Idag är det flyttdags!

Idag gäller det!
Ringde precis till Gavlegårdarna och hörde om jag kunde faxa över ett intyg där jag intygar att Milo kan hämta ut mina nycklar och det gick så bra så.
Känns skönt när man pratar med så pass trevliga människor tidigt på morgonen. Man får en push till allting annat som måste göras vilket är rätt så jättemycket men det fixar sig! ;P
Har ju underbara människor som Milo och Peter som ställer upp, alltså jag är helt chockad över hur två människor kan vara så pass osjälviska. Som gör det för att dom faktiskt vill hjälpa mig och inte för att dom känner att dom ska ha något utav det. Fantastiskt, fler borde vara som dessa två! ♥

Jag sov förresten i min lilla tvåsitssoffa inatt för vågade inte sova i sängen för dom där benen är bra vingliga haha. Jag trodde det skulle vara sjukt obehagligt men jag har faktiskt hur fan det nu är möjligt sovit BÄTTRE än i sängen. Min säng= rygg och nackproblem så det står härliga till!
Hoppas vi hinner till IKEA innan det stänger idag, HOPPAS!

Nu har jag druckit upp mitt te och är varm i kroppen igen..
Så det är väl dags att sätta igång igen, städa och packa..
Min snälla granne Linnéa skulle ställa ner fler flyttkartonger, så sjukt snällt av henne!
Sen så ska jag börja skrubba badkar o sånt hehe...

Aja jag återkommer med några rader senare.
Ciao!




Tired. .

Nu är jag helt slut men jag är långt ifrån klar!
Men trots att det verkligen ser KAOS ut här och att det är mycket kvar o göra så tycker jag ändå inte att det känns som det är överdrivet mycket kvar, det känns som jag kommer klara av det i alla fall. Iofs så är jag nog en av världens största tidsoptimister och sist jag skulle flytta så var det med nöd och näppe att jag med hjälp av Picky blev klar i tid med något jag trodde skulle ta några timmar hehe.. Men av att dömma hur det såg ut här när jag flyttade in så är Nordanstig långt ifrån lika hårda som Gavlegårdarna när det kommer till flyttstädning. O skulle dom klaga på min så undrar jag vad idioten tänkte när han godkände städningen för personen innan!

Om imorgon/idag då..
Milo och Peter skulle fara från Gävle så fort Peter slutat jobbet vilket dom var osäker på när det kunde bli.
Har vi tur så får han sluta redan vid 13.00 och då kanske om jag har riktigt tur kanske vi hinner flytta allt men ändå hinna en sväng på IKEA och köpa en säng, nya täcken och kuddar samt påslakan!
Vill ha nytt, måste ha nytt! Allra helst eftersom Baby ska sova hos mig imorgon så för att slippa trängas i en 90 och påtanke på hur ghetto min lägenhet kommer se ut i övrigt så skulle de åtminstone vara nice med en ny säng!
Så jag hoppas på att det blir lite tid över till det, IKEA har ju öppet till 20 så.. 

Nu ska ansiktsmasken bort som jag kletat i ansiktet.
Min hy har blivit HEMSK efter operation och ännu HEMSKARE nu under sista veckorna av nervositet..
Jag som alltid har haft fin hy, åh känns så hemskt!
Men men förhoppningsvis blir den fin o bra igen snart!

Godnatt på er..
Sweet dreams!


Änglar, dom finns!

Hallå alla gullungar! :)

Min helg har varit riktigt soft..
I fredags höll jag ju på att tvätta, packa och städa enda in i natten men blev ändå långt ifrån kvar.
Fortsatte litegrann på lördagen innan jag drog iväg till Gävle för att vara barnvakt till mina systersöner!
Jag har aldrig tidigare varit barnvakt åt dom båda två samtidigt, Diana (min syster) har varit lite orolig över det då dom kan vara lite lätt vilda ibland hehe, tur nog så är jag vildare. :P
Det gick i alla fall sjukt bra. Jag lät dom hitta på massa bus men var ändå noga med att dom skulle lyssna och lyda det jag sa vilket dom gjorde. Dom är helt underbara och allt gick super! :)
Älskar mina små trollungar så otroligt mycket! ♥

Jag sov över hos dom och på söndagen åkte jag in med bussen till stan vid typ halv ett för att träffa Tessan och gå runt på stan för det var skyltsöndag. Den var rätt så mini, har för mig att det brukar vara massa mer men det var mysigt iaf. Vid fyra drog vi oss till Söder för att se invigningen av Bocken, massa fyverkier blev det och jag stog och spände mig hela tiden då vi stog rätt nära och jag har sen jag var liten varit rätt så jätterädd för allt som smäller hehe... Men det gick bra och ännu en rädsla är övervunnen.. Nästan! :P

Ja när det var över så fanns det inte så mycket mer att göra än att gå till station och invänta tåget.
Min Baby har jag dock inte träffat under hela helgen! :(
Han skulle egentligen ha kommit o sagt hej till mig men eftersom jag var barnvakt och inte visste när syster skulle komma hem och han hade lovat att umgås med sin bror så sa jag att vi skulle ses i veckan istället.
Så imorgon ska han sova hos mig, o jag längtar så sjuuuuuuuuuukt mycket för att få ligga i hans famn! ♥

I alla fall så måste jag skriva några rader om två helt fantastiskt underbara människor, Milo och Peter!
Medans andra kommer med bortförklaringar, så ställer dessa två upp!
Jag hade somsagt inte lyckats fixat någon som skulle hjälpa mig med flytten, hade inte ens kollat flyttbil o sånt när jag drog till Gävle och lämnade lägenheten i total kaos!
Så när jag satt på tåget tillbaks idag så fick jag världens panik då jag ska flytta imorgon!!
Skickar mess till Milo som genast börjar kolla runt, och som så många gånger tidigare så räddar min trogna vapendragare mig!
Dom är helt enkelt bäst, ah BÄST!
Tack! Jag kommer aldrig glömma det här, ni är underbara!
All kärlek till er! ♥

Nu däremot så måste jag försöka få något gjort mer här hemma.
Ser som sagt hemskt ut, allt är i kaos typ och allt ska bli klart.
Hm hur hade jag tänkt egentligen?
Upp klockan åtta också för att ringa Gavlis och Nordanstig.
Yeey... Ah sittandes här får jag inget gjort iaf.

Puss på er!



Jag har massa bilder jag glömt att lagt ut från min födelsedag.
Haha kolla denna klockrena bild, DAMN IM HOT! ;) haha :P


Here I come..

Är superstressad men tänkte bara meddela att nu bär det av till Gävle!
Kommer hem imorgon så de blir inget bloggande mer idag.

Ha en superduper lördag!
Puss på er!



Flyttmöjligheter.

Godmorgon allesammans!
Jag somnade inte igår förrän nångång efter tre så det var med starkt motvilja som jag ens klev upp idag när klockan ringde vid halv nio..
Men upp kom jag och första jag gjorde var att springa ner till tvättstugan där mina kläder har hängt hela natten men trots det är dom inte torra.. haha helt sjukt! Slängde in en till maskin med och hoppas jag ska hinna med ytterligare en innan min buss in till Hudiksvall går 12.10.
Innan dess så måste jag ju försöka hinna med så mycket som möjligt här och egentligen borde jag inte sitta framför datorn då men stressar jag på morgonen så är min dag förstörd helt sen, allra helst när jag precis ätit frukost.. Jag spyr då!

Haha förresten...
Tror ni inte att sängen höll på att braka ihop inatt igen då?!:P
Haha jag hade fan legat kvar då, legat helt lutat åt vänster... En stor anledning varför jag ska ha en ny säng fast egentligen så är de ju inte sängens fel utan dessa helt sjukt ostabila sängben som jag fick (men dom har hållt bra länge så tack! :P). Haha den har varit vinglig från dag ett men jag har inte brytt mig för den har överlevt så mycket skoj! haha! ;) Aja sista natten i den nu iaf för på måndag så ska jag ta mig en tripp till IKEA o köpa mig en dubblish och egentligen borde jag ha älsklingen med mig så vi kan provligga tillsammans höhö! ;)
Han jobbar dock och jag vet redan på ett ungefär vad jag är ute efter och sen så kvittar det egentligen vad han säger för det är alltid jag som bestämmer iaf! men schh säg inget! ;P
Eftersom det är Ikea så blir det en budget säng på några tusen. Det får duga tills vidare, men dom är rätt skön, iaf den Mikkis hade och jag har bestämt mig för en likadan och allt är väl bättre en den jag redan har... :P

Även om det är mycket som har löst sig så är det ändå ett STORT frågetecken kvar..
Hur fan ska jag få ner dom saker jag har till Gävle?!
Det är långt ifrån mycket då jag ska köpa det mesta nytt sen när jag har den möjligheten men det är fortfarande tillräckligt mycket för att behöva flyttsläp eller flyttbil.
Men ingen jag känner har tydligen en sån där dragkrok på bilen och flyttbilar skulle visst vara rätt snordyra eftersom dom även tar betalt för milkostnaden... Så hur gör jag?!
Har jag någon trogen vapendragare därute med dragkrok på bilen som vill hjälpa mig kanske?!
Ni får popcorn I promise! haha ;P
Eller om någon kan vara så gullig och kolla upp absolut billigaste möjligheten för de här med flyttbil, sånt där hyr här lämna där system typ. Själv är jag totalt efterbliven när det kommer till sånt och framförallt när de gäller att kolla efter de billigaste då jag tar de första bästa o kollar aldrig på priset..

Nu måste jag verkligen börja packa lite...
Skriver lite mer innan jag drar till Gävle.
Ciao!










Helt slut..

Jag säger bara en sak...
TACK O LOV att jag INTE har en större lägenhet en vad jag har!
För fyfan vad det tar tid att fixa i den lilla jag bor i..
Jag har hållt på från typ fyra idag och jag är långt ifrån klar, jag är inte ens klar i tvättstugan! ;o
Iofs så kan det bero på att jag har fått för mig att tvätta nästan alla mina kläder och även om jag klagar på att jag knappt har några kläder så öööhm måste jag nog erkänna att det inte riktigt stämmer.

Jag är helt slut i kroppen nu och har hållt på att somna stående flera gånger så att få sitta ner är underbart just nu! Imorgon blir det somsagt Gävle. Tåget gick nångång runt 15 om jag inte minns fel, måste kolla upp det och hur det går med bussar också.
Ska bli så jävla skönt att slippa allt sånt här snart, inget mer strul med bussar eller tåg!
Att bo mitt i city kommer vara så sjukt skönt, längtar tokigt mycket efter att det ska bli måndag! ;D 

Mycket som är underbart med att flytta tillbaks till Gävle och en av dom är såklart min Baby Boo! ♥
Jag trodde inte jag kunde sakna honom mer men efter jag hörde hans röst i dag när vi pratade i telen så blev jag som tokig av längtan!
Har jag tur så kanske jag kan sova hos honom imorgon men tror inte det då han ligger hemma med hög feber o så.. Men hoppas för att få somna i hans famn skulle vara underbart! Kärlek på högsta nivå!
Men annars så kan jag väl klara av att stå ut tills på måndag för då jäklar ska han sova med mig, aldrig att jag sover ensam första natten, never ever!
Så han får helt enkelt ta sig till mig efter jobbet så var de bra med det! haha! ;)

Nää nu är det verkligen dags för mig att sova.
Upp tidigt imorgon och fortsätta städa och packa. Wuuäähäh...
Men först måste jag ju kolla hur tåg och buss gick.
Godnatt på er, sweet dreams!


Flytten..

Tjena allesammans! :)

Trots att jag har pratat i telen stortsett hela dagen så har jag faktiskt fått saker gjorda!
Började med att jag gick till skolan för att jag skulle prata med dom angående att göra prov dock var inte studievägledaren där så ska skicka ett mail till henne senare. Istället så gick jag och postade lite brev och sprang in lite snabbt på Ica, köpte apelsiner o typ chickenbits... Intressant va? haha ;)

Hem och började ringa runt..
Först ut blev Eon, en otrevlig och sjukt spydig människa fick jag prata med.
Efter de ringde jag Gavlis som denna gång gav ut numret till dom som bodde i lägenheten innan, först pratade jag med tjejen som var hur trevlig somhelst o meddelade att hon tyvärr inte hade något o bestämma om så hon bad mig ringa hennes sambo istället vilket jag gjorde. Han svarade inte först men ringde upp några minuter senare, även han var otroligt trevlig och sa att han redan sagt till Gavlegårdarna att det var helt okej för mig att hämta nycklarna vilket tydligen dom inte förstått så han sa att han skulle ringa upp direkt till dom o säga det, o några minuter senare fick jag ett mess av honom där han skrev att allt nu var fixat och att det bara var för oss att flytta in. Jag skickade ett mess tillbaks där jag tackade. Underbar människa om jag får säga mitt, han kunde lika gärna ha sagt att Nej du får vänta tills första dec men icke då. Så tusen tack, både till dig och din trevliga tjej! :D
Däremot så stängde ju Gavlis klockan 16 och eftersom jag bor häruppe och ingen annan förutom jag får hämta ut nycklarna så får jag vänta tills på måndag men de gör absolut ingenting. Då hinner jag fixa flyttbil eller flyttsläp beroende på vad det nu än blir.
Känner ju fan ingen som har en sån där dragkrok på bilen. Vet inte om Baby har de heller men tror knappast att han är så sugen på att låna ut sin nya BMW till mig haha! ;)
Men de ska nog lösa sig på något sätt, så mycket annat som löst sig iaf! :)

R var hit och hämtade sin tv och tvbänk med så det känns gött att lite prylar som jag har noll användning för börjar försvinna så det blir lättare att fixa här hemma.
Imorgon blir det ju att åka till Gävle och vara barnvakt till mina älsklingar! :D
Första gången jag är barnvakt till båda två samtidigt faktiskt o det ska bli sjukt kul! 
Saknar mina små trollungar så mycket, min sötaste lillebror med men han ska jag nog kidnappa så fort jag flyttat tillbaks hehe! ;)

På söndagen blir det att gå på skyltsöndagen med Tessan så därför ska jag försöka få så mycket som det bara är möjligt fixat idag. Är riktigt trött men det kan inte hjälpas för det är packa och städa som står på listan!
Håller på att tvätta för fullt vilket jag har gjort sen typ fyra och än är jag långt ifrån klar.
Min granne Linnea kom förbi med flyttkartonger också, hur underbar får man bli egentligen?! Blev så glad så jag var tvungen att ge henne en kram och hon såg då bra chockad ut haha! :P
Jag hade ju inte en enda och tänkte på det bara någon minut innan hon kom med några, som en tankeläsare..
Underbart!

