killar och telefoner.

Då satt man här igen, fast denna gång lite fattigare än innan haha .
Jag o Maria var ner på stan, träffade Mikkis en liten snabbis och tog en varsin glass (:
Måste seriöst rekommendera den nya Callipo vad den nu än heter, den är iaf sjukt uppfriskande o lixom lite sådär syrlig haha ^^ .. intressant va ? spring och köp den nu (;
Husomhelst så hade jag tänkt köpa mig en ny tunika, så vi sprang runt lite på affärerna, blev dock ingen tunika, utan massa annat som egentligen ekonomin inte tillät.
Det blev ju lixom lite mer, lite underkläder, två klänningar, en kjol och ett linne.
När jag sedan gick och tog kontoutdrag höll jag på att svimma, det är bara början av månaden och jag har knappt några pengar kvar, haha lyckat va?;) blir nog ingen stockholm för mig ihelgen inte, helst inte om man ska springa runt och åka massa buss och tunnelbana hursomhelst. 
Nej, inte värt att slösa dom få kronor som är kvar på någon som inte äns kan svara på ett sms hahah (:
Så det blir nog att istället att kika på alla fina bilar på crousingen som är på lördag (:


Måste iallafall ta upp om det här problemet med killar och telefoner.
Antingen så ringer dom aldrig, och när dom väl ringer så har man tur om man pratar med dom längre än 5min.
Ja, om man inte har telefonsex dårå vill säga.
Hur ska man egentligen lära känna en person som bor en bit bort när man egentligen bara pratar med honom på msn? och när man väl pratar itelefon så blir det korta opersonliga samtal, riktigt tråkigt.
Jag menar det är ju inte direkt så lätt att bara kunna ta en fika eller se på en film när det är så många mil emellan.
Enda gångerna man ses är om man själv kan ta sig till honom för han verkar ju knappast vara intresserad av att åka dom milen till dig.
Så egentligen så kan man ju börja fundera på om han iöverhuvudtaget är så sugen på att träffa en.
För isåfall så skulle man ju uppskatta lite ansträning, att plocka upp telefonen slå numret och ringa åtminstone, och kanske man även skulle kunna förvänta sig att även han skulle kunna komma någongång.
Men, det kommer nog aldrig hända, så då får man tänka efter litegrann själv och fundera på om det kvittar så mycket för honom att höra av sig och att ni ska ses, så varför ska man då själv lägga ner så mycket tid och energi på att det ska fungera?
Hur trevlig och snäll människan nu än är, så funkar det inte om det bara är en som anstränger sig.
Är inte jag så intressant i den personens ögon så att inte han kan anstränga sig och även hälsa på mig någongång eller åtminstone plocka upp telefon och ringa, så är inte den personen så intressant i mina ögon heller. Då "kvittar" det lixom även för mig, för jag tänker inte vara någon som man kan skriva lite på msn till när man har tråkigt, bollen ligger hos dig nu. . .



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0