SMÄRTA!

Jag har så skrämmande ont i kroppen, och när jag säger (skriver) kroppen så menar jag verkligen HELA kroppen!
Jag fick ju veta förra året att jag är ett par centimeter längre på ena benet än de andra, samt att jag lutar ut med den högra foten litegrann vilket har något fint namn som jag aldrig minns..
Kortfattat så behöver jag ett inlägg i skon för att min rygg och allt ska bli bra. 
Tidigare så har en sjukgymnast i Hudiksvall fixat det och då har det blivit suveränt. 
Men efter jag flyttade tillbaks till Gävle så känns det lite onödigt att åka tretton mil för att någon ska fixa vad man kan tycka en sådan enkel grej så jag försökte med dom här i Gävle. 
Tyvärr så är det tydligen väldigt svårt för de såkallade sjukgymnasterna här i Gävle att göra detta korrekt då de dom gav mig har gjort att hela min kropp har ballat ur. Jag har en värk som inte är av denna värld, så imorgon blir det att ringa till Hudiksvall och höra om dom har någon tid i veckan, åka tretton mil och få det korrekt gjort!
Ska bli intressant och se hur länge jag ska behöva vänta för att komma till en specialist angående om jag har EDS eller inte. Enligt den fina vårdgarantin vi har i Sverige så ska man ju gå med smärta "bara" i 90 dagar innan man får hjälp. Fast egentligen så betyder det att du ska gå i smärta i 90 dagar sen så kan du ringa och tjata i ytterligare 90 dagar och efter det så dröjer det ytterligare 90 dagar och om du har tur och inte har knarkat ihjäl dig på smärtstillande så får du äntligen träffa någon som i alla fall inte kommer kunna hjälpa dig.
Haha märks att jag tror på Sveriges sjukvård va? ;)

Ska sluta vara så pessimistisk.
Men har man ont så är de lite svårt att vara glad, allra helst när det påverkar ens liv så pass mycket.
Jag har i alla fall ett badkar så ska ta ett varmt och skönt bad alldeles strax.
Tänkte ta och ringa några samtal först. 
Det var allt för nu, hörs senare. 
Ciao!
Sen så måste jag säga ytterligare engång hur jävla trevligt jag tyckte det var att träffa dig igen Jocke!
Vi får verkligen inte tappa kontakten igen bror! ♥

Kommentarer
Postat av: Jane

Okej, tack för tipset men tyvärr är det bara en del som gör bröst i den storleken... vad jag vet så är de inte en av dem. Men jag hoppas på ett bra bemötande jag också!! Gjorde förresten ett ristest idag, har inte gjort det på år och dar, men gud vad jag längtar nu!! Vill ha mina bröst direkt, men tyvärr måste jag ju göra dem i två etapper. Desto mer att vänta på ;)

2010-03-21 @ 20:57:44
URL: http://thediarybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0