Det började dåligt men det är hur det slutar som räknas.


Den här dagen har då inte börjat bra kan jag lova!
Igår när jag blekte utväxten blev den alldeles gul har typ aldrig hänt så imorse satt jag i lite silvershampoo hade det i i kanske tre minuter och voila nu sitter jag här med lila slingor i håret, sexigt värre..
Skickade sms till Malin om att vi ses om några timmar vilket vi bestämt fick tillbaks att hon var kvar i Stockholm, jaha fint att inte meddela det igår. Skickade ingenting tillbaks för jag försöker lära mig att har man inget snällt och säga så ska man inte säga något alls.
Ringer till pappa som har telen av och ringer till en annan kompis som svarar galet irriterad säger typ hej och lägger på. Tack för den..

Nåväl med andra ord kan jag säga så mycket som att jag tar ett senare tåg så jag är inne i Gävle klockan 17.00 istället. då slipper Gottfrid vara själv sålänge med.
När jag väl kommer in till Gävle så ska jag in o köpa en väska och ett par örhängen eller nå som jag kan ha tills ikväll och så självklart ska jag in på systemet för att köpa lite gött..
Jag brukar ha panik att springa runt i Gävle själv, helst nu när jag inte är van att se människor men det kan inte hjälpas. För hellre springer jag runt själv som ett fån en anpassar mig till andra, vill man ha något gjort då ska man fanimej göra det själv!

O jag skiter i om allt blir katastrof för ikväll ska jag supa mig så jävla full, shaajka arslet av mig och visa att blondiner med lila slingor har då roligare än alla! ;)

Vi hörs hej! ...



Kommentarer
Postat av: eva

Ingen trevlig början på dagen men fortsättningen blir säkert mycket bättre:)

Boken heter själstecken med Rosemary Altea och den e himla intresant o läsa!!

2009-07-03 @ 12:50:11
URL: http://keltisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0