I'm here alone..

Hur kan du säga att du tycker om mig,
att ditt hjärta tillhör mig när du inte gör något annat än att sårar mig och sviker mig gång på gång?...
Jag har tappat allt hopp, all tro.
Jag tror inte på ett ord du säger längre, jag litar inte på dig.
Alla chanser jag gav, all tid... För vadå? För att få mitt hjärta utrivet och sönder styckat igen.
Jag står här ensam nu, hann inte ens fatta att du var borta har inte hunnit förstå det än.
Jag kommer nog aldrig förstå de för det vi engång hade trodde jag var så jävla mycket starkare men tydligen så var de inte så... Det var nog det mest ömtåligaste.
Det är rätt så läskigt att man en dag bara kan vakna upp och se allt med andra ögon. Att man egentligen inser hur kort livet är och att lägga ner så enormt mycket tid och känslor på något som aldrig kommer ske är helt enkelt inte värt det.
Jag ger upp, jag orkar inte må så här längre, har gjort det länge nog nu och jag vet ärligt inte vad jag gör för fel för att människor ska kunna tro att dom kan behandla mig hur dom vill.
Men ändå så tycker jag mest synd om dig och framförallt henne efter alla mindre snälla ord du har sagt, men grattis till er båda, ni verkar förtjäna varandra stackars barnet ni får som får växa upp i erat kärlekslösa liv bara.
Kärleken övervinner allt? Nej, inte all kärlek iaf bara den extremt starka och den har jag ännu inte fått upplevt men jag hoppas att jag en dag ska få göra det...

Nu svider mina ögon rejält, ska ta en "ögondusch", gå ut med Gottfrid sen krypa ner i sängen o se om jag orkar läsa något mer ur Stephenie Meyers andra bok "När jag hör din röst" från Twilight-serien. Köpte den idag på ica och hade egentligen lovat mig själv att inte läsa den förens jag sett filmen men hey jag kunde helt enkelt inte hindra mig själv.
Bella och Edwards starka kärlek är så otroligt vackert att läsa om så jag kan inte låta bli.

Godnatt låt blir de den här, jag kan inte tröttna på den, tycker texten är helt slående och jag förstår inte varför den inte vann! Godnatt på er allesammans, sov sött!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0