Nä nu ska jag fortsätta kirra lite här hemma.
Sortera, se vad som ska slängas och vad som ska behållas.
Sen städa vidare... Ska försöka få stortsett allt packat idag!
Haha nästan omöjligt men ah jag lever för omöjliga saker! ;)
Sen så måste jag ju kika runt lite på saker som MÅSTE köpas!

Skriver mer senare, ha en trevlig fredag allesammans ciao!





Nu kör vi!

Hallå!
Tänkte kladda ner några rader så det inte bara blir nattliga inlägg som det har börjat bli.

Idag har jag seriöst massor att göra och då menar jag MASSOR!
Jag skulle egentligen behöva helgen för att kirra allt men eftersom jag lovat att vara barnvakt till mina älskade systersöner som jag så gärna vill nere i Gävle så ska jag försöka göra så mycket som de bara går idag.

Istället för att sitta här och beklaga mig över allt jag måste göra så är de dags att resa mitt stora underbara jävla arsle och börja ta tag i saker! ;)

Hörs senare babies!
Puss!



Dags att älska julen!

Hallå i natten!
Efter jag skickat iväg mitt toffel sms så började jag kika runt lite efter saker till lägenheten som måste köpas.
Som jag skrev så ska jag köpa mig en ny säng typ de första jag gör när jag har nycklarna. Den lilla fjant säng som jag har är bara inte väldigt liten utan även äckligt obehaglig och min rygg mår inte bra av den vill jag lova.
Så därför står alltså en dubbelsäng högst på listan.
Sen så behöver jag massa smågrejer som nya täcken och kuddar, sängkläder, överkast, gardiner, lite köksprylar mattor, lite saker till badrummet och lite julprylar.
En ny tv behöver jag verkligen också eftersom den jag har inte är min men tänkte ta och köpa en sån efter mellandagsrean och se om man kanske kan fynda något. Jag vill ha en på MINST 42 tum allra helst minst 50 då jag är fotbollsnörd och vill ogärna sitta en millimeter från tvn för att kunna se vart bollen befinner sig nånstans.
Köksbord och sånt tjafs måste jag också ha, men det är så lågt prioriterat så det knappt är värt att nämnas.

Julprylar däremot blir också en grej som måste köpas direkt när jag får nycklarna.
Alla snackar om att dom har julpyntat idag eller ska göra det på söndag och jag äger inte ens nånting i julväg.. Eller jo en rosa tomte som jag fick av Mikkis när jag fyllde år. Skitsöt men det är allt och den ser inte ens "julig" ut.
Jag har ju aldrig varit något för julen, rent utsagt hatat den för att vara ärlig men i år så har jag bestämt mig för att ta och fira den och allt som hör den till!
Jag ska julpynta en massa!
Julgran, julstjärnor, tomtar, julstrumpor och en mistel! :D
Sen så ska jag baka så mycket pepparkakor och lussekatter så jag kommer rulla fram! ;P
Sen så ska jag kirra värsta julbordet också, haha ska bli så grymt! :P

Haha frågan är bara om jag kommer hålla det här..
Hur ska egentligen jag Isabelle Jansson lära mig älska julen som jag tidigare har hatat mer än grinchen själv?..
Ett tappert försök är det iaf värt.

Nu värker hela min jävla rygg så sjukt mycket så det nästan gör de svårt för mig att andas! AJ!
SPA blir julklappen till mig själv vill jag lova, drar med mig mamma och Diana med så har jag redan kirrat deras med. Vi alla tre behöver det!

Nu däremot så behöver jag sömn!
Vi hörs mer imorgon eller ah senare idag då klockan fan hunnit bli fyra! ;o
Godnatt, puss!





Sur? Va surt...

Hallå hallå!
Kanske dags för ett inlägg för har inte hunnit med det än idag..
Har visserligen inte så mycket att skriva, i alla fall inget jag vill skriva här som kan läsas av så många människor som egentligen har noll med det att göra. Funderar faktiskt på att skaffa mig en ny blogg eller skaffa en till som är lösenordsskyddad som bara jag eller fåtal till kan läsa så jag kan få skriva av mig saker om allt möjligt utan att behöva tänka på vad som skrivs och om någons känslor.. A secret blog.

Igår tog jag i alla fall aldrig den där vaccinsprutan. Vi hann aldrig fram innan respektlösheten bröt ut.
Enligt stjärnorna häruppe så har jag nu missat min tur så nu är det bara att vänta på att bli drabbad av kära Svininfluensan. Heja Nordanstigskommun som är så sjukligt underbara o sätter vaccinationslokalen i en by som ligger hur det än är möjligt ÄNNU längre bort från civilsationen. Yeey, ni är så sjukligt bra! :D
Har jag tur så kanske man får sig en spruta när jag flyttar till Gävle.
Har ju som sagt ganska ständig kontakt med sjukvården och har möte med Ellen (underbar sköterska som hade koll på min medicin o så innan jag flyttade hit)  den 12 december om jag inte minns fel, ska kolla upp det.

Alltså förstår ni hur mycket det är som hänger i luften för mig?!
Gavlegårdarna får ju somsagt inte tag på stjärnorna som bodde i lägenheten jag ska flytta in i och kan därför inte ge mig nycklarna tidigare utan att dom har godkänt det.
Skulle jag få nycklarna i helgen så spelar det i alla fall ingen roll för jag vet inte alls hur jag ska få ner mina saker till Gävle då tydligen varenda liten rackare saknar dragkrok på bilen och priserna för flyttbilar är tydligen svindyra o eftersom min ekonomi är i botten just nu så funkar inte det.
Det skulle funka bättre för mig att slänga varenda liten pryl ta tåget till Gävle och köpa allt nytt nästa år istället då min ekonomi förhoppningsvis har stabiliserats.
Men så riktigt kan man ju inte göra heller då det är ett tag kvar av året och vissa saker är nödvändiga att ha kvar.

En ny säng ska jag ta och köpa mig iaf så fort jag har nycklarna till my new crib!
En ny dubbelsäng som jag och älsklingen kan inviga and make lots of babies i.. haha! ;)
Näädå... Jag är till och med grinig på honom, riktigt SUR är jag faktiskt och om ni minns så blir jag aldrig sur utan, irriterad, arg, sne eller riktigt FÖRBANNAD men aldrig sur.. Men nu är jag det.
Varför?! Jo för att han var så jävla kort i sitt sms, typ "hej jag är hemma o är sjuk!"
Jag skiter hur sjuk du är vart tog älskling och mitt <3 vägen?! QUE?!!! VART?!
Skrev såklart inte så utan skrev att det var synd om honom o fråga vad för sjuk han var men fick inget svar så då mina vänner blev jag SURARE o skrev typ att jaja godnatt på dig med, hoppas du blir bättre, hej! Typiskt Bella blir grinig sms typ... Som jag nu ångrar, men påtanke på hur han blev förr som började med att hans sms blev såhär så är de väl inte så konstigt, eller? Åh!
Det jag egentligen vill är att vara där o ta hand om honom.. ;S
Pyssla om honom även om jag skulle bli sjuk själv, visa min kärlek o hur mycket jag tycker om honom o hur mycket han betyder för mig..
SNÄLLA SKJUT MIG JAG HAR BLIVIT EN TOFFEL! ;O

Han måste ha förstått mina humörsvängningar vid den här tiden.
För han har hunnit se stortsett ALLA mina dåliga sidor och knappt någon av dom bra men ändå så stannar han kvar, det är kärlek de! :P
O jag anstränger mig faktiskt, de ska Gud veta att jag gör.
Jag tror eller jag hoppas iaf att allt blir bättre när jag har flyttat till Gävle och vi har chansen till att träffas oftare.
För jag behöver det, jag behöver honom! Jag måste bara lära mig att ingen är felfri... Ingen...
Nu ska jag toffla extra lite extra o terra han med ytterligare ett mess trots han säkerligen sover.
Måste be om ursäkt för kommer inte kunna sova annars.

Skriver några till rader alldeles strax..
Puss!




Jag kan också toffla..

Åh Baby du borde ha skrivit godnatt till mig om det är så att du sover..
Jag blir tokig av mina tankar om varför jag inte fick svar på mitt sms även om jag vet att du med största sannolikhet sover men ändå. Lite svårt att låta bli att spekulera och säkert överdriva om man varit med om saker jag varit med om i förhållanden eller i ren allmänhet egentligen.

Jag längtar så otroligt mycket tills jag flyttar till Gävle för jag saknar dig så sjukt mycket!
Åh jag hade verkligen velat somna i din famn inatt men får stå ut några dagar till..
Du är min och jag är bara din din din din DIN! ♥



Du får leva med att vara du, det är straff nog!

Jag var med om en grej idag som gav respektlöshet en helt ny mening.
Har funderat på om jag ska skriva om det eller inte, ställde frågan om skulle jag må bättre av att skriva hur dåligt någon annan kan bete sig?
Skulle jag bli en bättre människa av att hänga ut någon annan?
Skulle mitt samvete klara av det och skulle jag kunna sova skönt inatt?
Svar Nej!

Det jag kan säga är i alla fall att denna grej kunde ha kostat mig livet.  
Det som kunde ha blivit min död är något som du är stolt över något du skryter om..
Något som du kan ta en dusch och utan samvete och någon somhelst ånger eller ångest bara glömma bort..
Ja det säger väl en hel del över hur du är som människa...
Att jag hellre tar risken att dö med Stolthet och respekt för mig själv än att låta dig tro att du kan ta det ifrån mig, kränka mig, tro att du har makt över mitt liv och leka Gud säger ganska mycket om hur jag är som människa.
 
Hellre dö stående än att leva ett liv på knä!


Läskigt men ändå spännande och helt fantastiskt.
Vissa band är för starka för att bryta. 
Vågar jag?

Änglavakt! ♥


10:53

Haha snacka om att mitt humör fick ta mycket stryk igår..
Först strul med Gavlis och allt om den här jävla hemska sprutan, sen bli anklagad och sen på kvällen så slutade mitt internet att fungera!
Men jag bet ihop eftersom jag hade väntat hela dagen/kvällen för att prata med my love och när klockan är typ ett så kunde jag äntligen ringa. Men vad tror ni händer efter vi pratat två minuter? Jo hela nätet fuckar ur och samtalet bryts och det går inte att ringa upp igen. Alltså jag var nära på att börja gråta haha, men efter typ en halvtimme och ett byte till nå comviq kort jag hittade här hemma så kunde vi prata. O jävlar vad vi pratade, vi la inte på förrän typ fyra eller nå sånt.
Åh saknar honom så sjukt mycket! ♥

Nu ser jag på klockan att det är dags att jag gör mig ordning och springer iväg till skolan.
Matte idag och eftersom jag struntat totalt i flera lektioner så är det nog dags att gå på en nu.
Sen blir det till kiosken med tipset och sen iväg till Gnarp för Baconsprutan!
Vi hörs senare, puss!

Har du dödslängtan?!

Vilken dag det har varit, allt har varit som någon sjuk snurrig karusell av alla möjliga känslor.
Att det ska strula med inflytt är riktigt störande och oroar mig rätt så mycket då jag ska vara utflyttad från den här lägenheten den första december och att då få nycklarna den dagen till min nya lägenhet gör allt rejält jävla tight! Åh hoppas verkligen dom får tag på dom tidigare hyresgästerna och att dom godkänner att jag flyttar in tidigare, dom har ju redan lämnat in nycklar o flyttat så man tycker inte de borde göra något men det är ju iofs mycket man tycker...

