Bella + Knorr = Succé! ;)

Jag avskyr fortfarande folk som undviker än utan anledning MEN ibland så ignorerar inte personen än som man trodde utan det kan vara något annat.. Något heeeeeeelt annat och i det här fallet så var det något heeeeelt annat och det handlade inte om mig haha! My misstake.. Men när typ allt kretsar runt mig så är de lite svårt att inte dra förhastade slutsatser! haha! ;)

Men nog om det..
Jag tog en promenad över till Ramona. Hon är sjuk stackarn och ligger i feber! :(
Trots det så ska hon vara snäll och komma hit och bleka min utväxt ikväll, det är uppoffring det! :)
Jag lämnade Gottfrid där så dom fick gosa lite med varann eftersom dom inte kommer ses på ett tag iaf inte lika ofta efter jag och Gotte flyttar.
Promenaden hem så träffade jag på hennes granne och hennes lilla vovve och vi stog och pratade ett bra tag om allt mellan himmel och jord. Varför ska hela Bergsjö/Hudiksvall verka så bra nu när jag ska flytta härifrån?!

Gick hem iaf och sprang ner till tvättstugan direkt och slängde i en maskin, sen ner till förrådet och plockade fram några skor, får se om dom duger till kryssningen/helgen eller om jag köper nya.

Jag ska strax börja städa men måste få i mig något att äta först för är snuskigt hungrig!
Vad blir det för mat då? Jo mästerkock som jag är så kirrar jag SOPPA! haha, i från en sån där påse från knorr, (haha älskar ordet KNORR)  o kryddar i med massa cayennepeppar. Släng dig i väggen Gordon Ramsey! haha ;)

Så nu ska jag njuta av min gourmetmiddag och sen sätta igång och städa, tvätta och allt annat skoj.! ;P
Hörs senare, ciao!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0