jag tror inte att du orkar läsa ;P

Det regnar ute, åskar med, blixten kommer väl snart den med.
Synd om dom som har skolavslutning idag. Vart underbart väder länge med sol o grejer, men nu när det är avslutning o loven drar igång så blir det såhär. rätt typiskt.
påverkar iofs inte riktigt mig direkt, men ah kan inte vara kul att stå ute i vita kläder o shooheja nu inte. Jag hade ju iaf inte velat det.
Skulle inte förvåna mig om det är knas väder på midsommar också, har bara minne om att det vart de dom senaste åren. menmen ska inte låta allt för pessimistisk :P
Kan inte fatta att det redan är onsdag. Dagarna har verkligen gått snabbt nu.
Massa saker jag ska styra upp på fredag och efter det så drar jag iväg till syster igen. Jag trivs att vara däruppe, det känns tryggt och har inget behov av att göra något hela tiden. Kan stänga av telefon, låta bli dator o teve. att bara vara där får mig att koppla av. Helst över att jag är så orolig över min syster varje dag o då att se henne o ha lite koll gör så jag kan slappna av o känna mig trygg på ett helt annat sätt.
Vi ska väl försöka komma ut lite mer på vägarna också så jag får köra. Känns skönt.. Vill verkligen ha körkortet snart. Och känns ännu bättre över att det gick såbra nu när jag körde dom senaste gångerna. Svåger var med i know it!

Hm.. vill att Picky ska komma hem nu, är lite rädd för blixt o sånt jidder. . Iofs så är jag rädd för rätt mycket, för mycket när jag tänker efter. jag är en riktig fegis.. hua .. Mammas fel, gav mig alla hennes fobier plus typ tusen till..
Jag ska verkligen ta tag i allt sånt, för tänker då INTE göra så mina barn om jag får några i framtiden ska vara rädd för allt. ohnej..
hm.. kom tänka på ensak.. jag skriver långt ifrån vettiga saker jämt o ständigt. endå så läser rätt så många min blogg, lite roligt...
Ni vet . "har man inget vettigt o säga så ska man inte säga något" , förstår mig inte riktigt på det. För vem avgör vad som är vettigt o vad som inte är det. Isåfall så tycker jag att ingen knappt säger nå vettigt... ska alla hålla käften då? vilken värld.
Är humor vettigt ?
Jag menar humor får en o skratta o le. Skratt och leende smittar av sig o visar glädje.
Utan humor, skratt o leenden skulle vi vara ännu mer deprimerade en vad vi redan är. så humor borde ju vara något grymt vettigt egentligen .
Jag är en pratsam person och kan inte riktigt förstå det här med onödig tysthet och blyghet. Med onödig tysthet så menar jag folk som knappt säger något. säger man säg nå så vet dom inte riktigt vad dom ska säga. Något tänker dom på så något kan dom väl alltid säga ? alla personer har alltid något o säga så skitsamma om det är "vettigt" . att prata tycker jag är sjukt viktigt. Man kommer ingenstans i världen om man är blyg och inte vågar ta för sig.
Jag kanske är lite för pratglad, eller ah jag ÄR för pratglad ,  Men hellre är jag det en att jag är tyst hela tiden o är superblyg.
haha shit att jag egentligen orkar sitta och skriva sånt här, blir bara superförvirrad själv o fattar egentligen inte vad jag skriver haha ;P men det är skitsamma för det är du som är galen nog o läser det (; haha..
Pussheejs.

/Bellaaa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0