Något jag tycker är till exempel att anklaga någon på felaktiga grunder är så jävla sjukt så det inte ens finns ord för det!
Var ju på efterfest i lördags och snubben som jag känner och har skrivit med på msn efter det här skickade ett sms till mig där det stog typ "Idiot du tog mitt armband" Snubben känner mig tydligen inte så bra eftersom att för det första anklaga mig för något som att sno något vilket jag ALDRIG gjort om man bortser att jag snattade när jag var typ fjorton år. Mitt sms tillbaks blev "Har du dödslängtan eller din jävla åsna! Vad för jävla armband jiddrar du om?!!" Jag hade hela tiden i tanken att han skickat fel men nej han fortsatte o skicka att jag tagit hans armband. Flytokig ringer jag upp fanskapet och frågar vad hans jävla problem är, att jag aldrig baxat något av mina vänner i hela mitt liv, inte ens en tändare.. Att jag inte ens kan ta en godis på Ica utan att få dåligt samvete och betala för den. Att han kallade mig idiot gjorde mig galen, det är ett ord som jag visserligen använder flitigt men att kalla en människa med min intelligens och mitt humör för idiot är som att tigga om att bli ihjäl slagen.
Han var dock inge tuff alls i telen utan fortsätte bara säga att hans jävla armband var borta från festen o att det antingen skulle ha varit jag eller Tessan som tagit det inte hans jävla äckliga horvänner som taffsade på mig när jag SOV!
Mitt tålamod tog slut och han fick smaka på något som så fint kallas ADHD och hade han varit här så hade han fått smaka på vägkanten!!!
Jag blev helt fuckin galen eftersom jag hatar att bli anklagad för saker jag aldrig ens skulle kunna tänka tanken att göra o sen bli kallad saker... ooooooooh.... Efter att jag låtit som det vore jag som vore blatten av oss och gjort klart för honom att han var en hora och att jag pissar på horor som honom, jag pissar på hela hans familj om han anklagar mig och kallar mig idiot igen..
Frågade han om han trivdes i Sverige för om han gjorde de skulle han tänka efter nästa gång han bestämde sig att kalla någon idiot för annars kirrar jag hem han och hans olika styckade kroppsdelar i olika banankartonger och skickar hem fanskapet till Turkiet!!!!!!

Jag är ingen våldsam människa, jag avskyr våld faktiskt.
Men är någon respektlös mot mig, min familj eller mina vänner så försvinner ALL respekt för den personen och i mina ögon så är till och med min spya mer värd än vad dom är och fattar dom inte det så krävs ibland våld för att dunka in det i deras små jävla patetiska hjärnor!!!! 

Hoo... ANDAAAAAAAAAAAAAAAAAS.... :P


 


Pengar är makt!

Åååååååh vad allt ska bli så sjukt krångligt!
Började med att jag ringde Gavlegårdarna för att kolla om möjligheten fanns att jag skulle kunna få nycklarna till lägenheten nu i helgen så jag kunde börja flytta in. Men då fick dom inte tag på dom som tidigare bott där och eftersom dom inte har lämnat något meddelande att det är okej att nycklarna blir utlämnad tidigare så får jag helt enkelt vänta tills den första december om jag inte har tur och lyckas få tag på dom nu i veckan.
Detta är typ kaos..

Ringde sen Hälsocentralen här i Bergsjö för att kolla om jag bara ska gå dit och sätta mig imorgon när jag ska få de där vaccinet mot svininfluensan men nejdå... Då är vaccinationslokalen i GNARP, en byhelvete som det inte ens går bussar härifrån till vad jag vet iaf! Jag frågade hur man ska göra om man inte kan ta sig dit då, ja då får jag helt enkelt inget vaccin... Inte heller om jag inte skulle ha möjligheten att komma just imorgon.
Hade jag haft den ekonomi som jag SKA ha så hade jag köpt en jävla läkare som kom hit o gav mig den där förbannade sprutan men eftersom min ekonomi är i botten eller nej den är inte ens i botten utan så djupt ner det bara går att komma typ så är det stortsett omöjligt.
Jag avskyr känslan att ha lite pengar, hur klarar folk av det här?
Jag är van att allltid ha mycket pengar och just den månaden då jag verkligen behöver pengar är den månad då jag knappt har några, plus att det är just den månaden som allt typ går sönder! Är de inte rätt komiskt?!

Jag är seriöst i chock...
Tur nog så är jag optimist in i det sista och förhoppningsvis löser sig allt även denna gång..


Lööööööööööve!

Första gången jag hörde den här låten så tänkte jag "Shit vad han mumlar, crap!"..
Men efter att ha lyssnat på den några (Jävligt många) gånger så har jag precis som med allt annat vackert börjat uppskatta och älska den!
Hans mumlande har förvandlats till något magiskt och det med kombination att texten är otroligt vacker gör att jag älskar låten och att jag är hur förälskad somhelst kan ju iofs också vara en anledning! ;)






"I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before your to far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
So hold off
She should hold off
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I coming out in this all wrong
She standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's to far gone
And before nothing can be done

Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on.."


Wow, vilken jävla tur han har!



Vilka underbara människor de finns..
Tack för alla helt underbara komplimanger, de värmer så otroligt o dom stärker mig!
"Wow, din kille har en jävla tur han!" "Wow, shit vart tog luften vägen.. DET HÄR är skönhet!" och "Din kille får passa sig för jag tänker sno dig" var fan tre av dom skönaste.. Haha tack! :)
Ni är alla så otroligt vackra och jag ska nog hälsa Baby Boo att han har tur och får hålla tag i mig hårt.. haha! ♥



Spruta mig!

Jag har bestämt mig att jag ska ta det där jävla vaccinet mot svininfluensan.
På onsdag är det visst min tur men jag har noll koll på vart jag ska nånstans så ska ta o ringa o kolla det imorgon.
Hoppas bara jag inte får någon hemsk biverkning o tappar känseln på alla möjliga kroppsdelar eller börjar gå baklänges eller allt annat man tydligen kan få.
Usch kan inte ens tänka på det för blir sjuk av tanken av att bli sjuk haha... Nu efter att snackat om det i en halvtimme typ så har jag lyckats fått galet ont i halsen, är ju livrädd att jag lyckats fått de efter varit i Stockholm o så efter att ha suttit häruppe isolerad från omvärlden i månader!
Bläääää för sjukdom!

Idag har jag typ inte gjort nånting bortsett från att pratat i telen typ haha.
Gjorde iofs fiskgratäng också som jag åt vid nio, sen middag med andra ord! höhö..
Borde egentligen ha städat en jävla massa men som alltid så har de inte blivit av.
Imorgon däremot (alltid imorgon..) så ska jag ta mig i kragen o ringa runt o städa o börja packa så hoppas verkligen att jag INTE blir sjuk för har verkligen inte tid med det nu.

Jag ska nog börja småplocka lite här hemma ikväll iaf, är ju inte ett dugg trött så..
Näää här kan jag inte sitta iaf, ta tag i disken kan jag iaf göra.
Skriver mer senare, ciao!





Spruta mig! hahaha fan va gött! :P


My love.

Hallå hejsan hallå! :P
Tog en rejäl sovmorgon imorse och vaknade inte förrän strax efter elva.
Allt jag har gjort sen dess är typ pratat i telen och varit iväg o handlat. Hämtade ut mina skor med från posten så ska snart testa dom och se om dom passar.

Är helt slut efter den här helgen, haft grymt roligt men den har tagit på krafterna.. hehe!
Ska lägga ut lite bilder sen när Tessan har skickat över dom till mig, vilket jag har noll koll på när det blir då hennes dator är på lagning. Har däremot några bilder från min kamera att bjuda på i alla fall! ;)

Åh fick precis ett super sött sms av min baby boo, han är bara för underbar!
Vill inte säga för mycket för då blir de alltid något strul men jag är så sjukt förälskad i alla fall.
Om det blir vi igen (Om det inte redan är de?) vilket jag hoppas så hoppas jag att det blir bättre den här gången.
Att vi lyssnar mer på VARANDRA istället för vad andra säger till oss.. 
Plus att jag ska lära mig att kompromissa lite bättre, att allt kanske inte behöver ske på mina vilkor bara de mesta! haha ;) Men jag ska försöka sluta med att måla fan på väggen innan jag har all fakta om hur allt ligger till, försöka undvika alla onödiga kommentarer som jag kan slänga ur mig ibland.. Rätt ofta..
Men ah vi får helt enkelt se hur det blir av allt men jag hoppas de blir något bra! ♥

Jag känner mig alldeles snurrig så ska ta o klunka i mig några liter vatten typ och vila en stund innan jag sätter igång och fixar här hemma. 
Vi hörs senare! 



Haha älskar de här fotot... 
Jag värsta divan och Tessan flummar. 
Är typ som "Vad händer egentligen bakom din rygg, Freind or Foe?"  ;P



 

Hemma!

Hej alla underbara!
Nu är jag hemma igen efter en helt fantastisk helg!
Jag har haft så sjukt jävla roligt.. Födelsedagskryssningen i torsdags var totalt grym och som jag redan visste innan så ägde vi hela jävla båten! Dansgolvet var mitt och Tessans, all eyes on me... haha! ;)
Riktigt roligt var det o ska berätta lite mer sen och lägga ut bilder, för de blev några bilder tagna sörrni! ;)

Lördagen var grym den med, hade ont i varenda muskel haha men efter en varm lång dusch lyckades jag bli lite bättre och det blev utgång på Hangloose som planerat.
Jag trodde jag inte kunde ha lika roligt som på kryssningen men det hade jag, och inte nog med det så träffade jag min bejbi! Efter allt så var du fortfarande min riddare som räddade mig, efter alla dessa månader och mina känslor för dig försvinner bara inte! Jag tycker så sjukt jävla mycket om dig, aldrig känt de känslor för någon som jag känner för dig. Kärlek är konstigt och jobbigt men fan vad helt underbart och mäktigt det är med! You are my love my baby boo! ♥

Helgen har varit underbar helt enkelt, allt med den har varit underbar!
Iofs baksmällan kan jag ha varit utan men men haha... :P
Ville bara klottra ner det, nu blir det att försöka sova har MASSOR att göra nu i veckan innan det är dags för flytt.
Jag skriver mer imorgon istället, godnatt på er alla gullungar därute!
Puss!
/B




Vi är bara så jävla bäst!
O jag är bara så jävla klockren när jag tar sånt där läppbalsam grejs och kletar runt hela jävla käften.
Hahaha, so HOT HOT HOT! hahaha! ;P



21år!! :D

Hipp hurraaaaaa idag är MIN födelsedag! ;)
O precis som att 21 är de bästa i Black jack är jag bäst mohahahaahahaha! ;)

Jag och Tessan sitter på centralen i Stockholm, har precis ätit så är grymt mätt!
Skulle behövt massage för hela min vänstra sida har slutat fungera typ, har svin ont!
Men Tessan ska leka massör senare har hon lovar, supertrouper de :D

Nu ska jag låta henne kika Facebook lite snabbt där jag förresten tackar för alla gratulationer! :)
Sen ska vi ta tunnelbanan mot värtahamnen o rocka loss!

Vi hörs mer sen, ciao!

Stressad, Gävle nästa!

Godmorgon alla sötnötar! :)
Jag somnade inte förrän runt typ halv fyra inatt och att då vakna av att klockan ringer vid sju är inte så roligt.. Jag känner mig inte så mänsklig haha! ;)
Men snart hämtar systeryster upp mig iaf och är så gullig och kör mig och Gottegos in till Hudik så vi kan ta tåget.
Hoppas att det går lika bra att åka med honom som alltid, och att ingen hund är där!

Men nu börjar jag känna mig sjukt stressad!
Har inte packat klart, inte varit ut med Gottfrid, inte sminkat mig och gjort mig ordning och inte ens bestämt vad jag ska ha på mig haha, lyckat! ;)

Därför bör jag avsluta nu..
Blir nog inte alls nå bloggande förrän på söndag, iofs ett snabbt inlägg imorgon då JAG FYLLER ÅR! ;)
Don't forget! ;)

Ha en underbar dag allesammans.
Puss!
/B ♥


Btw, jag har fortfarande lila slingor, not good! ;)
Haha! ^^

Blondie goes lila? ;o

Att jag aldrig lär mig...
Ramona blekte utväxten på mig idag och jag satt i lite silvershampoo efter som inte är så bra när man inte har nå jävla gul nyans på håret. Fem minuter senare och voila jag har lila slingor!
Vanligtvis brukar de gå bort när jag tvättar om håret med vanligt shampoo men inte nu... Har tvättat det säkert fem gånger efter det och jag har fortfarande lila slingor i håret och ganska stark lila färg!
Visst resten av håret är lovely platina men dessa lila slingor stör mig!
Förhoppningsvis försvinner dom snart, mensen är på igång med men guess what?! Jag ska rocka båten o vara hetast av alla ändå, dangolvet är mitt så enkelt är de, så är det alltid. You fuckin bitches is nothing compared to me! ;) haha! ^^

Jag har inte ens packat klart, men känns inte som jag får så mycket mer gjort inatt iaf.
Så ska ta en promenix med Gottfrid nu sen krypa ner o sova.
Klockan är ställd på sju så hoppas verkligen att jag kommer upp då också!

Godnatt ciao!


Bella + Knorr = Succé! ;)

Jag avskyr fortfarande folk som undviker än utan anledning MEN ibland så ignorerar inte personen än som man trodde utan det kan vara något annat.. Något heeeeeeelt annat och i det här fallet så var det något heeeeelt annat och det handlade inte om mig haha! My misstake.. Men när typ allt kretsar runt mig så är de lite svårt att inte dra förhastade slutsatser! haha! ;)

Men nog om det..
Jag tog en promenad över till Ramona. Hon är sjuk stackarn och ligger i feber! :(
Trots det så ska hon vara snäll och komma hit och bleka min utväxt ikväll, det är uppoffring det! :)
Jag lämnade Gottfrid där så dom fick gosa lite med varann eftersom dom inte kommer ses på ett tag iaf inte lika ofta efter jag och Gotte flyttar.
Promenaden hem så träffade jag på hennes granne och hennes lilla vovve och vi stog och pratade ett bra tag om allt mellan himmel och jord. Varför ska hela Bergsjö/Hudiksvall verka så bra nu när jag ska flytta härifrån?!

