Våra djävulshorn kom fram!

Hallå i natten!
Det var några ungar som vågade sig hit o plingade på. Gottfrid blev som tokig, flög upp skällde så jag trodde fönsterrutorna skulle gå sönder trots det står ungarna kvar.
Till slut så var jag tvungen till att öppna litegrann och försöka säga att det inte var så passande samtidigt som jag kämpade att hålla i Gotte så han inte skulle ta sig ut.
Har sånt dåligt samvete för att jag inte kunde ge dom något men det var omöjligt alltså. Hade faktiskt inte räknat med att det skulle komma något, helst inte när det är en skylt på dörren där det står varning för hunden och sen att han börjar skälla helt galet o dom står kvar. haha.. jaja undra vad dom hittade på för bus.

Har knappt vågat mig ut sen dess för vet faktiskt inte hur Gotte skulle reagera om vi skulle stöta på massa folk som är utklädda till monster. Med andra ord har det inte blivit någon kvällspromenix.
Tycker faktiskt det är sjukt att det finns en dag då du får göra "bus" vilket kan vara helt sjuka grejer bara för att någon inte öppnar dörren eller inte har något hemma eller så.
Påsk förstår jag, då får man ett sött litet målat påskkort o så ger man småttingarna lite godis eller pengar eller vad fan man ger beroende på vad man har. Perfekt, o oskyldigt.

Jag minns själv när vi gick bus eller godis. Jag och mina kusiner ... hahaha...
Vi var som små monster, riktigt hemska sådana.
Vi slet upp folks blommor och kastade in dom genom dörren så det flög jord överallt, slog sönder saker, stal cyklar, brände nästan upp brevlådor genom att elda på tidningar o slänga ner. En gång kastade min kusin (INTE JAG) en jävla sten rakt mot fönstret som så klart gick sönder och vi fick springa fort som bara fan så vi tappade vårat jävla godis vi hade fått... Haha, synden straffar sig själv liksom! :P
Jävlar vilka busungar vi var alltså. Helt sjukt. Därför hatar jag den här dagen, skulle jag stöta på barn som var som vi så skulle jag bli rädd.
 För när Halloween var kom våra djävulshorn fram och vi sprang runt o visade hur illa det kunde gå om inte vi fick godis. o sjukaste var att vi hellre ville att dom skulle säga bus så vi fick göra allt sjukt vi hade i tankarna. Hahaha... Fan vad jag börjar sakna mina kusiner, galet länge sen vi sågs. 
Undra om dom har lust o hänga med på en Trick or Treat, smell my feat tour nästa Halloween..  haha ;)

Hoppas ni har haft en rolig Halloween. 
Själv är jag lite deppad för att ha suttit hemma, Halloween är faktiskt en högtid jag gillar. 
Även om den inte ens är i närheten att firas på samma sätt som i US så gillar jag den ändå här.
Något jag kommer vara deppad över för all evighet är att jag missar guldstriden imorgon, det är hemskt!

Kom på att jag inte sett dagens avsnitt av Riverside så ska ta o göra det. 
Sen så blir det en promenix i mörkret med Gottfrid o sen så ska jag nog försöka att sova. 
Ciao! ♥ 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0