Ohno...

Hejhopps!
Idag vaknade jag av att Mr Secret ringde och kollade om han kunde komma förbi vilket såklart gick bra.
Drygt femton minuter senare kom han och det första han säger är att min granne visst pratat med honom och bett honom meddela mig att "barnen" är rädd för Gottfrid.
Dessa respektlösa "barn" som skriker och för oljud, förstör i trappen och använder den som fritidsgård samt röker hash i hissen är alltså rädd för min hund som inte har visat något som helst aggressivt beteende mot dom?!
En hund som inte ens skäller eller rör sig ur fläcken trots att ett helt gäng kommer springandes rakt mot oss utan som istället sitter kvar fint vid min högra sida för att jag gav honom kommandot stanna.
Jag har DISCIPLIN på min hund vilket är mer än vad man kan säga att dom har över sina barn som sitter nere i trappuppgången och är uppkäftig mot mina vänner för att dom inte ger dom en cigg!
Men visst skulle någon försöka ta sig in i min lägenhet eller på något sätt ge sig på mig så skulle Gottfrid utan tvekan slita dom i stycke!...

Vad dom ville att jag skulle göra åt deras rädsla fick jag dock aldrig veta..
Men jag kommer göra lika mycket med deras rädsla som någon skulle ha gjort med min om jag var rädd för håriga araber eller att flyga med skäggiga muslimer... Absolut INGENTING! :)

Gotte blir dock hos pappa tills på måndag då jag ska prata med Gavlis angående detta.
 Vill inte ta risken att ha honom här i helgen om dessa parasiter skulle få för sig att hitta på något som inte stämmer.
Haha lite komiskt är det ändå...
För att det är inte Gotte dom borde vara rädd för... Utan det är MIG! ;)

Nu måste jag skynda o göra mig ordning för om en halvtimme kommer Ingela och hennes karl o hämtar upp mig för vi ska på bio! :)
Puss hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0