Så kan det gå.

Planen för gårdagen var att absolut inte göra något alls..
Den planen sprack så fort min granne Linda hörde av sig. 
Det blev en sväng till henne där vi drack vin och jag och hennes kille kollade på fotboll och Linda gick mest och muttrade om vi inte kunde se matchen utan ljud så vi kunde lyssna på musik.. Men fotboll utan ljud? HELL NO! 

Blev utgång galet sent, tror vi kom till Heartbreak runt halv två och jag gick tjugo minuter senare för att det var snuskigt med folk och inte att det är så mycket folk så det blir roligt utan tvärtom... Det luktade fan, hade tusen händer på asset och dansgolvet gick inte ens att röra sig på. 
Dom enda gånger det egentligen är roligt på Slick enligt mig är på torsdagar. För då försvinner hela känslan av en desperat kryssning till Åland där alla springer runt som galna efter ett byte haha..
På torsdagar är det galet skön musik som gör att man inte kan sluta dansa.. (Jag vet inte vem DJn va sist men en stor jävla kyss borde han ha haft efter alla tunga låtar han spelade!), en mer avslappnad känsla, enormt mindre köer till ute och till baren, billigare och lagomt antal människor. 
Torsdagar på Slick is the shit helt enkelt, fredagar och lördagar är istället SKIT! :P 


Idag är det en ny dag och planen var egentligen att åka till Sandviken och kika när hetast spelar fotboll. 
Men jag kom på att jag lovat mormor att komma och spela bingolotto så blir det nog att åka till henne istället.

Nu ska jag ta och ringa min syster och höra om hon och hennes perfekta familj vill åka o bada med mig på fjärran vilket dom säkert inte har men ändå haha! :P
Puss hej!


DU ÄR KÄRLEK! ♥ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0