formulera mig.
Jag säger ensak men menar en helt annan.
Jag spelar oberörd trots att jag gråter inombords. Tror du på fullaste allvar att jag ville att det skulle bli såhär?
Jag är bara så jävla trött på att bli sårad, jag vill inte bli sårad igen..
Jag är nog förstörd när det kommer till att älska. Jag kommer nog alltid ha misstankar och tro att folk gör saker med baktankar..
Jag vill inte bli förbannad o slänga ur mig saker som jag inte menar i stridens hetta, för att sen gråta så jag knappt kan andas..Jag vill bara känna mig trygg o älskad.. En känsla jag aldrig tidigare har känt..
Att bo häruppe ger än väldigt mycket tid över att tänka, allt jag gör är egentligen o tänker..
Jag kommer aldrig kunna glömma, men frågan är om jag kan gå vidare...
Är jag verkligen redo att gå in i något nytt?


Det blir bio! :D

Åh det blir bio imorgon iallfall, fan va underbart!
Tessie tog sitt förnuft till fånga och insåg att det var fan klart att hon skulle se Vin diesel på bioduken! ;)
Jag har redan köpt biljetterna, jag bjuder såklart då Tessie har fyllt år! :)
Ska bli så mysigt, jag älskar verkligen bio! Visserligen så förvann den här speciella känslan när jag bodde på Storsjögården då vi var på bio varje helg, men den känslan börjar komma tillbaks nu igen! :)
Ska bli så kul, väntat på den här filmen aslänge! :D

Gottfrid är ute på sjön idag igen med Arne. Känns galet tomt när han inte är hemma, även om han bara har vart borta i typ en halvtimme. Jag älskar den lilla plutten så galet mycket! <3<3<3

Näe nu ska jag ta o diska så jag får de gjort...
Vi hörs senare! ♥

Fast and Furious!

Åh imorgon har nya Fast and Furious filmen premiär.
Fan, jag vill verkligen verkligen VERKLIGEN gå o se den imorgon!
Jag o Tessie hade pratat om att göra det men när jag pratade med henne tidigare så lät det tveksamt och mer som ett nej än som ett ja.. ;/
Jag skulle fan nästan kunna gå o se den själv, så mycket vill jag se den här filmen, det finns biljetter kvar iaf men jag hade behövt fixat hundvakt..
Jag menar Vin Diesel och snygga bilar, bara det räcker till en bra film! haha ^^
Jaja får se vad jag gör...


Ska ni se den?



Varmvatten! :D

Åh varmvattnet är tillbaks! Halleluljah! :D
Han som hade jouren igår borde ha en eloge som fick gubbarna att fixa varmvatten! ^^

Så nu sitter jag här igen, nybadad, luktar underbart o känner mig som en ny människa!
Va lite vatten kan göra enorm skillnad. haha ^^

Blev dock aldrig någon smoothie kom jag på nu..
Blev alldeles till mig över att äntligen ha fått tillbaks varmvattnet.
Lika bra att jag tar o gör en nu för annars kommer jag väl glömma bort det igen. :P



Har ni nå tips på någon god smoothie förresten? :)




En blick till....

Hejhopps!
Då var ena delen av nationellaprovet gjort i engelska då.. Gick väl sådär..
Kunde ha gått bättre o det kunde ha gått sämre. Bryr mig somsagt inte riktigt då jag iaf inte tänker anstränga mig något resten av denna termin, utan tänker lämna in det som ska lämnas in och nöja mig med något medelmåttigt betyg.
Får helt enkelt skriva 2,0 på högskoleprovet nästa år istället! ;)

Måste även säga att jag blir så jävla lack på att en liten jävla tjej hela tiden kollar snett på mig.
Låt mig förklara här... Din kille stötte på MIG, inte tvärtom! Jag tyckte han var trevlig o snacka med, inte mer än så..
Hade jag velat göra något med honom så hade jag redan gjort det, men jag avstog..
Jag gillar snygga killar med stil, inga fake hiphopare...
Så lägg dina hatiska blickar på någon annan istället för en blick till så ska du få se på humör lilla gumman! ;)

Nu ska jag ta o fixa mig en smoothie, mums! ^^
Vi hörs senare.. ♥

Det var ett skämt! ^^

Hejhopps!
Det var med glädje jag satt igång teven imorse o såg att Jakob stog där precis som vanligt! LYCKA! ^^
Haha... Först så trodde jag att det var ett aprilskämt men sen när dom tydligt sa att det inte var det så gick även jag på det. Elakt mycket elakt.. :P Men är riktigt glad att det inte var sant. :)
Gick ni på det?