Gick hem iaf och sprang ner till tvättstugan direkt och slängde i en maskin, sen ner till förrådet och plockade fram några skor, får se om dom duger till kryssningen/helgen eller om jag köper nya.

Jag ska strax börja städa men måste få i mig något att äta först för är snuskigt hungrig!
Vad blir det för mat då? Jo mästerkock som jag är så kirrar jag SOPPA! haha, i från en sån där påse från knorr, (haha älskar ordet KNORR)  o kryddar i med massa cayennepeppar. Släng dig i väggen Gordon Ramsey! haha ;)

Så nu ska jag njuta av min gourmetmiddag och sen sätta igång och städa, tvätta och allt annat skoj.! ;P
Hörs senare, ciao!







Öppna käften för i helvete!!!!

Jag avskyr känslan av att någon undviker än, allra helst när man inte har någon aning om varför!
Ska det vara så jävla svårt och säga vad det är istället för att ignorera?! Avskyr sånt.
Blir så fuckin irriterad på människor som bara inte kan öppna käften, vara ärliga och säga vad dom tycker och tänker!

ett.. två.. tre.. fyra.. fem.. sex.. sju.. åtta.. nio.. tio..



Jag rymmer från min ångest!

Jag är ju somsagt jävligt duktig på att skjuta upp saker och allt jag sagt i veckor att jag ska göra har inte blivit av, inte ens småsaker som jag skulle kunnat fixat på kanske två minuter eller så..
Jag har skjutit upp eller nej jag har totalt glömt bort skolan!
Jag har två kurser som jag ska vara klar med egentligen i mitten av december men eftersom jag flyttar första december så ska dom vara klar då.
 Dessa kurser har jag knappt påbörjat, bland annat matten som jag inte ens gjort ett enda prov på vilket är skandal då matte faktiskt är mitt ämne! Iofs så är alla ämnen i skolan mina ämnen då jag har sjukt lätt för saker och ting det som jag desvärre inte har lätt för är att ha självdisciplin och sätta mig ner och faktiskt göra det som ska göras!
 
Men...
Jag är en optimist in i det sista, framförallt när det kommer till tid!
Att deppa ihop är verkligen ingen lösning på något så istället tar jag morgontåget till Gävle på onsdag och lämnar mina problem och ångestfyllda tankar här hemma i Bergsjö!
På torsdagen (min födelsedag) så blir det en tripp till Stockholm där jag och Tessan först ska kika runt på stan och sen blir det kryssning där jag ska bli äckligt full och dansa så det bara skriker om det! Jag ska njuta av varenda sekund för nu har jag varit nykter bra länge!
Sen så kommer jag må skit på fredagen och sen blir det utgång igen på lördag! Party! ;)
På söndagen så ska jag sätta mig på tåget åka upp hit ta fram min mattebok och historiebok, fokusera och plugga på som bara fan! Så att jag på mindre än tio dagar lyckas bli klar med två kurser som jag knappt har på börjat.
Tror anledningen jag skjuter upp saker är för att jag just kan göra det, jag vet att jag oftast klarar av det iaf och dom gånger jag inte gör det är för att något annat kommer i vägen.

Men nu ska jag sluta vara så självsäker för då kommer väl säkert just något i vägen så hela skiten fuckar sig.
Det får gå som det går helt enkelt. Har ju massa med flytten också men allt det får jag ta EFTER helgen!
Imorgon ska jag försöka göra så mycket som möjligt här hemma innan jag åker men utan att känna krav. Att städa undan lite och TVÄTTA är dock ett måste! Plus packa...
Sen så ska jag gosa en jävla massa med underbara Gottegos då han ska vara hemma hos min pappa tills jag har flyttat och kommit ordning i Gävle. Alltså flera dagar kommer jag vara utan honom, kommer bli så tomt!
Men vet att han har det bra hos Papi så det känns tryggt iaf även om jag kommer sakna honom massor!

Nu blir det att kolla klart på Cold case sen se om jag orkar göra något eller om jag ska sova.
Ögonen är alldeles tunga men det kryper i hela kroppen på mig så de känns som jag måste bli av med lite energi innan jag kan lägga mig!

Men ah, godnatt på er iaf!
Ciao!




Gottegos har redan intagit sängen! hehe mitt allt! ♥


Lady Gaga- Bad Romance.






"I want your loving
And I want your revenge
You and me could write a bad romance.."


Jag är bättre än så..

Att prata med dig är som att tala till en vägg, man får ut ungefär lika mycket av samtalet!
Därför finner jag inte heller någon anledning att ens försöka förklara något för dig som jag i alla fall vet att du inte skulle förstå, det skulle bara bli onödigt med tid.
Därför låter jag bli.. Alla förklaringar, all ilska, frustration och hat och all smutskastning slänger jag direkt ner i papperskorgen direkt.

Jag tittar på Gottfrid och inser att jag gör helt rätt, varför hata när man kan älska?
Allting som får oss att må dåligt borde vi sortera bort så vi kan fokusera på det som får oss att må bra.
Nu blir det att sova, godnatt!
puss!



Migrän är hemskt!

Huvudvärken har inte gett sig utan snarare blivit värre!
Känns som hela huvudet ska explodera!
Tog en ipren nyss o hoppas den funkar bättre en panodilen.
Har ju inte fått äta ipren något pga operationen. Varken några veckor före eller några veckor efter.
Men nu har det gått sju veckor så då borde de ju gå bra..
Jävla migrän! Lika bra att ringa läkaren imorgon så dom får skriva ut nå piller jag hade förr, för dom som är receptfria är fan bara skräp!

Åh snälla kan de bara inte gå över.. Gottfrid måste ju ut på en promenix, jag måste plugga matte och Gossip girl börjar kl 19..
Men inget av de kommer gå så bra då minsta lilla ljus och minsta lilla ljud får mig nästan att spy.



Sonntag!

Jag fryser, mår illa och har världens huvudvärk.. Inte direkt den bästa starten på dagen direkt.
Konstigt nog så har jag inte haft så ont i huvudet på sistone, förr var det ju några gånger varje vecka men nu efter operation så kan jag faktiskt inte ens minnas att jag haft nå huvudvärk. Kan ju bero på att jag i början  knaprade smärtstillande så det stog härliga till haha..

Nu ska jag lägga mig ner o glo på tv o vänta för att se om panodilen jag tog nyss hjälper.
Vilket jag verkligen hoppas på då jag verkligen behöver plugga lite matte och det kan jag inte göra om jag både mår illa och hela huvudet dunkar.

Ha en skön söndag allesammans!


Att tänka sig för fast det är svårt.

Jag valde att ta bort mina två tidigare inlägg för jag vill inte skriva om något som rör vikt, varken i positivt eller negativt syfte..
Vikt är bara en siffra, men det är en siffra som kan påverka mycket. Beroende på om den är för hög eller för låg så kan din hälsa drabbas men det är upptill var och en om dom vill bry sig om det eller inte.
Däremot så bör man tänka lite på vad man gör, säger o skriver (vilket jag har väldigt svårt med) om saker som rör utseendet och annat så klart också då det kan påverka någon annan väldigt starkt. Vi alla har ett sorts ansvar till varandra oavsett om vi vill det eller inte. För är jag bland människor som mår dåligt så är det omöjligt för mig själv att må bra.

Med det sagt så blir det sängen och tvn.
Det är en film på 3an som jag sett förr som är rätt bra om jag inte minns fel, nån skejtfilm.
Blir att somna till den i alla fall.

Godnatt mina vänner, hoppas ni har haft en riktigt bra lördag.
Puss!



En tripp till Hudiksvall.

Hallå allesammans! :)
Idag så har jag tagit en tripp in till Hudiksvall för att göra en runda på stan..
Sov dock över och hade mindre än en timme på att göra mig ordning innan bussen skulle gå. Tur så ville Ramona ha Gottfrid så hon hämtade honom så jag slapp gå ut o gå med honom så jag istället hann med att äta lite frukost o ta en snabbdusch innan det var dags att springa till bussen.

Shoppingturen började inne på H&M för bh-jakt.
Jag har ju sett att dom har börjat med bhar upp till D-kupa blev dock lite besviken över att det bara var fåtal som fanns upp till D och dom var lite mindre fina för att vara helt ärlig plus att nästan alla var ju slutsålda.

Jag prövade några men saken är att jag aldrig har haft någon koll på det här med bhar, vilken storlek man ska ha, hur dom ska sitta o bla bla bla...
Hur vet man ens det? Stort sett varenda kvinna går ju med fel bh storlek var det ju något test som visade.
Men hur vet man vilken storlek man ska ha då? Är det någon gåva man föds med som jag helt blev utan?
Eller råkar vissa bara gissa rätt?
Jag varken gissade eller hade rätt när jag stog i provhytten och muttrade att Jonas (Plastikkirurgen) sa faktiskt att jag skulle få en C/D-kupa och därför ska jag även kunna ha det! Det är skitsamma om den här känns liten för Jonas sa.. O de Jonas sa stämmer..
O eftersom Jonas sa det så gick jag fram till kassan och köpte en bh som jag innerst inne vet är lite för liten men eftersom Jonas sa det så lever jag i förnekelse och tycker den sitter prima! Haha! ;)
Förrutom den bh som sitter alldeles perfekt haha så köpte jag ett sött diadem med innan jag rörde mig vidare..

Nästa stopp blev på Ginatricot..
Där fick jag med mig strumpor, ett linne och leggings.
Jag trodde linnet skulle vara lite oversize men tydligen inte så "råkade" nog köpa någon storlek för stor men det blir bara skönt! ^^ 
Leggingsen är i nå blankt satin liknande i fram och nå bomullstyg i bak o är riktigt snygga faktiskt.

Efter Gina så hade jag drygt fyrtio minuter att fördriva tiden på.  
Kikade in på Hollywood som motsvarar typ Veromoda o köpte en Bad Hair day mössa som jag lovat mig själv att INTE köpa men precis som jag lovade mig själv att inte köpa en Svea mössa för några år sen så hamnade skiten på huvudet mitt. haha! ;p
Blev en tripp in på Ur och penn med där jag stog och funderade på en jetset klocka men var ekonomisk o lät bli o köpte istället två par örhängen. 
Efter det så började jag röra mig mot bussen och åkte hem.
Jag lagade mat och satte mig o kikade på tv o runt 18 så kom Ramona med älskade Gottegos! ♥ 
Tur så hade hon precis varit ute på en promenix med honom i skogen så han fick springa lös så då behöver jag inte ha så dåligt samvete med att jag gärna sitter och trycker härinne eftersom det är iskallt ute! De regnar o blåser o det är bara brrrrr....
Blir en kvällspromenix senare men den blir inte alls lång!

Nu ska jag nog koka mig en kopp te och göra en kvällsmacka, götta!
Sen så blir det Beck kl 22! Man tröttnar aldrig på Beck.. Eller.. man tröttnar aldrig på Persbrandt! ;)
Ha en trevlig lördagkväll så hörs vi senare!
Puss!








Snart så kommer jag tillbaks! ^^

Nu är sängen lagad igen! Syster kirrar o jag stirrar! haha ;)
Men ganska komiskt var det, när jag har suttit och funderat över min "bubba" och tänkt att jag kanske kan klara mig utan en ny säng ett tag till så brakar skiten sönder! hahaha!... Jag säger ju det, jag o bu bu bubba... Funkar inte! Vissa är helt enkelt inte födda för att leva ekonomiskt och jag är en av dom!
Men jag ska försöka, ett till tappert försök frågan är bara vad som går sönder då.. haha! :P

Åh förresten så skaffade jag e-leg/BANKID idag o jävlar va smidigt det är!
Haha jag är typ så jävla efter när det kommer till att skaffa sånt där men blir alltid lika imponerad över hur fort o smidigt allting blir.
Som idag så gjorde jag en flyttanmälan på Skatteverkets hemsida.. Så nu slipper jag gå dit och sätta mig i någon svettig lokal och vänta på att få prata med en riktig bitter kärring med grått hår och glasögon.. Haha fördomar!
Tar ju år! Bara att ta sig dit blir ju så förbannat drygt! Men nu är det gjort och det känns superskönt! :D
 
Åh va härligt... Första december är jag Gävlebo igen! ^^
Träffa vänner o bara ta en fika, shoppa festa, gå ut o dansa o bli social igen!
Fem minuter att gå in till stan typ eftersom jag kommer bo på norr. 
DEJTA! ;) haha... ^^ 
Börja träna ska också bli helt fantastiskt! Det är så otroligt skönt att röra på sig vilket jag visserligen gör nu med, genom att gå ut o gå med Gotte några mil om dagen vilket iofs inte har blivit så många mil sen operationen men ändå.. Skönt är de att träna och jag mår så förbannat bra då!
Humöret blir bättre och kroppen snyggare.. De kan inte bli så mycket bättre hehe! ;)
Men blir bara några dagar i veckan så det inte spårar ur som förr.
Det ska iaf bli skitkul att flytta tillbaks även om jag faktiskt måste erkänna att jag faktiskt kommer sakna Bergsjö liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite... Jag har lärt mig mycket av MIG SJÄLV genom att bo här, jag har blivit lugnare och det finns få helt fantastiska människor här. Dom må vara få men dom som finns knäcker alla!
Ska skriva en liten diss och en rejäl hyllning om min tid häruppe sen! ;)



Nu däremot så tänker jag försöka ta o sova..
Imorgon så funderar jag på att ta en tur in till Hudik och kika lite efter bland annat underkläder.
Kanske några snygga skor och en snygg klänning tills kryssningen med om jag hittar något vill säga. Hudiksvall är ju inte direkt Sveriges bästa shoppingstad. Tur nog så ska jag ju både till Gävle och Stockholm nästa vecka så något fint borde jag ju hitta... i BUBBAvariant! ;)
Åh måste be Ramona om numret till frisören här också, "Blondie" måste klippa mig för jag hinner nog inte med det när jag är i Gävle innan kryssningen.

