torsdag

Morgon, uscha :P haha.. ville sova mer, men solen lyser rakt in så det går inte. attans!
Drömde en grymt sjuk dröm inatt med, riktig konstig va den ;/
 det är ju äns undermedvetna som vill säga en något, men förstår inte vad de ville ha sagt med den där knasigadrömmen haha (:

Mår bättre idag iaf en vad jag gjorde iförrgår och igår .
Nu är det dags att ta nya tag och gå framåt inte bakåt, mycket viktigt!
Men måste säga att när jag flyttar till Göteborg så kommer jag inte glömma allt det bra härifrån Gävle, kommer alltid minnas mina äkta vänner som stöttade, ni är alltid välkomna hos mig och jag kommer hälsa på, det lovar jag.
Kommer Aldrig glömma er, så tro aldrig det.

idag så ska jag och Maria iväg och köpa blekningsmedel innan hon släpper av mig i fba och åker o jobbar.
Blev så arg igår, tänkte jag skulle vara lite ekonomisk häromdagen och köpa HMs blekningsmedel.
Tänkte det kvittar ju egentligen för att dom har slutat sålt mitt för att någon känslig jävel fick någon allergiskchock av det och den personens hårbotten började fräsa sönder, herregud, då e det ju lixom den personen som är överkänslig, jag och Picky använde det där Jämt och med oss hände det ingenting bortsett från att vi fick en apsnygg färg på håret (:   haha .
Hursomhelst iaf så köpte jag Hms blekningsmedel som jag tidigare inte använt för att det kosta typ 60:- lr nå..
och så skulle picky bleka utväxten på mig igår och upptäcker att det är seriöst typ INGENTING i den där flaskan, det var så lite som vi brukar fåkvar EFTER att ha blekt håret annars. ååh jag blev så arg !
Så då sket jag i det, aldrig att jag gör något som inte kommer bli ordentligt gjort. Bläääh för HM!
Först deras hemska hårinpackningar som förstör äns hår och nu deras blekningsmedel som man kanske hade behövt köpt MINST 5-6 förpackningar för att det skulle bli som EN vanlig!
Nej, usch blir inget mer köpa sånt där på det stället! Smink, smycken, och kanske kläder kan jag köpa där, inget annat, o defenitivt INGET som har med hår och göra !
Ja, så nu fick ni höra lite om min blekningshistoria också haha (:
 
Idag efter jag har fixat allt så skjutsar maria hem mig till mamma och lillebror så jag kan umgås med dom idag, och vad som händer där har man ingen aning om, först e väl man välkommen eftersom mamma alltid tjatar om att jag ska komma och hur trygg hon känner sig när jag är där blablabla, men sen så börjar hon väl kritisera mig efter någon timme som vanligt, menmen sådant man får ta om man älskar sin lillebror (:

Har man tur så kanske Petra är hemma så man kan ta en promenad med henne och prata lite skit. (:
Finns nog ingen människa som jag ser upp så enormt till som Petra, hennes personlighet och hennes råd slår allt! Mår jag dåligt  eller behöver råd om något så finns det ingen som kan ge dom råden bättre en Petra!
Ser upp enormt till henne och allt hon säger tar jag åt mig angående.
Tro aldrig att den tjejen e puckad, för då blir ni nog skapligt förvånade, för den förmågan att hjälpa människor som hon har, har nog inte många!

Allt från mig, hadegött (:
/Bellaaa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0