SMÄRTA!!

Jag säger bara ett ord... SMÄRTA!!!

Jag har en sån jävla hemsk mensvärk trots att jag har knaprat ipren, nu känns det däremot som att det håller på att bli bättre så jag hoppas verkligen på det!
Idag har jag inte gjort så mycket, jag o min syster  var iväg o hämtade med oss mat från pizzerian, sen la vi oss hemma hos henne o glodde på en av dom första Beck filmerna som jag faktiskt inte hade sett. Den var bra men jag tycker Persbrandt spelar Gunvald galet mycket bättre!
Tillslut samlade vi krafter till att åka iväg till skogs med hundarna så dom fick springa löst.
Alfons är ju en blandis med tre olika jaktraser och trots att syster aldrig har jagat med honom så är hans jaktinstinkter jävligt starka så han kan inte vara lös.
Jag har länge tyckt så synd om Alfons att Gottfrid har fått sprungit lös men inte han så häromdan kom jag på ideén mest på skoj att binda fast dom tillsammans då Gottfrid aldrig försvinner längre bort än att han kan se oss o vi kan se honom, syster tog det på allvar vi testade och det gick skitbra! Så nu kan dom springa lös båda två vilket är underbart och dom verkar trivas väldigt bra med det. Ser så sött ut när dom springer runt där.
Skulle Alfons få upp spår på en älg t ex så skulle nog Gottfrid aldrig (hoppas jag) också springa iväg. Han är ju lite vallhund också o så fort vi försvinner så får han panik och börjar leta efter oss. För honom är det viktigt att hålla ihop flocken..
Dom är hursomhelst supersöta när dom springer runt där, ska filma nångång så ska ni få se, promise! :)

Om tjugo minuter så är det ju premiär på en ny serie på femman. Privileged heter den och det blir att kika vad det är för något. Hoppas den är bra, men oavsett hur bra den är så är det tråkigt att sista avsnittet för säsongen på Gossip girl var förra veckan. Jag verkligen älskar den serien, så jävla bra! Men men, det kommer nya avsnitt o tur är väl det.
Att det blev Chuck o Blair på slutet tyckte jag bara var så himla sött, dom är så söta tillsammans! ^^
Klockan 21.00 är det ju en film på femman också, Queen Sized, den blir det också att se då den verkar bra.

Nåväl, nu blir det ett glas cola och sängen o tvn.
Kladdar nog ner ett inlägg till innan jag lägger mig så vi hörs senare!
Ciao! ;)



Grabbarna Bus! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0