Gunilla jag mår illa...

Godmorgon.
Eller ah det är ingen bra morgon direkt, var så trött imorse så ögonen nästan vägrade att öppna sig. Det var en kamp att gå ut med Gottfrid helst eftersom jag blev så sjukt jävla illamående och det kändes som jag skulle spy hela vägen så det blev bara en kort sväng.
Idag så har jag ju svenska och måste hålla ett föredrag men det är inte därför jag mår illa, jag är rätt van att prata inför folk så hehe. Iallafall så har jag inte gjort något på föredraget så tänkte gå till skolan en timme tidigare och fixa litegrann och sen så får jag improvisera under tidens gång, brukar funka bäst för mig.
Ska dock bara göra ett föredrag och så gör jag två till på onsdag istället om det går bra för min lärare vill säga.
Ska prata med Ingrid i skolan med om att göra spanska prov på fredagen, är lugnast i skolan då och jag kan koncentrera mig som bäst.
o imorgon så ska jag göra ett prov i engelska hade jag tänkt så idag efter skolan blir det att plugga till det.
Solen lyser på fint ute men som ni kanske förstår så kommer jag ha rätt fullt med att plugga så det är inget jag kommer få njuta av.

Nåväl, jag får önska er en trevlig måndag! :)
Vi hörs mer senare..



Kommentarer
Postat av: Tessie

Tack!!.. Ja får se hur de går, vet ju att mitt tandkött är illa, vet även att ja har massa lagningar som ska göras.. får hoppas soc står för kalaset. Idag ska dom bara kolla va som ska göras.



Hoppas allt går bra för dig i skolan och pluggningen!

2009-05-25 @ 11:19:22
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0