Aja godnatt på er, sov så sött! :)
Ciao!


Det är verkligen fredagen den trettonde idag!

Jag kan inte minnas att jag någonsin har haft otur på fredagen den trettonde framtills idag..
Har haft väldigt ont i magen som jag skrev i det tidigare inlägget, ringde Tessie för att höra med henne om det här med blindtarmen eftersom hon har opererat bort sin engång i tiden. Hon tyckte att jag borde ringa sjukhusrådgivningen vilket jag gjorde och det var en riktigt trevlig människa som svarade.
Jag blir så glad när människor som jobbar med människor verkligen ger dom ett bra bemötande. Något som egentligen borde vara en självklarhet men tyvärr inte är det.

Bortsett från smärtan i magen så har jag även lyckats haft sönder min säng!
Jag och Gottfrid skulle både ligga och trängas på vänstersida  av sängen. Gotte brukar annars jämt flytta på sig ner mot fötterna när jag lägger mig men inte nu. Var som han ville knuffa ut mig från sängen men jag envis som jag är låg kvar och envis som han är så låg han också kvar.
Pratade med Tessie i telefon samtidigt som jag hör krrrrsh.. O så går ena benet till sängen av och sängen ramlar åt sidan! Gottfrid flög av och jag låg kvar o små skrattade! Haha lite roligt! ;)
Men det var rätt väntat... Den har varit vinglig sen den dag Arne och Ramona kom hit med dom där träpinnarna som dom envisades om att sätta fast för dom gillade inte att jag skulle ligga med madrassen rakt på golvet som jag tidigare har gjort för jag tyckt de varit så skönt.. haha låter så white trash o så fattigt egentligen men ah jag har helt enkelt tyckt de varit skönt! :P Nu däremot efter att ha sovit en bit upp så tycker jag att det är grymt obehagligt haha, va sjukt att man kan vänja sig så lätt.
Det som däremot är en liten chock är att det händer NU! Typ ett år senare när den klarat att man har haft chiki chiki o shit i den, jag kanske måste banta?  haha... :P

I alla fall så ringde jag Ramona och hon skulle komma senare och hjälpa mig att laga den, hur fan det nu än ska gå för vad jag kan se så har ju hela benet gått av. Haha!
Jag är väldigt glad och tacksam att hon hjälper mig iaf, vi är lite som dag och natt jag och min syster vilket ibland kan vara något riktigt bra men ibland även vara riktigt KAOS!
Vi har väldigt ofta delade åsikter och uppfattar saker helt annorlunda.
Men saken är att det handlar egentligen inte om att förstå hur den andra tänker utan mest att acceptera att han/hon faktiskt tänker och resonerar annorlunda.

Hursomhelst så har jag inte någon direkt tur idag så att typ att spela på lotto är det verkligen ingen bra dag för. haha! ;) Nummer 13 har faktiskt "förföljt" mig sen i somras vilket låter som jag vore helt paranoid men det är faktiskt sant! haha :P
Men tror inte riktigt min otur går att skylla på en siffra utan snarare dålig karma.
Jag har insett ganska mycket på sistone om saker jag borde ha gjort annorlunda men det får bli att jag skriver mer om det senare nångång för nu är det Idol! :)
Tyvärr så åkte ju sötaste o grymmaste Rabih ut förra fredagen vilket var helt sjukt, jag var grymt chockad! ;o
Sorry Eddie men de borde ha varit du! ;/

Men ah, mer blogg senare.
Nu ska godispåsen fram så jag kan bli ännu mer tjockis så ännu en säng kan braka sönder i framtiden haahah! ;)
Puss! ♥





Magvärk!

Jag har så sjukt ont i magen!
Det känns som håll men ändå inte på höger sida typ mellan revbenen o höftbenet och de vägrar att släppa!
Jag hoppas de går över snart för jag måste gå o posta två paket o till affären för att handla lite.
Redan börjat blivit mörkt ute och om typ en halvtimme så är det säkert kolsvart!
Fast nu ringde jag Ramona och hon skulle i alla fall vara snäll o skjutsa ner mig dit o så går jag hem. Super!

Vi hörs senare, ciao!


Spend your money on me!

Hallå hallå!
Igår kväll så skulle jag sätta mig ner och för första gången i hela mitt liv lägga upp en bu. bu.. bu.. bubba.. hahah! Något som nog dom andra som inte blir skräckslagen av ordet så ni börjar stamma för Budget! .. ww.. Ordet ger mig rysningar!

Jag har spenderat mycket.. eller vänta VÄLDIGT mycket pengar på jadu.. Allt som man egentligen inte behöver?
Detta gör att nu när jag ska flytta står och kliar mig i huvudet och funderar hur fan jag ska ha råd med allt, för det är så sjukt mycket nytt jag måste köpa!
Det här med att köpa allt lite eftersom har aldrig funkat för mig och verkligen inte eftersom jag behöver ALLT på en gång! 
Inte nog med det så behöver jag typ en hel ny garderob.
Det här med att vara ekonomisk har aldrig varit min grej, jag har däremot alltid kunnat prioritera lite konstigt..
Så ah hur allt detta med en "bubba" funkar inte riktigt för mig men tyvärr så måste jag få det att funka på något sätt hur fan det än ska gå!
Help me!

Nu blir det iaf seven heaven, beroende av det! haha.
Sen diska som jag inte gjorde igår, promenad till affären o posten..
Sen hem o städa mer.
Great.
Hörs senare, ciao!


Kvällens fundering; Islam!

Ibland börjar jag tänka på rätt sjuka saker och idag så började jag fundera på en sak...
Man blir ju tunnhårig om man går med mössa och keps på sig ofta, säger dom iaf och kollar man på många jag känner så stämmer det allt för bra haha.
Därav min fråga..

Blir inte muslimer som går med slöja på sig hela tiden tunnhåriga?
För rent logiskt så borde dom ju bli det rätt snabbt när dom ständigt har det där lakanet på huvudet!
Stackars kvinnor isåfall, inte för att dom kan känna sig så kvinnliga i ett tält och ett lakan på huvudet som får ansiktet att se ut som en stor rund boll men ändå... Tänk att ha långt fint hår för att sen att det ska bli långt stripigt med en stor jävla kal fläck mitt på huvudet som en MUNK! Det är ju så långt ifrån kvinnligt så det är hemskt! Näää... Islam är bra intressant alltså, men slöja är något jag personligen ALDRIG skulle sätta på mig.
Har jag en dålig hårdag så sätter jag på mig en keps eller en "Bad hair day" mössa.

Finns ju sjukt många kvinnor som INTE har slöja.
Men dom som har det, VARFÖR har dom det?
Det var en muslimsk tjej som bloggade som skulle förklara det förrut, ett sjuuuuuuuuuukt långt inlägg som gjorde mig helt snurrig som var typ som hon skrivit av hela koranen men när sista ordet var läst så var jag inte ett dugg klokare varför dom har slöja. Nånting om att det skyddade dom från solen förr eller nå haha, men inte varför dom idag har det. För allvarligt om dom bor i Sverige så kan dom väl knappast påstå att dom har den för att skydda sig för solen i december månad.


Jag blir så nyfiken...
Religion och kultur och allt som hör de till är ju sjukt intressant, det är så sjukt hur pass olika vi är.
Jag kan sätta på mig en kort klänning gå ut på krogen shaajka på dansgolvet med olika snubbar o supa mig aspackad o ha skit kul för att sen gå hem..
Medans i andra länder måste dom vara påklädd från topp till tå, får inte gå på bio, aldrig dricka och verkligen INTE titta på en snubbe o skulle han titta på henne så är det hennes fel för hon lockade honom. haha så sjukt!
Haha undra vad dom ser mig som egentligen?

Vi här i Sverige låter ju dom gå med sina tält och bygga moskéer lite här och var, många stör sig på det men så länge jag inte blir drabbad så får dom mer än gärna gå runt med sina lakan på huvudet bara dom inte får för sig att jag ska göra det för då kommer jag personligen jaga dom härifrån alldeles själv!
Men frågan är om dom skulle vara lika öppen för allt om jag som svensk kristen skulle komma till exempelvis Afghanistan med kortkjol eller ett linne med rejäl urringning och bygga kyrkor?

Hm... Vilka funderingar...
Någon som har svaret?

Blir muslimer tunnhåriga och skulle jag kunna ta min tro och mitt sätt att leva till Afghanistan och kunna leva på samma sätt där?

Tell me... Vad tror ni?



Enda fördel med att gå klädd så här för min del är att jag skulle spara jävla massa tusenlappar som jag lägger ner varje månad på kläder och andra saker för mitt utseende!
Ja o så att man kan kliva upp direkt på morgonen o gå till skolan/jobbet.
Men samtidigt usch näää ... Jag skulle känna mig fången o så ful!




Pizza! :D

Haha bara typ en minut efter jag skrivit mitt inlägg så kom Ramona och hämtade mig så det blev pizza i alla fall! :D Så jävla gott så nu sitter jag här proppmätt och tittar på Criminal Minds.

Jag ska försöka lägga mig "tidigt" ikväll. Datorn ska av senast klockan tolv!
Måste skärpa mig nu, imorgon (skjuter upp som vanligt) så är det dags att sätta igång med saker.
Ska skriva en lista.
Har pratat med Ramona och hon ska hjälpa mig med att flytta så det känns bra att veta det så imorgon är det att ringa Gavlegårdarna o höra om jag kan flytta in någon dag tidigare! :)

Näe nu ska jag kika klart på Criminal Minds.
Vi hörs senare, ciao! ♥



mat?

Jag och Ramona skulle ju iväg o käka pizza men än så har hon inte dykt upp.
Har försökt ringt hennes mobil men den är av och på hemtelefon svarar hon inte.
Så ah jag borde kanske fundera på att äta något annat frågan är bara vad?
Att gå till pizzerian i den här kylan och mörkret är helt uteslutet men samtidigt så har jag knappt nånting hemma och jag har egentligen noll lust till att ställa mig o laga mat.
Vad gör man då? Hm.. Yougurth kanske?

Fortsättning följer...




New shoes!

Alltså jag måste börja skärpa mig!
Imorgon... imorgon... imorgon... så har det låtit på mig i drygt två veckor nu!
Jag måste sluta med att skjuta upp saker, blir arg på mig själv!
Jag spar alltid allt till sista minuten och även om jag för det mesta hinner fixa det då så finns det gånger då jag inte hinner det! Jag måste bli bättre på att planera och göra det jag verkligen säger att jag ska göra.

Min bortförklaring är dock vädret!
Jag blir så sjukt deppig när det är så här mörkt ute och kallt börjar det bli med.
O när jag blir deppig tappar jag all energi o lust till typ allt!
Jag har blivit skit kass på att sova och det här med mat är väl inte så populärt heller.
O när jag strular med något så viktigt som sömn och kost så är det inte så konstigt att jag inte har någon energi heller. Åh vad allt bara blir en ond cirkel, hur kan dagarna ens gå så fort när jag knappt gör något?! ;s

Jag och Ramona ska iväg och äta pizza lite senare men innan dess ska jag fan i alla fall fått något fixat!
DISKEN är ju ett jävla måste då den snart är högre en självaste Mount Everest!
Men innan det så måste jag kika på Christine som börjar nu, haha fan jag älskar henne! Så sjukt jävla underbar haha så klockren! :D Blev glad redan nu när jag hörde rösten haha, skön! ^^


Btw.. Påtal om det kyliga vädret så klickade jag hem ett par vinterskor idag! :)
Blev ett par korta Shepherds som bara kostade 899:- 
Älskar UGG, är så fulsnygga o så jävla sköna!
O det är här är väl svenska motsvarigheten, i think?
ah skitsamma har hört att dom är lika sköna o MYCKET varmare än alla billiga kopior från ex Din sko.
Så det låter bra tycker jag.. hehe ;p
 



Vad kallas dom som säljer sin själ?

Är det någon mer än jag som tycker programmet efter 10 är grymt intressant?
Den här veckan har det handlat om bloggning och idag så var Kenza, Foki och Calle Schulman där.
Var meningen att Kissie skulle varit där med men hon dök inte upp men det är väl inte så förvånande, eller?
Hursomhelst så tycker jag det är jävligt intressant om vilken makt bloggare kan ha osv.
Kenzas blogg har jag läst under en längre tid och tycker den är riktigt bra, Fokis har jag bara varit in på fåtal gånger men tycker tjejen verkar supergullig och tycker det är skit kul att någon som kommer från Norrland alltså Umeå kan ha fått en sådan stor blogg, dom flesta är ju från Stockholm.

