Sur? Va surt...

Hallå hallå!
Kanske dags för ett inlägg för har inte hunnit med det än idag..
Har visserligen inte så mycket att skriva, i alla fall inget jag vill skriva här som kan läsas av så många människor som egentligen har noll med det att göra. Funderar faktiskt på att skaffa mig en ny blogg eller skaffa en till som är lösenordsskyddad som bara jag eller fåtal till kan läsa så jag kan få skriva av mig saker om allt möjligt utan att behöva tänka på vad som skrivs och om någons känslor.. A secret blog.

Igår tog jag i alla fall aldrig den där vaccinsprutan. Vi hann aldrig fram innan respektlösheten bröt ut.
Enligt stjärnorna häruppe så har jag nu missat min tur så nu är det bara att vänta på att bli drabbad av kära Svininfluensan. Heja Nordanstigskommun som är så sjukligt underbara o sätter vaccinationslokalen i en by som ligger hur det än är möjligt ÄNNU längre bort från civilsationen. Yeey, ni är så sjukligt bra! :D
Har jag tur så kanske man får sig en spruta när jag flyttar till Gävle.
Har ju som sagt ganska ständig kontakt med sjukvården och har möte med Ellen (underbar sköterska som hade koll på min medicin o så innan jag flyttade hit)  den 12 december om jag inte minns fel, ska kolla upp det.

Alltså förstår ni hur mycket det är som hänger i luften för mig?!
Gavlegårdarna får ju somsagt inte tag på stjärnorna som bodde i lägenheten jag ska flytta in i och kan därför inte ge mig nycklarna tidigare utan att dom har godkänt det.
Skulle jag få nycklarna i helgen så spelar det i alla fall ingen roll för jag vet inte alls hur jag ska få ner mina saker till Gävle då tydligen varenda liten rackare saknar dragkrok på bilen och priserna för flyttbilar är tydligen svindyra o eftersom min ekonomi är i botten just nu så funkar inte det.
Det skulle funka bättre för mig att slänga varenda liten pryl ta tåget till Gävle och köpa allt nytt nästa år istället då min ekonomi förhoppningsvis har stabiliserats.
Men så riktigt kan man ju inte göra heller då det är ett tag kvar av året och vissa saker är nödvändiga att ha kvar.

En ny säng ska jag ta och köpa mig iaf så fort jag har nycklarna till my new crib!
En ny dubbelsäng som jag och älsklingen kan inviga and make lots of babies i.. haha! ;)
Näädå... Jag är till och med grinig på honom, riktigt SUR är jag faktiskt och om ni minns så blir jag aldrig sur utan, irriterad, arg, sne eller riktigt FÖRBANNAD men aldrig sur.. Men nu är jag det.
Varför?! Jo för att han var så jävla kort i sitt sms, typ "hej jag är hemma o är sjuk!"
Jag skiter hur sjuk du är vart tog älskling och mitt <3 vägen?! QUE?!!! VART?!
Skrev såklart inte så utan skrev att det var synd om honom o fråga vad för sjuk han var men fick inget svar så då mina vänner blev jag SURARE o skrev typ att jaja godnatt på dig med, hoppas du blir bättre, hej! Typiskt Bella blir grinig sms typ... Som jag nu ångrar, men påtanke på hur han blev förr som började med att hans sms blev såhär så är de väl inte så konstigt, eller? Åh!
Det jag egentligen vill är att vara där o ta hand om honom.. ;S
Pyssla om honom även om jag skulle bli sjuk själv, visa min kärlek o hur mycket jag tycker om honom o hur mycket han betyder för mig..
SNÄLLA SKJUT MIG JAG HAR BLIVIT EN TOFFEL! ;O

Han måste ha förstått mina humörsvängningar vid den här tiden.
För han har hunnit se stortsett ALLA mina dåliga sidor och knappt någon av dom bra men ändå så stannar han kvar, det är kärlek de! :P
O jag anstränger mig faktiskt, de ska Gud veta att jag gör.
Jag tror eller jag hoppas iaf att allt blir bättre när jag har flyttat till Gävle och vi har chansen till att träffas oftare.
För jag behöver det, jag behöver honom! Jag måste bara lära mig att ingen är felfri... Ingen...
Nu ska jag toffla extra lite extra o terra han med ytterligare ett mess trots han säkerligen sover.
Måste be om ursäkt för kommer inte kunna sova annars.

Skriver några till rader alldeles strax..
Puss!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0