Victoria Silvstedt!

Hallå!
Jag satt nyss igång tvn och zappade runt o fastnade för fyran där dom visar reprisen på Tinas cookalong, ett program jag aldrig tidigare har sett och ett som inte direkt är något som jag gillar heller hehe.
MEN jag är chockad för Victoria Silvstedt var med, en människa som jag har haft en jävla massa fördomar om o har bland annat tyckt hon har sett ut som en man med gigantiska boobs samt att hon verkar totalt blåst..
Men nu när hon var med där så tyckte jag fan hon var söt, riktigt fin faktiskt!
O inte verkar hon blåst, utan rejält rolig dock!
Är det någon förresten som vet om hon har valt att följa den här trenden att sätta in ett mindre implantat?
För jag tyckte hennes bröst såg bra mycket mindre ut nu än på massa bilder. Nu såg det ju ut som hon hade ungefär som den storlek jag har vilket hon passade väldigt bra i. Iofs så kanske det blir att de ser mindre ut när man inte har värsta urringningen.. hehe..

Haha hon verkar så jävla klockren alltså med sin härliga svengelska som nog många kan störa sig på men som jag bara älskar, likaså hennes sätt o säga exakt vad hon känner för haha, härlig ärlighet o så jävla osvenskt. I FUCKIN LOVE!
Som hennes kommentar när dom skulle äta det dom hade lagat.. "Jag vet inte om jag kommer tycka om det här för jag har väldigt svårt för mögelost... Det luktar fotsvett.. hihi" och när hon började ifrågasätta Tina som är själva kocken att pastan var överkokt..  hahahaha så jävla skön!


Go silvstedt go... ;)


Kommentarer
Postat av: Penny

Jag tycker hon är skitsnygg "avis" =)

2009-10-31 @ 14:04:20
URL: http://pinuppa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0