En regnig dag kan vara en bra dag.

Hej hej!
Idag klev jag upp före nio som bestämt, tog fram tvätten och satte på Gottfrid kopplet och gick ut till tvättstugan, slängde i en maskin och gick vidare med Gottegos. Skulle egentligen ha tagit en sväng förbi apoteket men gick hem först o åt frulle. Så vi gick dit efter och vi kom precis in, blöta som bara den eftersom det småregnar ute.
Jag hade enorma problem med att lämna Gottfrid själv när jag precis hade tagit honom, förutom i bilen då där han alltid har känts sig trygg.  Nu går det perfekt att lämna honom ensam hemma. Han river ingenting utan går tydligen och lägger sig nästan påengång för han skäller ingenting heller enligt grannarna vilket är jätteskönt. Han har blivit så otroligt duktig och jag är så stolt över honom! <3
Det jag nu vill lära honom är att lämna honom utanför affären några minuter medans jag springer in utan att han ska skälla och hoppa runt så mycket. Jag tror den utmaningen kommer bli svårare än att lämna honom själv hemma faktiskt för att han är ju trots allt vallhund i sig och är van att ha koll vart jag går.
Det är ju inga längre stunder jag tänker lämna honom utan mest så jag kan känna att jag kan ta med honom till ica för att kunna springa in fem minuter. Det skulle underlätta så mycket.
Han är väldigt lättlärd och vet egentligen exakt vad han ska göra men han är lik mig och är fruktansvärt envis. :p
Kan jag få bort det envisa ifrån honom så finns det ingenting jag inte skulle kunna lära honom.

Anyway..
Jag åker inte till Gävle idag. Jag vill hjälpa min syster så jag åker dit imorgon istället. Det blir bäst så.
Påtal om min kära syster så ska jag stänga av datorn och röra mig dit nu. Gottfrid måste bli förvirrad, vi hinner knappt komma in från en promenad förän vi ska ut på en till. Haha, men tror inte han klagar eftersom vi inte har kunnat vara ute så mycket som jag har velat när det har varit så galet varmt väder. Så en dag som denna är faktiskt skönt det med. :)

Vi hörs mer senare.
Ciao!


Kommentarer
Postat av: gabriella

sv: spana in blogg snart, skriver vart allt kmr ifrån :)

2009-07-09 @ 12:58:05
URL: http://bellabo.blogg.se/
Postat av: Anna

Hehe! Önskar dej lycka till med att få bort envisheten... Om han är lik dej, så har jag bara EN

fråga... Har NÅGON, någonsin, lyckats ta envisheten ur dej..?? fniss

Kram och ha en helmysig kväll!!

2009-07-09 @ 22:42:38
URL: http://miranna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0