Calle Schulmans blogg har jag dock aldrig läst!
Eller jo kikade in lite snabbt när han bloggade på 1000apor men namnet Schulman har alltid gett mig rysningar..
Jag har verkligen haft förutfattade meningar, det kan jag erkänna.
Men efter att ha sett honom idag i efter 10 så har min uppfattning ändrats helt och jag skäms över att jag varit så snabb på att dömma.
Jag var då in på hans blogg och tycker det han skriver är vettigt och jävligt intressant så hans blogg blir lätt en jag i fortsättningen kommer smita in o läsa!

Hm Kissie då?
Jadu... Vad kan man säga om denna lilla varelse?
Hon är nog den mest hatade inom bloggvärlden i alla fall en av dom, hon skriver det ena provocerande inlägget efter det andra. Vissa älskar hennes "ironi" och tycker folk är störda som inte förstår den medans andra förstår den men inte accepterar det! Oavsett om man älskar eller hatar Kissie så går man in och läser hennes blogg för den smörja hon skriver är ändå som någon drog, man bara måste hur gärna man än vill låta bli gå in och läsa vad hon har hittat på härnäst. 
Kissie är otroligt fascinerande och eftersom jag är väldigt intresserad av människans beteende så kikar jag in på hennes blogg lite då och då och försöker att inte bli allt för påverkad. 
Hon tjänar stora pengar på att vara elak och provocera även om det är hennes "alterego". 
Jag har även väldigt svårt att tro att man kan spela en "roll" så bra. 
Jag tror att det började som en roll, men rollen tog helt enkelt över..
Det märker man egentligen på hennes inlägg, dom blir värre och värre.

Någon som säljer sin kropp kallar man för hora men vad kallar man dom som säljer sin själ?

Jag personligen skulle aldrig klara av det hon gör, även om jag skulle kalla mig "Bissie" för att slippa samvetet.  För det "Bissie" gör skulle i alla fall Isabelle få ta konsekvenserna för, så enkelt är det!


Vad tycker ni...
 



Criminal Minds.

Det är så sjukt störande när man ska beställa något på nätet och så strular allt!
Får göra ett nytt försök imorgon för gör jag det nu så flyger nog datorn ut genom fönstret!

Om jag kanske skulle försöka göra ett tappert försök till att sova då?
Ja efter Criminal Minds är slut då vill säga. Jag ska bli profilerare, helt klart!
Det är mitt drömyrke tror jag nästan, verkar så sjukt spännande!

Aja godnatt på er så hörs vi mer imorgon!
Ciao!


"Bissie" får "Bissie" gör..

Mobbning heter inte mobbning längre, det heter ironi, skämt.. Humor helt enkelt.
O så länge det är en roll du spelar så är tydligen allt accepterat oavsett vem som blir sårad..


Det är helt okej att jag skulle kunna kalla mig Bissie eller något här i bloggen och kunna vräka ur mig skit på människor för det är ju inte jag.
 Jag är Isabelle och "Bissie" är mitt alterego, Isabelle är snäll o  Bissie är en bitch! It's cool.. För Bissie ska kunna säga att normalviktiga människor är feta o kunna skära bort halva sig själv, för det kvittar ju att det finns småtjejer som faktiskt kan läsa Bissies blogg och inte förstår ironin att allt bara är ett "skämt" och börjar ta efter, men nej nej... Bissie bad inte om att bli en förebild så hon behöver inte stå till svars för något. 
Bissie kan utan tvekan kunna hänga ut folk på sin blogg med bilder och kalla dom diverse saker för vad spelar det förr roll. Bissie är ju ett alterego hon får ju göra vad hon vill. 

Bissie får ju galet många läsare inte för att hon är älskad utan för att 90% av dom hatar henne. 
Men vem bryr sig, Bissie tjänar ju stora pengar på det så hon fortsätter att provocera mer och mer. 
Bissie vet ju att alla vill vara henne, se ut som henne och någon som säger något annat är bara avundsjuk på Bissie för Bissie vet bäst, Bissie är bäst. 
Bissie bryr sig inte om alla hundratals kommentarer hon får varje dag att hon är ful o värdelös, elak och kommer hamna i helvetet.. Nej för Bissie vet ju att dom bara är avundsjuka. 
Småtjejer skriver att dom börjat med den senaste knasiga dieten som Bissie la ut, att den lilla tjejen är på väg in i en ätstörning är ingenting som rör Bissie alls. För trots allt man är ingenting värd om man inte är smal. 
Bissie sover gott på kvällen för hon är ju så snygg o rik, att vara hatad av halva Sverige är ju roligt, dom är ju så avundsjuka på Bissie.
Bissie är ett alterego och behöver inte stå till svars för någonting.. 
Men Isabelle då? 
Hur mår den snälla "Isabelle" ?
Hur mår hon över att ständigt få höra hur ful och värdelös hon är?
Hur mår hon över att veta hur många människor hon sårar?
Hon kanske tycker att alla borde förstå ironin att det bara är ett "skämt" när Bissie hänger ut folk med bild och namn.. 

Min fråga är..
 Hur sover Isabelle om natten?
Är "kändiskapet" och pengarna värd att bli Sveriges mest hatade människa?
Är det värt att ha på ditt samvete att du vet att du skadat flertal människor?

Folk kommenterar att det är så roligt att läsa alla hatiska kommentarer och att det är sjukt att dom inte förstår att "Bissie" bara är en roll, att allt bara är ironi och ett "skämt".
Att hänga ut folk är helt okej för det är ju Bissie som gör det inte Isabelle. 

Man kan alltså få göra vad man vill och skylla på sitt alterego?
Isabelle blir gripen för mord och hon försöker förklara att det inte var hon som gjorde det utan Bissie. 
Vet ni vad som händer då?
Jo både Isabelle och Bissie hamnar på psyk där dom båda får diagnosen "schizofreni"..
Isabelle blir sur över det för det var ju inte hon som gjorde det. 
Bissie förstår ju inte vad grejen med allt är, hon är ju störst bäst och vackrast, hon behöver inte stå till svars för nånting.. Det var ju bara ett skämt att döda någon, har ingen humor eller?
Nää Bissie folk är så avundsjuka! 

-


Vi kan hata det vi läser men ändå så kan vi inte sluta, som en drog så fortsätter vi.
Vi kan börja avsky en människa som tjänar stora pengar på att bli hatad. 
Vi hatar och hon skrattar hela vägen till banken vilket gör att hon blir hatad ännu mer. 

Är inte människans psyke bra jävla intressant?! 



(Detta inlägg kan vara väldigt förvirrande för många om man inte läser Sveriges "största" blogg.)
 


Vila i frid Robert Enke!

Den tyske målvakten Robert Enke är död! 
Jag vet inte vad jag ska skriva, känns som en sån stor chock och det känns alltid lika konstigt hur man kan sörja en person man aldrig någonsin har träffat. 
Jag känner för hans familj, hans fru och deras lilla adoptivdotter.
Ge dom kraft till att klara av det här..
 
Något som däremot gör mig väldigt upprörd är att polis/media går ut och säger att det starkt misstänker att det var självmord.
Om dom inte är helt hundra på det så bör dom inte yttra sig, säg istället då att dödsorsaken är ännu oklar.
För hela hans liv och allt han har åstakommit blir smutskastat!
Det gör att det folk kommer minnas honom för är den Tyske landslagsmålvakten som tog sitt liv även om det visar sig inte vara sant.

Oavsett hur det än gick till så är du saknad!
Vila i frid Robert Enke, nu är du återförenad med din lilla dotter! ♥


Gottegos låter som en..

Jag har aldrig varit med om en hund som låter lika mycket som min.
Gottfrid fiser så det ekar, han rapar högt, han snarkar som en karl, han suckar tungt o han SMACKAR så högt så jag vaknade i morse skit irriterad!
Det är tur att han är så sjukt söt och underbar så jag inte kan bli arg på honom.
Fortsätter smackandet på morgonen så får jag helt enkelt skaffa öronproppar.. Inget mer med det!



Med det sagt så säger jag godnatt..
Sleep tight bitches! ;)

Erfarenhet är en styrka och jag är stark!

Vissa människor gör mig bara så sne, allra helst dom som är så snabb att dömma..
Ord jag säger är saker jag helt står för ibland lite överdrivna men i samma mening, och skulle jag tycka att jag har fel så är jag den första att erkänna det!

Men ibland undrar jag om människor tror att jag har haft ett enkelt liv bara för att jag är för det mesta positiv, skrattar och ler. Att jag säger vad jag tycker och tänker och skulle aldrig skämmas över det. Att jag faktiskt vågar ställa mig upp och säga att jag är STARK för det är precis vad jag är!

Bara för att jag kanske inte känner ett behov att hela tiden få människor att tycka synd om mig, att dra min livshistoria så att jag får uppmärksamhet så betyder inte det att jag har haft ett tufft liv, snarare tvärtom!
Jag anser att det är just dom människorna som HAR gått igenom massvis som inte känner ett behov att yttra sig om det, inte för att dom skäms över sitt förflutna för det gör jag verkligen inte men för att det finns ingenting som gör det bättre med att älta det som redan har varit.
Det är en annan sak om det är i syfte om att hjälpa någon annan i liknande situation eller att hjälpa någon som är på väg in på ett liknande spår så tycker jag absolut att man ska dela med sig sina erfarenheter OM man känner att man klarar av det. Vilket jag absolut skulle klara av..

Utan att gå in på det något närmare så kan jag säga att mitt liv har VARIT långt ifrån enkelt och det är precis så jag vill ha det! Vissa glider fram och bryter ihop över minsta lilla hinder medans jag själv kan se ett berg mitt ivägen och med bruten arm ger jag det ett leende och börjar klättra för att komma över! DET är vad styrka är... När man inte är rädd för att kämpa och att man aldrig ger upp oavsett hur omöjligt det än lär kännas!






Skulle han slå mig.....

Fick veta en sak alldeles nyligen som gjorde mig så irriterad så jag nästan skakar!!!!
Killar som är sååååååå söta o gulliga i början och tycker allt är så okej och accepterar allt typ för att sen vända på en hand och visa sitt rätta jag! En svartsjuk jävel med ett sjukligt kontrollbehov!

FÖR SKULLE MIN "KILLE"....

För skulle min "kille" ens få för sig att ge mig ens en minsta negativ kommentar så får han då jävla många tillbaks!

Skulle han få för sig att han inte gillar vissa saker jag gör så skulle jag göra dom flera gånger om bara för att jävlas!

Skulle han få för sig att försöka bestämma att jag inte ska umgås med vissa människor så skulle jag bli deras BÄSTIS!

Skulle han kolla igenom min mobiltelefon när jag sover så skulle jag skicka en inbjudan från hans mobil till alla jävlar han känner att han är Bög och ska ha en fest för att han äntligen kommit ut!

Skulle han ha emot att jag drack så skulle jag supa mig redlös, skulle han ha emot att jag gick på krogen så skulle jag gå ut varje helg och bo på dansgolvet och vid stängningsdags dra på en galen efterfest bara för att visa att du kan inte kontrollera mig idiot!!

Skulle han klaga på min matlagning eller något jag gör i hemmet så skulle jag spotta på hans hamburgare och blanda ner mina röda kläder i hans vitt tvätt samtidigt som jag slår sönder hans jävla xbox360!

Skulle han få för sig att kalla mig något nedvärderande som ex Hora så skulle jag tatuera in HORUNGE i pannan på honom!!

Skulle han på något sätt vara respektlös mot mig så skulle han få VIP plats för att se vad RESPEKTLÖSHET egentligen är!

Skulle han slå mig.......
Så skulle jag spöa skiten ur honom så jävla hårt att snubben hamnade i KOMA!



För saken är att man ska INTE ta någon skit!!
Jag tycker det är så jävla hemskt att det finns så många tjejer som är i ett förhållande där killen har ett sånt övertag och ett sjukligt kontrollbehov så att dom blir misshandlade psykiskt och fysiskt!

Det är faktiskt något min mamma har lärt mig att aldrig göra!
Tycker man något är fel jaa då ska man fan bita tillbaks och säga det inte sitta och hålla käften och hoppas på att det förändras!







Bh-jakt!

Eftersom det är sex veckor sen jag opererade mig idag så får jag nu börja använda vanliga bhar! :)
Men eftersom jag ännu inte har köpt några nya så får jag fortsätta plåga mig med sportbhn tills jag har varit på Bh-jakt! ;P 

I fredags var jag in till Hudik för att möta upp en kompis vid tåget men eftersom jag kom in drygt fyrtio minuter innan hans tåg kom så passade jag på att springa in och kika lite snabbt efter en bh dock utan något resultat.
Prövade en C-kupa som var alldeles för liten så jag kommer behöva åtminstone en D-kupa vilket jag verkligen hoppas räcker!
När det blir över D så blir det ju så svårt att hitta några snygga, rätt svårt att hitta det även i D-kupa ju..
Men visst har H&M börjat med det? 

 
Har ni några tips på vart man kan hitta snygga underkläder?




Zlatan-hysteri!

Seriöst kan alla sluta med denna jävla Zlatan hysteri?!!!!!!!
JA han är en grym spelare! En av dom allra bästa och älskad av typ alla inkl mig själv, men kan ni med handen på hjärtat säga att ni har tyckt att han har varit taggad i det Svenska Landslaget?  

Spelare som skriver under för att få honom att stanna kvar, tycker att vi ska böna och be..
Fjäskar med galor hit och dit o nu det senaste att Guldbollen kanske ska byta namn till "Zlatanbollen".