Hm alldeles strax ska jag iväg till skolan och ha speking delen i nationella. Är lite smått nervös faktiskt.
Har inte direkt pratat så mycket engelska på sistone, vilket jag faktiskt brukar göra. Men ah det är bara o hålla tummarna på att det går bra, jag tänker inte sikta högre på något betyg iallafall. Klarar inte av pressen på allt nu i slutet så då får det bli vad det blir. O så länge jag bara gör allt så blir det nog bra.

Så håll tummarna för mig nu så hörs vi senare! :)


Varmvatten tack!

Jag berättade ju för er igår att när jag skulle ta mig ett avkopplande bad så fanns det inget varmvatten.
Vill ni veta vad som hände för ett tag sen när jag skulle ta mig ett bad? DET FANNS INGET VARMVATTEN!
Jag blev galen av all rätt och ringde till felanmälan och klagade på som bara den! Var ju ingen som ens hörde av sig till mig igår. Vet ni vad det kallas? Dåliga jävla fittbostäder!
Tur nog så ringde en kille upp som hade jour strax efter jag lagt på med felanmälan idag och han var jättetrevlig.
Han skulle åka och kika på det direkt och skulle han inte kunna fixa det ikväll så skulle han ta tag i det klockan sju imorgonbitti.
Så nu hoppas jag för Nordanstigsbostäder att dom verkligen gör det o även tar tag i mina andra klagomål för nu är jag så jävla trött på att vara den som ler o är trevlig mot alla. Näe fyfan...
Nu ska jag vara jag. THE FUCKIN BITCH IS BACK! O hon kräver varmvatten!
Ååh vad jag bara vill duscha just nu... Fan ...




Mitt första tv framträdande! ^^

Haha nu har jag gjort min tvdebut! :P
Visste inte vart jag skulle ha blicken och irriterar mig bra mycket på att det ser ut som jag har dubbelhaka.. Men what the fuck... :P
Här har ni klippet, jag är på slutet eftersom man alltid avslutar med det bästa! ;)




Isabelle på nyheterna..

Hejhopps!
Då var jag hemma igen då...
Jag o Tessie tog en lätt lunch på Dackås som blev en varsin nachostallrik, gött var de! ^^
Sen så gick vi runt o kikade lite på stan o jag köpte mig en ny mascara enbart för att den hette "sexy curves" den var billig med så det spelar ingenroll om den inte är bra :P Blev även en ny foundation då den där jävla mineralskiten jag köpte för någon vecka sen är värdelös! Strumpor o hårspray blev det också, då jag nog inte äger ett par hela strumpor o hårsprayen luktade sådär snuskigt jävla gott! :P

Påväg till bussen så kom det fram en tjej med mick o en kille med kamera från SVT och frågade om vi kunde tänka oss o svara på några frågor. Tessie var smart o sa nej o började gå vidare, jag däremot var inte lika smart o skulle självklart stanna kvar o svara på frågor om IPRED-lagen. Jag kommer skämmas när jag ser mig själv... För det blev nog det mest dummaste uttalande ever! "Ja men det är väl att man inte ska få ladda ner musik... Klart man ska få det, de är ju typ en rättighet" haha jävla PUCKAD jag är ibland. Stort jävla tecken på ADHDn... Handlar först tänker sen.. Duktigt Bella, duktigt.
Tur nog för mig så visar dom det "bara" här i Gävleborg så behöver inte skämmas alldeles för mycket. :P

Nu ska jag ta en lite promenad med Gottfrid i det underbara vädret.
Underbara solen! :D
Vi hörs senare gullungar! ^^


APRIL APRIL...

Hejhopps!
Jag ska snart iväg till stan o träffa Tessie.
Vi ska ta en fika o jag tänkte ta o införskaffa mig lite mer smink.

Så nu ska jag över till grannen o se om han kan ha Gottfrid några timmar eller om lillskiten får vara själv.
Ni får ta o ha en bra dag nu.. O försök att inte gå på allt för många dåliga "skämt" nu när det är 1 april.

Vi hörs senare... ♥



 


Neeej!!!!!! ;*(

Först trodde jag att det var ett dåligt aprilskämt men tydligen så är de inte det!
Ena programledaren för Vakna med the voice, Jakob har fått kicken för att han moonade inför några tyska höjdare..
Det är så jävla hemskt, han gör ju hela programmet.. ;(
Aja då är det sluttittat på de, står iallafall inte ut med Sanna Brådings jävla hemska skratt! Börjar helt plötsligt för något som inte ens är roligt, skrattar hysteriskt högt i typ 3-5sek sen tvärt så slutar det. FALSKT skratt känns det som. Me don´t like!
Jakob, keep up the good work!



RSS 2.0