Monday! ;)

Godmorgon allesammans!
Inatt har jag sovit bättre o nacken gör knappt ont längre, yeah! ^^
Har varit ute på en långpromenad nu på morgonen med Gottfrid, luktar så förbannat gott nu när våren är påväg tycker jag.
När vi kom in igen så visade jag Gottfrid hans kampleksak som jag köpte i lördags åt honom, han blev superglad o han drog förfan tills han började blöda o fortsatte dra även då.

Nu ligger han här bredvid mig isoffan o jag ska alldeles strax hoppa in iduschen.
Ha en trevlig måndag nu så hörs vi senare! :)

Kommentarer
Postat av: Therése

Trevlig blogg du har :D

2009-04-06 @ 10:09:10
URL: http://terezita.blogg.se/
Postat av: Mir

God dag Bellaaa, vill påtala att jag skrev ett litet svar hos miahmariah angående en kommentar du skrivit men att jag även skriver den här hos dig, då rätt skall vara rätt. Hoppas du tar detta på rätt sätt och att du får en fortsatt bra dag.



<i>"O sen ensak till... Där bevisade dom rätt rejält att allt är en lögn! För av egen erfarenhet då jag har gått igenom en jävla massa i mitt liv. Skulle hon ha gått igenom allt de hon påstår sig ha gått igenom så skulle hon ALDRIG försöka begå självmord pågrund av en person säger något annat. Thrust me. Jag vet hur det är .. Människan är en fet LÖGNARE! "<i>



[Mitt svar till dig]



ALLA är inte likadana, alla fungerar inte på samma sätt. Om fröken Bellaaa gått igenom mycket och tagit sig igenom det så är det grymt bra gjort, en stor applåd för det. MEN det där vara bara dumt sagt, alla har vi våra ryggsäckar med händelser och saker som får oss att må skit ibland, vissa har sörre och vissa mindre. Men det räcker ibland med en sådan liten liten sak för att få allt att rasa. Det mänskliga psyket är både starkare än vad man själv tror men också skörare.

Den enes helvete den andres vardag.

Det Du upplevt som är det absolut värsta för dig, är det absolut värsta.. För dig.

Men samma sak gäller för alla andra med, det värsta de upplevt är det värsta de upplevt , det går inte jämföra själslig och psykisk smärta med vad andra på det viset. Förstår ni vad jag försöker säga?

Som fysisk smärta. Vissa har hög smärttröskel, andra har lägre.



Mvh Mir."

2009-04-06 @ 13:58:06
URL: http://beyondforever.blogg.se/
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

sv:haha tack vilken söt kommentar :)

åh vad mysigt :) jag har också varit på promenad i solem:)

2009-04-06 @ 14:22:23
URL: http://halshammar.se
Postat av: Sussi

Har det problemet med våran vovve också. Dom vet inte riktigt när det är dags att lägga av. Jag svär på att om man inte stoppade henne efter ett tag när hon lekte skulle hon springa ihjäl sig :)



Ha en bra dag

2009-04-06 @ 15:11:35
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0