The roadtrip is over!

Hejsan!
Nu är jag hemma.
Vi kom hem igår eller imorse om man vill räkna så då klockan faktiskt var runt fyra på morgonen.
Det blev lite smått obehagligt när vi var i Rättvik det kom en lös hund som hela tiden cirkulerade runt bilen, våra hundar höll på att skälla så mycket så hela bilen skakade och Gottfrid morrade så till o med jag blev rädd!
Det var en audi som åkte förbi säkert sju gånger och först tänkte jag om det var deras hund men då borde dom ju ha stannat då dom såg att den var där.
Hunden sprang iväg men vi kände oss iaktagna så vi åkte därifrån och när vi gjorde det så kom hunden tillbaks och började springa efter bilen, vi stannade och då stannade den, vi fortsatte åka och den började springa efter oss igen.
Allt kändes så jävla weird och obehagligt så tillslut åkte vi bara.
Då bar det av mot Mora, där vi var bara åkte igenom då jag ville till Orsa.
Där började jag och syster att bråka, vi svängde mot björnparken men åkte tillslut hem på en galet obehaglig väg.
Vägen var hämtad direkt ifrån någon skräckfilm alltså, helt öde, fet dimma och typ träsk... Hemskt!
Några mil ifrån Ljusdal höll syster på att somna så vi skulle stanna mitt i skogen för att sova, aldrig! Jag kör tyckte jag vilket jag även gjorde. Jävla fyllemänniskor som gick efter vägarna och kastade sig nästan framför bilen men det gick bra. Jag var så jävla trött själv så jag gav mig själv en flata för att hålla mig vaken haha.
När vi väl var i Ljusdal så beslutade vi oss att fara hemåt dom mil som var kvar ändå och tillslut kom vi hem, skit trötta.
 Jag och Gottfrid sov hos Ramona och vi vaknade så sent som elva! ;o
Jag gick ut med Gottfrid i ösregnet och åskan men tillslut så blev det faktiskt väldigt fint väder vilket det är nu, sol och knappt ett moln på himlen. Härligt! Jag är däremot för trött och seg för att bry mig om solen och njuter istället av att äntligen vara ifred!
Hur kul det än är att komma bort så orkar jag verkligen inte med att ha människor omkring mig ständigt längre, jag älskar att bo själv! Jag ska fanimej ALDRIG bli sambo!

Nu ska jag ut med min älskade lilla vovve på en promenix, sen så ska jag glo på någon film..
Vi hörs senare!




Här är jag i min sexiga sov outfit. . ;p
Vi hade gjort oss ordning för att krypa ner och bara softa när allt hände i Rättvik..
Då bar det av ut på vägen igen, här har vi lyckats hamna i Mora och jag var överlycklig över att jag gissat rätt att Orsa också låg åt det hållet, yes! ;p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0