Även om allt fjäsk skulle funka vill man verkligen ha någon i ett lag som inte har ett dugg lust att vara där?!
Är det verkligen inte bättre då att ge chansen till någon som kanske spelmässigt inte är i samma klass som Zlatan MEN som är så sjukt jävla taggad så han skulle offra sin högra arm?!

När allt kretsar runt Zlatan Zlatan Zlatan så måste ju det sänka självförtroendet rejält för restrerande landslagsspelare! Att när SVERIGE gjort bra ifrån sig få höra att ZLATAN räddade matchen.
Hade det varit något papper jag som spelare skrivit under då så hade det varit NEJ vi vill INTE ha Zlatan i Landslaget, VI lägger ALLA av om inte hysterin runt honom slutar så kan han ENSAM möta Italien eftersom han i alla fall är hela laget. O så kan vi ju döpa om landet från Sverige till Zlatan när vi ändå är igång!
Men skulle någon våga med det så oj vilka bravader det skulle bli! 
 
Låt dom som vill spela med hjärta göra det.. Dom som verkligen VILL! Inte för att dom känner sig tvingade till det!
Att få honom att känna sig tvungen att "Ge tillbaks till Svensk fotboll" är inte rättvist för någon! Han ska inte behöva spela med skuld och JAG vill i alla fall inte se någon på plan som är helt omotiverad över att vara där.

Zlatan är bland dom bästa i hela världen!  
Han är grym, riktigt jävla grym.. I Barca!











Fotbollsgalan 2009!

Fotbollsgalan är ju något som egentligen liknar ett skämt!
Något jag egentligen har tyckt hela tiden eller i alla fall sålänge jag kan minnas men trots det så tittar jag varje år i hopp om att det ska vara bättre.
Trodde det året skulle bli i år, men ack vad fel man kan ha! 

Det positiva med Galan var att....

Micke Stahre plockade hem priset som Årets tränare något han verkligen förtjänar efter denna succésäsong med AIK som tog hem dubbeln för första gången i Klubbens historia!
Allt detta i hans DEBUT som tränare i Allsvenskan, fantastiskt!

Mutumba.. Haha denna galna underbara jävel från Rinkeby som drar ena sköna kommentaren efter den andra!
Man kan bara inte låta bli att tycka om honom för han skänker många leenden! :)


Dom få minuter man fick se resten av mina vackra svartgula hjältar!
Ni har gjort så att 2LAX9 är ett år jag aldrig kommer att glömma, året ni skrev historia!

O håll i er....
Att Hammarby spelaren Emil Johansson vann Årets mål!
Målet var riktigt grymt och han förtjänade det!
Jag tycker faktiskt det är riktigt tråkigt att Bajen flyttas ner.
Jag sörjer för Klubben, laget och supportrarna, jag vet själv hur svårt och tungt det är. Är trots allt inte många år sen AIK var i den situationen och mina tårar rann...
Men jag hoppas eran tid i Superettan blir kort så att vi ses snart igen i ett hett Derby möte UTAN FOTBOLLSVÅLD!


Det fanns ju även saker som jag tyckte var riktigt dåligt med galan bland annat:

Att årets målvakt borde ha blivit Daniel Örlund! (JA det är delvis för att jag är AIKare) men även för att jag tycker han förtjänar det grymt mycket mer än jävla Isaksson!

Årets back borde ha gått till Jos Hooiveld (Samma sak där mitt hjärta tillhör Gnaget) eller till Majstorovic. 
Mellberg har inte gjort något märkvärt ifrån sig på senaste så han förtjänade det inte enligt moi! 

Sen faktiskt något som jag inte hade tänkt sätta bland de negativa först men efter att ha visat sig vara en jävligt dålig förlorare och en sån synlig bitterhet så är det svårt att låta bli. Priset är Årets Allsvenska spelare och vinnaren blev surfittan Hysén! Hade han bara svalt sin stolthet när han tog emot priset och sagt något i stil med "Ja det är riktigt jävla surt att vi varken tog SM guld eller Cup guld men jag kan ändå höja hatten och gratulera AIK till vinsten hur hårt det än tar emot så var dom trots allt bättre!" Så hade jag reagerat annorlunda. 
Priset borde ha gått till Ivan Obolo! (Oväntat med en till AIK spelare va? ;p) eller Wanderson som gjorde riktigt bra ifrån sig i sitt GAIS! 

Att Ivan Obolo inte fick ett pris i någon av de kategorier han var nominerad i!
O att jag tycker att fler pristagare borde ha varit AIKare är det verkligen så svårt att acceptera?
Grabbarna blev trots allt Svenska mästare OCH cup mästare! Men hey det behövs visserligen inga priser då vi alla redan vet att grabbarna, Obolo, Örlund, Mutumba, Tjerna o resten av alla underbara grabbar i laget är Sveriges bästa!

Programledarna... Snälla, är det verkligen för mycket begärt att dom som faktiskt är programledare för fotbollsgalan faktiskt också ska ha någorlunda bra kunskap om just FOTBOLL!

Damfotbollen... Är det seriöst bara jag som har noll koll på vilka dom är och tycker det bara är som ett jävla sömnpiller att se dom ta emot sina pris? Kör webbtv med dom isåfall istället så slipper man riskera att somna framför tvn.

All hysteri kring Zlatan men det är alldeles för långt o komplicerat att skriva om nu så det får bli en annan dag.


Nu ska jag däremot försöka krypa ner och sova!
Så typiskt att jag alltid sitter uppe långt in på nätterna och tänker..
Måste försöka ändra på det!
Godnatt på er ciao!

 


Vad gör jag nu?




Jag älskar fotboll så vad tror ni jag gör just nu?...
Just det fotbollsgalan! ;) ♥



10 dagar kvar..

Hallå hallå! :)
Idag är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller 21 år.
Visserligen känns det inte lika speciellt att fylla år längre som det gjorde när man var liten då man knappt kunde sova på natten för man väntade ivrigt på sina presenter haha! :)

Denna födelsedag ska jag ju fira med en kryssning med Tessan.
Vi åker på torsdagen kommer hem på fredagkväll och sen på lördagen så blir det utgång på Hangloose. 
Det kommer bli grymt roligt, I think and I hope!
Jag längtar som bara fan efter att få dricka massa goa drinkar och DANSA så sjukt jävla mycket så resten på dansgolvet känner sig utklassade. Haha! ;)

Men idag så blir det inga drinkar eller dans utan jag ska försöka styra upp det här med flytten någorlunda.
Måste kolla upp om adressändring, flyttbil samt flytthjälp, städa, ringa Gavlegårdarna... Ja massor helt enkelt!
Men vi får se vad jag gör och vad jag skjuter upp.. hehe! ;)


Nu blir det i alla fall att ta en promenix till kiosken.. Köpa frimärken och posta ett paket.
Ta en sväng förbi Ica med och köpa mer "belöningsgodis" till Gottfrid.
Ett måste att ha godis med sig när man är ute och går med sin hund tycker jag, skulle han få för sig att börja dra mot någon annan hund och skälla eller hitta på något annat bus så är det ett perfekt sätt att distrahera honom. ;)

Jag skriver mer senare, ciao!




Varenda bild som jag har försökt tagit på mig o Gotte ser typ ut såhär..
Han ska pussa och jag lyckas alltid då göra massa grimaser.
Hehe lyckat, men hey det bjuder jag på! ;)


Phone call!

Hallå i natten!
I över FEM timmar har jag suttit och pratat med min tremänning Jenny i telen, så nu är jag alldeles hes. haha!
Det är nog ett av dom absolut längsta samtalen jag har haft i hela mitt liv, bara mina samtal med Mr C har varit längre.. Haha galet!
Men vi har knappt pratat något med varann under tre år typ så vi hade ganska mycket att ta igen.


Nu blir det sängen, är så otroligt trött!
Godnatt o sovgott mina vänner!
Puss! ♥


Allsvenskan är ingen jävla djurpark!!!!


Vissa supportrar stormar planen när man klarar sig kvar i Allsvenskan via kvalspel...
medan andra gör det som Svenska mästare!


När AIK stormade planen av ren jävla glädje för att fira SM guldet utan att skada någon så blev det ett jävla liv!
Polisen lät ju för i helvete supportrarna springa ut, dom FÖRSÖKTE inte ens stoppa dom!
O sakenär att det hör till, o  INGEN spelare från IFK blev skadade. Möjligtvis deras ego, när Hysén blev "attackerad" som så fint de kallades för att några sprang fram till honom och utbytte några ord. Hånade honom heter det möjligtvis, vilket så klart var onödigt..

MEN när Djurgården efter övertid lyckas vinna över Assyriska med 3-0 och därmed med nöd och näppe får stanna kvar i Allsvenskan så verkar ju allt vara accepterat!
För då stormar "supportrar" planen på sin egen hemmarena som dom vunnit SM guld och slår Andi Toompuu. DÄR kan vi snacka om att "supportrar" attackerar en spelare!  

Hade DIF varit värdiga vinnare så hade jag höjt hatten och gratulerat..
Men dom förtjänade verkligen inte att stanna kvar i Allsvenskan, skamlig säsong med ett pinsamt avslut!
O att sen Jan Tauer från DIF tror att bara för dom lyckats i kvalet få stanna kvar i Allsvenskan att dom ska lyckas "Krossa AIK" nästa år är så skrattretande att ordet PINSAMT togs till en helt annan nivå!

När det kommer till AIK så är det som någon jävla dåre står med förstoringsglas och granskar varenda liten rörelse för att hitta något att jävlas med!
Men när det gäller någon annan klubb så ser dom mellan fingrarna!

Tvångsdegradera DIF ffs och ge platsen till Assyriska!
Apor har ingeting att göra i Allsvenskan, för det ska handla om fotboll och kärleken till den..
För det är som sagt ALLSVENSKAN inte någon jävla djurpark!!!!!!









"Vi är AIK, vi ska ta över hela Sverige." ♥

♥2009 är verkligen ett år jag aldrig kommer att glömma!

Drömmar har gått i uppfyllelse..
Det var sex dagar sen, när AIK på bortaplan mot IFK Göteborg vann med 2-1 och blev Svenska Mästare!
En otrolig mäktig känsla, allra helst när det var älskade trotjänaren Tjernström som kickade in det avgörande målet.
Drömmen blev verklighet, guldet hamnade hem till Solna och jag har inte varit så lycklig sen jag vet inte när..
Ett lyckorus som jag aldrig trodde att det var möjligt att något kunde slå, tills idag.

Sex dagar efter att ha vunnit SM Guld så möts AIK och IFK Göteborg igen, denna gång hemma på älskade Råsunda och denna gång är det cupfinal.
IFK är sugen på revanch men lyckas inte! 
AIK spelade med sådant självförtroende o det som var grymmast var att AIK vann med 2-0. Första målet kom från Ivan Obolo i 72:e minuten. Andra målet kom från Flavio när det bara var några sekunder kvar av matchen.
AIK tog hem dubbeln! Något som aldrig tidigare har hänt under hela klubbens historia.

Enda ord som cirkulerar i mitt huvud just nu är MÄKTIGT och KÄRLEK! ♥
O jag tycker dom två orden räcker för nu...

Nu blir det sängen och sova!
Hoppas ni har haft en fin helg.
Mina vänner, jag älskar er! ♥





Kom igen Gnaget!

Hejsan allesammans!
Tänkte ge ett litet livstecken, var ju trots allt typ två dagar sen jag skrev..


Jag sitter här hemma med tända ljus och glor på cupfinalen mellan AIK-IFK..
Hoppas på en dubbel!
Haha jag måste bara säga vilken helt fantastisk klack mitt älskade Gnaget har!
Hörs så klart och tydligt i skillnad på andras "försök" till klackar! :P
VACKERT! ♥


Vi får höras senare istället, ska kolla klart på matchen nu!
Puss!

Min Gottfrid fyllde 2år idag! ♥

Hallå i natten allesammans!
Jag tänkte bara klottra ner några rader innan jag kryper ner under täcket och försöker sova, är så trött!

Min lilla bebis Gottegos fyllde år idag/ igår (eftersom kl är efter tolv så är det väl igår?).
Hela två år har han hunnit blivit min lilla goskit! ^^
Det har vi firat med massa god mat o så har han fått massa godis och ben i present! :)
Hans riktiga presenter får han när vi flyttat ner till Gävle, så det inte blir så mycket att släpa på ner.
Ska köpa ett spel som typ tränar psyket, Gotte kommer älska det, I know it!
Plus så ska han få nytt koppel och halsband. Vill specialbeställa ett för vill ha en tag i guld som det står "Gottfrid" på. Vet någon vart man kan få tag på det?

Det har snöat här hela dagen vilket har varit riktigt perfekt då Gotte ÄLSKAR snö.. Haha han är helt galen i de!
Så vi gick bort en bit på en äng eller vad man ska kalla det så han fick springa lös o shit vad glad han blev. Var länge sen han fick göra det nu..
Jag blir så sjukt jävla lycklig när jag ser att han är det.
Han är mitt liv o jag älskar honom mest!
Grattis min underbara älskade Gottegos på 2års dagen. Du är mitt allt! ♥


Haha supersöta födelsedagsbarnet! :)
Fast här ser han faktiskt lite mongo ut, haha I love it! I love HIM! ♥




Hell yeah!

Hallå i natten!
Hade tänkt skriva ett inlägg om hur Assyriska vann över Djurgården idag med 2-0, men pallar inte..
Haha jag kan bara inte låta bli att tycka att det är helt jävla fantastiskt, AIK vinner SM GULD och DIF är på väg ur allsvenskan.

Sen så kan jag väl ändå passa på att skriva att det är klart att Erik Hamrén blir ny förbundskapten.
Hamrén är från Ljusdal och har tidigare tränat bland annat mitt älskade AIK så det känns gött. hehe! :)
Är inte så fullt insatt när det kommer till landslaget för att vara ärlig men jag tror och hoppas på att han gör ett bra jobb. 

Men nog om det, jag ska försöka sova nu för imorgon (idag eftersom kl är efter tolv) så fyller en liten gullunge hela 2 år o ska till ica på morgonen o köpa lite gott till honom..
Sötisens namn är Gottegos! :D 
Så hela dagen är hans dag imorgon.. 

Sleep tight bitches! ;)




 


Jag vill också till solen!

Det är kolsvart, det är kallt, det blåser som bara fan och det kommer snöblandat regn!
Typiskt härligt svenskt november väder..

Ramona ringer från den ö utanför Spanien hon befinner sig på och meddelar hur varmt o skönt det är...
"Va glad för hennes skull, va glad..."
O så har hon blivit brun...
"va glad va glad"
O så har hon fått simmat bland delfiner..

"vaaa gl......."
Bitterheten har nått sin maximala styrka!
JAG VILL OCKSÅ UTOMLANDS!!!!!!!


Fan tänk va härligt! ..


Något positivt... hm...

Jag försökte vara lite positiv o skriva vad det är som är bra med det kolsvarta kyliga vädret vi har ute..
Efter en lång fundering kom jag fram till det här:

Det som är bra med mörker och kyla är.. att.. hm... öh.. hm.. kanske.. nee.. hm... men.. nää.. öh.. hm.. men kanske.. nää.. hm.. öh..  FUCK IT!



Drömvärld.

Helvetes skit!
Här sitter jag som vanligt i min lilla drömvärld och glömmer helt bort klockan som redan har hunnit passerat tre!
Allt jag skulle göra idag har ju så klart inte blivit av, imorgon (idag) får jag fan skärpa mig!

Imorgon måste jag verkligen till skolan på mattelektion.
Tror den var halv tolv om jag inte minns helt fel.
Innan det så måste jag städa undan här hemma lite och efter lektion måste jag förbi ica och handla hem frulle.
Mina matvanor har blivit långt ifrån bra på senaste..

Så ah med andra ord är det nog dags att försöka sova, hur det än ska gå.
Godnatt, ciao!


Starclub ft. Dr Alban- Chiki Chiki!

Tessie frågade om jag hade en låt som heter Chiki Chiki att skicka men det hade jag inte då.
Däremot så älskade jag namnet då jag tänker på Charbel o Jimi direkt... hahaha.
 "Ska vi ha Chiki Chiki kanske?" Så skööööööööööööön!

Jag lyssnade på youtube, grejade låten och nu är det den som kommer gå på repeat ett tag framöver istället.
Haha.. Fuckin lovely!




FUCKIN SWEAR WITH ME!

När jag är frustrerad är det skönt att bara SKRIKA högt som bara fan om ingenting..
Eftersom mina grannar är typ döva så skulle de gå men eftersom jag skulle skrämma livet ur Gotte så låter jag bli.

Att svära lite kanske funkar..

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELVETES JÄVLA SKIT !!!!!! JÄVLA KUKSUGARFITTA!!!!!!!!!!!!!!!! ÄCKLIGA FITT HORUNGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN JAG VET INGA FLER SVÄRORD....
FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK!!!
FUCKIN FUCKFACE!!!!!!!
ÄCKLIGA FITTHELVETE KUK DAG!!!!!!!!!!!!! FITT HUMÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN VAD SJUKT JÄVLA SKÖNT OCH BEFRIANDE DET VAR ATT SLÄNGA UR SIG DESSA FITTIGA ORD SOM MAN HELA LIVET FÅTT HÖRA ATT MAN INTE FÅR SÄGA....
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH VAD JAG ÄLSKAR ATT SVÄRA IN YOUR FUCKIN FACE ALLA FITTIGA LÄRARE SOM HAR FÅTT MIG ATT GÖRA NÅGOT ANNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! I FUCKIN LOVE TO SWEAR DET ÄR SÅ SJUKT JÄVLA BEFRIANDE!!!!!
FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAAAAAAAAAAAAAAAN VILKET JÄVLA BRA ORD!!!!!

Haha så... Mycket bättre nu faktiskt! ;)
Känns som en jävla befrielse, jag har ett leende på läpparna och så är mycket har jag aldrig skrivit på sjukt jävla länge nu utan att radera ett ord, fuckin perfect!


O kom nu inte o klaga om din dotter kommer o säger FUCK YOU o skyller på min blogg...
För vad fan är du för sjuk jävla förälder som låter henne gå in o läsa något så rubbat som MIN BLOGG ?!
Har du inget jävla förstånd??!  
SJUKT! hhahahaha! ;)

D-R-A    Å-T       H-E-L-V-E-T-E !-!-!-!






Meningslöst!

Ett tag hade jag bloggtorka men nu har det fan blivit ett jävla ökenområde!
Jag vet inte varför men varenda gång jag ska sätta mig ner för att skriva något så går det bara inte.
De jag vill skriva är grymt bra i tanken men när jag vill få ner det i text så blir det omöjligt..
Jag försöker men det slutar bara med att jag blir irriterad och raderar allt!

Som nu...
Jag har kanske suttit i typ en halvtimme och försökt skriva om hur sjukt jävla rastlös och irriterad jag är och hur mycket det påverkar och förstör  saker jag BORDE och MÅSTE göra!
O det jag borde göra är verkligen att sluta skriva det här meningslösa inlägget!


SVENSKA MÄSTARE 2009!

Gud hörde min bön och han besvarade den!
AIK besegrade IFK Göteborg på bortaplan med 2-1 och är därmed Svenska Mästare igen efter elva långa år av väntan och längtan! 

Jag skriver mer om matchen och allt som hör den till imorgon, för nu behöver jag verkligen sova.
Godnatt och sov gott mina älskade svartgula vänner!


FÖR EVIGT TROGEN! ♥

Jag skakar i hela kroppen, kan knappt tänka klart, pulsen slår så fort så jag tror den ska sprängas och det känns som en hjärtattack är nära!
Snart avgörs det, knappt 40 minuter kvar till avspark!
Ifk Göteborg- älskade AIK! 
Det känns så hemskt att jag inte är i Göteborg och får uppleva detta ögonblick.

Jag klarar inte av att skriva något mer just nu, känslorna är för starka vilket gör att jag tappar förmågan till allt annat. Jag vågar knappt skriva allra minst tänka.
Men jag hoppas... O mitt hopp och min tro ligger hos mina elva hjältar som snart ska ut på plan och kämpa.
Kämpa för min dröm att efter en lång väntan på 11 år få se guldet och Lennart Johanssons pokal komma hem till Solna!


1 november 2009 är en dag vi kommer minnas.
En dag för Sveriges fotbollshistoria, två lag en guldstrid och jag ber till gud att det är vi som kommer stå som vinnare!
FORZA GNAGET! ♥



En lista

Jag gillar verkligen såna här listor, skön tidsfördriv.
Klockan är för i helvete snart halv fyra och här sitter jag..
STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT!




Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Favoritgodis: Skumtomtar, haha bästa med julen! :P O så lakrits ;P
Är det nåt du absolut inte äter: MYCKET! Men bland annat surströmming och blodpudding. Spyr av tanken!
Fisk eller badkruka: haha jag är Divan som ligger på rosa flytmadrass o Picky är fisken som simmar ut med mig till havs! ;P
Saft eller alkohol: Alkohol får svenskar att släppa loss loss loss, det får inte saft saft saft. haha! ;)
Favoritväder: Sol! Men ändå så skönt med regn, allra helst när man är tankspridd.
Morgon- eller nattmänniska: Det pendlar för varje år verkar de som. Just nu är jag inne i en nattperiod.
Sparare eller slösare: Slösa vad fult de låter, jag investerar, ibland i bra saker i bland i dåliga! ;) 
vad är du beroende av? Love is my drug, is my heroin. Kärleken till familjen och vännerna. Kärlek är tunga grejer..
Kommer du ihåg din första kärlek: aa..
Tror du på ödet: Jag tror att vi finns här av en anledning, att vi alla har ett syfte, att saker sker av en anledning och att det som sker faktiskt redan är bestämt. Ja jag tror på ödet!  
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Beror vilken trohet man pratar om. Inom sport så kommer jag för evigt vara trogen AIK och AC.Milan. I ett förhållande? Ja, jag tror möjligheten finns men jag tror inte att det är många som kommer vara det.
Hur ser du på kärleken: Utan kärlek finns inget hopp, finns det inget hopp så finns det ingen morgondag. Kärlek är livsviktigt för överlevnad!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Tre eller fyra.
Bio eller promenad: Promenad.
Är du kittlig: haha jag skrattar och tycker det kittlas av bara tanken att någon är PÅ VÄG att kittla mig men som inte gör det så JA! Jag är kittlig! :P
Snarkar du? Näe? Jag har frågat men nej. Däremot så pratar jag i bland i sömnen samt att jag i bland framförallt när jag är sjuk kan andas väldigt tungt.
Stjärntecken? Scorpio! O allt som symboliserar skorpionen är jag! Därför valde jag att tatuera in dess zodiac.
Vad är du svag för: Fotbollsspelare, jag går i gång så det är galet! Sen killar som kommer som riddare för att försvara mig. Så gulligt..
Det här är jag bra på: Jag är bra på att vara bra och bli bra på saker men har ännu inte hittat det jag är riktigt bäst på. men det kommer! ;)
Vad vill du jobba som? Psykolog. Jag vill även bli fosterförälder, arbeta på ett HVB-hem samt slutligen äga och styra ett själv.
Chips, morötter eller godis? Chips och godis är gott men mår skit efter jag ätit det. Morötter med dipp däremot är fan klockrent och nog godare en chips och godis.
Stökigt eller välstädat? Hellre lite skit i hörnet än en rent helvete! ;)
Saltar du på maten? Njae, beror väl på vad det är för mat.
Brukar du sola? Ohja... Abstinens just nu för att jag inte får.
Har du en besatthet? hehe.. Jag har väldigt lätt att "fördjupa" mig lite för djupt i vissa saker i bland. :p  
Är du singel? Ja! FREEDOM! :D
Vilket år är du född? 1988


Våra djävulshorn kom fram!

Hallå i natten!
Det var några ungar som vågade sig hit o plingade på. Gottfrid blev som tokig, flög upp skällde så jag trodde fönsterrutorna skulle gå sönder trots det står ungarna kvar.
Till slut så var jag tvungen till att öppna litegrann och försöka säga att det inte var så passande samtidigt som jag kämpade att hålla i Gotte så han inte skulle ta sig ut.
Har sånt dåligt samvete för att jag inte kunde ge dom något men det var omöjligt alltså. Hade faktiskt inte räknat med att det skulle komma något, helst inte när det är en skylt på dörren där det står varning för hunden och sen att han börjar skälla helt galet o dom står kvar. haha.. jaja undra vad dom hittade på för bus.

Har knappt vågat mig ut sen dess för vet faktiskt inte hur Gotte skulle reagera om vi skulle stöta på massa folk som är utklädda till monster. Med andra ord har det inte blivit någon kvällspromenix.
Tycker faktiskt det är sjukt att det finns en dag då du får göra "bus" vilket kan vara helt sjuka grejer bara för att någon inte öppnar dörren eller inte har något hemma eller så.
Påsk förstår jag, då får man ett sött litet målat påskkort o så ger man småttingarna lite godis eller pengar eller vad fan man ger beroende på vad man har. Perfekt, o oskyldigt.

Jag minns själv när vi gick bus eller godis. Jag och mina kusiner ... hahaha...
Vi var som små monster, riktigt hemska sådana.
Vi slet upp folks blommor och kastade in dom genom dörren så det flög jord överallt, slog sönder saker, stal cyklar, brände nästan upp brevlådor genom att elda på tidningar o slänga ner. En gång kastade min kusin (INTE JAG) en jävla sten rakt mot fönstret som så klart gick sönder och vi fick springa fort som bara fan så vi tappade vårat jävla godis vi hade fått... Haha, synden straffar sig själv liksom! :P
Jävlar vilka busungar vi var alltså. Helt sjukt. Därför hatar jag den här dagen, skulle jag stöta på barn som var som vi så skulle jag bli rädd.
 För när Halloween var kom våra djävulshorn fram och vi sprang runt o visade hur illa det kunde gå om inte vi fick godis. o sjukaste var att vi hellre ville att dom skulle säga bus så vi fick göra allt sjukt vi hade i tankarna. Hahaha... Fan vad jag börjar sakna mina kusiner, galet länge sen vi sågs. 
Undra om dom har lust o hänga med på en Trick or Treat, smell my feat tour nästa Halloween..  haha ;)

Hoppas ni har haft en rolig Halloween. 
Själv är jag lite deppad för att ha suttit hemma, Halloween är faktiskt en högtid jag gillar. 
Även om den inte ens är i närheten att firas på samma sätt som i US så gillar jag den ändå här.
Något jag kommer vara deppad över för all evighet är att jag missar guldstriden imorgon, det är hemskt!

Kom på att jag inte sett dagens avsnitt av Riverside så ska ta o göra det. 
Sen så blir det en promenix i mörkret med Gottfrid o sen så ska jag nog försöka att sova. 
Ciao! ♥ 



 

RSS 2.0